Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Модератор: Общи модератори
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Искам 2кг
Пловдив офис мараша Кирил Тодоров -0898869099

Пловдив офис мараша Кирил Тодоров -0898869099
карам спокойно
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Колеги, един организационен въпрос да решим набързо... Майсторът сега ми се обади - има продукция. Ще мина днес след работа да я взема, но няма да имам време да я опаковам и разпратя. А утре сутринта пътувам и преди обяд ще бъда в София. Гледам, че има 5 поръчки за столицата, както следва:
1. kiko - 2 kg.;
2. Knoxville - 2 kg.;
3. Georgi_G - 2 kg.;
4. Preki - 2 kg.;
5. hell's angel - 3 kg.
Значи няма проблем да ви докарам стоката (11 кг. или повече...) и утре преди обяд да я оставя на някой от горните, пък после вие си я разпределяйте както искате. Цената е твърда - 4 лева на кило съм обещал да я платя на майстора (така съм VIP и първи в списъка на клиентите, иначе се разграбва бързо и няма как да ми събере 20 и повече кила).
Телефонът ми е 0893 384 209, ако някой е навит да се срещнем утре в София - да ми звънне и да се разберем. Ами... това е.
1. kiko - 2 kg.;
2. Knoxville - 2 kg.;
3. Georgi_G - 2 kg.;
4. Preki - 2 kg.;
5. hell's angel - 3 kg.
Значи няма проблем да ви докарам стоката (11 кг. или повече...) и утре преди обяд да я оставя на някой от горните, пък после вие си я разпределяйте както искате. Цената е твърда - 4 лева на кило съм обещал да я платя на майстора (така съм VIP и първи в списъка на клиентите, иначе се разграбва бързо и няма как да ми събере 20 и повече кила).
Телефонът ми е 0893 384 209, ако някой е навит да се срещнем утре в София - да ми звънне и да се разберем. Ами... това е.
Excellent! Steven is my name!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Няма проблем утре да взема цялата стока и да я платя на колегата, през деня съм ще съм в кв.Редута/до зала Фестивална/ и до края на деня колегите да се свържат с мен и да си им ги дам.Който не успее след 1ви
Ок ли е така?
Ок ли е така?
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
За мен е супер, тъкмо ще спестим еконта... Ако колегите от София са ОК така, колегата е дал телефон - ще се разберем къде да се видим утре за 5 минути и това е...
Мисля си, ако утре ме арестуват, полицаите ще има да се чудят на бележника ми - целият изписан с имена, телефони и килограми. Ще решат, че са пипнали крупен дилър, а не разни улични помияри, дето с грамчета работят...

Мисля си, ако утре ме арестуват, полицаите ще има да се чудят на бележника ми - целият изписан с имена, телефони и килограми. Ще решат, че са пипнали крупен дилър, а не разни улични помияри, дето с грамчета работят...

- kiko
- старши ентусиаст
-
И багажник пълен с бело
ходи обяснявай че нямаш сестра.
Звънни утре колега като наближиш София,предполагам че от Ботевградско ще влизаш и ще се срещнем някъде кадето ти е на теб удобно!
0879200722 Кико

Звънни утре колега като наближиш София,предполагам че от Ботевградско ще влизаш и ще се срещнем някъде кадето ти е на теб удобно!
0879200722 Кико
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Точно оттам ще пристигам, някъде преди обяд. Ще се чуем, благодаря за съдействието!

- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Аз съм на работа утре сутрин, офисът ми е на ул. Иван Асен II и на Цариградско шосе. Ако ти е по-удобно, може да ми я оставиш на мен. Ако ли не - ще се чуя с колегата да мина след работа да си я взема.
Ако други колеги не пожелаят още количества, може направо 4 килограма да ми донесеш
ед; не обърнах внимание, че тези 11 са само софийската "пратка"
Ако други колеги не пожелаят още количества, може направо 4 килограма да ми донесеш

ед; не обърнах внимание, че тези 11 са само софийската "пратка"

- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
ОК, ще те имам предвид като резервен вариант (не се засягай, the business is business).
Аз предвиждах, че рано или късно спонтанно ще възникнат локални дистрибуторски центрове, но все пак съм изненадан...
Еееех, как само се разрастна бизнесът, мамка му... (скришом изтривам една предателска сълза пред монитора).
Аз предвиждах, че рано или късно спонтанно ще възникнат локални дистрибуторски центрове, но все пак съм изненадан...

Еееех, как само се разрастна бизнесът, мамка му... (скришом изтривам една предателска сълза пред монитора).
- Georgi_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 § Lupo
И аз утре съм на линия, ако нещо се наложи.
Честит Имен ден Стефане! Жив и здрав!
То в тая улисия забравяме най-важното.
Честит Имен ден Стефане! Жив и здрав!

То в тая улисия забравяме най-важното.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Благодаря, благодаря...
Докладвам развитието - днес след работа натоварих 25 кила в багажника и тръгнах да се прибирам. Ама по пътя гледам един Еконт отворен и едно място свободно точно пред вратата! Като съдбата ти дава лимони - правиш си лимонада, нали така? Десен мигач и се напъхах на мястото, и след 15 минути вече бях разпратил следните количества:
T.Dumanov - 2 kg.;
barаbqga - 2 kg.;
bat Kir4o - 2 kg.;
Трябва да ги вземете утре (петък), щото после... чак на 31-ви, нали така?
С други думи - "провинциалистите" са оправени, а за софиянците съм натоварил 13 кг. в багажника и утре пътувам. Това е, общо взето...

Докладвам развитието - днес след работа натоварих 25 кила в багажника и тръгнах да се прибирам. Ама по пътя гледам един Еконт отворен и едно място свободно точно пред вратата! Като съдбата ти дава лимони - правиш си лимонада, нали така? Десен мигач и се напъхах на мястото, и след 15 минути вече бях разпратил следните количества:
T.Dumanov - 2 kg.;
barаbqga - 2 kg.;
bat Kir4o - 2 kg.;
Трябва да ги вземете утре (петък), щото после... чак на 31-ви, нали така?
С други думи - "провинциалистите" са оправени, а за софиянците съм натоварил 13 кг. в багажника и утре пътувам. Това е, общо взето...

Последна промяна Borymeckata на 27 Дек 2018, 19:37, променена общо 1 път
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Честит имен ден и от мен!

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Честит имен ден, жив и здрав, утре в обедната ще отскоча до еконт да я взема.
- kiko
- старши ентусиаст
-
Такаммм стоката е у мен
Имам 6 кг. за раздаване.До към 17-18ч. съм в Редута,хубаво ще е до тогава колегите да се свържат с мен за да им ги дам.Ако някой няма възможност,след празниците пак съм на линия.
Още веднъж благодаря на Боримечката а.к.а Стефан за това което прави

Имам 6 кг. за раздаване.До към 17-18ч. съм в Редута,хубаво ще е до тогава колегите да се свържат с мен за да им ги дам.Ако някой няма възможност,след празниците пак съм на линия.

- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Днес ми е последен работен ден, така че чакам HR и IT да дойдат да оправим бумащината и ще ти звънна, когато приключа тук.
- Georgi_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 § Lupo
kiko написа:Такаммм стоката е у мен![]()
Белото доставено.

Още веднъж ви благодаря, пичове!
Весели и безаварийни празници!