Android,телефони,проблеми и подобни!
Модератор: Общи модератори
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Re: Android,телефони,проблеми и подобни!
Kroki написа:Малко проблемче, да видим дали ще го разрешим. Телефона е Xperia S, оригинален софтуер и фимуеър, последния дето е излязъл официално. От няколко дена не мога да изпращам ММС. Изключвах и включвах телефона, никакъв ефект, имам нет на телефона, просто не става..
Последните дни имаше ъпдейт за Sony,ако си го получил и инсталирал трябва да получиш настройки за МMS от оператора.
Може да си пропуснал да потвърдиш за получаване на тия настройки при рестарта на телефона,понеже при Sony не се получават автоматично.
Виж из менютата къде се намираше,ако не може да го намериш звъни на оператора да ти ги пратят.
Всичко това,ако си имал ъпдейт тия дни

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Не съм имал никакъв ъпдейт последните няколко месеца.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Колеги,помогнете !!! Кажете има ли възможност да свържа хендсфрито с телефона и всички звуци да са само на хендсфрито ,от телефона нищо да не се чува.Плюс това да мога да си слушам и музика през него без другите да ме чуват?Телефонът е Самсунг галакси с4мини.Дали е необходимо да се инсталира програма.
bobi_81xx написа:...всички звуци да са само на хендсфрито ,от телефона нищо да не се чува...
Това в кой смисъл- като забучиш слушалките би следвало да не се чува и гък от апарата.
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
F3P написа:bobi_81xx написа:...всички звуци да са само на хендсфрито ,от телефона нищо да не се чува...
Това в кой смисъл- като забучиш слушалките би следвало да не се чува и гък от апарата.
В смисъл когато свържа хендсфрито да не се чува никакъв звук от апарата.Нещо или аз не

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Kroki
- Дон Кроки
-
Относно моя проблем, обадих се от оператор. Имаше някакви грешки и ме помолиха сам да си изпрата ММС. След това нещата се оправиха и после дори ми звъннаха те, да ме питат дали всичко е наред. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
Препоръчайте добра офлайн навигация
С предимство са тези,на които картите могат да се качат на SD картата 

BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
- Kroki
- Дон Кроки
-
ИГО
В някои случаи може и Гармин да се инсталира- по-добър вариант за БГ няма. Ако не може да се инсталира Гармин- без замисляне слагай ИГО.
здравейте,
от известно време ме мъчи една проблематика и засега не съм намерил начин да я разреша.
вътрешната памет на слушалката се запълва по някакъв непонятен за мен начин (от 2.09 гб имам свободни около 400 мб).
държа около 10-15 приложения, без нищо излишно. само такива, които ми трябват и ползвам. почти не ъпдейтвам. по веднъж - два пъти в седмицата си инсталирам clean master, поразчиствам с него и го деинсталирам пак.
като разрових откъде може да идва това нещо, се оказа, че 0,89 гб са само "хранилище на контакти". бах маа'му тея контакти, имам 114 в телефона и държа само такива, дето ми трябват.
обмислях да му възстановя заводските настройки, обаче ще ми отиде половин ден после да го персонализирам наново и няма никаква гаранция, че тая шитня няма пак да се напълни.
някакви предположения как мога да си разчистя паметта малко?
p.s. андроид 4.3 е версията
от известно време ме мъчи една проблематика и засега не съм намерил начин да я разреша.
вътрешната памет на слушалката се запълва по някакъв непонятен за мен начин (от 2.09 гб имам свободни около 400 мб).
държа около 10-15 приложения, без нищо излишно. само такива, които ми трябват и ползвам. почти не ъпдейтвам. по веднъж - два пъти в седмицата си инсталирам clean master, поразчиствам с него и го деинсталирам пак.
като разрових откъде може да идва това нещо, се оказа, че 0,89 гб са само "хранилище на контакти". бах маа'му тея контакти, имам 114 в телефона и държа само такива, дето ми трябват.
обмислях да му възстановя заводските настройки, обаче ще ми отиде половин ден после да го персонализирам наново и няма никаква гаранция, че тая шитня няма пак да се напълни.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
kulov написа:здравейте,
За съжаление помаха само хард ресет и обяснявам защо:
Имах същият проблем и след много ровене в апарата разбрах че много малкото игрички дето съм играл,ама много малко,дори и след деинсталиране си правят бекъп на играта,която става огромна и на края от 2гб за инсталиране и 10 приложения,имах свободни само 200мб и дори не искаше да ъпдейтва приложенията.
След като направиш хард ресет,има тема в андройд форума,където те праща във форума на хда и там има начин да си увеличих пространството за инсталиране на приложенията.
мерси, емо.
така като вържа нещата, доскоро имах едно приложение (не мога да се сетя как се казва), което ти свързва контактите от телефона с тези от фацата. до преди да го деинсталирам не се сещам да имах този проблем (и заетата памет за контакти продължава да расте, вчера сутринта беше 0.88 гб, снощи 0.89, сега 0.90).
ще видим дали ще стане без възстановяване на заводските настройки.

така като вържа нещата, доскоро имах едно приложение (не мога да се сетя как се казва), което ти свързва контактите от телефона с тези от фацата. до преди да го деинсталирам не се сещам да имах този проблем (и заетата памет за контакти продължава да расте, вчера сутринта беше 0.88 гб, снощи 0.89, сега 0.90).
ще видим дали ще стане без възстановяване на заводските настройки.
разреших проблема, за който бях писал.
възстанових заводските настройки и персонализирах наново.
в настройки > лични > резервни копия и нулиране има една отметка "създаване на резервно копие", която, както казва емо, ако е отметната прави бекъп във вътрешната памет на всички приложения, които някога са били инсталирани и накрая идва момент за ресет
разбира се за различните устройства пътят до тази функция ще е различен, писал съм го при мен както е.
възстанових заводските настройки и персонализирах наново.
в настройки > лични > резервни копия и нулиране има една отметка "създаване на резервно копие", която, както казва емо, ако е отметната прави бекъп във вътрешната памет на всички приложения, които някога са били инсталирани и накрая идва момент за ресет

разбира се за различните устройства пътят до тази функция ще е различен, писал съм го при мен както е.
- Kroki
- Дон Кроки
-
И аз заради тази отметка съм правил хард ресет
Телефона ми заби, докато го правеше и след рестарт продължаваше да се тормози процесора на макс..

Телефона ми заби, докато го правеше и след рестарт продължаваше да се тормози процесора на макс..