FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
Модератор: Общи модератори
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Re: FUN: Вицове, линкове, картинки и др...

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
След като обиколила света кризата стигнала България и си казала:
-Най-хубаво си е у дома!!!
-Най-хубаво си е у дома!!!
- BMW-Beast
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е63 individual
- Мечтае да кара: BMW M6 G-POWER
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Колите подтикват жените към секс 
Колите предразполагат жените към секс, установи любопитно проучване на британската застрахователна компания Hiscox.
В експеримента взеха участие 1200 жени, които трябвало да чуят звуците от мощните двигатели на Maserati, Lamborghini и Ferrari. Какво се случи?
Нивото на тестостерон на жените просто забушувало. По мнението на психолозите жените подсъзнателно възприемат мощния рев на двигателя като призив за мъжете. Най-възбуждащи, от гледна точка на жените, са жълтите и светлозелените автомобили, като 1/3 от анкетираните признават, че харесват бельо в същия цвят.
Според становището на експерти червеното е цветът на страстта, въпреки това сексуалната привлекателност на червените коли в експеримента била минимална. Оказва се също така, че представителките на нежния пол обичат бързите скорости над 120 км/ч , нещо като спонтанния секс на непредвидени места. Връзката между сексуалния темперамент на жените и начина им на шофиране е силна, обясняват специалисти. Ако пък в колата на жената има играчки, талисмани, стикери, бъдете сигурни, че си имате работа със сантиментална натура. Едновременно с това обаче зайчета и плюшени мечета гарантират, че в леглото на такива дами няма място за скука.
Проучването установи още, че 18% от участничките се вълнуват от коли със спойлер, кожен салон и кожен волан и само 5% биха се съобразили с мнението на мъжа си, ако им се наложи да купуват автомобил.

Колите предразполагат жените към секс, установи любопитно проучване на британската застрахователна компания Hiscox.
В експеримента взеха участие 1200 жени, които трябвало да чуят звуците от мощните двигатели на Maserati, Lamborghini и Ferrari. Какво се случи?
Нивото на тестостерон на жените просто забушувало. По мнението на психолозите жените подсъзнателно възприемат мощния рев на двигателя като призив за мъжете. Най-възбуждащи, от гледна точка на жените, са жълтите и светлозелените автомобили, като 1/3 от анкетираните признават, че харесват бельо в същия цвят.
Според становището на експерти червеното е цветът на страстта, въпреки това сексуалната привлекателност на червените коли в експеримента била минимална. Оказва се също така, че представителките на нежния пол обичат бързите скорости над 120 км/ч , нещо като спонтанния секс на непредвидени места. Връзката между сексуалния темперамент на жените и начина им на шофиране е силна, обясняват специалисти. Ако пък в колата на жената има играчки, талисмани, стикери, бъдете сигурни, че си имате работа със сантиментална натура. Едновременно с това обаче зайчета и плюшени мечета гарантират, че в леглото на такива дами няма място за скука.
Проучването установи още, че 18% от участничките се вълнуват от коли със спойлер, кожен салон и кожен волан и само 5% биха се съобразили с мнението на мъжа си, ако им се наложи да купуват автомобил.
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Apassionata написа::shock:Приемам всякакви "обяснения" ... Предпочитам научни
Хладилник/фризер ноу фрост, с никъв вариант вътре по стени и пр. да има вода или нещо течно... нещо да е "капнало" отгоре дет вика един колега във фейса ... Нито пък може формичката на някъв етап да е била обърната надолу...А че съм го погалила преди да се замрази, верно е /Бобимаксо/
![]()
![]()
ХА! Това и на мен ми се случва няколко пъти...и аз не мога да си го обесня.

Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
frizzante написа:
ХА! Това и на мен ми се случва няколко пъти...и аз не мога да си го обесня.![]()
- Като имаш ноу фрост капе вода, иначе се обледява отгоре.
- никога не е капало никъде вода беееее
- Чат-пат кондензира и капе. И ние на плевен имахме саморазмразяващ се фризер, ама след 4-5 години не беше баш саморазмразяващ се.

- казваш че ...може да е конденс и да е капнало, хахахахха абе пипах вътре беееее, сухо е като... дан кажа кат кво
- Трябва да е сухо, ама не винаги е 100% сухо.
- а тва кат гледам не е малко вода и то на едно място, колко капки - 16?
- Такава форма на лед се получава, когато капне капка. 1 -2 по-скоро. Водата пред замръзване има силно повърхностно напрежение. Повърхностно напрежение - това което държи водата на капки, заради него насекомите могат да ходят по вода. Като е на път да замръзне се увеличава и 1 -2 капки могат да се разтеглят така, без да се прекъснат.
by t060 от долу и готово.

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- ///Motorsport
- кандидат ентусиаст
-
- denises26
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38
- Мечтае да кара: Алпина
Мерцедесче се прави на БМВ

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици