Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от vicho » 26 Фев 2014, 17:26

lancerpor написа:Какво и колко време преди тренировка да ям? :dunno: Тренирам към 11, ставам в 9 и 30 и закусвам в 10. След тренировка пак ям, но каквото има. Какво да ям за закуска преди тренировка за да имам сила и да не ми става тежко :paranoid:

Мюсли, яйца, мляко... нормалните неща за закуска!

Да имаш сила... трудно, ориентирай се към добавките.
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320dA
Мечтае да кара: e46 M3
Детайли за колата: touring facelift 04'

Мнение от lancerpor » 26 Фев 2014, 17:29

vicho написа:
lancerpor написа:Какво и колко време преди тренировка да ям? :dunno: Тренирам към 11, ставам в 9 и 30 и закусвам в 10. След тренировка пак ям, но каквото има. Какво да ям за закуска преди тренировка за да имам сила и да не ми става тежко :paranoid:

Мисля да вземам Syntha 6 сутрин веднага след ставането, след тренировка и преди лягане. Ще помогне ли?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 26 Фев 2014, 17:42

lancerpor написа:Мисля да вземам Syntha 6 сутрин веднага след ставането, след тренировка и преди лягане. Ще помогне ли?

3 пъти на ден - не знам, опаковката ще отиде за норматив. Аз го (същия препарат) пих 2 пъти на ден, след ставане и вечер след тренировка. Ефекта (уж) е 8 часа, така че го раздели някак си.

Физически дали ми помогна, не съм сигурен, но психически се чувствах страхотно. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SvetlyoSvetlyo » 26 Фев 2014, 19:48

Според мен гледай да си ял поне 2 пъти обилно преди тренировката. Давам ти пример аз как правя, незнам дали е правилно или не, но преди време тренирах сутрин на гладно и ефекта е различен от този, който търся аз (тренирайки рано сутрин свалям килограми). Сега тренирам след 14:30 - 15:00 като преди това съм ял сутринта към 6-7, после към 10 закуска, в 12:30-13 - обяд и докато дойде времето за тренировка съм изпил близо 3 литра вода ( ако не и повече ). Мисля, че най-добре да опиташ различни схеми и да видиш как се чувстваш, че всичко е индивидуално. Поздрави! :yes:

пп: сетих се, че гледам сутрин и обед повече въглехидрати да лапам... пък след тренировката повече наблягам на белтичините и мазнините и водата 3-4 литра на ден, че и отгоре :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Night_Wolf » 26 Фев 2014, 21:05

И аз пробвах онзи буустър с водата, лимоните и меда след като го прочетох тайно от тук :mrgreen:

Може би има и психическо влияние, но определено освежава и тонизира и много помпах :smoke:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 26 Фев 2014, 21:27

lancerpor написа:
vicho написа:

Мисля да вземам Syntha 6 сутрин веднага след ставането, след тренировка и преди лягане. Ще помогне ли?

добре де - тва от къв зор го пиете . 5 вида протеин , от които 4 вида не ти вършат работа след тренировка . Отгоре на висчко протеина е 50% , което е нормално за гейнер , но цената е като на чиста суроватка :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320dA
Мечтае да кара: e46 M3
Детайли за колата: touring facelift 04'

Мнение от lancerpor » 26 Фев 2014, 23:32

Ами аз питах по-напреде за качествен протеин ама май пак не можах да стигна до точния извод :dunno: Иначе тренирам към 11 часа аз. След това съм на работа. :paranoid:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 27 Фев 2014, 8:46

Изписа се доста за протеините, така че не виждам защо ти е трудно да решиш ;)

Аз вчера си взех нова опаковка BCAA на Pure Nutrition, но смених вкуса с Lime - по-скоро е ароматизатор борче и не ми харесва. Ако някой го иска на половин цена, да пише лс. Изпил съм една доза тази сутрин и ще ми е последна.
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 27 Фев 2014, 9:05

acho.rs написа:добре де - тва от къв зор го пиете . 5 вида протеин , от които 4 вида не ти вършат работа след тренировка . Отгоре на висчко протеина е 50% , което е нормално за гейнер , но цената е като на чиста суроватка :dunno:

лесен въпрос - изпадна тънкана и да не ходи зян :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 27 Фев 2014, 15:51

vicho написа:

Няма смисъл от добавки толкова рано, той каза че тренира от две седмици... след 3-4 месеца може. Нека първо тялото усети какво се случва и тогава добавките. :yes:

Сутрин хапни към 9:30 примерно 6-7 белтъка с 1-2 жълтъка(ако има и една пържола няма да дойде зле :mhihi: ) + извара и филийка пълнозърнест хляб, може и един банан да вкараш. В 11 отиваш и избухваш :D

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 27 Фев 2014, 17:15

acho.rs написа: добре де - тва от къв зор го пиете

Много четеш етикетите. Пил съм Голд Стандарт, Syntrax Matrix, някви румънски Pro Nutrition и още няколко, които не помня какви точно бяха... Гейнъри съм пил... Та от Syntha 6 видях най-много ефект. Пък дреме ми какво пише на етикета.

П.П. Вече ям много пържоли :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E46 Coupe Facelift Ac Schnitzer

Мнение от muncata » 28 Фев 2014, 1:57

Почти всички протеини на пазара са от един дол дренки( с изключение на някои видове аминокиселини и азотонапомпващи). Храната и начинът на живот играят важна роля в изграждането на мускулна маса и възстановяването... останалото си е само внушение! Казвам ви го като фитнес инструктор и човек който е породавал хранителни добавки и др медикаменти

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32

Мнение от thewolf » 28 Фев 2014, 16:20

HackeD написа:Няма смисъл от добавки толкова рано, той каза че тренира от две седмици... след 3-4 месеца може. Нека първо тялото усети какво се случва и тогава добавките. :yes:

Аз пак да се обадя, напълно съм съгласен с колегата, най-голям ефект тренировката има, когато започваш да тренираш. Първо си използвай собственият капацитет от способности, след няколко месеца може да вземеш някоя добавка, щом толкова искаш. За мен добавката е повече психическа действаща, отколкото физически. Купувай си свястна храна. Пресметни протеина съдържащ се в добавката, пресметни колко пари си дал за него и пресметни в останалите продукти колко има и колко пари ще дадеш, ще видиш, че добавката ти излиза по-скъпо. Единственото, поради което протеина е по-добър от храната е, че няма толкова мазнини, по-чист е, това му е предимството, но ако наблегнеш на риба е белтък от яйце същата работа, даже по-добре /винаги приемай и по един жълтък от яйцата дневно или 2 максимум, те спомагат за обработването на белтъка/ повече от 2 не се препоръчва, даже 1 е по-добре.

Пий повече вода, да речем 2 литра минимум дневно, 10 часа ядки, здрава закуска от комплексни въглехидрати, на обяд здраво протеинов обяд, преди тренировка, след тренировка, вечерта изварка с чушка да предпазва мускулите от катаболно състояние и си готов. След няколко месеца, смени тренировката, смени хранителния план, като не действа, вземи си добавки :)

Намери свестен фитнес инструктор, който ще ти обръща внимание, а няма да те претупва отгоре отгоре, тогава ще имаш най-голям успех. Самичък ще ти отнеме много много време, да речем 3-4 години, докато сам разбереш упражненията, техниката на изпълнение, кое след кое, мускулните групи, време за серии, тренировки, хранителни режими и т.н. има още много. В началото ще дадеш някой лев, но ще си заслужава, ще ти спести много време и усилия да разбереш някои неща.

Мой съвет, като си намериш такъв човек, постоянно го питай за някакви неща, защото няма да те тренира цял живот. Научавай нови неща, докато имаш възможност, веднага щом се чудиш за нещо, питай го :).

Успех!
Изображение

Бог отдава дължимото всекиму!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32

Мнение от thewolf » 28 Фев 2014, 16:26

muncata написа:Почти всички протеини на пазара са от един дол дренки( с изключение на някои видове аминокиселини и азотонапомпващи). Храната и начинът на живот играят важна роля в изграждането на мускулна маса и възстановяването... останалото си е само внушение! Казвам ви го като фитнес инструктор и човек който е породавал хранителни добавки и др медикаменти

Искам да наблегна на това изречение:

Храната и начинът на живот играят важна роля в изграждането на мускулна маса и възстановяването... останалото си е само внушение

По-точно от това изказване няма, не го бях видял, преди да постна предния пост :) Ето колега фитнес-инструктор, който си разбира от работата :). По принцип от фитнес инструкторите в залите се ИЗИСКВА да се предлагат добавки на клиентите, за да може да върви бизнеса и с добавки :).
Изображение

Бог отдава дължимото всекиму!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 28 Фев 2014, 17:01

"Вманиачените", пропускате нещо... Повечето хора, нямат време да смятат с елката броя на въглехидратите и да броят калории и све. За съжаление на някои им се налага да бачкат по цял ден и вечер да идат да поблъскат 1 час във фитнеса. За тези от нас е по-добре да попийваме по нещо креатинче/протеинче/гейнерче/аминота, каквот' има там, колкото да не е без хич.

Яденето по час, спазването на режим, достатъчното спане и т.н. и т.н. са в сферата на фантастиката. Да не говорим, че чат-пат някои пият/ем като разпрани :mhihi: Сигурен съм, че тук хората са просто любители и нямат нужда да четат километрични постове с неясно за тях съдържание. Иначе може и да помогнете на някого... ама едва ли :wave: :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата