Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Днес ми е 24 ден карантина. Преди 2 часа ме втресе с температура 38,3 градуса. За сведение миналия понеделник дадох втори контролен положителен тест 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
don_gori написа:Интересно от форумните доктори последователи на Хаус, колко от тях ако се окажат позитивни и недай се боже да са по-зле биха си спряли антибиотиците на своя глава, според собствените си виждания![]()
Колега, ти кой форум четеш

steeN написа:Аз пък се чудя как може да има още хора, които гледат телевизия изобщо. Да не говорим, пък от там да черпят информация за каквото и да е било.
Особено пък ми са най-забавни индивиди, които живеят в чужбина и гледат българска телевизия
Като свъшат новините и се пуска Киро Брейка

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Еми не знам , аз киро брейка не го гледам и не го слушам - много голям ретард дава пък това не е моето . Обаче гледам сутринта хора с ковид умират по стълбите на болниците щото няма кой да ги лекува . Та си мисля че тая пародия наречена здравна система не е даже доктор Хаус , тя не мое се опре на малкото пръстче на доктор Хаус . А...и нещо коментират че аутопсии на ковид починали били забранени . 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
blacksapphire написа:Здравейте, бодри комсомолци.
Не усещам оцет, паста за зъби, парфюми. Храната има вкус на тоалетна хартия. Започна само с температура. Ден 3 текна носът. Ден 4 загубих обоняние и вкус. Без кашлица. Място и време на заразяване - незнайно.
Бързо оздравяване и дано ти донесе само имунитет

- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
това се коментира още от началото Д-р Бодо Шифман https://www.facebook.com/watch/?v=828473184303044
Туя тулупи от нощ що няма кой да ги пита защо при 40 болни на ден се затваряха заведения и фризьорски салони, а при 4 000 нищо...
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
bioz написа:Туя тулупи от нощ що няма кой да ги пита защо при 40 болни на ден се затваряха заведения и фризьорски салони, а при 4 000 нищо...
... За да няма гражданска война

Всеки може да си прецени рисковете от посещение на ресторант, но като ги сложи на кантар риск от ковид с гарантирано мъчитленото миене на чини, нещата се решават в полза на ресторанта.
Все пак ковида не е сигурен, но 30 мин работа в кухнята за гарантирани.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
don_gori написа:Интересно от форумните доктори последователи на Хаус, колко от тях ако се окажат позитивни и недай се боже да са по-зле биха си спряли антибиотиците на своя глава, според собствените си виждания![]()
Лесно може да се дава акъл на чужд гръб, ама като опре ножа до кокала нещата стоят по различен начин, още повече при толкова неизвестни които има около вируса.
Ама ти мислиш, че вируса се лекува с антибиотици ли? Да си позитивен, не значи, че имаш пневмония

Never mistake motion for action...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Край на спора
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/d ... eo-2234604
спри гоblacksapphire написа: вит ц.
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/d ... eo-2234604
Последна промяна Bogat-Beden на 19 Ное 2020, 14:06, променена общо 1 път
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
drevnia написа:това се коментира още от началото Д-р Бодо Шифман https://www.facebook.com/watch/?v=828473184303044
Набързо:
https://www.karger.com/Article/FullText/511325
Ако те интересува има и канал на доктор, който е качил и видео на аутопсия...тва са пълни глупости, че видш ли не се правят.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Да Leon, аз и децата не пихме антибиотици, жена ми пи, понеже на лекарката и не и се рискуваше, температурата не падаше няколко много няколко дни и на слушалка я чу, че инфекцията е точно преди белия дроб защото няма сливици. Доказана бактериална инфекция нямаше защото тука стават бавно доказаните, но имаше аргументите за антибиотик предписан от много уважаван лекар(жена)който е инфекционист и председател на лекарската комисия ли беше(
)за областта.
Но иначе да пиеш антибиотик на своя глава не е редно, автоматично скапваш твоите съпротивителни сили, които иначе се борят и пращаш антибиотика той да се бори вместо теб. След време същия антибиотик вече или няма изобщо да ти помогне, или ще е в много по-малка степен срещу същата бактерия защото тя става резистентна към него. Затова колегата пише доказана бактериална инфекция, понеже по изследванията и точната бактерия се предписва точния антибиотик, иначе рискуваш да изпиеш няколко докато/ако налучкаш верния. Самият вирус се лекува като ВСИЧКИ останали вируси ако не се усложнява, витамин Ц(парацетамол за Ковид в никакъв случай)изопринозин става, което е имуностимулатор и аспиринче както посъветваха Италианците и на което се смееха хората първоначално щото вируса уж почти бога на вирусите.

Но иначе да пиеш антибиотик на своя глава не е редно, автоматично скапваш твоите съпротивителни сили, които иначе се борят и пращаш антибиотика той да се бори вместо теб. След време същия антибиотик вече или няма изобщо да ти помогне, или ще е в много по-малка степен срещу същата бактерия защото тя става резистентна към него. Затова колегата пише доказана бактериална инфекция, понеже по изследванията и точната бактерия се предписва точния антибиотик, иначе рискуваш да изпиеш няколко докато/ако налучкаш верния. Самият вирус се лекува като ВСИЧКИ останали вируси ако не се усложнява, витамин Ц(парацетамол за Ковид в никакъв случай)изопринозин става, което е имуностимулатор и аспиринче както посъветваха Италианците и на което се смееха хората първоначално щото вируса уж почти бога на вирусите.
bioz написа:Туя тулупи от нощ що няма кой да ги пита защо при 40 болни на ден се затваряха заведения и фризьорски салони, а при 4 000 нищо...
Това е просто...
Пролетта никой нищо не знаеше. Когато в Италия все още не беше страшно тука само бяхме чували за тоя ковид, ама преди нас имаше доста държави, които почнаха и да го усещат лека-полека. Ние сме малка държавица и политиката ни в тия непознати води се води според Европа - там ако затварят, затваряме и ние. Те са по-умни, по-учени... а и не върви да сме им на въпреки без солидни аргументи.
Както казах, тогава нищо не се знаеше за ковида в сравнение сега и пред Ананиев (тогава) стоеше изборът да не прави нищо или да затвори всичко. Ако не беше правил нищо и беше дошъл тоя ужас, дето тогава беше в Италия сигурно щяха да го разстрелят на жълтите павета само да се появи. Той затвори всичко и удари с един куршум два заека - 1. предпазване на населението (колко точно е субективно), 2. не позволи да се разкрие една огромна дупка в болничната система, която виждаме днес разкрита - крайна недостатъчност за справяне с проблема. Дали ще са легла, медици или лекарства - липса. Тогава не лъсна, но сега беше неизбежно, а то бе неизбежно, 'щото почнахме да горим маски на жълтите павета и министъра на здравеопазването е пред дилема - да не правя нищо и утре да ме питат 'що бездействам при толкова новозаболели или да стягам мерките. Е, почна да ги стяга и още следобеда се появи Бойко да шикалкави, как няма да е чак тей, 'щото народното недоволство почна да гори маски, а на него му пареше под задника и без това в тоя момент...
Извинявай за дългия отговор, опитах се да го пресъздам максимално детайлно нещата според моето мнение.
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Кога ще е следващото затваряне както беше през пролета, 1 декември?

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
Не мисля, че ще има затваряне каквото имаше пролетта.
Сума народ в обслужващия сектор буквално ще умре от глад ако ги затворят за нещо повече от месец.
Сума народ в обслужващия сектор буквално ще умре от глад ако ги затворят за нещо повече от месец.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
grkv написа:Не мисля, че ще има затваряне каквото имаше пролетта.
Гледат на запад, но само каквото им изнася. Примерно, че в Америка и май навсякъде в Европа са раздали пари на всички, които са седяли вкъщи, нещо по този въпрос? Що не ги затворят без да им дадат пари да видите тогава какво ще им се случи. Само тука мина номера да те затворят и да не дадат нищо, но втори път няма да мине. Абе знаеш ли?

И отделно нали там всеки път разправяха, че човек до еди кой си месец работел да си изкара данъците. Ами като някакви месеци не са работени в годината, защо данъците да си остават, откъде ще е компенсацията? Аз не съм бил на минус през затворените месеци, но не спечелих доста пари, от които реално ме лишиха - компенсация никаква.
Последна промяна sub_eleven на 19 Ное 2020, 17:22, променена общо 1 път