Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Фреш от моркови + джинджифил и по желание магданоз 

- Boraka92
- Потребител
-
- Кара: '00 E39 530i
- Мечтае да кара: Е92/Е90 ///М3 ръчна кутия
thewolf написа:
Лимонов сок. Изстискани лимони, вода и мед. Освежаваща даваща сила и възстановяваща напитка плюс 100% natural. 3 лимона литър вода 3 лъжици мед/15 гр. с.л./. Или по вкус
Снощи го пробвах тоя натурален буустър

- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
Boraka92 написа:thewolf написа:
Лимонов сок. Изстискани лимони, вода и мед. Освежаваща даваща сила и възстановяваща напитка плюс 100% natural. 3 лимона литър вода 3 лъжици мед/15 гр. с.л./. Или по вкус
Снощи го пробвах тоя натурален буустър, само че в три пъти по-малка доза (беше останал само един лимон в хладилника). Много освежава и последва може би една от най-качествените ми тренировки за гръб от няколко седмици.
Чакай да дойде лятото, сложи 2-3 кубчета лед вътре, стой и гледай

- lancerpor
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320dA
- Мечтае да кара: e46 M3
- Детайли за колата: touring facelift 04'
Айде и аз да се престраша да пиша в тази тема, че се обърках вече от толкова форуми и термини
. 175 съм висок, 63кг, тренирам вече втора седмица. Правя все още така наречените кръгови тренировки... По моему изреждам всички уреди от единия край на залата до другия. Тренирам 5 дни в седмицата. Целта ми е да кача просто малко мускулна маса, че приличам на скакалец (за справка - аватара ми). Проблема е, че малко злояд си падам и не смятам да си броя въглехидрати бързи, бавни и т.н.т. Ям каквото ми се яде когато ми се яде, но не мога да кача повече. Каква хранителна добавка да си взема като за начало и после ако я спра ще изтека ли като сопол...
Спрял съм се на:
http://www.silabg.com/bg/176-OPTIMUM-NU ... ndard.html
или
http://www.silabg.com/bg/6040-BSN-Syntha6.html
или
http://www.silabg.com/bg/6765-SYNTRAX-Whey-Shake.html
На мен лично по описание най ми допада първата. Става въпрос за разтварянето и приемането и е с най-много вкусове. Но разбрах, че марката предлагана в БГ няма нищо общо с тази в щатите, съответно сигурно има и някаква разлика в състава. Втората разбрах, че била малко надута като цена и не си заслужавала чак толкова, а третата била най-добре от към съотношение цена/качество/количество. Вие какво ще ми препоръчате? Целта ми е да мога да кача в началото по-бързо и след това да спра да пия каквото и да е и да си тренирам без да изтека, както съм чувал само, че става

http://www.silabg.com/bg/176-OPTIMUM-NU ... ndard.html
или
http://www.silabg.com/bg/6040-BSN-Syntha6.html
или
http://www.silabg.com/bg/6765-SYNTRAX-Whey-Shake.html
На мен лично по описание най ми допада първата. Става въпрос за разтварянето и приемането и е с най-много вкусове. Но разбрах, че марката предлагана в БГ няма нищо общо с тази в щатите, съответно сигурно има и някаква разлика в състава. Втората разбрах, че била малко надута като цена и не си заслужавала чак толкова, а третата била най-добре от към съотношение цена/качество/количество. Вие какво ще ми препоръчате? Целта ми е да мога да кача в началото по-бързо и след това да спра да пия каквото и да е и да си тренирам без да изтека, както съм чувал само, че става

- Boraka92
- Потребител
-
Аз ти препоръчвам обратното - в началото без добавки, така или иначе при начинаещи се качва най-бързо мускулна маса. Гледай да намериш някой добронамерен, опитен треньор, който да ти направи тренировъчна програма по дни за отделните мускулни групи и да ти покаже правилното изпълнение на упражненията най-важно. С тия кръгови баш в началото може и да има ефект, но съвсем скоро идва момент, в който само се потиш, защото не натоварваш мускула достатъчно - с по 1-2 упражнения на мускулна група няма да станеш гардероб
Съдейки по мерките ти 175 см, 63 кила или имаш много добър метаболизъм или вярно си злояд
Ако искаш може и тук да получиш примерни програми всякакви, но според мен е най-добре кадърен човек да ти ги нагласи според твоите възможности и желания. Аз примерно като почнах се учех сам и с гледане на клипчета, експериментиране и слушане на качествени съвети от по-напреднали (от които съм преценил, че има какво да науча - избягвай комплексираните батки с циреите на гърба ще ти говорят само глупости и ще се правят на интересни). За добавките ако искаш от 3те пробвай Syntrax-a, Голд Стандарт е ясен само че май го развалиха бая, а Синтата е много вкусна и се разтваря добре ама е пълна със захар и вярно е надценена.

- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
Привет отново! По стечение на обстояелствата (и обиколка на почти всички зали в Дианабад) вече си търся зала в района на Лозенец. Бихте ли ми препоръчали някоя свестна зала. Оазиса как е? Долу на стадиона Боевски? Интересуват ме също и цени, а ако има и екстри като сауна/парна баня също ще е добре, но не е от толкова голямо значение. Благодаря! 

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Оазис би трябвало вече да е затворен или скоро ще го затворят. Разбрах, че е продаден и ще става магазин. Аз бих ти препоръчал The Gym или Спартак. В последния има 2 зали - първата е Левски-Илияна, a втората е след нея по стълбите нагоре. И в трите има сауна, парна баня и др.
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
The Gym го знам, ама малко тесличка там, 12 посещения 105 лв (това с 8 сауни)... В спартак цените как са?
П.с. до сега последно бях в хотел Вега, 60 лв. на месец неограничен фитнес и 4 сауни и парни бани, но е малък фитнеса и няма много уреди.
П.с. до сега последно бях в хотел Вега, 60 лв. на месец неограничен фитнес и 4 сауни и парни бани, но е малък фитнеса и няма много уреди.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
gotti88 написа:Привет отново! По стечение на обстояелствата (и обиколка на почти всички зали в Дианабад) вече си търся зала в района на Лозенец. Бихте ли ми препоръчали някоя свестна зала. Оазиса как е? Долу на стадиона Боевски? Интересуват ме също и цени, а ако има и екстри като сауна/парна баня също ще е добре, но не е от толкова голямо значение. Благодаря!
метрофлекс - 3лв тренировка,30лв 16 тренировки, 36лв неограничено има и отстъпки за предплащане за по-дълъг период. По св.Наум от хемус към семинарията на кръстовището, от където започват паветата . Железарски фитнес, яки ора , свободни тежести , хоум мейд уреди

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
gotti88 написа:The Gym го знам, ама малко тесличка там, 12 посещения 105 лв (това с 8 сауни)... В спартак цените как са?
Ами в Спартак си взимам карта за 300 лв. / 6 месеца. Сауната се плаща отделно. Това е за фитнеса на Илияна, другия не знам.
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Anthony_J написа:gotti88 написа:The Gym го знам, ама малко тесличка там, 12 посещения 105 лв (това с 8 сауни)... В спартак цените как са?
Ами в Спартак си взимам карта за 300 лв. / 6 месеца. Сауната се плаща отделно. Това е за фитнеса на Илияна, другия не знам.
В Пулс са подобни вече цените, а фитнеса е страхотен на два етажа дълги са разположени уредите и спа-то е много на ниво. До миналата година и аз тренирах в Илияна Левски, но като смъкнаха цените в Пулс се преместих разликата е огромна. В Илияна не ми харесваше следното: скъса се някое въже на скрипец седи уреда с бележка, че не работи по 2-3 седмици... наслагаха мангалите по рецепцията, изгониха инструкторите си, даже не им и платиха .... наскоро и Ицо от рецепцията напусна страшен мениджмънт

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
gotti88 написа:Привет отново! По стечение на обстояелствата (и обиколка на почти всички зали в Дианабад) вече си търся зала в района на Лозенец. Бихте ли ми препоръчали някоя свестна зала. Оазиса как е? Долу на стадиона Боевски? Интересуват ме също и цени, а ако има и екстри като сауна/парна баня също ще е добре, но не е от толкова голямо значение. Благодаря!
http://athletic-bg.com/wp/home/gyms/cherni-vrah/
Отвориха го преди 2-3 седмици.
- Boraka92
- Потребител
-
Joro17 тоя фитнес Атлетик много ме заинтригува. Имаш ли вече впечатления от него ? Колко пари е единична тренировка ? Колко е голям и много ли се пълни с хора ? Много ми хареса в отдел оборудване пише, че имат достатъчно лостове и успоредки и мястото е идеално с колата съм за 5 минути, а може е пешачката да си припаткам през Южния Парк.
- lancerpor
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320dA
- Мечтае да кара: e46 M3
- Детайли за колата: touring facelift 04'
Какво и колко време преди тренировка да ям?
Тренирам към 11, ставам в 9 и 30 и закусвам в 10. След тренировка пак ям, но каквото има. Какво да ям за закуска преди тренировка за да имам сила и да не ми става тежко 

- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
Boraka92 написа:Joro17 тоя фитнес Атлетик много ме заинтригува. Имаш ли вече впечатления от него ? Колко пари е единична тренировка ? Колко е голям и много ли се пълни с хора ? Много ми хареса в отдел оборудване пише, че имат достатъчно лостове и успоредки и мястото е идеално с колата съм за 5 минути, а може е пешачката да си припаткам през Южния Парк.
Не съм ходил лично там. Знам за него, защото ми е близо до работата. Колеги ходят там и им харесва - доста уреди имало, кардио зала, лостове и т.н. Единично посещение не знам колко струва.