СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Моджо » 04 Май 2023, 8:52

В кухнята не, но са си заевеш децата друг да ти ги гледа, а ти да си правиш кефа се едно с матор или лагерница нито го разбирам, нито го одобрявам. И не за час, два да джитнеш и да се прибереш, а доколкото схващам таз я нема с дни.
Ако нямаш деца - еви си майката, прави кво искаш. Имаш ли - сори, Айляка свърши.
Тва и за мъжете се отнася, не само за жените.
ПП С тоя мотор да станеш донор и да си оставиш децата сираци дали изобщо и хрумва в тъпата тиква подобно нещо, м?
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 04 Май 2023, 9:43

Както вече ти казаха - карането на бърз мотор може да е отдушник за всякакви неща. Или по-добре да прехвърля тия неща върху децата ама да е при тях :dunno:

Ден пореден, в който нищо не ми се върши. Оставам хоум офис днес, пък да видим ще свърша ли някаква работа изобщо :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 04 Май 2023, 10:21

Сигурно е била адреналинка на 18 , естествено на 40 да кара бързи мотори да си дига адреналина :dunno: Само си представете на Павъра екипа с други думи "женицата" да му фърли децата да се качи на мотор и да почне да лети из Торонто ? Мисля че ще трябва да започне от нулата за 5ти път .. :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 04 Май 2023, 11:43

Най-вероятно ще се учудите, колко много от мотористите не карат мотор, за да си 'вдигнат' адреналина, а за да си 'прочистят' главата и мислите! Това, което изглежда 'бързо', не винаги е така! Т.е. някой може спокойно да си кара на 70-80%, а за горките околни да изглежда като безумно... Разбира се, това не трябва в никой случай да се прави в 'грешната обстановка'!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 04 Май 2023, 11:49

70-80% от кое? Ако е от възможностите на мотора то си е безумно. :mhihi: Който иска да си чисти мислите обикновено си купува чопър или туристически мотор, за такива с простаци едва ли, с изключение на позьорите, които за щастие са над половината от закупилите пистарка.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 04 Май 2023, 13:03

Spunky написа:
carmanf1 написа:Приятел, знаеш ли изобщо какво означава, без значение от кой пол е?

Ама истински Приятел и добър колега, макар и бивш колега.

Сам, за себе си отговори, ако тоя "приятел" ти се обади някоя вечер и ти каже: "искам те, ела да ме евеш", ти ще откажеш ли? Щото, аз ти гарантирам, че в комуникациите с близките ми, "истински" приятели, въобще това не стои на масата. Между мъж/жена, това е винаги на масата, дори и някой от тях да е много грозен(двупосочно е).

Отделно, до тук само драми с тия приятелки, какво извличаш от тая комуникация, освен истории за форума? Пак си отговори на себе си, не тук.

А ти какво предлагаш, да заеба приятел в нужда, щото минава през труден период и ми носи негативни емоции?

Не съм такъв човек аз.

Не всичко е интерес, кекс и полза в тоя живот.

Колкото и да не ти се вярва, истинско приятелство между мъж и жена съществува. Не си имал възможността, не си го разбрал.

Относно тестостерона, самия факт, че го вмяташ ни в клин, ни в ръкав, на твое място бих се замислил много сериозно над себе си.

Уважавам ти коментарите, но с тия последните, прозвуча като комплексирано needy.

Отделно и меркантилност прозира яко.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 04 Май 2023, 13:11

70-80% от възможностите на водача, разбира се! 70-80% от възможностите на съвременните мотори много малко нормални хора могат да достигнат :mhihi: , без значение какво си мислят! Това за типа мотор пък ... няма нищо общо! Между другото, много се кефя като видя някое чиче с чопърче да направи смешни разни колеги с цели кожени костюми, номер, сгънат под седалката, закачено 'гоупро' на предната слюда и т.н. Дали след това изтриват клипа или му се радват и го 'анализират'..?

Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 04 Май 2023, 13:20

Коли да правят пистаци смешни бол, ама чопър не бях виждал. :mhihi: Ще са били позьори. В никакъв случай не подценявам чопъра, даже имам мерак след като тоя за пистак ми се изби рано, рано от главата, а с увеличаването на трафика съвсем се изпари. :mhihi:

П.п: Приятелство мъж/жена става САМО ако е бивша любовна история, тоест вече всичко е угаснало. Във всички останали случаи на един от двамата му се иска, ама не му стиска или нещо такова. Или някой е обратен. Не вървете чак толкова срещу природата. Много народ са ми обяснявали за истински приятелства между мъже и жени и много бързо в разговор очи в очи ги разубеждавам. Особено жените като им задам въпроса ако накарат въпросния приятел да ги опъне дали ще откаже. Почва се все с чакай сега, ама той все пак бил мъж...ми ето бе, не ми ги обяснявай тия на мене.
Това нито е комплексарщина, нито някакви грешни заключения, а нормален еволюционен процес. Жените обикновено нямат против да са просто приятели с някой мъж, но мъжете...зор работа. Виждал съм и такива, които ама нееее, в никакъв случай и след не много време жената идва и ми казва как съм бил прав и въпросния се оказал даже влюбен в нея. :wave: Това да се разкрие може да траят години и то не малко.

П.п 2: Скоро един близък приятел ми разправя как станал в два часа през нощта от леглото на жена си за да иде да купи шише за млякото на детето на негова приятелка, която посред нощ нямала с какво да нахрани бебето. :mhihi: Нещо счупила шишето ли, не помня каква тъпотия беше, ама общо взето ми се обясняваше как са само приятели, но в крайна сметка се оказа, че тая правеше номера заради жена му и го искаше за себе си. Сега стоят далеееееееееч един от друг, понеже бяха много големи приятели и ако жена му разбере, че контактува някак с тая приятелка ще го удари с нещо много тежко.
П.п: До секс така и не се стигна, ама когато той бил вечерта до вратата с шишето, тя го поканила да влезе, той отказал защото ако влезел щели да объркат приятелството, а после щял много да страда. Това нали щото бяха големи приятели. :mhihi:

П.п 3, бахти баналния съм :mhihi: :
В този форум се е разисквало надълго и на широко приятелството мъж с жена. Те затова и не останаха жени тука почти, а в мама бг имало някакви мъже, ама ми е ясно защо. :mhihi: В старите теми има много изписано за мъж/жена приятели. Верни жени е много по-вероятно да намериш, отколкото истинско и най-вече чисто приятелство между два пола.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 04 Май 2023, 14:29

Донр, карането на бърз мотор за час, два да си избиеш нервите е едно, а излизането сабале с мотор или без мотор и връщането незнайно кога, даже и след няколко дни е друго. Или да се върне във вид на лего...от бързотия е много умно, нема що. Да фане да плете, начини за избиване на нерви много има.,
Винаги съм твърдял, че колегите са колеги и нищо повече. Може да работите прекрасно, да си говорите, сичко, в момента, в който си тръгнеш-край. До утре.
Ама не е популярно това).
И за приятелство между мъж и жена съм съгласен, че е рядкост. Ма я, на колегата сите женски са му и приятелки, кео да правиш. Писах му по назад, че е съмнителен :D
Хм,хм...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 04 Май 2023, 14:36

Top Gun Maverick написа:П.п: Приятелство мъж/жена става САМО ако е бивша любовна история, тоест вече всичко е угаснало.

ето това 100%. и който ви каже, че може и само приятелство между мъж и жена- такова животно няма. за да го има трябва да бъде изконсумирано първо.

за самотната майка с мотора- не я познавам, че да давам характеристики, но да караш мотор в наши дни е изключително опасно като цяло. аз лично, ако бях сам родител никога не бих се качил - нито да карам, нито да ме возят. хем се имам за можещ, видял и препатил.

това което моджо написа също е много вярно. като ти се родят деца си мисля, че трябва да вдигнеш крака от педала на адреналина и да си пренаредиш приоритетите. но пак казвам- всеки си има своя истина и не съм човека които ще съди щото най- малкото и аз не съм (бил) света вода ненапита.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 04 Май 2023, 18:03

carmanf1 написа:А ти какво предлагаш, да заеба приятел в нужда, щото минава през труден период и ми носи негативни емоции?

Не съм такъв човек аз.

Не всичко е интерес, кекс и полза в тоя живот.

Колкото и да не ти се вярва, истинско приятелство между мъж и жена съществува. Не си имал възможността, не си го разбрал.

Относно тестостерона, самия факт, че го вмяташ ни в клин, ни в ръкав, на твое място бих се замислил много сериозно над себе си.

Уважавам ти коментарите, но с тия последните, прозвуча като комплексирано needy.

Отделно и меркантилност прозира яко.

Приемаш го, като нападание срещу теб, за това препоръчах да си отговориш честно, на себе си. По-скоро го имай, като интервенция, заради видимо нездравословното общуване с проблемни жени. Ти си плети каквито искаш извинения и обяснения, в края на деня ти е срещу природата. При хронично ниски нива на Т в обществото, е нормално, да предположа, че и твоите са ниски, което и показателно от разказите ти за тия срещи и най-затапващия жокер е, че си се качил да те вози жена на мотор...

В завидна позиция си, ако историите с развода са верни, сега е момента да си наредиш нещата както трябва и да изплуваш над феминистките течения, които бутат западната цивилизация към неизледвани територии.

Научи женската природа и какво им натиска копчетата и капитализирай. Само избягвай ниско висящите плодове, презрели и кисели са едновременно :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 04 Май 2023, 19:47

Spunky написа:... и най-затапващия жокер е, че си се качил да те вози жена на мотор...

Това пък сега какво беше :banghead: ? Какво им е на жените на мотори? Какво ви става бе хора? 21-век сме от известно (доста) време... Както и да е! Колегата да и казва да плете и това е :bowdown: !

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 04 Май 2023, 19:57

ildivvy написа: Това пък сега какво беше :banghead: ? Какво им е на жените на мотори? Какво ви става бе хора? 21-век сме от известно (доста) време... Както и да е! Колегата да и казва да плете и това е :bowdown: !

Да правят каквото си искат. Ти да се качиш да те вози някоя, е бета АФ.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 04 Май 2023, 20:00

Честно казано, това последното не го разбрах :dunno: ...

Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 04 Май 2023, 20:18

Top Gun Maverick написа:, бахти баналния съм :mhihi: :

Ама много си банален :idea: Имам бившо гадже, с което просто не се получи и всеки си хвана пътя. Познаваме се и с мъжа и и го гледам 30 години как го отнесе той, а не аз :mhihi:

И пак сме си приятели. А като в гледам, как се е сбабичосала, ми ... не ме влече.

Друга крайности. Една мацка, супер пич. Ама не е мой тип. Ама изобщо. Ниска и кльощава. Ми ... не я гледам като жена.

На жената една приятелка, германка. И тя е супер пич, с учудващо добро за германка чувство за хумор, фен на марката при това. Сори, ама тя е по-тежка от мен...

Последните две, ако сме на самотен остров, след някой и друг месец може зора да надделее, ама в реалния живот никога.

Не забравяй, че всеки има вкус и без да видим снимки, всичко са теории. Ти може да не погледнеш една жена, а друг директно да и падне в краката.

Баналния :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата