Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от Bogat-Beden » 18 Ное 2020, 15:29

5 имах от тия симптоми, без темп. но с втрисане
https://fakti.bg/life/529992-palen-spis ... a-covid-19
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 18 Ное 2020, 16:58

steeN написа:Аз държа да затоврят такива, които разпространяват заразата :)

На мен така ми писна, че вече съм готов да ни затварят, да ни държат колкото искат. Имам само едно условие. Като отворят, повече да не чувам тази дума ковид по новини, форуми, фейсбуци и където се сетиш. :bchug: И да не ми говорят за нови затваряния и мерки.

Ако само ще затварят, пускат и ще се ебават с нас с години, по-добре нищо да не пипат и естествения подбор да си свърши работата набързо. Па който жив - жив. Децата нали са живи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 18 Ное 2020, 18:55

На всички ни е писнало, ама като си заровим главата в пясъка няма да изчезне.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 18 Ное 2020, 19:20

sub_eleven написа:На мен така ми писна, че вече съм готов да ни затварят, да ни държат колкото искат. Имам само едно условие. Като отворят, повече да не чувам тази дума ковид по новини, форуми, фейсбуци и където се сетиш. :bchug: И да не ми говорят за нови затваряния и мерки.

Ако само ще затварят, пускат и ще се ебават с нас с години, по-добре нищо да не пипат и естествения подбор да си свърши работата набързо. Па който жив - жив. Децата нали са живи.

Тва да се бориш с подобен тип вируси (не само Ковида), да се опитваш да ги ограничаваш и да мислиш че правиш нещо е:
3713612_orig_0 (1).jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 18 Ное 2020, 19:24

Чужди глави трябва да се заровят не нашите
Изображение
ATR-42/72

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 18 Ное 2020, 20:17

Здравейте, бодри комсомолци. :mhihi:

Не усещам оцет, паста за зъби, парфюми. Храната има вкус на тоалетна хартия. Започна само с температура. Ден 3 текна носът. Ден 4 загубих обоняние и вкус. Без кашлица. Място и време на заразяване - незнайно.

IMG_20201118_191614_467.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 18 Ное 2020, 20:29

Почивай си и да се оправяш скоро :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 18 Ное 2020, 20:37

Бързо и леко да го изкараш :yes:

Благоевград май ще ги затворят :wave: https://www.blagoevgrad.eu/predlagat-za ... mitsi.html
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 18 Ное 2020, 20:44

blacksapphire написа:Здравейте, бодри комсомолци. :mhihi:

Не усещам оцет, паста за зъби, парфюми. Храната има вкус на тоалетна хартия. Започна само с температура. Ден 3 текна носът. Ден 4 загубих обоняние и вкус. Без кашлица. Място и време на заразяване - незнайно.

кажи честно, това ли е системата на лечение??? 3 антибиотика?? Защо по дяволите срещу вирус, че и три?!?!? :shock: :shock: :shock: Антихистамин за всеки случай, кат всяко джи пи, ясно и това... Вентолин и мукосолван при липса на кашлица?!?!? :shock: :shock: Кажи честно.... Аспирин и парацетамол 2 отделни НСПВС, нещо което е крайно нежелателно... и трите антиботика - не ми се мисли за стоашно чревния ти тракст, особено ако имаш проблеми с гастрит и подобни..
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 18 Ное 2020, 20:54

С тия три антибиотика всички гъбички са твои накрая :mhihi:
Мойто джипи и той само такива пише , оспамох ципринол амопен за респираторни . Сега най вероятно им добявя и азакса да се чувства изобилието :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 18 Ное 2020, 20:58

Интересно от форумните доктори последователи на Хаус, колко от тях ако се окажат позитивни и недай се боже да са по-зле биха си спряли антибиотиците на своя глава, според собствените си виждания :wave:
Лесно може да се дава акъл на чужд гръб, ама като опре ножа до кокала нещата стоят по различен начин, още повече при толкова неизвестни които има около вируса.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 18 Ное 2020, 21:00

blacksapphire написа:Здравейте, бодри комсомолци. :mhihi:

Няма да се шашкаш само и всичко ще е наред.

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 18 Ное 2020, 21:40

Баси колко ще е тъпо другата година.
Пускаш телевизията,няма ковид, няма щаб,няма
маски,каски ,математици абе нищо. Пак ще има само тъпи катастрофи с по 2-3 умрели,и някой друг ранен. Скукаа.Еее ,по някой време пак ще ни информират че от началото на годината в катастрофи са умрели 5-600 човека, ама няма да е същото. Друго си е сега по цял ден, умрели,заразени,маски,мерки, болници,легла,линейки шок да има.
Ще си спомняме с носталгия това време

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 18 Ное 2020, 21:45

Аз пък се чудя как може да има още хора, които гледат телевизия изобщо. Да не говорим, пък от там да черпят информация за каквото и да е било.
Особено пък ми са най-забавни индивиди, които живеят в чужбина и гледат българска телевизия :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 18 Ное 2020, 21:52

Антихистамин зенаро ... Заради алергии разни, облекчава ринит. Вентолин при задух. Назостад спрея е кортикостероид. Температурата първите 2 дни беше висока, сега се нормализира с парацетамол. Болка в очните ябълки и главоболие. Оточна лигавица на носа с парещо усещане. Без силна секреция. Нямам сливици. Мукосолван за отхрачване. Обща отпадналост без затруднено дишане. АБ е крайно решение.

Амокси+ кларитромицин или самостоятелно азитромицин. Много течности и вит ц. Аспирин за разреждане на кръвта. Нормално кръвно налягане, лек тремор на едната ръка хващам. :angel:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата