Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Предупреждение: Хранителната добавка "Окси елит про", опасна за здравето, 22-ма в болница със симптоми на хепатит
Добавката се приема за топене на мазнините, предлага се и у нас
Хранителна добавка, "Окси елит про", който се произвежда в Америка, не е безопасна за здравето, съобщава Министерството на здравеопазването.
Добавката често се купува онлайн, така че министерството на здравеопазването предупреждава своите граждани да не го купуват. Ако го направят поемат свой собствен риск, предупреждава министерството.
В Америка поради използването на тази добавка 22 граждани били хоспитализирани със симптоми на остър хепатит, а един дори и починал.
Американската агенция за храните и лекарствата съобщава възможни нежелани реакции на тази добавка.
Този продукт се рекламира на пазара като продукт за максимална помощ в изгарянето на мастните натрупвания.
Внимание! Продуктът се предлага и у нас.
Първите културисти, Стив Рийвс, Реджинал Парк, Лари Скот, това са истинските културисти, натурални. Това за мен са мъже със силна воля и хора, на които аз лично се възхищавам на силата и умението да изградят такива тела.
Дан Колов, смятан за най-силният човек на планетата по негово време, това е човекът, от който всички трябва да се учим, там няма химии братче, всичко е естествена сила, известен като "българският лъв", "Кралят на кеча" и "железните ръце".
Добавката се приема за топене на мазнините, предлага се и у нас
Хранителна добавка, "Окси елит про", който се произвежда в Америка, не е безопасна за здравето, съобщава Министерството на здравеопазването.
Добавката често се купува онлайн, така че министерството на здравеопазването предупреждава своите граждани да не го купуват. Ако го направят поемат свой собствен риск, предупреждава министерството.
В Америка поради използването на тази добавка 22 граждани били хоспитализирани със симптоми на остър хепатит, а един дори и починал.
Американската агенция за храните и лекарствата съобщава възможни нежелани реакции на тази добавка.
Този продукт се рекламира на пазара като продукт за максимална помощ в изгарянето на мастните натрупвания.
Внимание! Продуктът се предлага и у нас.
Първите културисти, Стив Рийвс, Реджинал Парк, Лари Скот, това са истинските културисти, натурални. Това за мен са мъже със силна воля и хора, на които аз лично се възхищавам на силата и умението да изградят такива тела.
Дан Колов, смятан за най-силният човек на планетата по негово време, това е човекът, от който всички трябва да се учим, там няма химии братче, всичко е естествена сила, известен като "българският лъв", "Кралят на кеча" и "железните ръце".
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна thewolf на 17 Фев 2014, 18:19, променена общо 1 път
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Дан Колов, смятан за най-силният човек на планетата по негово време, това е човекът, от който всички трябва да се учим, там няма химии братче, всичко е естествена сила, известен като "българският лъв", "Кралят на кеча" и "железните ръце". Знам за доста хора, които са пострадали от хранителни добавки, най-много от креатин, бустъри всякакви и добавки с термогенен ефект.
Две думи - метаболизъм и мезоморфен (тип)

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
JOTTO_DEL написа:Колега "Lattri" добре си решил да заякнеш, но само с добавки няма да стане. Ето моето виждане за нещата:
1. Направи си добра програма с поне 4 тренировки в седмицата.
2. Направи си подходящият хранителен режим(за хляб, шоколади, газирано и т.н. забрави).
3. Добавките: Гаспарито не е лош(изпил съм 4-5 баки), но заложи на чист суроватъчен протейн Syntrax Whey Shake или ON Gold Standart това са моите фаворити. Syntrax-a го пия от няколко месеца и съм доволен засища, разтваря се добре с добър амино профил. След тренировка задължително един протейн може също да добавиш амино, БЦАА или глутамин. За амино Scivation Xtend е добро решение аз лично го пия по време на тренировката. Аз не съм фен на креатина пил съм на Гаспари монохидрата, но ефектът е временен. Аз правя следното една доза протейн на закуска с овесени ядки, преди тренировка амино, по време на тренировка Xtend, след тренировка амино и протейн и един път през деня взимам Омега 3-6-9!
Като цяло наблегни на тренировките и храната, а не давай луди пари за добавки(протейн и амино е достатъчно). Ето снимки какви резултати направих за 6-7 месеца като за добавки съм взимал само протейн и амино:
Здравей колега,
Благодаря за мнението. Храня се по 5-6 пъти на ден като наблягам на пилешкото + телешкото + ориза и разбира се много плодове и зеленчуци. Яйца всеки ден по 10. Закуската ми е мюсли микс в една кофичка кисело мляко с лъжица мед. Шоколади, газирано, хляб, тесто и т.н. не докосвам от много време. Ям доста сурови ядки (бадеми предимно със какао на зърна за неутрализиране на свободните радикали) Добавките ги пия по следния начин:
1 Протеина - Всяка сутрин на гладно, преди и след тренировка по една мерителна лъжичка (около 35 грама).
2 Глутамина - Веднага след всяка тренировка и понякога сутрин на гладно по една мерителна лъжичка (около 5 грама).
3 Креатина - Преди тренировка една мерителна лъжичка (3.7 грама)
Проблема е, че съм 69 килограма и не мога да кача повече. Опитвам се от близо година, но не става. Този скапан метаболизъм ми се е забил като права тръба в червата. Чист съм и нямам мазнини (освен по корема), но пак не става. Тренирам през ден без да пропускам и то въртейки упражненията за да мога да държа мускулите стресирани и да има растеж. Кардио не съм правил от 4 години и не смятам и да правя. Този протеин Syntrax Whey Shake ще го пробва, но аминотата които си препоръчал мисля, че няма да ми свършат много добра работа понеже пия глутамин а в тези аминота той е включен.
Не че разбирам много но ако има възможно най чисто BCAA концентрат или нещо от сорта, мисля, че то би ми свършило най добре работа.
П.С. И аз взимам омега 3-6-9, но под формата на орехово масло + сусамово + зехтин, от който си капвам леко в салатката. А и понякога ако ми се яде хапвам и риба.
Поздрави
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- thewolf
- младши ентусиаст
-
едва ли
много лесно звучи, по твойте думи всичко им е дадено наготово, дали е така?
аз мисля, че доста труд са положили, за да го изградят това колега.

Последна промяна thewolf на 17 Фев 2014, 18:20, променена общо 1 път
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Струва ми се на първо време, че трябва да ядеш по-калорична храна . Към протеина задължително добавяш въглехидрат - може някой от по-хубавите генейри, може и да си смесваш суроватъчен и чист въглехидрат (карбокс на биотек или витарго ако ти се хвърлят пари за последното) . БЦАА не виждам на тоя етап какво ще ти помогнат .
Не знам как тренираш - при толкова добавки и храна има нещо нередно в цялата история - няма как една година да не качиш
Може да претренираш ... Бил съм същата структура и горе-долу знам за какво става на въпрос. При мене в началото също само се стягах , близо половин година , но когато започнах добавки,режим , яки тренировки и постоянно хранене качих около 8кг чисто тегло за 4 месеца .
разбира се че не отричам постиженията им - дори и тези за които работят по 2 лаборатории и 20 човека им следят храната и тренировката - и те заслужават признание . Но САМО с храна и ектоморфен тип , няма как от чист кокал да станеш Лари Скот , нали . Както и да е - това е дълъг и банален спор
Не знам как тренираш - при толкова добавки и храна има нещо нередно в цялата история - няма как една година да не качиш

едва лимного лесно звучи, по твойте думи всичко им е дадено наготово, дали е така?
разбира се че не отричам постиженията им - дори и тези за които работят по 2 лаборатории и 20 човека им следят храната и тренировката - и те заслужават признание . Но САМО с храна и ектоморфен тип , няма как от чист кокал да станеш Лари Скот , нали . Както и да е - това е дълъг и банален спор

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Щом от една година не си мръднал в килограмите значи нещо "куца". Този режим, който описваш е по-скоро за чистене или за подържане. Реално да качваш мускулна маса максимално чисто означава 1-2килограма на месец. Изчисли си калорийния баланс и добави още 200-300калории отгоре. Като цяло незнам точно какво да те посъветвам, защото всеки организъм различно реагира на дадени фактори. Точно обратното беше при мен 2009г. бях 118кг., 2010-105кг., 2011-98кг., 2012-2013 се въртях 88-93кг. Трябва сам да видиш какво ти действа дори да рискуваш да качиш малко мазнини, но поне ще видиш че има ефект.
Иначе за добавките щом си 69килограма Гаспарито би трябвало да ти действа по-добре от чист Whey. За аминото няма как да предозираш колкото повече по-добре. Xtend е доста добър, защото една доза(Xtend е на прах) се равнява на 10-12таблетки обикновени амино.

Иначе за добавките щом си 69килограма Гаспарито би трябвало да ти действа по-добре от чист Whey. За аминото няма как да предозираш колкото повече по-добре. Xtend е доста добър, защото една доза(Xtend е на прах) се равнява на 10-12таблетки обикновени амино.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
http://www.silabg.com/bg/6507-PhD-Pharm ... -lbs-.html
това НЕ го препоръчвам
Макар цената да е добра (с карта 63лв) и на хартия да звучи добре, гейнера нещо много ме съмнява . На първо място кутията - запечатъна е само със тънко найлоново фолио - после отвиваш капачката и няма хартиена запечатка . Но уж така е със всички кутии на PHD .
Друго гадно нещо - да речем, че преглъщам факта че протеиновата част не е суроватка а микс от млечен,казиен и соев изолат,житен и суроватърчен протеин . Но разтворимостта е гадна, когато се пие остава един песъклив вкус в устата - предполагам от соевия и житния протеин , които уж трябва да са изолати и да се "топят" .
На пръв поглед гейнера няма нищо общо със протеина за който мога да кажа само хубави неща. Предвидил съм след тренировка да пия 30гр гейнер + 30 гр протеин . В първото има 12гр протеин + 22гр от второто, тъкмо 34гр чист белтък+около 20грама въглехидрати (би трябвало да са комплексни) . Сутрин ще се пие само "фарма гейн" по около 40-50 гр. При миксиране няма да как да се каже, какъв точно е ефекта, но пак казвам - не ми харесва тоя бъркоч и ме е яд че не послушах хората да си купя просто комплексен карбохибдрат и да си правя микса лично
това НЕ го препоръчвам

Друго гадно нещо - да речем, че преглъщам факта че протеиновата част не е суроватка а микс от млечен,казиен и соев изолат,житен и суроватърчен протеин . Но разтворимостта е гадна, когато се пие остава един песъклив вкус в устата - предполагам от соевия и житния протеин , които уж трябва да са изолати и да се "топят" .
На пръв поглед гейнера няма нищо общо със протеина за който мога да кажа само хубави неща. Предвидил съм след тренировка да пия 30гр гейнер + 30 гр протеин . В първото има 12гр протеин + 22гр от второто, тъкмо 34гр чист белтък+около 20грама въглехидрати (би трябвало да са комплексни) . Сутрин ще се пие само "фарма гейн" по около 40-50 гр. При миксиране няма да как да се каже, какъв точно е ефекта, но пак казвам - не ми харесва тоя бъркоч и ме е яд че не послушах хората да си купя просто комплексен карбохибдрат и да си правя микса лично

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
thewolf написа:едва лимного лесно звучи, по твойте думи всичко им е дадено наготово, дали е така?
Горе-долу им е дадено на готово. Гледах по дискавъри ли беше няква програма преди време документален филм експеримент с 4-5 човека на които им беше насилсвено давано 2-3 пъти може би повече храна от колкото нормално хапват за деня. Резултатите бяха, че едни почват да повръщат и са си слаби както преди, други пълнеят яко сланини правят, а имаше и един азиатец който направи мускули само от храна

Незнам дали тук са обсъждани миостатин инхибиторите, но хората и животните които правят мускули само от хранене имат ниски нива на миостатин, а миостатина блокира изграждането на мускули... луда работа, предполагам, че повечето сте запознати
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ъпдейт на ситуацията
"машинските" резултати от днес
клек - загрявка с 20кг; 2-ра с 40кг - 10 повторения; 3-та 60 кг - 10 повторения; 4-та 70 кг - 8 повторения; 5-та 70кг - 8 повторения; 6-та 70кг - 6 повторения
лег преса - 3 серии х 12 повторения - 170кг
лег екстеншън - 4 серии х 10-12 повторения с 50кг
прасец седящо положение 40кг - 3 х 15 повторения
женски уреди 3х3 серии редуване веднага - максимално тегло - 50кг
пътека 10 минути на 11 км/ч
-------------
супер доволен съм
"машинските" резултати от днес
клек - загрявка с 20кг; 2-ра с 40кг - 10 повторения; 3-та 60 кг - 10 повторения; 4-та 70 кг - 8 повторения; 5-та 70кг - 8 повторения; 6-та 70кг - 6 повторения
лег преса - 3 серии х 12 повторения - 170кг
лег екстеншън - 4 серии х 10-12 повторения с 50кг
прасец седящо положение 40кг - 3 х 15 повторения
женски уреди 3х3 серии редуване веднага - максимално тегло - 50кг
пътека 10 минути на 11 км/ч
-------------
супер доволен съм

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- thewolf
- младши ентусиаст
-
larbi написа:thewolf написа:едва лимного лесно звучи, по твойте думи всичко им е дадено наготово, дали е така?
Горе-долу им е дадено на готово. Гледах по дискавъри ли беше няква програма преди време документален филм експеримент с 4-5 човека на които им беше насилсвено давано 2-3 пъти може би повече храна от колкото нормално хапват за деня. Резултатите бяха, че едни почват да повръщат и са си слаби както преди, други пълнеят яко сланини правят, а имаше и един азиатец който направи мускули само от хранаПросто организма му превръща хранителните вещества в мускулна маса, а не мазнина.
Незнам дали тук са обсъждани миостатин инхибиторите, но хората и животните които правят мускули само от хранене имат ниски нива на миостатин, а миостатина блокира изграждането на мускули... луда работа, предполагам, че повечето сте запознати
Да де, всичките са имали ниски нива на миостатин

- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Колеги дайте мнения за тези трите, че се чудя кой да взема?
PURE NUTRITION 100% Pure Whey + Enzymes - ще ми дойде около 70 лв.
Syntrax whey shake - около 80 лв.
Optimum Nutrition - 100 % Whey Gold Standard - 96 лв.
Цените са по-ниски отколкото по сайтовете за добавки, защото имам приятел, който ползва отстъпки.
Всичките са еднакъв грамаж. Досега съм пил 100% gold standart-a ама искам да променя малко. Syntrax-a като му чета съставките има доволно BCAA, а пък Pure whey-a разни ензими, които не са ми много ясни. Поздрави!
PURE NUTRITION 100% Pure Whey + Enzymes - ще ми дойде около 70 лв.
Syntrax whey shake - около 80 лв.
Optimum Nutrition - 100 % Whey Gold Standard - 96 лв.
Цените са по-ниски отколкото по сайтовете за добавки, защото имам приятел, който ползва отстъпки.
Всичките са еднакъв грамаж. Досега съм пил 100% gold standart-a ама искам да променя малко. Syntrax-a като му чета съставките има доволно BCAA, а пък Pure whey-a разни ензими, които не са ми много ясни. Поздрави!

- Boraka92
- Потребител
-
- Кара: '00 E39 530i
- Мечтае да кара: Е92/Е90 ///М3 ръчна кутия
Svertlyo, аз на твое място бих пробвал Syntrax-а. Естествено зависи какво е съотношението на въглехидрат-протеин в грамаж. Аз също в момента ползвам Gold Standard 100% Whey и въпреки, че е сравнително чист поне по етикет - на 30грама доза се падат 24 грама протеин, 1.6 гр. въглехидрат и 1 гр. мазнини, мисля (и не само аз) че му развалиха качеството и отдавна не е върха на сладоледа. Отделно моя е вкус ванилия и е почти безвкусен. Най-малкото е и най-скъп от трите предложения, но за 96 кинта е пак добре. Аз го взимам на 59 евро с 5 процента клиентска отстъпка иначе баш баламите плащат почти 66 евра.
- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Boraka92 написа:Svertlyo, аз на твое място бих пробвал Syntrax-а. Естествено зависи какво е съотношението на въглехидрат-протеин в грамаж. Аз също в момента ползвам Gold Standard 100% Whey и въпреки, че е сравнително чист поне по етикет - на 30грама доза се падат 24 грама протеин, 1.6 гр. въглехидрат и 1 гр. мазнини, мисля (и не само аз) че му развалиха качеството и отдавна не е върха на сладоледа. Отделно моя е вкус ванилия и е почти безвкусен. Най-малкото е и най-скъп от трите предложения, но за 96 кинта е пак добре. Аз го взимам на 59 евро с 5 процента клиентска отстъпка иначе баш баламите плащат почти 66 евра.
В крайна сметка взех Pure-a за 70 лв. просто цената перфектно ме устройва, а и протеина ми се струва добър много добре се разтваря, гъст е и вкуса е супер (кокос + шоколад). М/у другото започнах да правя кръгови тренировки вече извъртях всяка група по веднъж и съм доволен. Вкарах и малко кардио накрая и леко леко почва да ми се притенирва пак.

- A.Stoyanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Class II
- Мечтае да кара: Limited Edition
- Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..
Кажете нещо за преди тренировка. Не искам напомпващи или даващи сила добавки...търся нещо освежаващо, защото вечер вече съм много изхабен от деня.
- thewolf
- младши ентусиаст
-
A.Stoyanov написа:Кажете нещо за преди тренировка. Не искам напомпващи или даващи сила добавки...търся нещо освежаващо, защото вечер вече съм много изхабен от деня.
Лимонов сок. Изстискани лимони, вода и мед. Освежаваща даваща сила и възстановяваща напитка плюс 100% natural. 3 лимона литър вода 3 лъжици мед/15 гр. с.л./. Или по вкус