Криптовалути
Модератор: Общи модератори
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Криптовалути
https://clubs1.bg/news/motogp-obyavi-zamestnika-na-otbora-na-rnf/?fbclid=IwAR128an6NaxXz01fwmfW-ByNCSmeKbJY20CzNYW3nukTvEa1yMwSHYtMitE
Криптото е бъдещето, ама дали ще изкара до това бъдеще?
Криптото е бъдещето, ама дали ще изкара до това бъдеще?
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
Много дълга статия, прегледах набързо и не видях нищо за крипто. Преразкажи я с твои думи ако не е проблем, че не схванах.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Не е ли очевидно? Объркал е линка.
Аз не го прочетох, просто скролнах, ама нямаше нищо за крипто.
А дали ще иде до бъдещето? Дай тия цикъл да добута коня до няколко стотин хиляди, да си махна каквото съм решил, пък после ще ме боли какво ще става.

А дали ще иде до бъдещето? Дай тия цикъл да добута коня до няколко стотин хиляди, да си махна каквото съм решил, пък после ще ме боли какво ще става.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Някви скамъри не си платили спонсорския договор на някъв отбор в мотогп и отбора фалирал. Човека видял ключовата думичка "крипто" и решил да ни сподели да видим какви сме балъци тука. И всичко това на фона на биткойн който в предсмъртна агония пробива 43К 

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
"По-късно стана ясно, че мажоритарният акционер на RNF Рейсинг и титулярен партньор CryptoDATA не е платил дължимите пари за спонсорството от Гран при на Австрия насам. Освен това множество доставчици на отбора също са имали неизплатени задължения от компанията, занимаваща се с търговия на криптовалути."
Само това ама очаквах и някакви лични разсъждения и аргументи защо според него крипто няма бъдеще
Само това ама очаквах и някакви лични разсъждения и аргументи защо според него крипто няма бъдеще

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Абе вие даже успяхте това да го видите ли? На мен ми убягна. Ружа бе хора, Ружа. Ей така ми звучи.
А дали е бъдещето? Де да знам, много балъци станаха на клона на ниво държави. Някой знае ли къде е кралство Бутан? Едно такова незначително. От миналият век са забранили торбичките даже:
https://m.dir.bg/it/crypto/butan-shte-s ... ripto-sila
Сега вече нямат 16 млн. защото това е старо, от май месец леко пъмпна, но 600 Биткойна са си точно 600 Биткойна.
Акулка човек, малка тигрова акулка са кралство Бутан.
А дали са с точно толкова? Възможно ли е да имат нещо скатано без да знае никой? Аз си мисля, че е сигурно, но как да е. Тая сега сингапурска компания защо ще инвестира и тя стотици милиони за да копае? Тоя ВЕЦ не може ли да го ползват за нещо полезно, пфуууу...
Ама ще кажете кралство Бутан, малка точка на земното кълбо. Ами айде да се замислим Китай като забрани Биткойна
там за пореден път, дали китайците нямат Биткойн и дали някой не копа? Познавайки този строй до болка тука в България, дали просто не копа никой, но няколко богопомазани копат за правителството. Тука и салам се даваше с връзки по някое време. В момента знаете ли как се копае Биткойн? Никак.Тъкмо накопаш и асика умрял. Тъкмо продадеш и халвинга дошъл. Пък Китай е най-големия производител на асик. А има и един тънък момент, първоначално който е копал една година кажи речи сам дали не е изкопал едно голямо количество и американец ли е този някой, сам човек ли е, организация ли е или какво? Нещата са толкова напред, че като ви кажат как Биткойн е много, много по-евтин сега на 40к, отколкото преди 10 години на 1к, трябва да се осмисли това нещо.
Дали е бъдещето, предстои да видим. Но със сигурност много народ се заблуждава ако не е. И то много хора с пари, които командват парада. Аз си мисля, че предстои Биткойн да изяде много пари от НЕАТРАКТИВНИ активи като Гугъл, Амазон, Тесла, злато, имоти и още и още. Гласувал съм с парите си на това нещо и предстои да видим какво ще се случи.
П.п: Скоро чакам корекция вече, ама не смея да продам.
П.п. 2: Турция пак с рекордна инфлация, а можеше толкова лесно просто султана миналата и тая година да е купил малко.
Нашите галфони също, а не Асен Василев като го питаха преди бая време и да вика колко спекулативен актив е това. Но скоро всички ще вземат пример от разни като Букеле.
Нещо се оринджпилвам мамка му.

А дали е бъдещето? Де да знам, много балъци станаха на клона на ниво държави. Някой знае ли къде е кралство Бутан? Едно такова незначително. От миналият век са забранили торбичките даже:
https://m.dir.bg/it/crypto/butan-shte-s ... ripto-sila
Сега вече нямат 16 млн. защото това е старо, от май месец леко пъмпна, но 600 Биткойна са си точно 600 Биткойна.

Ама ще кажете кралство Бутан, малка точка на земното кълбо. Ами айде да се замислим Китай като забрани Биткойна

Дали е бъдещето, предстои да видим. Но със сигурност много народ се заблуждава ако не е. И то много хора с пари, които командват парада. Аз си мисля, че предстои Биткойн да изяде много пари от НЕАТРАКТИВНИ активи като Гугъл, Амазон, Тесла, злато, имоти и още и още. Гласувал съм с парите си на това нещо и предстои да видим какво ще се случи.
П.п: Скоро чакам корекция вече, ама не смея да продам.

П.п. 2: Турция пак с рекордна инфлация, а можеше толкова лесно просто султана миналата и тая година да е купил малко.

Нещо се оринджпилвам мамка му.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Top Gun Maverick написа:П.п: Скоро чакам корекция вече, ама не смея да продам.
Аз я чакам тая корекция от 30К някъде..

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Навярно я чакаш от последното 30к, като мен.
Защото преди това тя два пъти коригира от 31 някъде до към 25-26...ама тия корекции тогава не ги очаквах.
Очаквах третата, която не дойде и понеже нямах пари първите пъти, купих на...35.
Все пак Сейлър като обяви, че е купил 16130 бройки Биткойн на 36700, за миг се почувствах, че съм го фронтръннал. 

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
Top Gun Maverick написа:Абе вие даже успяхте това да го видите ли? На мен ми убягна. Ружа бе хора, Ружа. Ей така ми звучи.
Аз вече спирам да го отразявам колегата, който се появява по дъната и по върховете да пусне някаква партенка и отлетява от темата, без да е отворен към никаква дискусия

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
b_u_b_o написа:Top Gun Maverick написа:П.п: Скоро чакам корекция вече, ама не смея да продам.
Аз я чакам тая корекция от 30К някъде..
+1

- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Кратка корекция до към 33-39 не би ме изненадала. Влакът с цените под 30 отдавна потегли, според мен. Но ако греша ще си купя още 

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Като имате усещане и гледам че наистина повечето в тази тема уцелвате с прогнозите (не е ирония), защо сега не продавате на 44к и другата седмица да купувате отново на 35к?
Не ви ли е скучно само да си държите койните и да чакате някога да стане 300к?

- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Такова активно търгуване е доста голям ангажимент. При мен си се получи много сполучливо, докато го практикувах, но то не оставя време за нищо друго. Има и стрес, който си е перманентен. Честно казано грам не съм стресиран от парите, които съм вкарал и вкарвам в Биткойн. За себе си аз там риск не виждам. Но от лоши ордери е много лесно да си загубя съня и да ми побелее още някой косъм.
dhtj написа:Като имате усещане и гледам че наистина повечето в тази тема уцелвате с прогнозите (не е ирония), защо сега не продавате на 44к и другата седмица да купувате отново на 35к?
Всеки нов се е опитвал да го прави, аз включително... и всеки се е парил. Преди години имаше някаква статистика някъде според която 90-95% от трейдърите като теглят чертата губят пари.
Сега гледайки назад, когато се пробвах да го правя с етер през 2021 изглежда съм допуснал абсолютно всички възможни грешки, ама абсолютно всички

Нещо друго, зад всяка прогноза на всеки, който е вътре стои едно тънко „иска ми се да стане така“, което тотално променя нещата. Ето, сега прогнозите са да падне, противно на логиката - да, така ни се иска защото сме наплашени, че бързите растежи не са състейнъбъл.