Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- Petrolhead
- Потребител
-
Re: Войната започна ...
Jordana написа:Petrolhead написа:Явно отговор няма да получа. Драгите ни неутрални мирни колеги си дъвчат руските опорки и до там.
Отговарям си сам.
Нямам идея какво точно се е случило, но има клипчета от няколко места, как 2 хеликоптера обстрелват с ракети руска база с горива на 40 километра от украинската граница. Според мен има 2 варианта за случилото се
1. Московците сами си взривяват нафтата за повишаване на националистическия дух и да подготвят масите за идващата обща мобилизация
2. Украинците преминават през всички пвота, зенитни ракети, радари, самолети и хеликоптери на московците, летят около 40 минути в едната посока, стрелят и се прибират пак 40 минути над вражеска територия. И всичко това с хеликоптери от 60те.
Ако имате други предположения, давайте.
Според мен този инцидент е важен, защото ако можеш да се разхождаш над вражеска територия повече от час, то Мордорската защита е в порядъци по-зле и от мордорската атака.
Поредните тъпотии . Белгород на колко километра е от границата ? Тоя хеликоптер развива 270км без проблем , 30км до Белгород ще ги мине за 5 минути . Общо цялото нещо е продължило 15-20 минути . Изтървали са ги очевидно , дори и да са ги засекли вероятно са ги сметнали за руски . Щото на укропите е чуждо и непознато това поведение - разгилдяйство и халатност
А нищо чудно да е украинска провокация заради преговорите , вероятно там също има ултра хардкор фракции в армията които са против преговорите готови да се бият до последния укроп който мърда .
Ако така правиш сметките докато слагаш климатици, не знам….
Тоя хеликоптер нали има база, която не е баш на границата. Нали уж вече сте завладяли всичко поне до Лайпциг. Ако вярваш на оркските новини, тия хеликоптери или идват от Манчестър или от Лас Вегас, всичко останало нали вече е под ботуша на другаря путин
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
///M Power написа:Както казах и в темата за Политика - Кирчо си е едно лъжливо плямпало и много хора го защитаваха, ама сега ще си му берат плодовете на труда му.
И ако ГЕРБ гласуват за оръжия и ПП против, тогава какво... отлагаме реставрацията или?

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- ekalchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2016 m550d
BMW_POWER написа:Аз вярвам на това, че този и подобните му осем години стрелят по мирни жители.
Интересно защо от 8 години са започнали да стрелят. А не от 10 или 15 години. Дали заради появата на сепаратистите преди 8 години в Донбас финансирани от Мордор? Сигурен съм, че националистите в агитките на Левски първи, ще грабнат пушки и ще ходят да стрелят по турци в родопите ако решат да отцепват територии към Турция и аз ще ги подкрепя. В момента в който решиш да отделяш територия от суверенна държава и работиш активно за това на нейна територия ти не се водиш за мирен жител. Така че, мирни жители в Донбас няма убити, има убити сепаратисти.
Последна промяна ekalchev на 03 Апр 2022, 21:12, променена общо 1 път
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Petrolhead написа: Отговарям си сам
Ааааами

Ubi dubium, ibi libertas
ekalchev написа:BMW_POWER написа:Аз вярвам на това, че този и подобните му осем години стрелят по мирни жители.
Интересно защо от 8 години са започнали да стрелят. А не от 10 или 15 години. Дали заради появата на сепаратистите преди 8 години в Донбас финансирани от Мордор? Сигурен съм, че националистите в агитките на Левски първи, ще грабнат пушки и ще ходят да стрелят по турци в родопите ако решат да отцепват територии към Турция и аз ще ги подкрепя. В момента в който решиш да отделяш територия от суверенна държава и работиш активно за това на нейна територия ти не се водиш за мирен жител. Така, че мирни жители в Донбас няма убити, има убити сепаратисти.
Защото превратът стана 2014г. Всички проблеми започнаха след това. Но явно ти не го знаеш. Не знаеш, че превратъджиите решиха, че ще създават чиста нация и всички мускали на не знма си какво и т.н. Все неща, дето или не знаеш, или не ти изнася да знаеш.
hell's angel написа:Petrolhead написа: Отговарям си сам
Ааааами, объркал си се нещо, нЕква многоходовачка е - чува се, че и нафтата в Одеса е вътрешна работа на мокшата, не ли ?
То бива толкова бяс и слюнки от дивана, ама вече взе да става смешно
Колегата громи враговете

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Ама що се чудите, че ще пращаме нещо на Украйна или поне се натискаме? С премиер и президент Американски агенти какво очаквате? Шрек уж червен, но ходил на школо в САЩ(случайно)и го направиха от нищото президент като Бойко вече съм СИГУРЕН, че неслучайно избра Цачева за "кандидат", понеже абсолютно всеки друг щеше да спечели по него временна нейно място.
Абсолютно всеки. Да не говорим за кандидат тип кмета на Бургас, тогава щяха да вземат изборите с отчайващо голяма преднина.
Премиерът ни пък Канадски гражданин излезнал от нищото и той станал премиер, но посочен и вкаран във властта от...Радев.
Ама бил много хубаво момче, не знам си какво. Ние казваме и правим каквото каже САЩ, толкова. Ползата от всичко обаче не я виждаме, това е лошото. А тия самолети, които купихме явно бяха само за да покажат с кой сме, понеже на нас реално не трябват. Явно са ни убедили, че Турция по никакъв повод няма да ни нападне.
Сега икономически ще го духаме здраво обаче, ама народ, който взема по 1000 лв. на месец, а харчи по 2000, няма как да бъде притеснен чак толкова лесно.

Премиерът ни пък Канадски гражданин излезнал от нищото и той станал премиер, но посочен и вкаран във властта от...Радев.

Сега икономически ще го духаме здраво обаче, ама народ, който взема по 1000 лв. на месец, а харчи по 2000, няма как да бъде притеснен чак толкова лесно.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
Jordana написа:Petrolhead написа:Явно отговор няма да получа. Драгите ни неутрални мирни колеги си дъвчат руските опорки и до там.
Отговарям си сам.
Нямам идея какво точно се е случило, но има клипчета от няколко места, как 2 хеликоптера обстрелват с ракети руска база с горива на 40 километра от украинската граница. Според мен има 2 варианта за случилото се
1. Московците сами си взривяват нафтата за повишаване на националистическия дух и да подготвят масите за идващата обща мобилизация
2. Украинците преминават през всички пвота, зенитни ракети, радари, самолети и хеликоптери на московците, летят около 40 минути в едната посока, стрелят и се прибират пак 40 минути над вражеска територия. И всичко това с хеликоптери от 60те.
Ако имате други предположения, давайте.
Според мен този инцидент е важен, защото ако можеш да се разхождаш над вражеска територия повече от час, то Мордорската защита е в порядъци по-зле и от мордорската атака.
Поредните тъпотии . Белгород на колко километра е от границата ? Тоя хеликоптер развива 270км без проблем , 30км до Белгород ще ги мине за 5 минути . Общо цялото нещо е продължило 15-20 минути . Изтървали са ги очевидно , дори и да са ги засекли вероятно са ги сметнали за руски . Щото на укропите е чуждо и непознато това поведение - разгилдяйство и халатност
А нищо чудно да е украинска провокация заради преговорите , вероятно там също има ултра хардкор фракции в армията които са против преговорите готови да се бият до последния укроп който мърда .

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
BMW_POWER написа:ekalchev написа:BMW_POWER написа:Аз вярвам на това, че този и подобните му осем години стрелят по мирни жители.
Интересно защо от 8 години са започнали да стрелят. А не от 10 или 15 години. Дали заради появата на сепаратистите преди 8 години в Донбас финансирани от Мордор? Сигурен съм, че националистите в агитките на Левски първи, ще грабнат пушки и ще ходят да стрелят по турци в родопите ако решат да отцепват територии към Турция и аз ще ги подкрепя. В момента в който решиш да отделяш територия от суверенна държава и работиш активно за това на нейна територия ти не се водиш за мирен жител. Така, че мирни жители в Донбас няма убити, има убити сепаратисти.
Защото превратът стана 2014г. Всички проблеми започнаха след това. Но явно ти не го знаеш. Не знаеш, че превратъджиите решиха, че ще създават чиста нация и всички мускали на не знма си какво и т.н. Все неща, дето или не знаеш, или не ти изнася да знаеш.
А според вас този преврат през 2014 ако не е направен от народа как можем да си обясним в момента случващото се в Украйна? Защо цялото население се обедини и се защитава?
Top Gun Maverick написа:С премиер и президент Американски агенти какво очаквате?
Е направо ще падна вече! Какви американски агенти са тея? БСП-то и те са американски агенти, Възраждане също. То затова не обелват дума срещу Русия, оръжия не дават, Митрофанова не я гонят...
Последна промяна Vanqu1sh на 03 Апр 2022, 21:24, променена общо 1 път
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
///M Power написа:Grozdanoff написа:Толкова нелепи, лишени от всякаква логика мнения се изписаха, обясняващи, че на Русия не им вървяла войната едва ли не... Какво ще постигнете с това!? Защо!?
По-важния ми въпрос, защо някои хора подкрепяте това, че нашите управници яко ни натубват с тия санкции и лаене срещу Русия!? Сами си го нахлузваме по тоя начин, някои наистина ли не го осъзнавате това нещо, или хейта към Русия, трябва да е над всичко, дори собствените ни интереси...
А ти толкова ли си зациклил, че не можеш да разбереш, че нямаме избор? Или трябва да слушаме Русия -да имаме Газ или слушаме запада да имаме други неща. Та точно така трябва да мислим за собствените интереси, Ако НАТО и Русия започнат конфликт ти какво си мислиш, Русия ще кажат няма да пускаме ракети към България, те не са пращали нищо към Украйна.
Не аз съм зациклил, колега! Твърдението, че "нямаме избор" е 100% зацикляне по въпроса... Избора го имаме все още, казва се "неутралитет". Това е най-доброто за българската външна политика в такъв конфликт! Другото е интерес на ЕС и по-точно на САЩ, не български! Били сме "енергийно зависи" - да такива сме, но трябва да знаем и че такива ще бъдем, относно ресурси, които нямаме... Спряха ни блокове на АЕЦ - няма проблем, САЩ ни открадна златото - няма проблем! Русия напада Украйна - българина заклеими Русия завинаги... Глупост!
Ако Русия реши преманхе натовските бази в България, има ли някой който вярва че НАТО би защитила България по някакъв начин?! А какво правят американски бази у нас, и трябва ли ни на нас тези бази? Имаме ли някакъв интерес в това, че нато ни обезоражи? Русия щеше ли на нападне Украйна ако НАТО не ги бяха въоражили и някога би ли нападнала Русия - България, освен ако не ни въоражат и надъхат като украйнците? Тези въпроси задавали ли сте си ги изобщо...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Petrolhead
- Потребител
-
BMW_POWER написа:hell's angel написа:Petrolhead написа: Отговарям си сам
Ааааами, объркал си се нещо, нЕква многоходовачка е - чува се, че и нафтата в Одеса е вътрешна работа на мокшата, не ли ?
То бива толкова бяс и слюнки от дивана, ама вече взе да става смешно
Колегата громи враговете![]()
![]()
Аз ви зададох елементарен въпрос, какво мислите вие лично, Вие отговаряте с лични обиди, не ни се получава комуникацията, а аз наистина се старая
Малко по темата, или по-точно старата българска поговорка отново е в действие - тръгнаха аслани, прибраха се насрани.
На снимката се виждат оркските танкове, които поне се движат, натоварени на влакове нейде из Беларус.
Поради някаква причина вагоните са затворени, предполагам да не настинат, но войната върви по план
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Petrolhead на 03 Апр 2022, 21:25, променена общо 1 път
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
steeN написа:///M Power написа:Както казах и в темата за Политика - Кирчо си е едно лъжливо плямпало и много хора го защитаваха, ама сега ще си му берат плодовете на труда му.
И ако ГЕРБ гласуват за оръжия и ПП против, тогава какво... отлагаме реставрацията или?
Кирчо ще си остане лъжливото овчарче, и ще си говори за бензиностациите. А диктовката от запад ще си продължи.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
///M Power написа:STEVAL написа:///M Power написа:Grozdanoff написа:
Както казах и в темата за Политика - Кирчо си е едно лъжливо плямпало и много хора го защитаваха, ама сега ще си му берат плодовете на труда му.

steeN написа:///M Power написа:
Ще загубят много от гласоподавателите си
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Grozdanoff написа:///M Power написа:Grozdanoff написа:Толкова нелепи, лишени от всякаква логика мнения се изписаха, обясняващи, че на Русия не им вървяла войната едва ли не... Какво ще постигнете с това!? Защо!?
По-важния ми въпрос, защо някои хора подкрепяте това, че нашите управници яко ни натубват с тия санкции и лаене срещу Русия!? Сами си го нахлузваме по тоя начин, някои наистина ли не го осъзнавате това нещо, или хейта към Русия, трябва да е над всичко, дори собствените ни интереси...
А ти толкова ли си зациклил, че не можеш да разбереш, че нямаме избор? Или трябва да слушаме Русия -да имаме Газ или слушаме запада да имаме други неща. Та точно така трябва да мислим за собствените интереси, Ако НАТО и Русия започнат конфликт ти какво си мислиш, Русия ще кажат няма да пускаме ракети към България, те не са пращали нищо към Украйна.
Не аз съм зациклил, колега! Твърдението, че "нямаме избор" е 100% зацикляне по въпроса... Избора го имаме все още, казва се "неутралитет". Това е най-доброто за българската външна политика в такъв конфликт! Другото е интерес на ЕС и по-точно на САЩ, не български! Били сме "енергийно зависи" - да такива сме, но трябва да знаем и че такива ще бъдем, относно ресурси, които нямаме... Спряха ни блокове на АЕЦ - няма проблем, САЩ ни открадна златото - няма проблем! Русия напада Украйна - българина заклеими Русия завинаги... Глупост!
Ако Русия реши преманхе натовските бази в България, има ли някой който вярва че НАТО би защитила България по някакъв начин?! А какво правят американски бази у нас, и трябва ли ни на нас тези бази? Имаме ли някакъв интерес в това, че нато ни обезоражи? Русия щеше ли на нападне Украйна ако НАТО не ги бяха въоражили и някога би ли нападнала Русия - България, освен ако не ни въоражат и надъхат като украйнците? Тези въпроси задавали ли сте си ги изобщо...
Пак гледаш едната страна, преди Русия забраняваше някои неща, сега са САЩ и ЕС, няма разлика, все някой диктува политиката в страната. Ако Русия реши да заличва нещо в БГ ще го направи, все тая дали сме неутрални или не. А защо има бази на САЩ, по същата причина при която преди имаше на СССР. Русия се интересува само и единствено от собствения интерес, и хич не и пука за България, нито преди, нито сега. Пак питам можеше ли България да остане неутрална в световните войни? Положенито сега не много по-различно.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Войната започна ...
:mhihi: за баце само добро или нищо, ясно. А тва за бензиностацията е факт, който малко имат топки да заявят открито.///M Power написа:steeN написа:///M Power написа:Както казах и в темата за Политика - Кирчо си е едно лъжливо плямпало и много хора го защитаваха, ама сега ще си му берат плодовете на труда му.
Кирчо ще си остане лъжливото овчарче, и ще си говори за бензиностациите. А диктовката от запад ще си продължи.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes