Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- Vasko_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Compact M43B16
- Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Повишаване на смъртните случаи не е само поради заразяване с вируса, а заради вируса. Новините по всички медии започват и свършват с вируса, което води до там, че някои, само да кихнат и бягат в болницата и после някой, с възпален апандисит, бива изписан в разход, защото няма кой да му обърне внимание.
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Баш!
Успоредно с това и високата бройка на заразените. Сега, по време на сезонните грипове е нормално да ти текне носа, но това не е причина да се тича по доктори и болници. Същите тези, които се вманиачават, ходейки из болниците спомагат за пренасянето на де що има вирусно.
Затова и лятото заразените бяха по-малко - лятоска вирусите и те почиват, от там малко симптоматични (съответно малко филмирани), хората бяха масово по почивки разбирай навън, както и тогава истерията беше леко спаднала.
Успоредно с това и високата бройка на заразените. Сега, по време на сезонните грипове е нормално да ти текне носа, но това не е причина да се тича по доктори и болници. Същите тези, които се вманиачават, ходейки из болниците спомагат за пренасянето на де що има вирусно.
Затова и лятото заразените бяха по-малко - лятоска вирусите и те почиват, от там малко симптоматични (съответно малко филмирани), хората бяха масово по почивки разбирай навън, както и тогава истерията беше леко спаднала.
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Майка ми (79г) миналата седмица трябваше да пътува и си направи pcr тест и излезе положителен. Сега е 2 седмици карантина без абсолютно никакви симптоми, освен че 4-5 дни нямаше обоняние, но днес ми каза че вече подушва манджата. Та не съм сигурен дали тоя тест не е фалшиво положителен знам ли. Радвам се че нищо й няма, но на тая възраст ми е чудно...
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Последна промяна Yanko Petrov на 17 Ное 2020, 15:04, променена общо 1 път
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Баща ми с всичките симптоми които ги дават,излезна отрицателен тест 

- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Tenata написа:Наблюдавана смъртност в последни дни и месеци (на дневна и мецечна база), по-нищо не се различава от миналите години.
Това означава, че със или без Короната починалите хора ще са пак толкова.
Корона има, починали хора от корона има (само за тях се говори), хвръля се страх, налагт се мерки сред населението което е изглупяло напълно и прави глуспост след глупост. Нека да се носят маски и да спазва дистанция където трябва, но аз лично за мен немога да приема че е толкова смъртоносен колкото го описват.
И преди короната са умирали здрави хора без симптоми от вируси и тн. Ще ги има и за напред.
Ако се спре с цялата шумотевица по всички медий, си мисля че положението няма да е толкова зле по болниците, където в момента лежат хора с положителен PCR, но
без симптоми, а хората който има наистина нужда ги раззкарват като колети от болница в болница.
п.с. вчера жента се пребира и ми казва, че на нейни шеф на неговия приятел на жена му, баща и починал. И е питам това нас по каква линия ни засяга, и ако това се беше случило преди Короната дали е щяло да разберем.
Не ме разбирайте погрешно, не съм безсмъртен или безмилостен, но последните дни нещата прекалено много се раздухват.
А действието на нашето правителсво е като на всички останали, никва идея, то ако се знаеше правилната рецепта щяха да я приложат.
Може ли някой да каже преди короната на колко заболели от населението (дневна или седмична) се обявяваше грипна вълна и ваканция?
Най накрая некой нормално мислещ чояек да напише нещо смислено !

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Понеже си говорим за маските, сетих се една история отпреди няколко години. Тогава нямаше никакъв Ковид, а само обикновени настинки или грип. Та една есен се почувствах леко болен - втресе ме, отпадналост, гърло, мускулни болки, знете как е. Без хрема и кашлица обаче... Реших да се направя на европеец, купих си 5 маски от аптеката. Сутринта се наместих (с маска на муцуната) на задната седалка в автобуса за работа. И познайте около кого беше празно в радиус от 2 метра? Пак казвам - не кашлях и нямах хрема, само носех маска. Иначе в автобуса имаше явно болни хора, които кашляха и подсмърчаха, но с тях нямаше проблем, това се приемаше за нормално. Избягваха като прокажен само този с маската...
Сега гледам нещата са обратни - маскираните се събират на глутница гледат с възмущение този без маска. Явно няма значение какво носиш или не носиш, важното е да не изпъкваш от масовката, да "не се цепиш от колектива". Интересен психологичен феномен, не мислите ли...

Сега гледам нещата са обратни - маскираните се събират на глутница гледат с възмущение този без маска. Явно няма значение какво носиш или не носиш, важното е да не изпъкваш от масовката, да "не се цепиш от колектива". Интересен психологичен феномен, не мислите ли...

Excellent! Steven is my name!
Понеже си говорим за маските, сетих се една история отпреди няколко години. Тогава нямаше никакъв Ковид, а само обикновени настинки или грип. Та една есен се почувствах леко болен - втресе ме, отпадналост, гърло, мускулни болки, знете как е. Без хрема и кашлица обаче... Реших да се направя на европеец, купих си 5 маски от аптеката. Сутринта се наместих (с маска на муцуната) на задната седалка в автобуса за работа. И познайте около кого беше празно в радиус от 2 метра? Пак казвам - не кашлях и нямах хрема, само носех маска. Иначе в автобуса имаше явно болни хора, които кашляха и подсмърчаха, но с тях нямаше проблем, това се приемаше за нормално. Избягваха като прокажен само този с маската...
Сега гледам нещата са обратни - маскираните се събират на глутница гледат с възмущение този без маска. Явно няма значение какво носиш или не носиш, важното е да не изпъкваш от масовката, да "не се цепиш от колектива". Интересен психологичен феномен, не мислите ли...![]()
Януари месец имаше някакъв друг грип дето тръшкаше всички наред(Грип А мисля). За Ковид едва почваха да дават първите репортажи от Китай.
Та масово хората бяха сополиви.
Аз с новородорено вкъщи, навън излизах само маскиран и каквото купех го пребърсвах със спирт след продавачката в магазина(те също масово бяха сополиви).
Точно описаното от теб наблюдавах - 2 метра дистанция от мен и ме гледаха като прокажен. Нищо, че аз бях здрав, а те сополиви.

Ама ето на, нещата се обърнаха...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
TheDriver написа:Януари месец имаше някакъв друг грип дето тръшкаше всички
Дори в някои области имаше грипна ваканция. И симптомите бяха по-различни. По-тежките случаи бяха с гной в ушите, което няма нищо общо с ковид симптомите.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Тази графика е за 6 години и може да се добие по-добра представа. Началото на 2017-та също е било мазало, но тогава е било доста студено.
Да видим ако се засече с гриповете Ковида, какво ще се случи.
P.S. За тия дето казват, че мрънкам - днес в 12:00 във Фантастико беше фрашкано с пенсионери, а кафетата около нас бяха пълни с ученици

Да видим ако се засече с гриповете Ковида, какво ще се случи.
P.S. За тия дето казват, че мрънкам - днес в 12:00 във Фантастико беше фрашкано с пенсионери, а кафетата около нас бяха пълни с ученици

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Сега гледам нещата са обратни - маскираните се събират на глутница гледат с възмущение този без маска
Очаквам съвсем скоро маскираните да се самоорганизират в граждански милиции , и да ловят по улиците не маскирани с цел линчуване . Нещо като черните пантери в америка ...

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
zAcK написа:...
Долни манипулации

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Е ся си чакам поръчката за вкъщи в кфц и има таман 15 младежи по без маски натиснали се на мохабет. Един друг да си го предадат на тех нищо нема да им има вероятно, ма кат се приберат и ще натръшкат родителите. Е те така стават работите. Ку не идем у кеефсито ша умрем.
И една от магистралките е тука и то с мъж и дете. Цел ден свирки на Ботевградско и ся почивка, семейно. Странен е света.
И една от магистралките е тука и то с мъж и дете. Цел ден свирки на Ботевградско и ся почивка, семейно. Странен е света.
Хм,хм...
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Ха, оня ден бех по случаенос на битака у Сливен
Убедих се твърдо, че коронавирус НЕ СЪЩЕСТВУВА па камо ли у Сливен
99% без маски и си беше навалица. От тия 99% около 70% лилави
По едно време се появиха две каки с тетрадки в ръце и с полицайче явно да санкционират заради мерките. Обаче се поогледаха и отебаха службата
Та кво да ви кажа, тва ако беше сериозно до ся да сме умреле всичките.

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Народът се е наплашил. Преди малко в лидъл трудно се намираше някой с маска под носа
Освен служителите, но не тези на каса... и още един двама(аз в това число).
п.п пак да си кажа, който ме обяви за Ганьо, да ходи да се шиба в аванс.

Освен служителите, но не тези на каса... и още един двама(аз в това число).
п.п пак да си кажа, който ме обяви за Ганьо, да ходи да се шиба в аванс.