Криптовалути
Модератор: Общи модератори
Re: Криптовалути
Така както е тръгнало, нов АТХ преди халвинга, шок, шах, дроп и ужас...
не е чак толкова невероятен развой на събитията. От 25к до 41 стигнахме някак неусетно, поне за мен, колко му е още един мъжки напън нагоре 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Брей, Пепето ми излетя. Чудя се колко ли ще дропне като дойде дропа... 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Сега сме 8-ма седмица подред на зелено. Време е за 1-2 надолу 
EDIT: Малко по-дългосрочно, мислите ли, че S2F е счупен ? Баш оригиналния мисля още си работи. По-интересното е, че показва едни стойности за следващия цикъл, които ми се виждат фантастични
Аз лично няма да чакам 400к, за да разкеша част.
https://www.lookintobitcoin.com/charts/ ... low-model/

EDIT: Малко по-дългосрочно, мислите ли, че S2F е счупен ? Баш оригиналния мисля още си работи. По-интересното е, че показва едни стойности за следващия цикъл, които ми се виждат фантастични

https://www.lookintobitcoin.com/charts/ ... low-model/

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Тези модели са ала-бала ако търсиш точни цифри за продажба. Те са правени години назад, като няма как да са вземали предвид всички предстоящи събития. Но за някакъв ориентир съвсем грубо, без да издребняваш за 4-5 години стават.
Но миналият ден гледах видеото на План Б и точките от синьо и зелено на моделчето си отиват към топлите цветове, което е що годе точното и полезното в цялата работа.
https://youtu.be/axMgJxZH-5s?si=qvbMHAe4spveG4lV
Ти сега Биткойна като е голямата работа защото го мериш в долари и ще разкешваш във фиат
Сега ще видиш като дропне и Майкъл Сейлър като продаде и т.н.
Аз мисля да махна малко ако имаме цена от 60к и обявят ИТФ. Ама не кон, а Етер.
И ако последва дроп, ще върна парите обратно в кон. Ако няма сел дъ нюз събитие, просто ще съм махнал малко. Ако не иде до 60к, нищо няма да барам. Нали тука говорим за събитие с ИТФ в началото до средата на следващия месец.

Но миналият ден гледах видеото на План Б и точките от синьо и зелено на моделчето си отиват към топлите цветове, което е що годе точното и полезното в цялата работа.

https://youtu.be/axMgJxZH-5s?si=qvbMHAe4spveG4lV
Ти сега Биткойна като е голямата работа защото го мериш в долари и ще разкешваш във фиат

Аз мисля да махна малко ако имаме цена от 60к и обявят ИТФ. Ама не кон, а Етер.

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Точно това си мисля цяла сутрин, даже новини не ми излизат, а това са цени, които имахме преди цели две години.
Тогава купих аз за първи път и тоя съпорт 40-42 беше супер силен тогава. Сега никой не говори, няма новини, няма нищо, всеки мисли, че ще дойде дроп скоро. Гледам Пламен ще пуска стрийм в 13:00 озаглавен 40к. Я да напиша някоя глупост аз в лайфа докато има време. 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Top Gun Maverick написа:Точно това си мисля цяла сутрин, даже новини не ми излизат, а това са цени, които имахме преди цели две години.Тогава купих аз за първи път и тоя съпорт 40-42 беше супер силен тогава. Сега никой не говори, няма новини, няма нищо, всеки мисли, че ще дойде дроп скоро. Гледам Пламен ще пуска стрийм в 13:00 озаглавен 40к. Я да напиша някоя глупост аз в лайфа докато има време.
Това, че няма хайп не значи, че едни хора не акумулират

Като има хайп купуват най-често балъците

https://www.cryptotimes.io/mysterious-bitcoin-whale-accumulates-over-3-billion/
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Това е ясно. Всяка секунда някой купува и някой продава. Това всеки го знае, но въпроса е кой и защо най-вече купува и кой и защо най-вече продава. Въпросът защо винаги е най-важен.
Последна промяна Top Gun Maverick на 04 Дек 2023, 12:41, променена общо 2 пъти
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Top Gun Maverick написа:Това е ясно. Всяка секунда някой купува и някой продава. Това всеки го знае, но въпроса е кой и защо най-вече купува и кой и защо най-вече продава. Въпросът защо винаги е най-важен.
Чакаш някой да ти каже защо купува за няколко милиарда ли?

Прекалено много БГ youtuber-и гледаш май

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
https://youtu.be/6E7fLHyB5Yo
Началото...
Сейлър е баси и "балъка"
Edit: от коментарите :

Началото...

Edit: от коментарите :
Данчо позна 14к=41к

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
$42,051.35
6.43% (1d)

6.43% (1d)

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
zAcK написа:Top Gun Maverick написа:Това е ясно. Всяка секунда някой купува и някой продава. Това всеки го знае, но въпроса е кой и защо най-вече купува и кой и защо най-вече продава. Въпросът защо винаги е най-важен.
Чакаш някой да ти каже защо купува за няколко милиарда ли?![]()
![]()
![]()
![]()
Прекалено много БГ youtuber-и гледаш май
Мне, не ме и интересува кой кит кога и какво купува, преди се залъгвах, че може да извлека полза, даже крипто уейла супер рядко отварям, където ги има реалните местения много преди да са в новините. А китовете купуваха и 2021-ва на 40к, та пак казвам въобще не ми дреме какво правят ако трябва от това да си правя изводи.
Ю тубърите ако щеш ми вярвай ги гледам за забавление основно и покрай тях си общувам с някакви други хора от сферата, което е по-ценно. Разбира се има и интересни новини, които да речем Пламен си губи времето са чете и да ми ги преведе, но за да стигна аз до всички тези интересни новини, трябва да изчета бая траш. Та в този ред на мисли ми е полезен даже.

Ванката няма как да не го гледам обаче, на който е линка горе от lavitain, той си е супер спокоен, смирен и успява да не усеща големи емоции. Понеже го следя наистина, когато вземе да бъде леко емоционален ще го усетя и аз, но предполагам ще е късно тогава. На мен не ми е идея фикс да продам върха обаче защото съм разбрал колко е трудно това, но пък други неща ако гледаш дългосрочно са много по-важни.
Аз лично не мисля да продавам, без значение дали е АTH или не. И без това поне 70% от това, което имам е "заключено" в lightning канали и "ваденето" му е свързано с допълнителни разходи и загуба на "бизнес".
Имам някаква много малка сума, която седи свободно извън канали или студен портфейл. Нея потенциално бих я продал, ако ситуацията го налага.
От друга страна обаче имам постояннен приход на алтове и тях определено ще ги махна, когато има финансов смисъл от това. Като голяма част от тях заминават в USD и много малко ще прелея към BTC.
Имам някаква много малка сума, която седи свободно извън канали или студен портфейл. Нея потенциално бих я продал, ако ситуацията го налага.

От друга страна обаче имам постояннен приход на алтове и тях определено ще ги махна, когато има финансов смисъл от това. Като голяма част от тях заминават в USD и много малко ще прелея към BTC.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
https://youtu.be/JLbgz3ENXos?si=bucCmxaOyHD1KjG-
Между другото Алесио посвени дъната си позна и това движение в края на годината. Освен тези ранни възможности, които каза, преди месец и нещо на конференцията в Амстердам сподели във видео с една руса жена(тя също се съгласи) че Биткойн отива на 40к до края на годината. Тогава мисля цената беше в рейнджа 26к, преди да дойде фейка за ИТФ.
Между другото Алесио посвени дъната си позна и това движение в края на годината. Освен тези ранни възможности, които каза, преди месец и нещо на конференцията в Амстердам сподели във видео с една руса жена(тя също се съгласи) че Биткойн отива на 40к до края на годината. Тогава мисля цената беше в рейнджа 26к, преди да дойде фейка за ИТФ.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Сега, ей този невзрачно изглеждащия изкара ей това видео долу точно когато цената излизаше от 16к:
https://youtu.be/EuTV9aMMxOk?si=LMElcpadwzQOmONZ
Тогава знаем какво говореха всички, пусках го това видео тогава и сега случайно го видях в харесани, че търсех нещо друго. Та разгледах му отгоре малко видеата(масово са някакви, които не ме вълнуват, но има и хубави)сега и пуснах това:
https://youtu.be/2YMIrmajz8g?si=3SiyZHLWHnGTewYU
Та вътре се казват бая неща, които преди сме си коментирали и с други хора относно Байнанс и не дали, а кога ще притиснат китаеца. Преди съм си мислел, че може да е правителствена разработка Биткойн, но АКО е така, защо стояха досега в пълна сянка? Оставиха го сам да се развие за да незабележимо всичко ли? И пак са си го бутали леко през годините, но пък ако Сатоши са ТЕ, нямаше ли по-отдавна да намигнат на ексчейнджите? Китаецът е цирков артист, може и да е сключил тая договорка още миналата година когато накисна Сам Банкман и просто сега да бере плодовете като реално те го пенсионират, но си взема екстрите събирани през годините. Да не говорим, че аз никога не съм вярвал в тая приказка за лека нощ, ей така си продал къщата и всичко, което има за Биткойн в годините когато още масово се е смятало, че лесно може да потъне коня(не, че и сега не се смята масово, но
)и основал Байнанс. Да не се окаже, че и Байнанс практически е на правителството и просто те сега показват на другите ексчейнджи кой е шефа и всичко продължава по пътя си, но с нови правила.
Въобще доста въпроси БЕЗ ОТГОВОРИ, но е интересно всеки да си разсъждава. Не знам след време дали няма да тръгнат и след Леджър, но това донякъде би подкопало доверието в самия Биткойн, понеже ще е трудно хората да си го съхраняват, един вид ще го направят още по-сложно и това би възпрепятствало адопцията. А все пак ако са в дъното на нещата и през Блекрок, те искат да контролират нещата и да оставят на обикновените хора нещичко.
П.п: Ние не знаем реално тия 1 млн. койна на Сатоши къде са, а само се предполага от този и онзи. Накрая може да се окаже наистина, че Сатоши е екип от хора работили тогава за правителството.
https://youtu.be/EuTV9aMMxOk?si=LMElcpadwzQOmONZ
Тогава знаем какво говореха всички, пусках го това видео тогава и сега случайно го видях в харесани, че търсех нещо друго. Та разгледах му отгоре малко видеата(масово са някакви, които не ме вълнуват, но има и хубави)сега и пуснах това:
https://youtu.be/2YMIrmajz8g?si=3SiyZHLWHnGTewYU
Та вътре се казват бая неща, които преди сме си коментирали и с други хора относно Байнанс и не дали, а кога ще притиснат китаеца. Преди съм си мислел, че може да е правителствена разработка Биткойн, но АКО е така, защо стояха досега в пълна сянка? Оставиха го сам да се развие за да незабележимо всичко ли? И пак са си го бутали леко през годините, но пък ако Сатоши са ТЕ, нямаше ли по-отдавна да намигнат на ексчейнджите? Китаецът е цирков артист, може и да е сключил тая договорка още миналата година когато накисна Сам Банкман и просто сега да бере плодовете като реално те го пенсионират, но си взема екстрите събирани през годините. Да не говорим, че аз никога не съм вярвал в тая приказка за лека нощ, ей така си продал къщата и всичко, което има за Биткойн в годините когато още масово се е смятало, че лесно може да потъне коня(не, че и сега не се смята масово, но

Въобще доста въпроси БЕЗ ОТГОВОРИ, но е интересно всеки да си разсъждава. Не знам след време дали няма да тръгнат и след Леджър, но това донякъде би подкопало доверието в самия Биткойн, понеже ще е трудно хората да си го съхраняват, един вид ще го направят още по-сложно и това би възпрепятствало адопцията. А все пак ако са в дъното на нещата и през Блекрок, те искат да контролират нещата и да оставят на обикновените хора нещичко.
П.п: Ние не знаем реално тия 1 млн. койна на Сатоши къде са, а само се предполага от този и онзи. Накрая може да се окаже наистина, че Сатоши е екип от хора работили тогава за правителството.