Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Re: Войната започна ...

Мнение от EBEEMVACIA » 03 Апр 2022, 19:32

Как се изчиства тази вина от толкова много милиони хора? Има само един начин и той е известен от съдбата на Япония и Германия след 1945 г. Това са били страни, облъчени от безчовечна пропаганда. Населението им е било докарано до пълно безразличие към хуманността. Върховната власт и армията са извършили безброй одобрявани, приемани и омаловажавани престъпления.
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 03 Апр 2022, 19:37

ekalchev написа:
BMW_POWER написа:орките в Донбас.

Орките идват от Мордор. А Мордор е русия, бъркаш термините :)

Славен укро киборг ...

https://www.youtube.com/watch?v=yrMwaRzeLJI

И ти си фен на тия??? Защо в Мариупол ги ловят по татуировките???

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 03 Апр 2022, 19:38

Явно отговор няма да получа. Драгите ни неутрални мирни колеги си дъвчат руските опорки и до там.

Отговарям си сам.

Нямам идея какво точно се е случило, но има клипчета от няколко места, как 2 хеликоптера обстрелват с ракети руска база с горива на 40 километра от украинската граница. Според мен има 2 варианта за случилото се

1. Московците сами си взривяват нафтата за повишаване на националистическия дух и да подготвят масите за идващата обща мобилизация
2. Украинците преминават през всички пвота, зенитни ракети, радари, самолети и хеликоптери на московците, летят около 40 минути в едната посока, стрелят и се прибират пак 40 минути над вражеска територия. И всичко това с хеликоптери от 60те.

Ако имате други предположения, давайте.
Според мен този инцидент е важен, защото ако можеш да се разхождаш над вражеска територия повече от час, то Мордорската защита е в порядъци по-зле и от мордорската атака.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 03 Апр 2022, 19:39

BMW_POWER написа:
bioz написа:Верно ли путягата се отказал от Киев? Що тъй?

Въпрос на приоритети. Няма смисъл да се разрушава града. За руснаците е важно да смачкат орките в Донбас. Направят ли го, после вече ще е лесно.
Ми защо го щурмуваха колко седмица и нещо, щом им трябва Донбас? Да не са объркали координатите?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 03 Апр 2022, 19:53

Petrolhead написа:По- важното е вие от отбор мурзилка да ми отговорите кой ви напука бидоните с нафта в белгород.

Кои сме "ние", аз не съм руснак, мой резервоар не са напуквали... да те питам на "вас" кой ще ВИ анексира луганска и донецка, и кой ще Ви сложи про-руско правителство, и наистина ли вярваш, че няма да се случи!?
Мен специално ме боли фара за Русия, но поради факта, че не мразя нито една от воюващите страни просто мога да си дам малко по-обективна оценка за това какво би могло да се случи, останалите живеете в измисления свят, че някой някога ще спре Русия... Наполеон и Хитлер не са успели, успех на сегашните Нацита от АЗОВ, дано не им свърши дрогата, докато руснаците въдворят ред в Украйна, че тогава не се знае какви зверства могат да извършат срещу собственият си народ...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 03 Апр 2022, 20:03

Grozdanoff написа:
Petrolhead написа:По- важното е вие от отбор мурзилка да ми отговорите кой ви напука бидоните с нафта в белгород.

Кои сме "ние", аз не съм руснак, мой резервоар не са напуквали... да те питам на "вас" кой ще ВИ анексира луганска и донецка, и кой ще Ви сложи про-руско правителство, и наистина ли вярваш, че няма да се случи!?
Мен специално ме боли фара за Русия, но поради факта, че не мразя нито една от воюващите страни просто мога да си дам малко по-обективна оценка за това какво би могло да се случи, останалите живеете в измисления свят, че някой някога ще спре Русия... Наполеон и Хитлер не са успели, успех на сегашните Нацита от АЗОВ, дано не им свърши дрогата, докато руснаците въдворят ред в Украйна, че тогава не се знае какви зверства могат да извършат срещу собственият си народ...

Любимото ми е като прочета за "Великата отечествена война". Само дето тогава руснаците са били въоръжавани от Америка и Великобритания, а сега нещо за 39 дни почнаха да отстъпват.

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 03 Апр 2022, 20:06

Grozdanoff написа:

Викаш държава в която можеш да влезеш с летящ Москвич, пърпориш с него час-два и хвърлиш няколко ракети, е непобедима.
Странни представи за непобедимост имаш

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 03 Апр 2022, 20:07

///M Power написа:
Grozdanoff написа:Толкова нелепи, лишени от всякаква логика мнения се изписаха, обясняващи, че на Русия не им вървяла войната едва ли не... Какво ще постигнете с това!? Защо!?
По-важния ми въпрос, защо някои хора подкрепяте това, че нашите управници яко ни натубват с тия санкции и лаене срещу Русия!? Сами си го нахлузваме по тоя начин, някои наистина ли не го осъзнавате това нещо, или хейта към Русия, трябва да е над всичко, дори собствените ни интереси...

А ти толкова ли си зациклил, че не можеш да разбереш, че нямаме избор? Или трябва да слушаме Русия -да имаме Газ или слушаме запада да имаме други неща. Та точно така трябва да мислим за собствените интереси, Ако НАТО и Русия започнат конфликт ти какво си мислиш, Русия ще кажат няма да пускаме ракети към България, те не са пращали нищо към Украйна.

Като страна членка на НАТО и ЕС е ясно, че трябва да следваме определена политика, но не е нужно като пуле пред майка си да се изхвърляме с "бензиностанция с ракети" и "няма да купуваме газ"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 03 Апр 2022, 20:20

Petrolhead написа:Явно отговор няма да получа. Драгите ни неутрални мирни колеги си дъвчат руските опорки и до там.

Отговарям си сам.

Нямам идея какво точно се е случило, но има клипчета от няколко места, как 2 хеликоптера обстрелват с ракети руска база с горива на 40 километра от украинската граница. Според мен има 2 варианта за случилото се

1. Московците сами си взривяват нафтата за повишаване на националистическия дух и да подготвят масите за идващата обща мобилизация
2. Украинците преминават през всички пвота, зенитни ракети, радари, самолети и хеликоптери на московците, летят около 40 минути в едната посока, стрелят и се прибират пак 40 минути над вражеска територия. И всичко това с хеликоптери от 60те.

Ако имате други предположения, давайте.
Според мен този инцидент е важен, защото ако можеш да се разхождаш над вражеска територия повече от час, то Мордорската защита е в порядъци по-зле и от мордорската атака.

Поредните тъпотии . Белгород на колко километра е от границата ? Тоя хеликоптер развива 270км без проблем , 30км до Белгород ще ги мине за 5 минути . Общо цялото нещо е продължило 15-20 минути . Изтървали са ги очевидно , дори и да са ги засекли вероятно са ги сметнали за руски . Щото на укропите е чуждо и непознато това поведение - разгилдяйство и халатност :mhihi:
А нищо чудно да е украинска провокация заради преговорите , вероятно там също има ултра хардкор фракции в армията които са против преговорите готови да се бият до последния укроп който мърда .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 03 Апр 2022, 20:26

BMW_POWER написа:
ekalchev написа:

Славен укро киборг ...

Оп. Евала. Оставам безмълвен. Успял си да намериш в държава с 45млн. население клипче на татуиран скинар. Веднага трябва да денацифицираме. Направо да избиеме всичко живо - жени, деца, старци. Ако не стане ще хвърлиме една ядрена бомба да не сме капо. Дано не вземат да гледат клипчета от мач на Левски - ЦСКА. Там сигурно от воле ще намерят 200-300 като тоя симпатяга и спокойно могат да дойдат и нас да ни освободят.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 03 Апр 2022, 20:28

BMW_POWER написа:
bioz написа:Верно ли путягата се отказал от Киев? Що тъй?

Въпрос на приоритети. Няма смисъл да се разрушава града. За руснаците е важно да смачкат орките в Донбас. Направят ли го, после вече ще е лесно.
Отдавна стана ясно, че 60 километровата колона беше да поздрави Заленски, въпрос на приоритети

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2016 m550d

Мнение от ekalchev » 03 Апр 2022, 20:34

BMW_POWER написа:
ekalchev написа:

Славен укро киборг ...

Не не съм фен на тия. На другите 99.999999% от украинците съм фен. Явно ти вярваш, че руснаците са рискували, да получат всичките санкции на света, да им избият скапаната армия и техника за да убият няколко като тоя? Фашисти има и в България, може лесно да ги познаеш по татуировките в агитките на Левски и ЦСКА. Въпроса е каква част от населението е такова. Това лесно може да се види на изборите в Украйна - крайната десница (това са партии за които гласуват фашистите в една страна) в Украйна взима 2%. Като това не значи, че 2% са фашистите защото, гласуват и други хора. Една бърза справка с другите държави в Европа се вижда, че там крайните десници взимат много повече проценти отколкото в Украйна. Тоест излиза че в Украйна може би има най-малко фашисти сравнено в другите държави. Тази смешна причина, че нападнали Украйна заради фашисти е за слабоумни. Айде да приключим с фашистите вече и да минем на истинските причини, НАТО, САЩ и геополитическите блянове на Путин и т.н. Поне се научи че русия = Мордор, орки = руснаци за да може да ти разбираме.
Последна промяна ekalchev на 03 Апр 2022, 20:41, променена общо 3 пъти

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 03 Апр 2022, 20:35

ivoo написа:Пропагандата върви с пълна сила дори и по уж сериозните медии.

Дамм, особено по твоите като гледам :mhihi:
Начиии, кат се загледам тоя с червеното яке и тоя с каскета са 100% чисти хамериканци.. ама фани единия, удари другия, и ша изпадат пачки долари.. А пък другия пожарникар е с украинска униформа..
Сега и въпроса за ПЛОСКОЗЕМЦИ - канадските пожарникари са дарили екипировка на украинските си колеги, или обратното? Пак казвам, въпроса е за плоскоземци :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 03 Апр 2022, 20:43

STEVAL написа:
///M Power написа:
Grozdanoff написа:Толкова нелепи, лишени от всякаква логика мнения се изписаха, обясняващи, че на Русия не им вървяла войната едва ли не... Какво ще постигнете с това!? Защо!?
По-важния ми въпрос, защо някои хора подкрепяте това, че нашите управници яко ни натубват с тия санкции и лаене срещу Русия!? Сами си го нахлузваме по тоя начин, някои наистина ли не го осъзнавате това нещо, или хейта към Русия, трябва да е над всичко, дори собствените ни интереси...

А ти толкова ли си зациклил, че не можеш да разбереш, че нямаме избор? Или трябва да слушаме Русия -да имаме Газ или слушаме запада да имаме други неща. Та точно така трябва да мислим за собствените интереси, Ако НАТО и Русия започнат конфликт ти какво си мислиш, Русия ще кажат няма да пускаме ракети към България, те не са пращали нищо към Украйна.

Като страна членка на НАТО и ЕС е ясно, че трябва да следваме определена политика, но не е нужно като пуле пред майка си да се изхвърляме с "бензиностанция с ракети" и "няма да купуваме газ"

Както казах и в темата за Политика - Кирчо си е едно лъжливо плямпало и много хора го защитаваха, ама сега ще си му берат плодовете на труда му.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 03 Апр 2022, 20:43

ekalchev написа:
BMW_POWER написа:
ekalchev написа:

Славен укро киборг ...

Не не съм фен на тия. На другите 99.999999% от украинците съм фен. Явно ти вярваш, че руснаците са рискували, да получат всичките санкции на света, да им избият скапаната армия и техника за да убият няколко като тоя? Фашисти има и в България, може лесно да ги познаеш по татуировките в агитките на Левски и ЦСКА. Въпроса е каква част от населението е такова. Това лесно може да се види на изборите в Украйна - крайната десница (това са партии за които гласуват фашистите в една страна) в Украйна взима 2%. Като това не значи, че 2% са фашистите защото, гласуват и други хора. Една бърза справка с другите държави в Европа се вижда, че там крайните десници взимат много повече проценти отколкото в Украйна. Тоест излиза че в Украйна може би има най-малко фашисти сравнено в другите държави. Тази смешна причина, че нападнали Украйна заради фашисти е за слабоумни. Айде да приключим с фашистите вече и да минем на истинските причини, НАТО, САЩ и геополитическите блянове на Путин и т.н

Аз вярвам на това, че този и подобните му осем години стрелят по мирни жители. Вярвам, че практически не се подчиняват на правителството. Вярвам, че този и подобни изобщо нямат място на тази Земя.
Който ги защитава, това си е за негова сметка.

Сравнението с футбола е абсолютно неуместно. Никой левскар не е отишъл да убива някого с оръжие на армията и около стадиона, не съм и чул армейци да убиват хора по улиците на Подуене...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата