Криптовалути
Модератор: Общи модератори
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Re: Криптовалути
Top Gun Maverick написа:Айде, айде, чак пък планктон, викай цаца поне.![]()
Да не ти казвам точното наименование.

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Абе къде бяха тия значения написани, че аз все се базикам с тях, ама реално знам само пиранята от колко до колко е...
Иначе имаме някакво размърдване, може да се опита да излезе вече от тоя рейндж 36-38...

Иначе имаме някакво размърдване, може да се опита да излезе вече от тоя рейндж 36-38...
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Това където е "по-кит"
от кита вероятно му се вика гърбат кит.
Значи тъкмо скарида хубаво съм си го заменял с моето цаца, но западняците едва ли знаят какво е това цаца.
А рибата щом се пише рижа, значи ще е някоя по-голяма риба като гледам предимството пред октопода.
Обаче тези понятия преди е можело лесно да се дефинират, но с нарастването на цената за един обикновен човек със сигурност има значение дали е раченце, раче, рак или някакъв омар.
За китът е ясно че му е все тая колко рак е даден рак, че и рибата колко е риба.
Но са интересни тия графики де.

Значи тъкмо скарида хубаво съм си го заменял с моето цаца, но западняците едва ли знаят какво е това цаца.

Обаче тези понятия преди е можело лесно да се дефинират, но с нарастването на цената за един обикновен човек със сигурност има значение дали е раченце, раче, рак или някакъв омар.

Но са интересни тия графики де.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Тия под 1бтц също се разбиват на отделни 4-5 категории, защото ще стават все по-масови за разлика от останалите. Ама ме мързи да търся какви бяха имената 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Все тая къде е октопода, дали с 10 или със 100, все ми е далеч.
Но вярно между скаридата и планктона има бая място и е интересно какво ще има.
Но с времето освен, че под 1 ще стават доста на брой, доста ще стават и тия от 3-5, 10-15 и т.н. понеже тия китове ще махат с времето защото няма да им е нужно да държат толкова, а ще има други мераклии да купуват пък имат ресурси за диверсификация именно към кон.
Подкатегория мида вероятно ще има.

Но вярно между скаридата и планктона има бая място и е интересно какво ще има.

Подкатегория мида вероятно ще има.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Пускам една сълза за всички тези все още чакащи 12к, Данчо спорта и той е там някъде на 8к, като най-мечешкото му беше, че вижда 3к като съвсем възможно.
Ама то и тука имаше подобни прогнози, че мечия пазар ще настане като се занулят тези купували и на предния беър, което като цени пак значеше 3-4к.
https://cryptodnes.bg/bitcoin-poruchkit ... hava-tova/
Предполагам, ама само предполагам, че тези "поръчки" за 12к си стоят защото "инвеститорите" както ги наричат в статията са от онези, които искаха да купят баш, ама баш на дъното и са чистите спекуланти. Същите тези както казвах и тогава покрай ФТХ никога няма да купят защото когато цената пада тя ти действа на мозъка(включително и при мен беше така)че все още има да пада. И то става едно чакане ли чакане, а когато почне да се вдига...всъщност всички помним какво стана. Онази помпа от 16-20к на която мен ме удари фомото всички я виждаха като нещо неустойчиво, което много скоро ще приключи и ще се гмурнем към нови дъна. То и аз мислех, че е напълно възможно де. Та всички тези чакащи ако зад тези поръчки стоят реални пари в борсите...
ще почакат още малко и към 60к ги виждам да се втурнат тогава да купуват, но...шиткойни.
Не за друго, ами защото ще са супер обещаващи проекти пък и за Биткойн всеки ще вика, че е закъснял.
Няма да забравя на предния бул когато нямах идея за много неща чух, че един познат, че изкарал с някакъв друг към 10к от града, но то май се оказа доста по-малко от Биткойн. И потърсих го аз да го питам за портфейл, каза ми някакъв онлайн там и вика, ама аз не съм изкарал пари от Биткойн, мани го това Биткойн, остаряла работа, бита карта(някакви такива)
аз от Етериум изкарах, ама то не и точно Етериум защото и за него е късно.
Някаква разновидност на Етериум ми каза, ама всички знаем, че тая разновидност няма нищо общо с Етериум, а ползва името и някаква шитня зад него, все едно Биткойн кеш.
Та ей такива ще кацнат много скоро.

https://cryptodnes.bg/bitcoin-poruchkit ... hava-tova/
Предполагам, ама само предполагам, че тези "поръчки" за 12к си стоят защото "инвеститорите" както ги наричат в статията са от онези, които искаха да купят баш, ама баш на дъното и са чистите спекуланти. Същите тези както казвах и тогава покрай ФТХ никога няма да купят защото когато цената пада тя ти действа на мозъка(включително и при мен беше така)че все още има да пада. И то става едно чакане ли чакане, а когато почне да се вдига...всъщност всички помним какво стана. Онази помпа от 16-20к на която мен ме удари фомото всички я виждаха като нещо неустойчиво, което много скоро ще приключи и ще се гмурнем към нови дъна. То и аз мислех, че е напълно възможно де. Та всички тези чакащи ако зад тези поръчки стоят реални пари в борсите...

Няма да забравя на предния бул когато нямах идея за много неща чух, че един познат, че изкарал с някакъв друг към 10к от града, но то май се оказа доста по-малко от Биткойн. И потърсих го аз да го питам за портфейл, каза ми някакъв онлайн там и вика, ама аз не съм изкарал пари от Биткойн, мани го това Биткойн, остаряла работа, бита карта(някакви такива)

Та ей такива ще кацнат много скоро.

Последна промяна Top Gun Maverick на 02 Дек 2023, 15:21, променена общо 2 пъти
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Top Gun Maverick написа:Та всички тези чакащи ако зад тези поръчки стоят реални пари в борсите...ще почакат още малко

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
По повод вечното мечкуване или по-точно вечното некупуване искам да пусна един клип, който не знам дали ще има ефект върху някой нов, но дори един едничък да се замисли е нещо. За мен лично беше много интересен особено частта за "чичо" еди кой си, понеже всички имаме такъв "чичо" и как трябва да заглушиш всиииииички гласове на хората около теб, включително и на този твой "чичо", който ще ти казва как трябва да не се захващаш с такива глупости. Нека не ви подлъгва фона на видеото, че не е с бляскави ефекти и т.н. излишни тъпотии, които у другите ю тубъри служат само и единствено за да ви влияят на мозъка(доказано)просто стила на Тай Зен си е такъв. А той е човек отдавна навлезнал в нещата и крипто в частност.
https://youtu.be/_8sgkU_Uv70?si=w6JzyJ28J5vXrfma
Може да съм го пускал преди, но нищо, просто се сетих за него и дори за хора навътре в нещата би бил интересен.
П.п: Този човек е тръгнал от там от където като погледнеш нагоре и виждаш дъното на нещата.
По спомен чичото го наричаше чичо Нед, но ако ми остане време бих го изгледал пак за да го чуя. Той говори бавно, затова може и на по-висока скорост да се слуша.
https://youtu.be/_8sgkU_Uv70?si=w6JzyJ28J5vXrfma
Може да съм го пускал преди, но нищо, просто се сетих за него и дори за хора навътре в нещата би бил интересен.
П.п: Този човек е тръгнал от там от където като погледнеш нагоре и виждаш дъното на нещата.
По спомен чичото го наричаше чичо Нед, но ако ми остане време бих го изгледал пак за да го чуя. Той говори бавно, затова може и на по-висока скорост да се слуша.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Маверик, ще мине ли 40К тази вечер

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Пожелателно ли трябва да мисля?
Ще ги мине скоро, ама дали ще е тая вечер...не е важно. То спира някъде под тях. Въпросът е ще обявят ли ИТФ и на каква цена ще е дотогава. Ако е на висока, ще дропне точно в тези дни. Та аз не искам да ги минава сега, а да се движи плавно. Време е за Етериум май, който няма, а мисли да има. 

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Top Gun Maverick написа:Пожелателно ли трябва да мисля?Ще ги мине скоро, ама дали ще е тая вечер...
$41,379.37

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!