Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
thewolf написа:thewolf написа:In_Memoriam написа:Ако обичаш не ми обяснявай аз какво искам, а изчакай колегата да отговори, след което си развивай теориите. Плюс това не питам само за хормонални препарати, а за добавки като цяло извън нормалното хранене.
Ок питай колега
Тайната е в хранителният режим, добавки и препарати компенсират 50% от неправилната тренировка и хранителен режим. Останалото е да знаеш как. Правил съм не 1 програма за отслабване с въртене на въглехидратите но жени, които са сваляли без да тренират. Една от тях 6 месеца след раждане свали 12 кг за 2.5 месеца, като до ден днешен / 3 год след програмата и/ все още държи 52 кг.
При мъжете е по-сложно.
Ако ставаше само с добавки...Успех
Моите уважения към постовете ти колега,но наистина ли мислиш,че тялото на публикуваната снимка (49 год.) е резултат само на тренировка и храна?
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Недио написа:Колеги нека се похваля малко с баща ми,мисля че е за пример за малки и големи....
Не става с манджа и тренировка тази форма

- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
Ще отговоря подробно след 2 часа като се прибера колега.
С ръка на сърцето мога да кажа че на снимките е на бцаа и някви витамини и минерали една синя опаковка за активно спортуващи.Не е превърженик на азотни бустери и сякви подобни глупости.Това лято беше на тестостерон мисля че пропионат два на седмица и цикъла беше 2 месеца до колкото си спомням,но според него за мъже след 35 год. спортуващи,леките цикли с тестостерон са задължителни.Като цяло има много стаж и ми е казвал че едва ли не от 10 годишен е почнал да виси по лостовете,и тва е просто маняк на тема трениране и хранене.Ето тва са снимки от лятото в който ясно се вижда разликата че е по масивен и по надут вследствие тестостерона.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
В момента изглежда ето така.И много държа да кажа че всеки 2ри е назобен с 3 4 вида препарати ама не може да се докара до такова положение щото само с хап не става.
- thewolf
- младши ентусиаст
-
Недио написа: много държа да кажа че всеки 2ри е назобен с 3 4 вида препарати ама не може да се докара до такова положение щото само с хап не става.
Така е колега, много хора се зобят и незнаят изобщо за какво става въпрос, като повечето от охраната на планета, папараци и т.н.
Последна промяна thewolf на 17 Фев 2014, 18:07, променена общо 1 път
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Недио написа:С ръка на сърцето мога да кажа че на снимките е на бцаа и някви витамини и минерали една синя опаковка за активно спортуващи.Не е превърженик на азотни бустери и сякви подобни глупости.Това лято беше на тестостерон мисля че пропионат два на седмица и цикъла беше 2 месеца до колкото си спомням,но според него за мъже след 35 год. спортуващи,леките цикли с тестостерон са задължителни.Като цяло има много стаж и ми е казвал че едва ли не от 10 годишен е почнал да виси по лостовете,и тва е просто маняк на тема трениране и хранене.Ето тва са снимки от лятото в който ясно се вижда разликата че е по масивен и по надут вследствие тестостерона.
Това ми беше интересно, благодаря за честния отговор

Винаги съм мразил хора който крият че взимат нещо ако ще и един протеин да е.Честно казано и мен ме блазни приема на нещо забранено,защото виждам че прогреса е много по-бърз,но му се доверявам на бащата само той ме е спирал до сега.
Извинявам се че използвах забранените за обсъждане думи в тая тема,но просто нямаше как как по друг начин да го кажа,ако администраторите сметнат нека изтрият мненията.
- thewolf
- младши ентусиаст
-

Последна промяна thewolf на 17 Фев 2014, 18:08, променена общо 2 пъти
Много добре изглежда момчето,но и генетиката играе голяма роля.Имам приятели който ядат каквото им падне и са релефни,а аз трябва да си скъсам гъза от диета за да постигна някви резултати.
- thewolf
- младши ентусиаст
-
Недио написа:Много добре изглежда момчето,но и генетиката играе голяма роля.Имам приятели който ядат каквото им падне и са релефни,а аз трябва да си скъсам гъза от диета за да постигна някви резултати.
Колега Недио, предполагам знаеш от баща си. Колкото повече мускулна маса имаш, толкова по-малко мазнини имаш и толкова по-малко мазнини трупаш и толкова по-бързо сваляш и гориш мазнините.
Последна промяна thewolf на 17 Фев 2014, 18:08, променена общо 1 път
Поздравления за знанията това като цяло е много деликатна материя.Едно съм разбрал за себе си храната е най-важна.Нагледал съм се на живи примери как някой взима сумати медикаменти,но яде баници и хамбургери ,и резултата е една голяма торба с ла*на(вода)като охраните по заведенията както ти каза.
- thewolf
- младши ентусиаст
-
бауф
Последна промяна thewolf на 17 Фев 2014, 18:09, променена общо 1 път
- daniel_e30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 03' e46 330d
- Мечтае да кара: Bmw E34 M5
- Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.
Като опряхме до темата хранене, имам няколко въпроса. Както след всяка зима в която омазнявам ми предстой ''пролетно почистване''
Та колеги, някой може ли да ми даде някакъв съвет нещо като примерно меню, за да знам как успоредно с кардиото да запазя масата която изградих през зимата и да позачистя че лято се задава все пак и по някакъв начин да сведа до минимум това омазняване през зимата защото направо не се понасям, невероятен мазник, Прилагам снимка да видите колко съм трагичен
..... Също така на какви серий да тренирам, досега съм тренирал за релеф с леко по 10-12 повторения на серия и принципно последната ми е изпомпваща. 177 см 87 кг. Поздрави !