СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Re: СПАМ ТЕМА
shlosera написа:Колеги препоръчайте работни обувки, нещо тип маратонки задължително без бомбе.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Туристически от декатлона, нямат грешка.
Аз нося такива и наистина не пускат вода:
https://www.decathlon.bg/p/302371-10696 ... -sini.html
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Вчера ми звъни една бивша колежка, с която не се бяхме виждали много години, а си бяхме близки колеги. Бойна, откачена мадама.
Вика, утре ще идвам в Пловдив, искаш ли да се видим и да хапнем на обяд.
Дойде с някво пистово сузуки с едно малко фарче отпред. Много красив и същевременно много респектиращ мотор.
Викам тва колко кубика е - 1000-рка било. Казах й че е чисто откачена
Седнахме и от дума на дума тя ми разказва за 2-рия й вече бивш мъж, от който има и дете.
Начи, тоя изрод я е смачквал от бой. Показа ми и снимки.
Викам добре де, след първото прешляпване, що не отиде директно да си изкараш медицинско, напускаш го и го смачкваш в съда. Хем си бойна и откачена, хем си стояла и търпяла
Вика и аз сама не мога да си отговоря.
Чудя се как става тая работа, бият ги и те стоят. Докато не се стигне до гадни крайности.
Сега вече си го е получил, ама след години тормоз и побоища
Вика, утре ще идвам в Пловдив, искаш ли да се видим и да хапнем на обяд.
Дойде с някво пистово сузуки с едно малко фарче отпред. Много красив и същевременно много респектиращ мотор.
Викам тва колко кубика е - 1000-рка било. Казах й че е чисто откачена

Седнахме и от дума на дума тя ми разказва за 2-рия й вече бивш мъж, от който има и дете.
Начи, тоя изрод я е смачквал от бой. Показа ми и снимки.
Викам добре де, след първото прешляпване, що не отиде директно да си изкараш медицинско, напускаш го и го смачкваш в съда. Хем си бойна и откачена, хем си стояла и търпяла

Вика и аз сама не мога да си отговоря.
Чудя се как става тая работа, бият ги и те стоят. Докато не се стигне до гадни крайности.
Сега вече си го е получил, ама след години тормоз и побоища
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Стокхолмски синдром 

kiko написа:Стокхолмски синдром
Има вариант да си мисли, че следващият може да и се падне още по-лош

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
kiko написа:Стокхолмски синдром
Това е една от големите загадки: много от жените някак си са привлечени от насилниците , от лошите момчета.
Докато възпитаните, внимателните мъже минават за балъци, скучни....

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ква пък загадка е това ?
Кокошките ходят след най едрия най пъстрия и наперен петел , не след най умния 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Jordana написа:Ква пък загадка е това ?Кокошките ходят след най едрия най пъстрия и наперен петел , не след най умния
Тук не си прав. Тоя боклук насилник е около 55-60кг напикан и насран.
От горе на всичкото е супер грозен и свит в обществото.
Нахулих си я яката моята бивша колежка. Директно си й казах, че е супер тъпа шматка да роди дете на тоя боклук грозен и да го търпи.
Ама то само като го видиш на снимка тоя цървул, веднага ти става ясно.
Не мога да ги разбера жените. Кво му е харесала на тоя, не знам. Вика ми, авантюра. Ква авантюра ма шматко тъпа. Поне да беше хванала ПИЧ за авантюра, ами ти някъв нещастник грозен и злобен, който се опитва да се прави на рокер.
Поне сега тя е щастлива и свободна с двете си дъщери.
Обещах й да ходим на планина заедно с моите двама кроманьонци и нейните дъщери.
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
barty написа:kiko написа:Стокхолмски синдром
Това е една от големите загадки: много от жените някак си са привлечени от насилниците , от лошите момчета.
Докато възпитаните, внимателните мъже минават за балъци, скучни....
Този филм съм го гледал доста пъти

Днес голяма каръщина. Тръгнах да сменям носачи, загледах се в предните амортисьори, маркерите за ляв/десен амортисьор въобще не равнят с шенкела.

После сменях летните гуми, на напълно вдигнат крик, задна лява гума остана на земята, прага замина. От доста време съм го планувал да се сменя, но все не стигам до него, та сега вече нямам избор. Вдигнах я от дясно и на диференциала и тъй качих последната лятна гума, надявам се да не я пукам баш нея..

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
И на отделно мнение, тая как кара
Качих се да ме вози до с. Храбрино, че харесала няква стара бабишка къща там.
Майко мила, тая бойна мадама, с тая пистова 1000-арка, като стигнахме горе мислех, че ще ми трябват нови гащи и нов анцуг
Хем беше яко кеф, хем на моменти ме беше яко шубе.
Най-лошо ми ставаше при ускоренията и като видя предната гума да се отлепя от асфалта
При спиранията също ми беше много трудно да се удържам за резервоара.
Но си беше яко
Откачалница с 2 дъщери
ПС. Само по-голям страх съм брал с Sb-Moto, че ми беше съсед на времето и ме е возил тоя ненормалник

Майко мила, тая бойна мадама, с тая пистова 1000-арка, като стигнахме горе мислех, че ще ми трябват нови гащи и нов анцуг

Най-лошо ми ставаше при ускоренията и като видя предната гума да се отлепя от асфалта

Но си беше яко

Откачалница с 2 дъщери

ПС. Само по-голям страх съм брал с Sb-Moto, че ми беше съсед на времето и ме е возил тоя ненормалник

carmanf1 написа:И на отделно мнение, тая как кара![]()
Майко мила, тая бойна мадама, с тая пистова 1000-арка, като стигнахме горе мислех, че ще ми трябват нови гащи и нов анцуг![]()
Най-лошо ми ставаше при ускоренията и като видя предната гума да се отлепя от асфалта![]()
Но си беше яко
Откачалница с 2 дъщери
Това някой еле пък жена дв ме вози на мотор няма как посмъртно да се случи при мене….
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:carmanf1 написа:И на отделно мнение, тая как кара![]()
Майко мила, тая бойна мадама, с тая пистова 1000-арка, като стигнахме горе мислех, че ще ми трябват нови гащи и нов анцуг![]()
Най-лошо ми ставаше при ускоренията и като видя предната гума да се отлепя от асфалта![]()
Но си беше яко
Откачалница с 2 дъщери
Това някой еле пък жена дв ме вози на мотор няма как посмъртно да се случи при мене….
Ти си сексист! Не ти отива. Ще те запозная с едно приятелче, дето жена му кара пистарката си на Серес. Много луда мацка е, както и той де

- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
carmanf1 написа:......
Чудя се как става тая работа, бият ги и те стоят. Докато не се стигне до гадни крайности......
Абе по всяка вероятност след като имат деца това ги кара да дадат и втори шанс на насилника, за да се поправи?! Може първият път да е било само шамар, но следващия път вече според мен би трябвало да е последно. Въпреки, че смятам, че който веднъж удари обикновено повтаря. Попитай я дали е имало бой преди детето и ако каже "не" значи просто сигурно е направила компромис в името на това детето й да не е "дете на разведени родители". Не са много двойките, които след раздялата могат да се нарекат щастливо разведени и съответно да си останат приятели, заради доброто старо време. Човека е малко кофти животно.....понякога наранява именно тези, които твърди че обича най-много....Дано при теб нещата улегнат и с жена ти след развода да запазите някакво взаимно уважение, каквото предполагам сте имали един към друг....а тази "шматка" не е зле да се замисли при кой ще отидат да живеят децата й, ако падне както трябва.....щото тоя "напикания" и техните съдби може да обърка....пази Боже от това!
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Просто човека не е издържал на дивата самодива летяша на мотор ...пропил се е , накрая е наложил вето върху женските дивотии в опит да вкара в ред нещата .
Представете си че в момент на умопомрачение се хванете с някоя такава и ви се качи на главата как ще реагирате ? Любовта е сляпа , но за щастие минава рано или късно и тогава човек проглежда и иска не иска вижда истината . Как ще реагира ? Някои се депресират и пропиват други буйстват трети си режат вените ...кой може да каже ??!! 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
carman-а май го налазиха
,прясно разведен , свободен
Давай колега , сега ти се е паднало - и да знаеш ,че ние със стабилните/за момента
/ семейства леееко ти завиждаме . Само да не направиш грешката да се вържеш прибързано .Иначе с интерес чета историите ти с разни девойки 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Ще падне жертва скоро ми се струва , на такива като него ергенлъка им омръзва бързо . Щом им прави кастинг на старите гаджета замислил е нещо