Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
BaDxBoY написа:JOTTO_DEL написа:Syntrax Whey Shake е най-доброто цена/качество/количество както има и добър амино профил. Те са едни от малкото, който са написали, че протейна е изцяло концентрат, а не както други с този трик "суроватка" и цените им 30-50% по-високи.
Такъв съм изпил 4 броя по 2.2кг. Преди струваше 67 лева, после стана 72, после стана 78 май обаче .. Наистина и на мен най-ми допадаше като вкус и всичко. Другия който ми е харесал много е phd pharma whey. И той беше 70 или 75 лева за 2.2кг. После незнам какво стана, но всички ги дигнаха с 20-30% цената .. Сега си взимаме стакове с приятел по 2 протеина и така излиза най-евтино. Взехме някакъв American Whey от сила.бг 2 броя по 2.2кг за 154 лева и така излиза по 77 лева на протеин или под левче за доза .
Това е марката MEX - уж била американска, но някъде се твърди че е полска . Реалната цена на така наречения - американ уей е около 20-25лв килото . Демек от най-ефтините но пък доста хора са доволни от цена/качество.
Някой знае ли малко повече за върпосната фирма - МЕХ

acho.rs написа:BaDxBoY написа:JOTTO_DEL написа:Syntrax Whey Shake е най-доброто цена/качество/количество както има и добър амино профил. Те са едни от малкото, който са написали, че протейна е изцяло концентрат, а не както други с този трик "суроватка" и цените им 30-50% по-високи.
Такъв съм изпил 4 броя по 2.2кг. Преди струваше 67 лева, после стана 72, после стана 78 май обаче .. Наистина и на мен най-ми допадаше като вкус и всичко. Другия който ми е харесал много е phd pharma whey. И той беше 70 или 75 лева за 2.2кг. После незнам какво стана, но всички ги дигнаха с 20-30% цената .. Сега си взимаме стакове с приятел по 2 протеина и така излиза най-евтино. Взехме някакъв American Whey от сила.бг 2 броя по 2.2кг за 154 лева и така излиза по 77 лева на протеин или под левче за доза .
Това е марката MEX - уж била американска, но някъде се твърди че е полска . Реалната цена на така наречения - американ уей е около 20-25лв килото . Демек от най-ефтините но пък доста хора са доволни от цена/качество.
Някой знае ли малко повече за върпосната фирма - МЕХ
На мен ми допада, взех си ягодата, перфектно се разтваря и е много вкусен.
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Какво кардио и по-колко е най-добре да правим за чистене на мазнините и да се стремим да не губим мускулна маса?
- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Според мен спринтове около 50-70 метра като почиваш ходейки докато се върнеш на старта.
- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
HackeD написа:Какво кардио и по-колко е най-добре да правим за чистене на мазнините и да се стремим да не губим мускулна маса?
Едни прости амино в разклонена верига са сто пъти по-добре, отколкото някой буустър, нахакан с 1000 глупости, азоти и боклуци, за да ви накара да се издуете и за да усетите ефекта на продукта, такива продукти са вредни и нереални. Истинският продукт, на който трябва да усетите ефекта не е на момента, а се усеща в постигнатите резултати след 1 месец да речем, а не веднага.
Последна промяна thewolf на 17 Фев 2014, 17:49, променена общо 1 път
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Мерси много за изчерпателния отговор попринцип сега съм в режим на изчистване и колкото се може покачване на мускулна маса и "нацепване"... Въглехидрати ям малко... Примерно сутрин с бърканите яйца една филийка пълнозърнест хляб, следващото ядене е без въглехидрати, и час и нещо два преди тренировка зареждам с въглехидрат( ориз, картоф), и веднага след тренировка си нося шейк банан+прясно мляко(0,1%) и час след тренировката вече си ям главно протеини... И това ми е на ден въглехидрата, допитах се до инструктора във фитнеса каза, че въглехидратите са добре не прекалявам... Иначе ако го спра почти из цяло ще започна много по-бързо да свалям мускулна маса.
- thewolf
- младши ентусиаст
-
HackeD написа:Мерси много за изчерпателния отговор попринцип сега съм в режим на изчистване и колкото се може покачване на мускулна маса и "нацепване"... Въглехидрати ям малко... Примерно сутрин с бърканите яйца една филийка пълнозърнест хляб, следващото ядене е без въглехидрати, и час и нещо два преди тренировка зареждам с въглехидрат( ориз, картоф), и веднага след тренировка си нося шейк банан+прясно мляко(0,1%) и час след тренировката вече си ям главно протеини... И това ми е на ден въглехидрата, допитах се до инструктора във фитнеса каза, че въглехидратите са добре не прекалявам... Иначе ако го спра почти из цяло ще започна много по-бързо да свалям мускулна маса.
Колега, доста добре се справяш като гледам, в смисъл от към страна хранителен режим. Само ако може да ти дам предложение за по-добър ефект

Последна промяна thewolf на 17 Фев 2014, 17:50, променена общо 1 път
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
HackeD написа:Мерси много за изчерпателния отговор попринцип сега съм в режим на изчистване и колкото се може покачване на мускулна маса и "нацепване"... Въглехидрати ям малко... Примерно сутрин с бърканите яйца една филийка пълнозърнест хляб, следващото ядене е без въглехидрати, и час и нещо два преди тренировка зареждам с въглехидрат( ориз, картоф), и веднага след тренировка си нося шейк банан+прясно мляко(0,1%) и час след тренировката вече си ям главно протеини... И това ми е на ден въглехидрата, допитах се до инструктора във фитнеса каза, че въглехидратите са добре не прекалявам... Иначе ако го спра почти из цяло ще започна много по-бързо да свалям мускулна маса.
една филийка пълнозрънест хляб, шейка в раница с мляко 0,1% - стегни се бе момче , не си 45кг счетоводителка

Всъщност това са задочни спорове , така че ако искаш не отговаряе . Но един малък съвет - не се филмирай чак толкова

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Значи първо, добавки не пия защото не ми се дават толкова пари за тях предпочитам да ги дам за( месо, яйца, извара, плодове) пия рибено масло и витамиц C, и съм си взел от тези разтворимите витамини и ги пия след храна просто защото е по-сладко и да не е вода.
Ориз си варя(бланширан) и ям около 30-40 грама максимум, яйца ям доста но без жълтъците( на 5-6 белтъка, 1 жълтък). Взимам си една извара която на етикета пише 1.3гр мазнини и 13гр белтъчини и 5.3гр въглехидрати, до сега не бях попадал на хубава извара, а тази си я ям чиста или с домат примерно.
Ориз си варя(бланширан) и ям около 30-40 грама максимум, яйца ям доста но без жълтъците( на 5-6 белтъка, 1 жълтък). Взимам си една извара която на етикета пише 1.3гр мазнини и 13гр белтъчини и 5.3гр въглехидрати, до сега не бях попадал на хубава извара, а тази си я ям чиста или с домат примерно.
- thewolf
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа:HackeD написа:Мерси много за изчерпателния отговор попринцип сега съм в режим на изчистване и колкото се може покачване на мускулна маса и "нацепване"... Въглехидрати ям малко... Примерно сутрин с бърканите яйца една филийка пълнозърнест хляб, следващото ядене е без въглехидрати, и час и нещо два преди тренировка зареждам с въглехидрат( ориз, картоф), и веднага след тренировка си нося шейк банан+прясно мляко(0,1%) и час след тренировката вече си ям главно протеини... И това ми е на ден въглехидрата, допитах се до инструктора във фитнеса каза, че въглехидратите са добре не прекалявам... Иначе ако го спра почти из цяло ще започна много по-бързо да свалям мускулна маса.
една филийка пълнозрънест хляб, шейка в раница с мляко 0,1% - стегни се бе момче , не си 45кг счетоводителкаИ от какъв зор на обяд не ядеш въглехидрати а преди тренировка ядеш картофи
![]()
Всъщност това са задочни спорове , така че ако искаш не отговаряе . Но един малък съвет - не се филмирай чак толкова
Колегата е много прав за въглехидратите, защото 60 грама дневно са нужни на тялото за да функционира правилно, а ако приемаш много ниски въглехидрати, то няма да имаш сила да тренираш колега.
Последна промяна thewolf на 17 Фев 2014, 17:51, променена общо 1 път
- thewolf
- младши ентусиаст
-
HackeD написа:Значи първо, добавки не пия защото не ми се дават толкова пари за тях предпочитам да ги дам за( месо, яйца, извара, плодове) пия рибено масло и витамиц C, и съм си взел от тези разтворимите витамини и ги пия след храна просто защото е по-сладко и да не е вода.
Добре е това за жълтъците и белтъка. Добре си ориентиран, само закуската е слаба. Там трябва да удариш повечко въглехидрат, за да може да ти стигне през деня и то не какъв да е, защото пълнозърнест хляб в Бг няма, всичко е боя и семки. Овесени ядки взимаш или зърнени закуски. Въглехидратите приети на закуска са много важни и трябва да са сложни въглехидрати, за да държат цял ден.
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
thewolf написа:
Добре е това за жълтъците и белтъка. Добре си ориентиран, само закуската е слаба. Там трябва да удариш повечко въглехидрат, за да може да ти стигне през деня и то не какъв да е, защото пълнозърнест хляб в Бг няма, всичко е боя и семки. Овесени ядки взимаш или зърнени закуски. Въглехидратите приети на закуска са много важни и трябва да са сложни въглехидрати, за да държат цял ден.
Добре ще наблегна на закуската повече иначе зареждащия ден съм си избрал да е в неделя и нямам търпение да стане утре да си хапна някви гадости

- thewolf
- младши ентусиаст
-
HackeD написа:thewolf написа:
Добре ще наблегна на закуската повече иначе зареждащия ден съм си избрал да е в неделя и нямам търпение да стане утре да си хапна някви гадости
Тук имам един въпрос. Неделя тренираш ли?
Кажи в коя зала тренираш, знам ги всичките в Пловдив, освен ако не е основана последните 2 години и кой треньор си питал?
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Неделя ми е почивен ден. Иначе тренирам в "Лаута"
- thewolf
- младши ентусиаст
-