Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от Spit-Fire » 17 Яну 2014, 13:44

Не го приемайте като реклама. По-скоро искам да помогна на който е решил да си купува добавки.
http://pompai.com/
Ето ви един сайт, който е на мой приятел и продава добавки, а цените са по-надолу от другите сайтове като силабг и фитнес1. А добавките са същите. Просто са на по-складови цени.

А за Оптимум Нутришън нещата, които се продават в БГ май са много далеч от американските по качество, за това не зная дали е удачен избор.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 17 Яну 2014, 19:40

Кажете нещо за освежаване :roll: Редовно недоспивам през седмицата и след работа не мога да отлепя . Кафе не мога да пия повече ...
http://www.silabg.com/bg/6898-SCITEC-Li ... 0-ml-.html

Някой пил ли е нещо подобно ?

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 18 Яну 2014, 20:11

http://jokobokootmaroko.snimka.bg/graduates/asfsaf.799283.32419270

От къде мога да си поръчам такава тениска - чисто бяла, аз ще си правя надписа. Въпроса е , че тениската е специален дизайн (за тренировки) , а не обикновена бяла и права.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Мнение от JOTTO_DEL » 19 Яну 2014, 1:38

acho.rs написа:Кажете нещо за освежаване :roll: Редовно недоспивам през седмицата и след работа не мога да отлепя . Кафе не мога да пия повече ...

Добър сън поне 7часа. Аз преди като спах по 4-5 часа постояно пих някакви енергетици преди тренировка, но сила не ми даваха само вените ми изпъкваха. :mhihi: Сънят е от доста голямо значение. Иначе за Гуараната вземи да пробваш може и да ти подейства на всеки човек различно действат тези добавки. Ако няма ефект значи си направи режима така, че да имаш достатъчно количество сън. ;)
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

Потребител
Аватар
Кара: BMW 528i e39
Мечтае да кара: BMW M5 E34, BMW M3 E30, BMW M6 E24
Детайли за колата: ///Много Бяга... изр0дскУ e39 m52b28 ПоуЪр ;]] бмв-простаци.цоп

Мнение от Motorsport Technik » 19 Яну 2014, 10:15

Колеги спешно продавам дъмбели по 10 kg. 45 лв от София. http://www.bb-team.org/forums/viewthread/72056 Който се интересува на ЛС.
[Oo=[][]=oO] Конете напряга на завоя заляга задницата бяга към мантинелата посяга.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 22 Яну 2014, 21:33

Някой пил ли е някакви добавки на Bulk Powders ? Гледам бая от добавките ги имат на достъпни цени. Заради опаковката ли е или са боклуци :lol: По-специално гледам beta alanine, но като цяло ме интересува как е марката.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 23 Яну 2014, 0:53

Изображение

от 5 дни цъкам т'ва... физически не знам, ама психически се чувствам по-добре и вдигнах работните тежести :mhihi:

дали ще има файда също не знам, ама за спорта! :mhihi:

вчера правих мъртва тяга за пръв път през живота си и още не ме боли кръста, значи съм се справил добре :ok:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар
Кара: Citroën C4 Coupe
Мечтае да кара: X6 ///M
Детайли за колата: 1.6 HDi 110hp + Remap

Мнение от Alpha » 23 Яну 2014, 12:07

vicho написа:Изображение

от 5 дни цъкам т'ва... физически не знам, ама психически се чувствам по-добре и вдигнах работните тежести :mhihi:

вчера правих мъртва тяга за пръв път през живота си и още не ме боли кръста, значи съм се справил добре :ok:

До няколко дни очаквай рязко спадане на процента телесни мазнини, съпътствано от сериозно увеличаване на мускулната маса (най-вече в ръцете). След като приключиш тази опаковка Syntha-6, ще е логично да се замислиш за професионално развитие в сферата на културизма.

П.С. Плацебо ефекта е напълно реален и ако човек се абстрахира от факта, че повечето добавки са прах в кутия и ползата от тях е нулева, може да усети подобни "ползи" единствено на психична основа. Съзнанието наистина управлява всичко!
Много е важно, всичко да е важно!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 23 Яну 2014, 14:43

:yes:

TNT написа:Някой пил ли е някакви добавки на Bulk Powders ? Гледам бая от добавките ги имат на достъпни цени. Заради опаковката ли е или са боклуци :lol: По-специално гледам beta alanine, но като цяло ме интересува как е марката.

Много качествена марка, взимай смело.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 23 Яну 2014, 18:47

Alpha написа:

До няколко дни очаквай рязко спадане на процента телесни мазнини, съпътствано от сериозно увеличаване на мускулната маса (най-вече в ръцете). След като приключиш тази опаковка Syntha-6, ще е логично да се замислиш за професионално развитие в сферата на културизма.

П.С. Плацебо ефекта е напълно реален и ако човек се абстрахира от факта, че повечето добавки са прах в кутия и ползата от тях е нулева, може да усети подобни "ползи" единствено на психична основа. Съзнанието наистина управлява всичко!

Абе че има внушение е така , но си малко краен . Синта 6 е скъп и средно калпав протеин . Вместо чиста суроватка за след тренировка съдържа едва 50% протеинов микс от яйчен,млечен,оризов,чеснов,картофен,морковен и тн протеини и около 50% захар :confused: Не че за Вичо е зле такава комбинация, ама като е гейнер, поне да си напишат гейнер и да сложат реална цена .

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 23 Яну 2014, 20:04

Alpha написа:

До няколко дни очаквай рязко спадане на процента телесни мазнини, съпътствано от сериозно увеличаване на мускулната маса (най-вече в ръцете). След като приключиш тази опаковка Syntha-6, ще е логично да се замислиш за професионално развитие в сферата на културизма.....

Ако случайно говориш сериозно.....BSN Synhta 6 въобще не е протеина,който ще ти смъкне телесните мазнини,чак и рязко,чак и до няколко дни :angel:
Ей градски,като цяло много добър протеин си взел,пий доза след тренировка и преди лягане,сутрин помпай овесени ядки и като си ида на Враца ше се мерим на лежанката :P

acho.rs -> Syntha 6 не е гейнер :angel:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 23 Яну 2014, 21:06

Знам, че се води протеин, но за мен продукт със съдържание на протеин/въглехидрати 50:50 си минава към гейнер :)

JOTTO_DEL написа:
acho.rs написа:Кажете нещо за освежаване :roll: Редовно недоспивам през седмицата и след работа не мога да отлепя . Кафе не мога да пия повече ...

Добър сън поне 7часа. Аз преди като спах по 4-5 часа постояно пих някакви енергетици преди тренировка, но сила не ми даваха само вените ми изпъкваха. :mhihi: Сънят е от доста голямо значение. Иначе за Гуараната вземи да пробваш може и да ти подейства на всеки човек различно действат тези добавки. Ако няма ефект значи си направи режима така, че да имаш достатъчно количество сън. ;)

- споделения ти опит , се оказа доста полезен :yes: Отказах се да се предрусвам с кофеин и да тренирам "на нерви"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Мнение от JOTTO_DEL » 23 Яну 2014, 21:11

Syntrax Whey Shake е най-доброто цена/качество/количество както има и добър амино профил. Те са едни от малкото, който са написали, че протейна е изцяло концентрат, а не както други с този трик "суроватка" и цените им 30-50% по-високи. :lol:
RVLTNS1.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от steeN » 26 Яну 2014, 9:16

.
Последна промяна steeN на 17 Ное 2020, 11:55, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 26 Яну 2014, 12:28

JOTTO_DEL написа:Syntrax Whey Shake е най-доброто цена/качество/количество както има и добър амино профил. Те са едни от малкото, който са написали, че протейна е изцяло концентрат, а не както други с този трик "суроватка" и цените им 30-50% по-високи. :lol:
RVLTNS1.jpg

Такъв съм изпил 4 броя по 2.2кг. Преди струваше 67 лева, после стана 72, после стана 78 май обаче .. Наистина и на мен най-ми допадаше като вкус и всичко. Другия който ми е харесал много е phd pharma whey. И той беше 70 или 75 лева за 2.2кг. После незнам какво стана, но всички ги дигнаха с 20-30% цената .. Сега си взимаме стакове с приятел по 2 протеина и така излиза най-евтино. Взехме някакъв American Whey от сила.бг 2 броя по 2.2кг за 154 лева и така излиза по 77 лева на протеин или под левче за доза .

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата