Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от Anthony_J » 16 Яну 2014, 0:00

Тая тема верно за нищо не става. Разбирам го Бум-Бум :mhihi: Довиждане и от мен. И да не забравите, че ако до максимум 5 минути след тренировка не изпиете един протеинов шейк, все едно не сте тренирали :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 16 Яну 2014, 0:09

Anthony_J написа:Тая тема верно за нищо не става. Разбирам го Бум-Бум :mhihi: Довиждане и от мен. И да не забравите, че ако до максимум 5 минути след тренировка не изпиете един протеинов шейк, все едно не сте тренирали :mhihi:

Това,че някой е на различно мнение от твоето не значи че темата за нищо не става.Нали в спора се ражда истината ?
Щях да те помоля да убедиш мене,как без протеин а само с храна ще може да доставиш на мускулите си необходимото количество белтък.
Говорим за човек 95 кила,сериозно трениращ като мене,а не човек като дъщеря ми на 6 години и ръка 12 см :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 16 Яну 2014, 0:09

acho.rs написа:- представи си че строиш къща -протеина са тухлите, аминокиселините са ти керемидите - според теб с керемиди ще вдигнеш ли къща ?

Абсолютни глупости :mhihi: :mhihi: я кажи тогава защо след като не можеш да вдигнеш къщата само с керемиди , тухлите се разпадат до такива :mhihi: :mhihi:
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 16 Яну 2014, 0:13

Anthony_J написа:Тая тема верно за нищо не става. Разбирам го Бум-Бум :mhihi: Довиждане и от мен. И да не забравите, че ако до максимум 5 минути след тренировка не изпиете един протеинов шейк, все едно не сте тренирали :mhihi:

Е, хайде, пишем си за неща, които ДОБАВЯТ към тренировката, чак такива генерални изводи...
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Мнение от JOTTO_DEL » 16 Яну 2014, 10:49

Като човек, който от 1 година пие протейн+амино бих казал, че наистина това са 2-то добавки с най-голямо значение. Протейна си е задължителен след тренировка особено за хората, които нямат възможност да се хранят правилно(аз съм в това число). Правих си експерименти да не пия протейн, а да ям риба тон след тренировка, но ефекта не е същият. За мен нещата са така степенувани по важност:
1. Тренировка
2. Храна
3. Добавки
Аз за 1год. 6месеца направих такава трансформация, че всеки който ме знае преди какъв бях като ме види сега и :shock: Старая се да подържам хранителен режим, но тук в Германия не винаги се получава. :roll: Всичко става с много желание и воля, а като се добавят и малко външни фактори като добавки, правилната храна и добър сън всичко си идва на мястото. Тук разбира се има го и фактора ген, но това вече не е в нашият контрол. ;)
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 16 Яну 2014, 19:17

Leon написа:Така поставено си прав, но подчертавам, че не искам да се помпам, затова се чудех за протеина. Ясно, че е основополагаща добавка, няма спор, въпросът е дали в моят случай има смисъл от него.

Доста жени след тренировка удрят по 30гр протеин . Те са по 50 кила и мускули не се вижда да трупат - преценявай си сам. А иначе САМО с аминокиселини нищо не правиш - приемайки ги след тренировка , те веднага отиват по друго, съвсем различно предназначение, грубо казано - гликоген . Така че ако пък твърдо си решил да пиеш само БЦАА, си купи някакъв комплексен въглехидрат , да може част от тия БЦАА да "влизат" правилно .
Е, хайде, пишем си за неща, които ДОБАВЯТ към тренировката, чак такива генерални изводи...

колкото хора, толкова и теории, но си има някой общи и абсолютно неоспорими моменти . А те са
- сутрин тялото е в състояние на катаболизъм и има остра нужда от качествена храна .
- веднага след тренировка е още по-важно да се приеме бърз протеин и въглехидрат .
- вече метаболизма се забавя . Най-доброто за преди лягане е мляко .
Ние не откриваме топлата вода - англичаните сутрин ядът ебати закуската (наденички+филета+яйца+боб), американите си "пият млякото" преди лягане .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 16 Яну 2014, 19:27

xerial написа:
acho.rs написа:- представи си че строиш къща -протеина са тухлите, аминокиселините са ти керемидите - според теб с керемиди ще вдигнеш ли къща ?

Абсолютни глупости :mhihi: :mhihi: я кажи тогава защо след като не можеш да вдигнеш къщата само с керемиди , тухлите се разпадат до такива :mhihi: :mhihi:

И двете са направени от глина - от глината с която са направени само керемидите, не можеш и един ред с тухли да наредиш :winky: 1 хапче БСАА съдържа средно 500мг амино , а една доза протеин е 30 000мг амино, които ако са от изолат не се усвояват много по-бавно ...
Последна промяна acho.rs на 16 Яну 2014, 22:40, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Leon » 16 Яну 2014, 21:18

Благодаря, ето че на мен ми е полезна темата. Така и така съм в тестов период, следващото зареждане ще бъде някакъв хубав протеин (примерно това ) + глутамин, ще спра ВСАА (макар че тъкмо започнах да им напипвам дозата и тайминга, че да ги усещам докато тренирам) и ще си продължа Л-карнитина, нали се опитвам да чистя още. След това ще направя оценка на последните няколко месеца и ще видя как да продължа.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 16 Яну 2014, 22:36

Leon написа:Благодаря, ето че на мен ми е полезна темата. Така и така съм в тестов период, следващото зареждане ще бъде някакъв хубав протеин (примерно това ) + глутамин, ще спра ВСАА (макар че тъкмо започнах да им напипвам дозата и тайминга, че да ги усещам докато тренирам) и ще си продължа Л-карнитина, нали се опитвам да чистя още. След това ще направя оценка на последните няколко месеца и ще видя как да продължа.

Точно този си взех сега (краткото ревю на "ачо акулата" е мое дело) - перфектен протеин :yes: Не съм чул някой да не е доволен, освен от цената де :lol: Има го в комбинация с 500гр глутамин на AMIX за около 135лв, което си е оферта . Шейка след тренировка може да вземеш с малко прости въглехидрати - примерно 20-30гр стафиди.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 16 Яну 2014, 22:42

acho.rs написа:
Leon написа:Благодаря, ето че на мен ми е полезна темата. Така и така съм в тестов период, следващото зареждане ще бъде някакъв хубав протеин (примерно това ) + глутамин, ще спра ВСАА (макар че тъкмо започнах да им напипвам дозата и тайминга, че да ги усещам докато тренирам) и ще си продължа Л-карнитина, нали се опитвам да чистя още. След това ще направя оценка на последните няколко месеца и ще видя как да продължа.

Точно този си взех сега (краткото ревю на "ачо акулата" е мое дело) - перфектен протеин :yes: Не съм чул някой да не е доволен, освен от цената де :lol: Има го в комбинация с 500гр глутамин на AMIX за около 135лв, което си е оферта . Шейка след тренировка може да вземеш с малко прости въглехидрати - примерно 20-30гр стафиди.

Leon пил съм го тоя протеин,не е лош....обаче бих ти препоръчал този:
http://www.silabg.com/bg/13082-PURE-NUTRITION-100-Pure-Whey-Enzymes.html,и него съм пил и според мене е по добър,и ще останеш по доволен :P

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ociata » 16 Яну 2014, 23:02

Аз имам въпрос - въпреки че се имам за човек с сериозно тренирани коремни мускули :mhihi: не можах дори 1 свясно да направя от тея:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=panVpr1Dz68[/youtube]

Ако някой ми държи краката дали ще ми е по-лесно? Според вас дали е правилно да ползваш засилката от пресата за изправянето? Или просто ми е рано за това упражнение :smoke:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Leon » 17 Яну 2014, 0:09

acho.rs написа: Точно този си взех сега (краткото ревю на "ачо акулата" е мое дело) - перфектен протеин :yes: Не съм чул някой да не е доволен, освен от цената де :lol: Има го в комбинация с 500гр глутамин на AMIX за около 135лв, което си е оферта . Шейка след тренировка може да вземеш с малко прости въглехидрати - примерно 20-30гр стафиди.

Хаха, точно този стак ми стои в кошницата от 2 дни и се чудех дали да поръчвам...
sambeto написа:Leon пил съм го тоя протеин,не е лош....обаче бих ти препоръчал този:
http://www.silabg.com/bg/13082-PURE-NUTRITION-100-Pure-Whey-Enzymes.html,и него съм пил и според мене е по добър,и ще останеш по доволен :P

Имам добра отстъпка в магазините на Pure Nutrition, но никога никакви отзиви не съм чувал, та затова и не ги бях обмислял като вариант, въпреки, че БЦАА в момента ми е от тях. Абе и аз съм един бодибилдър, та чак и добавките взех да разбирам... :banghead: :mhihi: Благодаря още веднъж, момчета. Сега е ред да потормозя и Кулов с въпроси.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от BAHKATA » 17 Яну 2014, 9:39

Пичове кажете някакъв свестен фитнес в Дианабад, че от скоро съм там и търся. Този на басейна как е, пълни ли се много, цени за карти... Благодаря предварително!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 17 Яну 2014, 10:03

gotti88 написа:Пичове кажете някакъв свестен фитнес в Дианабад, че от скоро съм там и търся. Този на басейна как е, пълни ли се много, цени за карти... Благодаря предварително!

Софарма - Атлетик фитнес! 50 лева първоначално + 30 лева за месеца, след това си остава само месечната такса от 30лв. но трябва да не я прекъсваш, иначе пак дължиш 50-те лева. От година и нещо съм там и съм доволен. Естествено вечер е малка лудница, но не е болка за умиране.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 17 Яну 2014, 11:15

acho.rs написа:
xerial написа:

И двете са направени от глина - от глината с която са направени само керемидите, не можеш и един ред с тухли да наредиш :winky: 1 хапче БСАА съдържа средно 500мг амино , а една доза протеин е 30 000мг амино, които ако са от изолат не се усвояват много по-бавно ...

Ок, не ми се влиза в излишни спорове, живи и здрави ще се засечем някъде да покажеш прогреса си :)

https://www.youtube.com/watch?v=OSWa99R4DMM
Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата