Тръмп трети мандат?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Трети мандат на Тръмп

да
5
14%
не
29
78%
не знам
3
8%

Общо гласове : 37
младши ентусиаст
Аватар
Кара: RX350 awd / E450 all terrain

Re: Тръмп трети мандат?

Мнение от peshehodetz » 05 Юли 2026, 10:08

https://www.dennews.bg/news/2026/7/4/80 ... YwxfZLx5jQ

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
keep walking

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Юли 2026, 16:20

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Юли 2026, 18:19

BMW_POWER написа:https://www.facebook.com/watch?v=1419149116220810

Умрях… мноо ме изкефиха… ама в каква връзка го пусна тоя клип- не разбрах :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 09 Юли 2026, 7:34

САЩ снощи пак са почнали да бомбят подчовеците :dunno: Тъпото рижаво парче май осъзна, че с орки няма как да преговаряш, щото те са на човешки същества. Да видим :dunno:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 12 Юли 2026, 21:52

На надчовеците на някакъв кораб му се е развалила хладилната инсталация и се наложило да иде на ремонт

https://www.hindustantimes.com/videos/u ... 41093.html
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 12 Юли 2026, 22:40

Another one bites the dust....
Изображение

"You can go to hell, hell, hell!" :lol:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 12 Юли 2026, 23:31

Исках да оставя на някой да сподели, как този виден борец за свобода се снима с украински антидрон с име "Писюн" ... Бил е в Украйна, руснаците ударили и той внезапно е получил кратко заболяване и е починал още по-внезапно.

Изображение

На горната снимка не се вижда името на дрона. Руснаците си кръщават оръжията с имена на цветя, американците са с хищни птици, англичаните са с природни бедствия, украинците с .....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 13 Юли 2026, 0:39

Toва с името е без особено значение, важното е че се пържи в ада вече.Още по-добре би било, ако действително е гушнал букета в резултат на среща с руска ракета :mhihi:
Meanwhile, в Мемфис черен е бил пребит до смърт от 5-ма полицаи, но няма истерия по медиите щото полицаите и те черни :smoke:
:arrow: https://www.youtube.com/watch?v=yadY6m7As_o
...на 7"02...
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 13 Юли 2026, 7:46

BMW_POWER написа:. Руснаците си кръщават оръжията с имена на цветя, американците са с хищни птици, англичаните са с природни бедствия, украинците с .....

Аз пък моите дрони ги кръщавам с имена на насекоми … имам комар, скакалец, муха, стършел… :idea:

А Сър Греъм явно са го отровили… дали са Русия или Иран… :dunno: по-скоро Иран мен ако питаш
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Юли 2026, 18:02

Има само едно подходящо име като става въпрос за дрони ...скайнет !!! :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 14 Юли 2026, 0:40

BMW_POWER написа:Исках да оставя на някой да сподели, как този виден борец за свобода се снима с украински антидрон с име "Писюн" ... Бил е в Украйна, руснаците ударили и той внезапно е получил кратко заболяване и е починал още по-внезапно........

:mhihi: Нормално, когато търси намираш, на никой не му се разминава. Ето малко повече подробности:
Хронология на събитията:
Късно вечерта на 10 юли 2026 г. Греъм пристига във фабриката за безпилотни летателни апарати SkyFall на украинските въоръжени сили в Киев, разположена на улица „Пост-Волинска“.
В нощта на 10-ти срещу 11-ти фабриката е ударена от балистични ракети от руските въоръжени сили. Украинските ресурси се оплакват, че алармата е била задействана едва след удара.
На 12 юли 2026 г. е обявена смъртта на Греъм.
На 13 юли 2026 г. е обявено, че Греъм ще бъде погребан в затворен ковчег.
:ok:

:mhihi: Някой да не си мисли, че ще продължава да му е ефтинджос. Вече приключи. Хегемона пак не си е пил хапчетата. Грабвайте тубетата и бегом на колонките :mhihi:
photo_2026-07-14_00-31-45.jpg

photo_2026-07-14_00-30-17.jpg

Саудитите днес бомбиха Сана, вече им го връщат. В Бахрейн горят разни неща, а скоро и това долу на снимката ще стане факт:
photo_2026-07-14_00-37-17.jpg

:bchug: Аре честито на печелившите :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 14 Юли 2026, 5:56

Затворен ковчег…

Абе Коле, а тоя дето го откараха със линейката пт къщи- е двойник- нали? И всички дето са били около него са им казали да си мълчат?

Много е възможно да са го отровили което е голям шамар за охраната му… ама да го разпарцалосат с ракета е… бе ти си знаеш…

Умора нямаш ей… :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Юли 2026, 5:57

Агенция Итар тасссссс, да разбирам ли, че се радваш защото вече си минал на електричка, както и много други радостни по темата? :mrgreen:
Също така явно сте минали и на фотосинтеза защото не ви бърка поскъпването на храни след като тираджиите ореват света как разходите им са скочили. :mhihi:
Като гледам този път май няма да мине номера с минаващите 200-300 долара цени за барел. Опа, забравих, то няма значение колко ще е цената на борсата, нали петрол нямало да има да си купиш на борсови цени, на тях се радвате само когато... скачат и може да си купиш. :mhihi:

Айде, нали чухте, ставайте и всички с тубите към бензиностанциите. :ok:
А какво ли ще правят узурпаторите като нямат петрол да завземат нови територии... :dunno:

Другият вариант за радост е да сте накупили петрол на "евтиното" и да очаквате сега пак огромни скоци или пък, че няма да се чувствате чак толкова прекарани за колпествата нафта и бенДзин, които натикахте по мазета или заровихте в дворове на скъпата цена. :bchug:
Излизам, цената още не е 1.80 за дизел, тц-тц-тц-тц...фалшива тревога. Има още да гоните изравняване на дворцовите цени. Шанс.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 14 Юли 2026, 7:51

Ще видим дали ще ви е смешно утре КСИР като дебаркират в Масачузетс и вдигнат застрахователните полици :lol:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 14 Юли 2026, 8:06

Няма да ви е толкова весело ако утре Бостан си изберат кмет иранец социалист , по примера на NY :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата