Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Войната започна ...
Беше един глупак/наивник Жан Виденов с екип от некадърници. Каква марионетка... за толкова няма акъл този, личи му от килиметри. Тоя Мадуро не е по-различен, дясната ръка на Чавез, той го направи някой и просто него го подпират руснаците, защото им върши работа... иначе отдавна да е изметен.
Не мога да забравя Жан Виденов в интервюто му в панорама(?) как се оплакваше, че руснаците не му били продавали евтина газ.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Не мога да забравя Жан Виденов в интервюто му в панорама(?) как се оплакваше, че руснаците не му били продавали евтина газ.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Войната започна ...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Хаос написа:spacepl написа:Поредното доказателство, че шаха на тая дъска е с много неизвестни.
Конфликт между Русия и Иран в Сирия – загиналите са десетки
https://news.bg/world/konflikt-mezhdu-r ... setki.html
Аре мислете малко преди да цитирате такива мозъчни пръдни.
...
Твоята диария е класи над пръдните на дойчевеле и шпигел, ша знайш...
Само не разбрахме, след толкова години напъване, успя ли да уредиш руската виза или още дерзаеш?
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
steeN написа:Беше един глупак/наивник Жан Виденов с екип от некадърници. Каква марионетка... за толкова няма акъл този, личи му от килиметри.
Чел съм друга версия за Жан Видениов и тя беше потвърдена от мнението на човек, който лично го е познавал... Не е бил глупав и в никакъв случай не е бил алчен, дори напротив - живял е и продължава да живее скромно (нещо, което не може да се каже за "колегите" му във властта и партията, например - за Р. Овч.). Според моя познат - бил е целенасочено провален и демонизиран. От кого и защо - е друга тема... Но няма начин да е бил по-лош и да е навредил повече от Иван Костов, Саймън the King или Бойко, например. Чисто статистически, не е бил на власт колкото горните и просто не е имал време да направи повече поразии... Всички "помним" колко тъп и некадърен е бил Жан Виденов, а "забравяме" кой обра пенсионните фондове, кой подписа за затварянето на Блокове 1-4 на АЕЦ Козлодуй, кой "приватизира" ВиК-то, Енерго-то и други печеливши предприятия, кой прецака АЕЦ Белене, кой фалира КТБ, кой изтегли ония милиарди кредити, кой ще купи неизгодни самолети и др., и др., и др. ...
Дори само затова (че вече 25 години всички помним "лошия" Жан) - трябва да ви светне червената лампичка...
Excellent! Steven is my name!
- Bogat-Beden
-
-
Вярно е, че не влачил (един от много малкото в новата българска история), абсолютно не е глупав (поне в академичния смисъл на думата..) НО се изказва и го представят в стил кой му е с..ал в гащите..
Абе, имаш най-голямата власт в държавата и се правиш на ощипана девственица..
Слаб като личност- със сигурност
Да, точно "червената" лампичка ни светна на всички, аз още помня колко долара заплатка вземаше майка ми..
Абе, имаш най-голямата власт в държавата и се правиш на ощипана девственица..
Слаб като личност- със сигурност

Да, точно "червената" лампичка ни светна на всички, аз още помня колко долара заплатка вземаше майка ми..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
И аз не съм се къпал в разкош при управлението на Ж. В., заплатата ми се равняваше на ... 30 долара май беше, не помня... Но не обвинявам ЛИЧНО него за това.
Казваш - имал е най-голямата власт в държавата - ОК, приемам, че е било така. Но не ти ли хрумва, че една криза може да се предизвика ИЗВЪН държавата? Ето един текст от Уикипедията - само като предмет за размисъл:
По времето на управлението на Жан Виденов изтича отсрочката за отлагане на погасяването на лихви по външния дълг, сключена от правителството на Филип Димитров. Виденов не успява да договори нова отсрочка, като същевременно България е неспособна да продължи плащанията по дълга, което води спад в кредитния рейтинг на страната и до начало на финансова дестабилизация.
Жан Виденов е виновен, че не е успял да договори ново отлагане на плащането? Или са виновни тия, които не му дават исканата отстрочка? Или пък тия, които са теглили кредитите ПРЕДИ него? Хайде, икономистите...

Казваш - имал е най-голямата власт в държавата - ОК, приемам, че е било така. Но не ти ли хрумва, че една криза може да се предизвика ИЗВЪН държавата? Ето един текст от Уикипедията - само като предмет за размисъл:
По времето на управлението на Жан Виденов изтича отсрочката за отлагане на погасяването на лихви по външния дълг, сключена от правителството на Филип Димитров. Виденов не успява да договори нова отсрочка, като същевременно България е неспособна да продължи плащанията по дълга, което води спад в кредитния рейтинг на страната и до начало на финансова дестабилизация.
Жан Виденов е виновен, че не е успял да договори ново отлагане на плащането? Или са виновни тия, които не му дават исканата отстрочка? Или пък тия, които са теглили кредитите ПРЕДИ него? Хайде, икономистите...

Последна промяна Borymeckata на 26 Яну 2019, 20:37, променена общо 1 път
- Bogat-Beden
-
-
Грешиш, между 3 и 7 долара беше заплатата.
Не е той виновен, аз съм сигурно..
Мислех, че се води относително сериозна дискусия тука...
Не е той виновен, аз съм сигурно..

Мислех, че се води относително сериозна дискусия тука...
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Казвам моята заплата колко е била, не средната за страната. А сериозна дискусия с пропагандни "аргументи" просто не става...
Не върнал веднага милионите кредити, теглени преди него - лош Жан, лош!

- Bogat-Beden
-
-

Borymeckata написа:Казвам моята заплата колко е била, не средната за страната. А сериозна дискусия с пропагандни "аргументи" просто не става...![]()
![]()
Няма какво да се хабиш да обясняваш на кухи лейки.
Един след друг се надпреварват как да изместят темата към икономическа теория, махленски истории и прочее стъкмистика.
А че тея процеси нито са внезапни, нито са самостоятелни, на средностатистическия тъпунгер тук не е възможно да му хрумне.
Същото е като "разпадането на СССР - политиката е била лоша, комунистите виновни". Това като го чуя, наред с "избили интелигенцията тук" и ми се повдига.
А драго–мавлов да си пие хапчетата за стимулиране на мозъчната активност, бабите викат, че гинкото помагало?
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
steeN написа:Румен Гечев не знаеш кой е може би, че ме питаш дали съм забравил... Като блокираха приватизацията или финансираха фалиралите държавните предприятия с централната банка ли? Ти си патологичен случай.
Непрекъсната демонстрация на непознаване на материята. Гечев забрани на държавните предприятия да си връщат кредитите КЪМ ЧАСТНИТЕ БАНКИ. В същият момент Тодор Вълчев обясняваше по телевизията, че не би си обърнал левовете в долари. Но като шеф на БНБ си поиска братно парите, с които БНБ беше финансирала банките. Малко лафове по ТВ и колелото се завъртя. Хората се редяха на опашки, за да си изтеглят парите и резултата го помним. Лоши излязоха частните банки.
За всичко са виновни комунистите. Откакто сме се освободили от Турско присъствие, все комунистите са виновни

Апропо, гледам новините от Венецуела и си мисля. Недоволен народ, искат да махнат системата, полицията ги бие, палят коли, трошат магазини, строят барикади, властта ги бие и арестува. Абсолютен тоталитаризъм. Нищо демократично, нали? За ставащото във Франция питам

Държавността се разпада почти навсякъде. Либералният бардак доведе проспериращи нации до революционно положение.Нещата са трагични и трагикомични.Не може да промиваш с дебилска пропаганда няколко поколения наред и да не береш плодовете оттова.Колкото и да са тъпи хората искат някаква, що годе, свобода и някакъв живот.Напоследък само закони,контрол и забрани се редят за проспериращото население.Е,нещата си идват на мястото.Отгоре тъпанари с всякакви малоумни идеи за тормозене на населението,а отдолу нервна, искаща всичко и абсолютно незаинтересована от ограниченията маса народ.Вървим си дружно към пълният хаос.Още даже не се е възпламенило,а само пламва тук-таме.
Мнението на колегата "Хаос" е абсолютно вярно и точно.Нещата за Германия,които е споменал съм ги слушал същите като мнение и разбиране от немците около мен.Не е някаква руска пропаганда или влияние от извънземните.На хората им писна да ги използват като машини.Меркел,защо си би шута от политиката сама? Грешката и беше ,че покани опасни гости с чужда баница. Но немците да не ги мислим!Имат си изградено общество и държава.Къде сме ние? Мафиотска структура и мислене на управление целяща единствено и само дивиденти прикрита зад някакви паравани от европейско бъдеще и поддържана от европейската народна партия,но и абсолютно вярна на американската политика.Такъв безумен бъркоч от недомислия и чужди закони си забъркахме,че даже и бабите от селата взеха да бягат в чужбина.Може и това да е целта,но не мисля,че нашите бюрократи са способни на целенасочени действия извън келепира,който толкова неприкрито и болезнено жадуват.
Хайде облъчените от конюнктурата образи да ми обяснят,какво се случва,или поне как си го представят този свят за в бъдеще?
Мнението на колегата "Хаос" е абсолютно вярно и точно.Нещата за Германия,които е споменал съм ги слушал същите като мнение и разбиране от немците около мен.Не е някаква руска пропаганда или влияние от извънземните.На хората им писна да ги използват като машини.Меркел,защо си би шута от политиката сама? Грешката и беше ,че покани опасни гости с чужда баница. Но немците да не ги мислим!Имат си изградено общество и държава.Къде сме ние? Мафиотска структура и мислене на управление целяща единствено и само дивиденти прикрита зад някакви паравани от европейско бъдеще и поддържана от европейската народна партия,но и абсолютно вярна на американската политика.Такъв безумен бъркоч от недомислия и чужди закони си забъркахме,че даже и бабите от селата взеха да бягат в чужбина.Може и това да е целта,но не мисля,че нашите бюрократи са способни на целенасочени действия извън келепира,който толкова неприкрито и болезнено жадуват.
Хайде облъчените от конюнктурата образи да ми обяснят,какво се случва,или поне как си го представят този свят за в бъдеще?
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Borymeckata написа:...
Точно този тип хора вредят най-много. С добри намерения и с нула възможности. Аз не трвърдя, че е бил алчен и крадец. Просто с умствена възраст 7 и никакви умения както в икономика така и в управляване на хора, събиране на екип и т.н. Това, че имаш добри намерения, не ти пречи да постигнеш лоши резултати и да вредиш... не знам тогава как може да си "добър" човек. Глупак е най-вече защото спря приватизацията (която беше започната от правителството преди него) в момент, в който вече държавните предприятия не бяха монополисти и гарантира краха им и това, че ще бъдат продадени за жълти стотинки (какъвто ви е любимия израз).
Политиците, а и хората трябва да се съдят по резултатите от техните действия... не по намеренията им.
п.с. Румен Гечев управляваше държавните банки, като взе контрола им от БНБ.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Bogat-Beden
-
-
Някои сериозно трябва да се замислят за лечение.. 

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Жан Виденов има доста успешен бизнес проект (университет) и даже бая го разраства. (жули ги яко с таксите, качеството на обучение нз)
Просто като инфо.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Просто като инфо.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk