Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.
Модератор: Общи модератори
Re: Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.
Стига сте спорили. Аз да попитам що Ватикана не дава свободен достъп до ВСИЧКИТЕ си архиви.. Чудя си се просто ей така..Да не говорим,че и не отрича съществуването на извънземни.
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Fear написа:larbi написа:Е хубаво де, ще се намери и систематизирано пророчество по пророчство някъде и тогава ще е сложен процент на разбитият материал, но ти тогава пак ще намериш нещо за което да се хванеш. Изобщо не се съмнявам в теб.
Първо ми намери точни данни, пък ще видим дали ще се хвана за нещо друго.
Проблемът е, че няма да намериш, това не ви е силна страна.
Не знам коя страна на кой е силна, но знам че ти не можеш да докажеш научно как да строили пирамидите и как са мъкнали тия камъни. Не можеш да докажеш научно ка ке строен Пума Пунку, Баалбек и други подобни обекти, щото и самите твои учени недоумяват как са мъкнали тия огромни камъни на Баалбек и други подобни обекти, как са ги "фююзвали" да пасват перфектно и все едно е разтопен камъка при Пума Пунку и други подобни, Не можеш да обясниш защо аджеба тия пирамиди след като са били просто едни глупави гробници, защо Египтяните са строили в тях тайни камери, нарочвания и ориентирания по звездите и то точно определени звезди, не можеш да обясниш как до милиметър се намира Хеопсовата в центъра на света и е перфектно ориентирана от всякъде не само като посока север - юг но и като местоположение. не можеш да обясниш научно защо са запечатани обекти като царичина и гробницата на Бастет с тонове бетон. Какво се крие? Ако не крият нещо да се покаже че няма нищо и всичко са глупости. Не можеш да обясниш как древните хора които са нямали даже колело са има познания по астрология, математика и куп други науки, знаели са за звездните системи и планетите. От къде са имали тия знания? Потопа много удобно е затрил много неща. Науката мълчи и открива вече открити неща. Не можеш да обясниш научно как най-великите открития които се водят човешки са се явили на сън на великите откриватели. Просто няма науча основа нещо се явява на сън и някой хоп става велик ум и много умен бил щото нещо му е дадено на сън или по друг начин.
"Освен добре известния сън на Менделеев, на когото се присънила таблицата с елементите, съществуват и други открития, направени по време насън:
* Месроб Машдоц, създател на арменската азбука, твърди, че азбуката му била показана в съня от един ангел.
* Веднъж на Декарт му се присънила отворена книга. В съня му се явил дух, който му казал, че в живота му е писано да докаже, че математическите принципи са полезни при изучаването на природата и могат да допринесат с огромна полза.
* Немският химик Фридрих Кекуле сънувал змия, захапала опашката си. След този сън Кекуле предложил структурата на молекулата на бензена.
* Идеята за кръвообращението се присънила на Фридрих Бурдах.
* Съществуват спомени на Нилс Бор за това как е сънувал структурата на атома – ядрото и електроните му се присънили под формата на Слънчевата система с въртящите се планети.
* Сънят на Фредерик Бантинг относно експеримента, който провеждал тогава, му помогнал да открие инсулина.
* Големият индийски математик Сриниваса Рамануджан твърдял, че всиките му открития дошли в съня му от индуистката богиня Намагири (едно от превъплъщенията на Лакшми). В сънищата му тя сама писала уравнения.
* Съветският дизайнер на самолети Олег Антонов имал сън и след като се събудил, скицирал формата на опашката на гигантския самолет „Антей“.
http://www.webmiastoto.com/33816.html
Няма просто научно обяснение за всичко това и науката мълчи като гъз по тия въпроси.
Пак си с остаряла информация, приятелю: SCIENTISTS HAVE AN ANSWER TO HOW THE EGYPTIAN PYRAMIDS WERE BUILT
Като се поразтърсиш, излиза научна информация за всички въпроси, които си отправил към мен, ама то не е за пръв път да те контрирам с истински данни.
Честно казано, започва да ми омръзва да си губя времето, само това, че си ми много забавен те спасява.
Като се поразтърсиш, излиза научна информация за всички въпроси, които си отправил към мен, ама то не е за пръв път да те контрирам с истински данни.
Честно казано, започва да ми омръзва да си губя времето, само това, че си ми много забавен те спасява.

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Давай, да видим колко си искрен http://www.accordingtothescriptures.org ... ecies.html
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Elesar74 написа:Давай, да видим колко си искрен http://www.accordingtothescriptures.org ... ecies.html
Tи сериозно ли ми даде Библията като научно доказателство?!

Aма какво ли да очаквам от човек, който смята, че Земята е на 6000 години...

Аз пък твърдя, че Червената шапчица и събитията в приказката ѝ са самата истина, ето и доказателтвото:

В научните среди се твърди, че доказателството е на Братя Грим, ама според мен това е конспирация!

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Имат отговор..звънци

Хеопсовата е направена, според учените, за 20г..сам си сметни, колко време се пада за 2,5млн камъка по 2.5т всеки. А Мината е на 1000км от там

- Larbi
- Потребител
-
Fear написа:Пак си с остаряла информация, приятелю: SCIENTISTS HAVE AN ANSWER TO HOW THE EGYPTIAN PYRAMIDS WERE BUILT
О, извинете, че си губите времето с мен, О, Велики Фараоне, Учительо-Мъдрец, по-мъдър и по логичен от Боговете, по-ярък от Краля Слънце, по по най най. Поклон пред величието ви

Сондьора написа:
Имат отговор..звънци![]()
Хеопсовата е направена, според учените, за 20г..сам си сметни, колко време се пада за 2,5млн камъка по 2.5т всеки. А Мината е на 1000км от там
Нали си падате по клипчетата от Youtube, eто: ЛИНК
larbi написа:О, извинете, че си губите времето с мен, О, Велики Фараоне, Учительо-Мъдрец, по-мъдър и по логичен от Боговете, по-ярък от Краля Слънце, по по най най. Поклон пред величието ви
Mхм, пред фактите и боговете, а и конспираторите мълчат.
Поне лъсна безсилието ти.

Последна промяна Fear на 16 Фев 2016, 14:38, променена общо 2 пъти
- Larbi
- Потребител
-
Сондьора написа:
Имат отговор..звънци![]()
мани, те учените сами се объркват в глупостите си и напъните да обяснят научно някои неща. Чакаме учените да измислят луди теории за Баалбек, Пума Пунку и други обекти. Само че още не могат да си го изсмучат от пръстите. Стоунхендж как мъкнаха като главави 100 дена път с камили камъни от една камара разтояние само и само да докажат, че друидите като грешни дяволи са търкаляли огромните блокове от майната си за да построят светилището

larbi написа:мани, те учените сами се объркват в глупостите си и напъните да обяснят научно някои неща. Чакаме учените да измислят луди теории за Баалбек, Пума Пунку и други обекти. Само че още не могат да си го изсмучат от пръстите. Стоунхендж как мъкнаха като главави 100 дена път с камили камъни от една камара разтояние само и само да докажат, че друидите като грешни дяволи са търкаляли огромните блокове от майната си за да построят светилището
Жалък си.
Дал съм линк в предния си пост, предполагам ще ти е по-лесно с картинки и говор, че четенето ти е трудно.

Намери ли статистиката за Ванга?

- Сондьора
- ентусиаст
-
Сондьора написа:Тоя твоя линк е стар, на ти по-нов https://www.youtube.com/watch?v=iQEzbael1vA
Дебункед, звънци
Ако никнейма ти отговаря на професията, направо не ми се мисли.
Всички ли лекции в МГУ проспа?

Невежеството на някои хора тук е плашещо, недей да ме караш да те слагам в същата категория.
Поне изгледай "стария" ми линк, защото вътре, за разлика от други има реални и доказани факти.
- Larbi
- Потребител
-
Fear написа:larbi написа:мани, те учените сами се объркват в глупостите си и напъните да обяснят научно някои неща. Чакаме учените да измислят луди теории за Баалбек, Пума Пунку и други обекти. Само че още не могат да си го изсмучат от пръстите. Стоунхендж как мъкнаха като главави 100 дена път с камили камъни от една камара разтояние само и само да докажат, че друидите като грешни дяволи са търкаляли огромните блокове от майната си за да построят светилището
Жалък си.
Дал съм линк в предния си пост, предполагам ще ти е по-лесно с картинки и говор, че четенето ти е трудно.
Намери ли статистиката за Ванга?
Ти си жалък, приятелю. Само щото така наречените учени са съчинили някоя простотия изсмукана от пръстите и веднага значи това им дава достоверност. Като построят копие на Хеопсовата пирамида до нея за 20 години и като домъкнат тия камъни и направят тия шейни и отлички с вода и пясък тогава ще имат достоверност глупостите им.
- Сондьора
- ентусиаст
-
Реален доказан факт е кое? Само датировката със сигурност не е вярна...100-200г е много лесно да се сбърка, че да твърдиш за нещо от преди 5К години, е направено за 20г.
larbi написа:Ти си жалък, приятелю. Само щото така наречените учени са съчинили някоя простотия изсмукана от пръстите и веднага значи това им дава достоверност. Като построят копие на Хеопсовата пирамида до нея за 20 години и като домъкнат тия камъни и направят тия шейни и отлички с вода и пясък тогава ще имат достоверност глупостите им.
Дискусия с теб е невъзможна, съжалявам че се заблудих и се опитах.
Сондьора написа:Реален доказан факт е кое? Само датировката със сигурност не е вярна...100-200г е много лесно да се сбърка, че да твърдиш за нещо от преди 5К години, е направено за 20г.
Къде се казва, че е направена за 20 години и всичко е започнало от нулата, м?
Много е забавно, когато някой твърди нещо "със сигурност", без да приведе дори един аргумент в защита на това твърдение.

Последна промяна Fear на 16 Фев 2016, 15:14, променена общо 1 път