Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

Мнение от DaGa » 16 Фев 2016, 13:43

Стига сте спорили. Аз да попитам що Ватикана не дава свободен достъп до ВСИЧКИТЕ си архиви.. Чудя си се просто ей така..Да не говорим,че и не отрича съществуването на извънземни.

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 16 Фев 2016, 13:48

Fear написа:
larbi написа:Е хубаво де, ще се намери и систематизирано пророчество по пророчство някъде и тогава ще е сложен процент на разбитият материал, но ти тогава пак ще намериш нещо за което да се хванеш. Изобщо не се съмнявам в теб.

Първо ми намери точни данни, пък ще видим дали ще се хвана за нещо друго.
Проблемът е, че няма да намериш, това не ви е силна страна. ;)

Не знам коя страна на кой е силна, но знам че ти не можеш да докажеш научно как да строили пирамидите и как са мъкнали тия камъни. Не можеш да докажеш научно ка ке строен Пума Пунку, Баалбек и други подобни обекти, щото и самите твои учени недоумяват как са мъкнали тия огромни камъни на Баалбек и други подобни обекти, как са ги "фююзвали" да пасват перфектно и все едно е разтопен камъка при Пума Пунку и други подобни, Не можеш да обясниш защо аджеба тия пирамиди след като са били просто едни глупави гробници, защо Египтяните са строили в тях тайни камери, нарочвания и ориентирания по звездите и то точно определени звезди, не можеш да обясниш как до милиметър се намира Хеопсовата в центъра на света и е перфектно ориентирана от всякъде не само като посока север - юг но и като местоположение. не можеш да обясниш научно защо са запечатани обекти като царичина и гробницата на Бастет с тонове бетон. Какво се крие? Ако не крият нещо да се покаже че няма нищо и всичко са глупости. Не можеш да обясниш как древните хора които са нямали даже колело са има познания по астрология, математика и куп други науки, знаели са за звездните системи и планетите. От къде са имали тия знания? Потопа много удобно е затрил много неща. Науката мълчи и открива вече открити неща. Не можеш да обясниш научно как най-великите открития които се водят човешки са се явили на сън на великите откриватели. Просто няма науча основа нещо се явява на сън и някой хоп става велик ум и много умен бил щото нещо му е дадено на сън или по друг начин.

"Освен добре известния сън на Менделеев, на когото се присънила таблицата с елементите, съществуват и други открития, направени по време насън:

* Месроб Машдоц, създател на арменската азбука, твърди, че азбуката му била показана в съня от един ангел.

* Веднъж на Декарт му се присънила отворена книга. В съня му се явил дух, който му казал, че в живота му е писано да докаже, че математическите принципи са полезни при изучаването на природата и могат да допринесат с огромна полза.

* Немският химик Фридрих Кекуле сънувал змия, захапала опашката си. След този сън Кекуле предложил структурата на молекулата на бензена.

* Идеята за кръвообращението се присънила на Фридрих Бурдах.

* Съществуват спомени на Нилс Бор за това как е сънувал структурата на атома – ядрото и електроните му се присънили под формата на Слънчевата система с въртящите се планети.

* Сънят на Фредерик Бантинг относно експеримента, който провеждал тогава, му помогнал да открие инсулина.

* Големият индийски математик Сриниваса Рамануджан твърдял, че всиките му открития дошли в съня му от индуистката богиня Намагири (едно от превъплъщенията на Лакшми). В сънищата му тя сама писала уравнения.

* Съветският дизайнер на самолети Олег Антонов имал сън и след като се събудил, скицирал формата на опашката на гигантския самолет „Антей“.

http://www.webmiastoto.com/33816.html

Няма просто научно обяснение за всичко това и науката мълчи като гъз по тия въпроси.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 16 Фев 2016, 13:53

Пак си с остаряла информация, приятелю: SCIENTISTS HAVE AN ANSWER TO HOW THE EGYPTIAN PYRAMIDS WERE BUILT
Като се поразтърсиш, излиза научна информация за всички въпроси, които си отправил към мен, ама то не е за пръв път да те контрирам с истински данни.
Честно казано, започва да ми омръзва да си губя времето, само това, че си ми много забавен те спасява. :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 16 Фев 2016, 14:15

Давай, да видим колко си искрен http://www.accordingtothescriptures.org ... ecies.html
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 16 Фев 2016, 14:21

Elesar74 написа:Давай, да видим колко си искрен http://www.accordingtothescriptures.org ... ecies.html

Tи сериозно ли ми даде Библията като научно доказателство?! :shock:
Aма какво ли да очаквам от човек, който смята, че Земята е на 6000 години... :roll:

Аз пък твърдя, че Червената шапчица и събитията в приказката ѝ са самата истина, ето и доказателтвото:
Изображение

В научните среди се твърди, че доказателството е на Братя Грим, ама според мен това е конспирация! :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 16 Фев 2016, 14:28

Имат отговор..звънци :mhihi:

Хеопсовата е направена, според учените, за 20г..сам си сметни, колко време се пада за 2,5млн камъка по 2.5т всеки. А Мината е на 1000км от там
:mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 16 Фев 2016, 14:30

Fear написа:Пак си с остаряла информация, приятелю: SCIENTISTS HAVE AN ANSWER TO HOW THE EGYPTIAN PYRAMIDS WERE BUILT
Като се поразтърсиш, излиза научна информация за всички въпроси, които си отправил към мен, ама то не е за пръв път да те контрирам с истински данни.
Честно казано, започва да ми омръзва да си губя времето, само това, че си ми много забавен те спасява. :)

О, извинете, че си губите времето с мен, О, Велики Фараоне, Учительо-Мъдрец, по-мъдър и по логичен от Боговете, по-ярък от Краля Слънце, по по най най. Поклон пред величието ви :bowdown:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 16 Фев 2016, 14:33

Сондьора написа:

Хеопсовата е направена, според учените, за 20г..сам си сметни, колко време се пада за 2,5млн камъка по 2.5т всеки. А Мината е на 1000км от там

Нали си падате по клипчетата от Youtube, eто: ЛИНК
larbi написа:О, извинете, че си губите времето с мен, О, Велики Фараоне, Учительо-Мъдрец, по-мъдър и по логичен от Боговете, по-ярък от Краля Слънце, по по най най. Поклон пред величието ви :bowdown:

Mхм, пред фактите и боговете, а и конспираторите мълчат.
Поне лъсна безсилието ти. :)
Последна промяна Fear на 16 Фев 2016, 14:38, променена общо 2 пъти

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 16 Фев 2016, 14:36

Сондьора написа:

мани, те учените сами се объркват в глупостите си и напъните да обяснят научно някои неща. Чакаме учените да измислят луди теории за Баалбек, Пума Пунку и други обекти. Само че още не могат да си го изсмучат от пръстите. Стоунхендж как мъкнаха като главави 100 дена път с камили камъни от една камара разтояние само и само да докажат, че друидите като грешни дяволи са търкаляли огромните блокове от майната си за да построят светилището :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 16 Фев 2016, 14:41

larbi написа:мани, те учените сами се объркват в глупостите си и напъните да обяснят научно някои неща. Чакаме учените да измислят луди теории за Баалбек, Пума Пунку и други обекти. Само че още не могат да си го изсмучат от пръстите. Стоунхендж как мъкнаха като главави 100 дена път с камили камъни от една камара разтояние само и само да докажат, че друидите като грешни дяволи са търкаляли огромните блокове от майната си за да построят светилището :mhihi:

Жалък си.
Дал съм линк в предния си пост, предполагам ще ти е по-лесно с картинки и говор, че четенето ти е трудно. ;)

Намери ли статистиката за Ванга? :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 16 Фев 2016, 14:49

Тоя твоя линк е стар, на ти по-нов https://www.youtube.com/watch?v=iQEzbael1vA
Дебункед, звънци :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 16 Фев 2016, 14:57

Сондьора написа:Тоя твоя линк е стар, на ти по-нов https://www.youtube.com/watch?v=iQEzbael1vA
Дебункед, звънци :mhihi:

Ако никнейма ти отговаря на професията, направо не ми се мисли.
Всички ли лекции в МГУ проспа? :)
Невежеството на някои хора тук е плашещо, недей да ме караш да те слагам в същата категория.
Поне изгледай "стария" ми линк, защото вътре, за разлика от други има реални и доказани факти.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 16 Фев 2016, 15:06

Fear написа:
larbi написа:мани, те учените сами се объркват в глупостите си и напъните да обяснят научно някои неща. Чакаме учените да измислят луди теории за Баалбек, Пума Пунку и други обекти. Само че още не могат да си го изсмучат от пръстите. Стоунхендж как мъкнаха като главави 100 дена път с камили камъни от една камара разтояние само и само да докажат, че друидите като грешни дяволи са търкаляли огромните блокове от майната си за да построят светилището :mhihi:

Жалък си.
Дал съм линк в предния си пост, предполагам ще ти е по-лесно с картинки и говор, че четенето ти е трудно. ;)

Намери ли статистиката за Ванга? :mhihi:

Ти си жалък, приятелю. Само щото така наречените учени са съчинили някоя простотия изсмукана от пръстите и веднага значи това им дава достоверност. Като построят копие на Хеопсовата пирамида до нея за 20 години и като домъкнат тия камъни и направят тия шейни и отлички с вода и пясък тогава ще имат достоверност глупостите им.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 16 Фев 2016, 15:09

Реален доказан факт е кое? Само датировката със сигурност не е вярна...100-200г е много лесно да се сбърка, че да твърдиш за нещо от преди 5К години, е направено за 20г.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 16 Фев 2016, 15:13

larbi написа:Ти си жалък, приятелю. Само щото така наречените учени са съчинили някоя простотия изсмукана от пръстите и веднага значи това им дава достоверност. Като построят копие на Хеопсовата пирамида до нея за 20 години и като домъкнат тия камъни и направят тия шейни и отлички с вода и пясък тогава ще имат достоверност глупостите им.

Дискусия с теб е невъзможна, съжалявам че се заблудих и се опитах.
Сондьора написа:Реален доказан факт е кое? Само датировката със сигурност не е вярна...100-200г е много лесно да се сбърка, че да твърдиш за нещо от преди 5К години, е направено за 20г.

Къде се казва, че е направена за 20 години и всичко е започнало от нулата, м?
Много е забавно, когато някой твърди нещо "със сигурност", без да приведе дори един аргумент в защита на това твърдение. :)
Последна промяна Fear на 16 Фев 2016, 15:14, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата