Трагедията с падналия самолет
Модератор: Общи модератори
Re: Трагедията с падналия самолет
Аз ще ти посоча една "глупост" заради която търпиш критика в тази тема
опитваш се да вмениш мнението си базирайки се на западни източници който сами по себе си са не по малко шарлатани от кой да е медии .Сиреч(както обича да се изказва вожда ти ) яростно отричаш руските медии и сляпо вярваш на такивата западни.
пс В момента и по двата актуални конфликта има такава инф. дезинформация че няма на къде повече
опитваш се да вмениш мнението си базирайки се на западни източници който сами по себе си са не по малко шарлатани от кой да е медии .Сиреч(както обича да се изказва вожда ти ) яростно отричаш руските медии и сляпо вярваш на такивата западни.
пс В момента и по двата актуални конфликта има такава инф. дезинформация че няма на къде повече

опитваш се да вмениш мнението си базирайки се на западни източници който сами по себе си са не по малко шарлатани от кой да е медии
Първо - "вменяването" е същото колкото и вашето - аз го наричам изказване на аргументирано мнение. Може да не ти харесва, но не е "вменяване".
Второ - за медиите - ами дадох цитат по назад където синтезирах част от най известните руски лъжи и фотошопове.
Това си е ФАКТ.
И ми е много чудно как продължавате да се базирате и аргументирате с тези доказани вече лъжи ?
Реципрочно - дай примери където "злите" западни медии по същия начин пускат фейкове и лъжи , и съпостави с руските ?
Добре - приемаме че всички лъжат, но кои са по лъжливи и дезинформационни ?
По ли е "достоверно" да вЕрвам на клипове като последния с коментари - ето латински букви надраскани на БТР-а , следователно това е доказателство за западни , американски наемници , биещи се на страната на украинците.
Или " - ето един хамър - тази фашистка машина... "

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Абе човек, ти сляп ли си, глупав ли си или го правиш нарочно ?!?!?!?
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Мирчо, и тая тема ли омаза ? Ясно е че си защитаваш другарчетата по оръжие. И двата отбора сте платени, ама единият на форумния фронт, другите на къра. Щото аз друг вариант не виждам - освен лоботомия може би 

Ubi dubium, ibi libertas
hell's angel написа:Мирчо, и тая тема ли омаза ? Ясно е че си защитаваш другарчетата по оръжие. И двата отбора сте платени, ама единият на форумния фронт, другите на къра. Щото аз друг вариант не виждам - освен лоботомия може би
spacepl написа:Абе човек, ти сляп ли си, глупав ли си или го правиш нарочно ?!?!?!?
Бих казал абсолютно същото спрямо вас. но .. елементарната ми култура и първите 7г. възпитание, не ми го позволява.за разлика от вас.
Лошото е че дори не сте платени - а жертви на стандартната масова дезинформация.
всъщност, разбирам ви - много лесно се живее в нирвана с промит мозък , увлчечен от сток-медиите, и по трудно - когато мислиш.
По темата :
В течение последних суток российская авиация и БПЛА продолжали нарушать границы Украины. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы Украины. "С 20.00 до 20.15 пограничный наряд отдела "Красная Таловка" Луганского отряда на направлении "Волошино (РФ) - Благовещенка (Украина)" наблюдал залет на территорию Украины и обратно 4 БПЛА. В 11.18 пограничный наряд Бердянского отряда зафиксировал нарушение воздушного пространства Украины российским вертолетом "МИ-8" на направлении "Передмостне (АРК) - Чонгар (Херсонская область)". - добавили в ГПСУ. Также, по сообщению, продолжают иметь место факты нарушения воздушного пространства Украины беспилотными летательными аппаратами на административной границе с АРК и в Азовском море. Всего зафиксировали 4 БПЛА в районе населенных пунктов Седово (Донецкая область), Чаплинка (Херсонская область) и Шевченково (Запорожская область).
Инфо от медиите на "фашистката хунта "

Руските ВВс продължават с нарушенията по границата с Украйна..
БПЛА - безпилотни летателни апарати
И още руски промити мозъци , които неосъзнавайки работят именно за да стрелят брат в брата:
http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%D1% ... 77785.html

А това че американски БПЛА редовно летят над Русия го пропускаш?
Ае беги от тая тема, че взе да писва.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
Хаос написа:А това че американски БПЛА редовно летят над Русия го пропускаш?
Така ли ? чакай.. не знаех де.. ама може... линк-аргумент не ти требе ... щом казваш ти , то тва е достатъчно

А и я се разберете.. нали Русия няма нищо общо с конфликта ?
Хайде нещо което ще ви хареса :
https://www.youtube.com/watch?v=VyzYdx- ... e=youtu.be
Боевики ДНР заявили о получении 150 единиц техники из России
150 единиц техники, включая 30 танков, и 1200 солдат вошли на территорию Украины из РФ.
Об этом заявил «премьер-министр» самопровозглашенной «Донецкой народной республики» Александр Захарченко на пресс-конференции 15 августа.
«Подкрепление составили 150 единиц техники, включая 30 танков, и 1200 единиц личного состава, проходивших в течение четырех месяцев подготовку на территории РФ. Резервы были введены в самый ответственный момент», - отметил он.
В свою очередь, советник главы МВД Украины Зорян Шкиряк сообщал, что на вооружении ДНР есть «завезенная ранее российская военная техника, несколько танков, минометы, БМ-21 «Град». По его словам, в частности, в Горловке присутствуют кадровые офицеры ВС РФ, спецназовцы ГРУ, снайперы, наемники.
Напомним, вчера в штабе антитеррористической операции подтвердили прорыв границы Украины большим количеством военной техники из России. Колонна, состоящая из БТРов и военных грузовиков, вошла на территорию Луганской области на захваченном сепаратистами переходе «Изварино».
150 еденици военна техника, между които 30 танка, 1200 жива сила са влезли от Русия към руските терористи сепаратисти.
И това не го казвам аз или някой от "украинските фашисти" , а го казва един от лидерите на руските сепаратисти - премиера на самопровъзгласената ДНР.

Довлони ?
Е , и мен ми писва понякога от руските ви лъжи и тотално промити мозъци, но не се оплаквам

Проблем ли имаш ? ?

А това, че украинската армия е подпомогната от полската с хора и военна техника?
Поляците от много отдавна мразят руснаците. Ама наистина си ги мразят.
Поляците от много отдавна мразят руснаците. Ама наистина си ги мразят.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- 6inlinepower
- кандидат ентусиаст
-
Такава червена жлъч и злоба се лее тука, че чак ти се чудя Миро, защо се занимаваш.Толкова лесно манипулируеми(а може би и манипулиращи) хора на едно място не бях чел.
Ако недай си боже се разрастне конфликта, Европа срещу червените, имам чувството, че ако червената армия стигне нашите граници, господата от темата защитници на путьосия, ще обърнат дулата срещу хора като мен и миро, защитаващи територията ни.
Клипове, линкове, снимки, олеле колко ужасни са тези укри.
Алоооо, усъзнайте се малко, вие да не си мислите, че вашите любими терористи не вършат същите неща, че не убиват с калашници и артилерия.Че не убиват дори и свои по погрешка и пленници и жени и деца и животинки, о извинете те се снимат с малки кученца.
Това не е филм с американски супер командоси самаряни.
Това е война, война, при войната само наивниците вярват в разни конвенции.Това е тотална война в умален мащаб, като гледам колко сте изненадани от зверствата и гадостите силно се съмнявам че знаете какво е тотална война.Ако ви се наложи и вие ще го правите, защото ако не го правите умирате или по-лошо умират близките ви, които вие трябва да защитавате от хора, които не им пука по какво стрелят.
Какво си мислите, нашата артилерия стреля по вашето пво и го унищожава, вашата авиация унищожава нашата артилерия, нашата авиация се бие с вашата, остават по 5 самолета от страна и край на войната.
Не случайно войната е най, най-ужасното нещо в познатия ни свят, измислено и еволюиращо с огромното желание на човека.
В почти всички конфликти има косвени жертви и убитите обикновенни граждани са повече от военните.
Между другото война започната заради желание за разделение от вашите любимци.За майдан, американци и други тъпотии не ми се четат, по простата причина, че ако вашите момчета си седяха кротко и си гледаха живота война нямаше да има.А ако са се чувствали толкова русначета, никой нямаше да ги спре да си отидат в родината и пак война нямаше да има, може би...това е от нашата камбанария, нито сме укри, нито сме руси.
Вместо да се развиват свободни съчинения и да се разтягат локуми, бъдете истински хора и християни и дайте разумни и за двете страни креативни, миролюбиви предложения за прекратяване на конфликта.
Ако недай си боже се разрастне конфликта, Европа срещу червените, имам чувството, че ако червената армия стигне нашите граници, господата от темата защитници на путьосия, ще обърнат дулата срещу хора като мен и миро, защитаващи територията ни.
Клипове, линкове, снимки, олеле колко ужасни са тези укри.
Алоооо, усъзнайте се малко, вие да не си мислите, че вашите любими терористи не вършат същите неща, че не убиват с калашници и артилерия.Че не убиват дори и свои по погрешка и пленници и жени и деца и животинки, о извинете те се снимат с малки кученца.
Това не е филм с американски супер командоси самаряни.
Това е война, война, при войната само наивниците вярват в разни конвенции.Това е тотална война в умален мащаб, като гледам колко сте изненадани от зверствата и гадостите силно се съмнявам че знаете какво е тотална война.Ако ви се наложи и вие ще го правите, защото ако не го правите умирате или по-лошо умират близките ви, които вие трябва да защитавате от хора, които не им пука по какво стрелят.
Какво си мислите, нашата артилерия стреля по вашето пво и го унищожава, вашата авиация унищожава нашата артилерия, нашата авиация се бие с вашата, остават по 5 самолета от страна и край на войната.
Не случайно войната е най, най-ужасното нещо в познатия ни свят, измислено и еволюиращо с огромното желание на човека.
В почти всички конфликти има косвени жертви и убитите обикновенни граждани са повече от военните.
Между другото война започната заради желание за разделение от вашите любимци.За майдан, американци и други тъпотии не ми се четат, по простата причина, че ако вашите момчета си седяха кротко и си гледаха живота война нямаше да има.А ако са се чувствали толкова русначета, никой нямаше да ги спре да си отидат в родината и пак война нямаше да има, може би...това е от нашата камбанария, нито сме укри, нито сме руси.
Вместо да се развиват свободни съчинения и да се разтягат локуми, бъдете истински хора и християни и дайте разумни и за двете страни креативни, миролюбиви предложения за прекратяване на конфликта.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Е, те руснаците я започнаха тая война и Путягата даде заповед да свалят самолета, нали така
Къде е тая жлъч и злоба - аз освен един бот, дето репоства перманентно едно и също (та чак и лафовете са му шаблонни, барабар с правописните грешки) - друго не виждам

Къде е тая жлъч и злоба - аз освен един бот, дето репоства перманентно едно и също (та чак и лафовете са му шаблонни, барабар с правописните грешки) - друго не виждам

Ubi dubium, ibi libertas
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Що си губите времето да му отговаряте на MIRO ?
Избирателно цитира всичко което докопа и трябва някой да му оборва написаното от някой някъде като че ли е длъжен .Той това го нарича "цивилизован диалог " но си е просто насаждане на пропаганда в полза на едната страна. На въпроси за които няма опорна точка ,човека блокира .
Цялата демагогия която развива е на база 0 - нулеви доказателства . Нито има доказателство че боинга е свален от сепаратистите ,нито има доказателство че Русия участва в конфликта с личен състав от армейски подразделения.
Ето няколко опорни точки по които може да разсъждаваш
С преврат ли дойде на власт хунтата в Киев ? да!
Има ли наемници на страната на хунтата в Киев ? Има !
Има ли логистика и финасова помощ от страна на трети страни за хунтата ? има!
Доказано ли е че боинга е свален от сепаратистите ? Не!
Има ли етнически чистки извършвани от хунтата ? Има!
Миро ,айде помисли какво ще направиш ако си етнически руснак от Донецк и дойдат тия с качулките да ти обяснят че не си руснак а някво говно и трябва да хващаш къра към Русия ?
Избирателно цитира всичко което докопа и трябва някой да му оборва написаното от някой някъде като че ли е длъжен .Той това го нарича "цивилизован диалог " но си е просто насаждане на пропаганда в полза на едната страна. На въпроси за които няма опорна точка ,човека блокира .
Цялата демагогия която развива е на база 0 - нулеви доказателства . Нито има доказателство че боинга е свален от сепаратистите ,нито има доказателство че Русия участва в конфликта с личен състав от армейски подразделения.
Миро ,айде помисли какво ще направиш ако си етнически руснак от Донецк и дойдат тия с качулките да ти обяснят че не си руснак а някво говно и трябва да хващаш къра към Русия ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Eто ви две решения за приключване на войната (приложени от запада в последните 10 години):
1. Признайте независимост на Новорусия, както признахте независимостта на Косово.
2. Дайте автономия на Донецка и Луганска област, както дадохте автономия на Иракски Кюрдистан.
Има ли проблем това да стане и ако има какъв е той?
1. Признайте независимост на Новорусия, както признахте независимостта на Косово.
2. Дайте автономия на Донецка и Луганска област, както дадохте автономия на Иракски Кюрдистан.
Без страх, без спирачка!
ъъъ... всъщност обикновенно аз само това правя , и донякъде и на мен ми омръзна да повтарям, но повтарям защоо упорито не четете отговорите на пропагандните руски лъжи.
И Псаки коментирах, и клипове коментирах , и какво ли не - тц не обръщате внимание че това са 90% тотално оборени лъжи.
Е аз ли избирателно цитирам ??? не мисля.
Дали е "цивилизован диалог" не знам, затова си има модерация , но и без особенни затруднение можеш да сметнеш грубо кой колко обиди , цинизми , нападки и личен офтопик употребява в темата.
И да , смея скромно да твърдя че аз поне си спазвам нормалния тон и никой ЛИЧНО не съм нито нападнал нито обидил, а само неща и опровергани глупости които е казал.
Ако моето е "насаждане на пропаганда" , не знам вашето какво е.
Самия факт че повечето преповтаряте и сте на едно мнение със про-руската пропаганда ви дава самочуствието да си повтаряте лъжите , и да се възмущавате от Ч"ерната овца" която дръзнала да ви обори руските лъжи.
Не знам на кой въпрос съм "блокирал" , нещо си вгрешка, блокирате вие, тъй като никой грам аргумент не извади на десетките ми призиви - КОЕ аджеба са глупости и пропаганда което съм казал , оборил или цитирал

Както и да е.
Eто ви две решения за приключване на войната (приложени от запада в последните 10 години):
Май проблема е че дори не можеш да си оформиш искането грамотно и логически.
Какво е "новороссия" , и какво са ДНР и ЛНР ?
Проблема е мн простичък , и аз съм го казвал поне за себе си многократно .
- признаваме , както и на международно ниво се казва - че държава Украйна не съществува. Тогава и аз млъквам.
реципрочно се сетих - ами я да видим путлерова Русия какво прави със темата за "федерализация на Сибир" ?
ех ех ... не искам да коментирам и цитирам линкове , че сами ще се засрамите как се разправя Путлер с тези наченки на идеи

Ами как Путлер реагира на при-украинския митинг в Москва, нарече "за спиране на войната" или как беше...
- 30 % арестувани

Кво ше кажете а ? супер "демокрация" по русски

Последна промяна miro20 на 16 Авг 2014, 20:13, променена общо 1 път

- 6inlinepower
- кандидат ентусиаст
-
Миро, евала ти за търпението и упоритостта приятелю, ама защо, ти си знаеш 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Цитираш избирателно факти доказани или недоказани ,пак ти го повтарям .Заливаш ни методично с някакви линкове дето трябва да ни втълпят че лошия чичко Путин ще бъде натупан от добрите защото така и така направил еди къде си го направил ...Не разбра ли че във войната няма лоши няма добри - има жертви и извършващи престъпления . Тука е форум за обсъждане на темата .Кажи си твоето мнение за тея неща:
Дай да видим какво ти е мнението без линкове ?
Или просто кажи да е ясно че симпатизираш на САЩ и на тяхната имперска политика за насаждане на марионетни правителства по цял свят.
Дай да видим какво ти е мнението без линкове ?
Или просто кажи да е ясно че симпатизираш на САЩ и на тяхната имперска политика за насаждане на марионетни правителства по цял свят.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !