Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от Пинтев » 10 Ное 2020, 20:01

Аз съм за локдаунЕ,за КПП,за полицейски час...и всичко останало....я баце си имам виНо,имам си дРъва за зимаска...бунканье...и удри удри бако...само чекам снег да падне..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 10 Ное 2020, 20:03

Nickelback написа:Нещо не разбрах кои са тия хора и какво говорят? Deep fake ли е на Dr. Elke De Klerk или какво? Ще ги съдят ли снасяне на фалшива информация или какво..? :dunno:

https://www.facebook.com/CYBERARMY3301/ ... 661747496/

...фалшиво-положителни.

Не е deep fake, просто това са банда олигофрени, които не са от никаква организация. Това за PCR теста просто не е вярно. Хванал си се на textbook fake news.

Какво ще кажеш за статия от един от най-старите и престижни медицински журнали :mhihi:

https://www.thelancet.com/journals/lanr ... 13-2600(20)30453-7/fulltext

RT-PCR tests to detect severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2) RNA are the operational gold standard for detecting COVID-19 disease in clinical practice. RT-PCR assays in the UK have analytical sensitivity and specificity of greater than 95%, but no single gold standard assay exists.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 10 Ное 2020, 20:09

Не знам дали усещате накъде отива работата , но мен ми се струва че декември почивката ще е поне месец . Тия кръчмарите щом почнаха да си правят устата за компенсации значи нещо се мъти . И ще се измъти такова че целия декември ще ни запрът в кошарата .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 10 Ное 2020, 21:02

stocky написа:
Jordana написа:Група коремни хирурзи явно пишат в темата , щото гледам бая фрустрирани има :mhihi:
Вземето го изкарайте тоя бацил най накрая , поне малко да се успокоите че гледам има няколко човека получават страхова невроза вече от тоя вирус .

По-добре по темата да коментират коремни хирурзи, отколкото... извинявай, но не знам ти какъв си по образование и професия. От изказванията ти съдя, че си изключително далеч от медицината.

Грешно съдиш... Капитан на пробито корито по образование, монтира климатици по професия, а по призвание е минимум академик във всяка една дисциплина, известна на науката :mhihi:
Просто си избрал грешния човек, с който да спориш... нЕмаш апсЕлютно никакъв шанс... :mhihi:

stocky написа:@TNT: може би пропускам някакъв вътрешен хумор, ама това с климатиците не ми става ясно :)

Пропуснал си да четеш редовно Данчо корифея, затова не ти става ясно :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 10 Ное 2020, 21:46

Моджо написа:Мерките са всичко на всичко ДВЕ. Кви локдауни, кви работи. Носете си маски на закрито и не се бутайте един в друг. Ако това значи да не ходите на кръчма или кино, ми няма да ходите.

А ве колега, всичко това изброено тук се спазва, кина, барове марове Сичко е затворено и вечерен час има + учениците не учат, къде се ЗАРАЗЯВАТ тези хора д*ба, навсякъде е пусто и пак е пълно с болни... А тези, които защитават Годжи да не забравят, как приказваше, че веднъж вирусът не бил нищо особено, а след няколко дни стана мега страшен и ще се мре яко, ама много яко :mhihi: Ама какво да прави коремния хирург, разбирам го... просто му казват какво да приказва и те така.
Разни форумни доктори да не ми скачат сЯ, вярвам, че съществува ковид, но не и колкото приказват по медииите...
Иначе един от колегите се ЗАРАЗИ, ама явно беше леко, оправи се в рамките на 2-3 дена и така. Сигурен съм, че ще се разболее още 4-5 пъти до края на зимата, той по дифолт се разболява всяка година по 4-5 пъти :|
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 10 Ное 2020, 21:57

Мангъра шеф на Ковид отделение?
Ако е така, си е направо ход: кон на Г4 ;)
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 10 Ное 2020, 22:17

Тук не знам къде е. Тук, където сме, не се спазва много, много. И там, дето всичко е затворено, е затворено сега. До преди 2 седмици да речем си е било отворено. И всъщност щом и с пазене нещата се влошават то може би треа ви светне лампичка. Или сичко е конспирация и заговор на тайно общество? Годжи не помня да е приказвал такива неща. Виж, оня.. Ъъъ.. Кантарджиев ли беше, така приказваше, да. Ти какво предлагаш да се прави, ексклузив89?
Нищо? Нещо? Какво?
Последна промяна Моджо на 10 Ное 2020, 23:01, променена общо 2 пъти
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 10 Ное 2020, 22:31

drago_pavlov написа:.......

Аматьор :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 11 Ное 2020, 1:02

Exclusive89 написа:
Моджо написа:Мерките са всичко на всичко ДВЕ. Кви локдауни, кви работи. Носете си маски на закрито и не се бутайте един в друг. Ако това значи да не ходите на кръчма или кино, ми няма да ходите.

А ве колега, всичко това изброено тук се спазва, кина, барове марове Сичко е затворено и вечерен час има + учениците не учат, къде се ЗАРАЗЯВАТ тези хора д*ба, навсякъде е пусто и пак е пълно с болни... А тези, които защитават Годжи да не забравят, как приказваше, че веднъж вирусът не бил нищо особено, а след няколко дни стана мега страшен и ще се мре яко, ама много яко :mhihi: Ама какво да прави коремния хирург, разбирам го... просто му казват какво да приказва и те така.
Разни форумни доктори да не ми скачат сЯ, вярвам, че съществува ковид, но не и колкото приказват по медииите...
Иначе един от колегите се ЗАРАЗИ, ама явно беше леко, оправи се в рамките на 2-3 дена и така. Сигурен съм, че ще се разболее още 4-5 пъти до края на зимата, той по дифолт се разболява всяка година по 4-5 пъти :|

Кое се е спазвало бе колега, глупости пишеш. Маски на сливиците...кое е затворено. От една седмица дискотеките ... Глупости колко искаш..спазвало се.
Учениците, кога ги спряха...некви си пишете е така. И малките пак са на училище и т.н.
А малките ги цункат, бабите и дядовците ;) ...как да е то вече няма оправия... естествения подбор ше си каже думата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от steeN » 11 Ное 2020, 1:39

Човека явно не е в България изглежда. Ако е така да си адресира недоволството към местните вождове и да не ни обяснява на нас глупости, ако не, нямам идея за кви вечерни часове говори и т.н. Тва пък е най-тъпата възможна мярка, сякаш вируса вечер се активизира или какво :mhihi:.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 11 Ное 2020, 7:51

Яко паника лъха от постовете ви. Яко... Явно трябва за два месеца да се затвори всичко, за да сте доволни. Да седите вкъщи и да гледате по цял ден за коронавирус по телевизията и да вярвате, че сте спасили човечеството.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 11 Ное 2020, 7:57

Аве човеко ви говори за Белгия!!! И аз да ви кажа пак за Испания за номера с маските дето уж пазели...ФАЙДА НЯМА! Ма никаква. Номера е тотална карантина, три седмици никой да не излаза от тех. Ма никой. И така ше премине тва грипче. Обачееее тия къде управляват си знаят, че тва по принцип си е некъв т*шак и нема смисъл се блокира държавата, а пък и няма тоя ресурс да покрие загубите така че са ни оставили да си джиткаме. Пък и да ни блокират, при тва движение на хора впоследствие па ше кацне некой манго отнекъде си и айде пак. С една дума нема спасение. Тоест има и то се случва в момента.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 11 Ное 2020, 8:16

Че има вирус, има си. Че се развива опасно атипично, така си е. Че не се спазват почти никакви мерки и за това нараства толкова бройката, и това е така.
Обаче, тея медии за нищо друго не говорят, само за това и колкото се може по-кръвожадно, по-драматично и по-страшно. Това е дори по-опасно от вируса, от някаква страшна чума, защото дори и да не си заразен с ковид и имаш кашлица, това може да доведе до срив във психическото здраве и да причини още по-големи щети за човек.
В момента по основните медии се излъчват всякакви неща, под предлог , че "информират" вървят завоалирани реклами на хора, които си плащат.
Вчера примерно гледам, как обясняват , как в България за първи път се била появила вендинг машина за лекарства без лекарско предписание. Тея машини са от поне 5 години на българският пазар и разбира се , това си беше реклама на една фирма. След това друга "информация" за друга фирма, която била нещо си иновативна, разбира се името излиза, без някъде да пише "платен репортаж" и така почти всички новини, а между другото само кофти новини за заболявания и как няма лекарства, че хората да се втурнат да се запасяват.
Те, медиите разбира се не могат да бъдат съдени щото ще писнат, че им се нарушава свободата на словото, а тяхната, на медиите формула е ясна, "Най-добрата новина е лошата новина".
Така че според мен, всъщност медиите са по-сериозното заболяване, нареждат се веднага след другите, дето не спазват мерките и носят маските на брадичката и обясняват, как няма нищо и земята е плоска. Пък ако знаете какво знаят за луната какво е...

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 11 Ное 2020, 8:17

sub_eleven написа:Яко паника лъха от постовете ви. Яко...

Аз действително започвам да се панирам. Плаши ме не самият вирус, а как реагира обшеството ни на него и... последствията от тази реакция. Дори само тук погледнете - в автомобилен форум сме се разделили на "коремни хирурзи" (отговорни) и мангъровисти (безсмъртни) и сме се хванали за гушите...

Лично съм афектиран, защото нашият тиквеник пак учи във Фейсбука... А тъкмо беше започнал някак 8-ми клас в ново училище и в нов клас, беше започнал да разбира нещо и да си изгражда някакви навици за учене - хайде пак цял ден сам в къщи пред телевизора. И приключихме с образованието... :banghead: :banghead:

Според мен, хора наистина ще започнат да умират - от стрес и паника, от липса на адекватна медицинска помощ, от безработица и мизерия. Въпрос на време е... :dunno: :dunno:
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 335i n55
Мечтае да кара: Това, което кара;)
Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j

Мнение от choio » 11 Ное 2020, 9:07

Аз го писах преди няколко поста така ще опсихарят хората, че ще стане мноо страшно щото психически нестабилен човек без пари, работа и преспвктива така може да изплеска че ....а някой пишеше за децата, че били на учулище,явно деца няма...къде да са децата бе хора, верно ли искате да затворат децата,трябва да учат да ходят на градини, децата ли да съсипете ли искате? Кво онлайн обучение вие побъркахте ли се ,то сегашното поколение нямат респект към учитрлите на живо, вие по фейса искате да имат...не сте ок,заклевам се...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата