По-добре ли бяхме през соца?
Модератор: Общи модератори
Re: По-добре ли бяхме през соца?
steeN написа:Добре, че ти се роди канадец, иначе щеше още да си крепостен селянин
Пишеш глупости и го знаеш.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Vasko написа: ...
Ти си сериозно заблуден, Колега. Само ти се струва, че при соц-а си живял добре, а в действителност си бил дълбоко нещастен, поради липсата на частен бизнес и свободна икономическа инициатива. Също така се заблуждаваш, че твоите познати сега не са щастливи - та кой може да се чувства нещастен при този бурен растеж на икономиката и свободен пазар? Излагаш се...

Excellent! Steven is my name!
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Хващайте една революцийка да правите страдащите по соца и тва е
Не знам кво чакате? Отказвате се от материалното, връщате се кой където е забегнал и започвате борбата. Това, което му се радвате не е постигнато с писане

Не знам кво чакате? Отказвате се от материалното, връщате се кой където е забегнал и започвате борбата. Това, което му се радвате не е постигнато с писане

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Те тия дето скачаха по площадите и крещяха " кой не скача е червен " и те така , решиха че като си спретнат една революцийка , като си изберат един син смърф за божество и като препишат правилата от читанката на отличниците ще станат като тях . Ама не станаха като тях. И няма да станат , поради простата причина че политическото устройство на държавите няма особено значение за качеството на живота в тях . Единственото което има значение е геополитическата доктрина и сблъсъка на интереси дори на цивилизации , тоест към кой геополитически модел се напасва държавната стратегия за развитие . Евроатлантическия геополитически съюз е създаден за определени държави , България е много далеч и географски и политически от държавите които го прилагат. На такова място е разположена страната географски че винаги сме били и ще продължим да бъдем междинна гранична зона за геополитическите сфери на влияние . Ни рак ни риба , както за едните така и за другите , територия където великите сили си мерят пишките . В общи линии последните 28 години могат да се опищат с народната поговорка -... видяла жабата че подковават коня , и тя вдигнала крак.... 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
K_Ilkov написа:Хващайте една революцийка да правите страдащите по соца и тва е![]()
Колега Илков, къде видя в темата, някой да "страда по соца"? Разбирам, че днес всички са потърпевши. Особено родените след 90-та. Те пък са най-големите жертви

Това, че разни добре платени **** пренаписват историята не ми пречи. Да, при соца беше тежко, фашизъм в бг-то не е имало, шестте ястребинчета не са застреляни, ами били нападнали с бомби и гранати редовна войскова част и били унищожени при самоотбрана, 500 години българи и турци живяли задружно и щастливо...
Ти на това ли учиш децата си? Защо се е жертвал Левски, след като всичко е било цветя и рози? Хаджи Димитър и Стефан Кадаржа, Капитан Петко Войвода пък защо? Защо се оплаквате днес? Всички да доволни и щастливи, има банани, сьомга и можеш да си биеш шута. Защо ме караш да се връщам? Мога, бих си шута. Някой на теб забранява ли ти бананите и сьомгата?
Гледам долната снимка и се сещам нещо. Да сме живи и здрави, много бих искал да чуя доволните днес, когато станат на 65-70г С какво чувство ще тръгвате сутрин за работа.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
K_Ilkov написа:Хващайте една революцийка да правите страдащите по соца и тва е![]()
Ти пък сега!!
Работата е да се плаче по хубавия строй, дори по Бай Тошо, как е имало заводи и работа за всички, нищо, че 90% е било на загуба.
Всички бивши и настоящи комуняги и родата им мрънкат едно и също, но пък деца и внуци учат и живеят в чужбина, ни един не е в МАсква или из републиките.
Има един голям проблем в нашия преход, просто мина безкръвно и за това и резултатите са налице спрямо всички други от СИВ.
Сега същите или родствениците им, пак си разиграват стадото и си гледат кефа.
Радио Канада има по 20 поста дневно сигурно, толкова много работи и не му стига заплатата за моргича, 100к си жив умрял и т.н. мантри, ама си седи там, все едно е вързан. Да не би да са затворили границите в Канада и да не дават да се бяга???
Винаги са ми били много интересни такива екземпляри, постоянен рев по мястото където е и тачене на друго, но си седят на лошото място с години!
И какво правим сега, по-хубаво е да ти каже партията, че НЕ можеш да работиш дадена професия, щото някой твой роднина е еди-къв си? Прекрасно.
Хубаво е да ти вземат нивата и да не можеш гък да кажеш - прекрасно.
Работиш и има за всички - само трепериш да не те натопят, че си краднал нещо, дори да не си...
Има за всички, но избора е някак свит до 1 продукт от вид, и то когато има.
Продуктите са много качествени, но яйца Киндер се гледат като ебaти придобивката - странно.
Хора, невъзможна идеология е това, добре за мързеливите, защото ги приравняват към трудолюбивите, и обратно.
Поздрави!
Хубаво е да ти вземат нивата и да не можеш гък да кажеш - прекрасно.
Работиш и има за всички - само трепериш да не те натопят, че си краднал нещо, дори да не си...
Има за всички, но избора е някак свит до 1 продукт от вид, и то когато има.
Продуктите са много качествени, но яйца Киндер се гледат като ебaти придобивката - странно.
Хора, невъзможна идеология е това, добре за мързеливите, защото ги приравняват към трудолюбивите, и обратно.
Поздрави!
alekangg написа:Работата е да се плаче по хубавия строй, дори по Бай Тошо, как е имало заводи и работа за всички, нищо, че 90% е било на загуба.
Всички бивши и настоящи комуняги и родата им мрънкат едно и също, но пък деца и внуци учат и живеят в чужбина, ни един не е в МАсква или из републиките.
Има един голям проблем в нашия преход, просто мина безкръвно и за това и резултатите са налице спрямо всички други от СИВ.
Радио Канада има по 20 поста дневно сигурно, толкова много работи и не му стига заплатата за моргича, 100к си жив умрял и т.н. мантри, ама си седи там, все едно е вързан. Да не би да са затворили границите в Канада и да не дават да се бяга???
Винаги са ми били много интересни такива екземпляри, постоянен рев по мястото където е и тачене на друго, но си седят на лошото място с години!
То крадецът вика "ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!", нали

Пари се печелят и се губят. Няма нищо по-лошо от това, някой да ти даде подвеждаща или неточна информация. Аз казвам нещата такива, каквито съм ги видял. Не мога да споря с някого, на когото някой нещо му е казал, защото го е бил чул от две жени на спирката

ЖИВЯХ най-добре при Виденов. Заплатата ми беше в USD. Ако трябва да го обърна в приблизителни днешни пари, взимах около 30 000 сегашни лева месечно. Чисти след данъци и удръжки. Той ме направи милионер (заплатата ми беше над милион) и една заплата си изплатих апартамента. Ми защо пишете лошо за човека? Много добре се живееше тогава

Осигурете ми този стандарт и с връщам с първия самолет

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:alekangg написа:Работата е да се плаче по хубавия строй, дори по Бай Тошо, как е имало заводи и работа за всички, нищо, че 90% е било на загуба.
То крадецът вика "ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!", нали![]()
Пари се печелят и се губят. Няма нищо по-лошо от това, някой да ти даде подвеждаща или неточна информация. Аз казвам нещата такива, каквито съм ги видял. Не мога да споря с някого, на когото някой нещо му е казал, защото го е бил чул от две жени на спиркатаСега е лесно. Има демокрация. Взимай самолета, кацай в Канада, хвани се на черно за 10$ и пиши из нета, колко велик и преуспял емигрант си
Аз за себе си знам кое колко струва и на какво ниво ще си. Едно е да си на бригада някъде и да делиш една стая с още 5-7 човека, друго е да си с деца и семейство. Да Канада не е хубаво място, но не е по-лошо от бг. Затова и написах, избрах по-малкото зло.
ЖИВЯХ най-добре при Виденов. Заплатата ми беше в USD. Ако трябва да го обърна в приблизителни днешни пари, взимах около 30 000 сегашни лева месечно. Чисти след данъци и удръжки. Той ме направи милионер (заплатата ми беше над милион) и една заплата си изплатих апартамента. Ми защо пишете лошо за човека? Много добре се живееше тогава![]()
Осигурете ми този стандарт и с връщам с първия самолет![]()
![]()
стой си там готованец , осигурете му го вика

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
ЖИВЯХ най-добре при Виденов. Заплатата ми беше в USD. Ако трябва да го обърна в приблизителни днешни пари, взимах около 30 000 сегашни лева месечно. Чисти след данъци и удръжки. Той ме направи милионер (заплатата ми беше над милион) и една заплата си изплатих апартамента. Ми защо пишете лошо за човека? Много добре се живееше тогава
Ако не е тайна, какво точно си работил при Виденов за тия пари?
ukelichko написа:ЖИВЯХ най-добре при Виденов. Заплатата ми беше в USD. Ако трябва да го обърна в приблизителни днешни пари, взимах около 30 000 сегашни лева месечно. Чисти след данъци и удръжки. Той ме направи милионер (заплатата ми беше над милион) и една заплата си изплатих апартамента. Ми защо пишете лошо за човека? Много добре се живееше тогава
Ако не е тайна, какво точно си работил при Виденов за тия пари?
Потърси какви бяха заплатите на хората при курс 3200лева за 1$. На нас ни ги носеха в офиса в чували ... При заплати $20-30 на хората, ние си бяхме милионери отвсякъде. Пак казвам, жив и здрав да е човекът, дето ни плащаше

Това си беше при демокрацията. Ми на мен си ми харесваше, ама свърши

Както и да е, че пак ще скочат хейтърчета

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Jordana написа:... Ама не станаха като тях. И няма да станат , поради простата причина че политическото устройство на държавите няма особено значение за качеството на живота в тях. :
Това някой прочете ли го?
И никой нищо не иска да връща... Просто сравнявам живота тогава с живота сега и виждам неща, които са се подобрили, но виждам и други, които не са. Какво толкова страшно има? При тази демокрация и свобода на словото не може ли човек да каже, че нещо не му харесва?
Excellent! Steven is my name!
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Може де, то и аз мога да си кажа, че според мен сериозна част от днешните проблеми са заровени в хубавия соц, нали?
Джордана много лесно аутсорсна, че ми е много благозвучно, проблемите на геополитическата сцена, ама на мен ми се струва,
че народопсихологията създадена или допълнена от соца има по-съществено отражение върху ежедневните ни проблеми от геополитиката.
Дребната тарикатщина към общото ако ми кажете кой ни я е наложил геополитически ще е много интересно

Джордана много лесно аутсорсна, че ми е много благозвучно, проблемите на геополитическата сцена, ама на мен ми се струва,
че народопсихологията създадена или допълнена от соца има по-съществено отражение върху ежедневните ни проблеми от геополитиката.
Дребната тарикатщина към общото ако ми кажете кой ни я е наложил геополитически ще е много интересно

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
klintan66 написа::mhihi: А ти си обективния професор ли?
Ако трябва да те цитирам, аз съм онзи, дето развращавал младите, разказвайки им за онези години

Казах ти, с това изказване строшИ уреда. Стрелката му направо излетя извън двора