Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
m.dimitrov1992 написа:Без правилно хранене ,забравете за качествени резултатиИ под ПРАВИЛНО нямам предвид да се тъпчете само с месо по цял ден. Направите диета си така ,че да спазвате оптимален алкално-киселинен баланс. Ето една доста полезна таблица http://www.spasovo-pyramid.com/hrani.htm За перфектен баланс е необходимо 70% от диетата да е алкални храни и 30% киселинни . Ph-то се проверява сутрин и вечер с лентички за урина. Като трябва да е в неутрални стойности
а хаш две -О- то

няма гооо
инак @xerial - съгласен ,само дето на мен мускулна сила и още по-малко обем са ми ненужни,като истински канцеларски плъх

та си блъскам за здраве (уж)

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
m.dimitrov1992 написа:Без правилно хранене ,забравете за качествени резултатиИ под ПРАВИЛНО нямам предвид да се тъпчете само с месо по цял ден. Направите диета си така ,че да спазвате оптимален алкално-киселинен баланс. Ето една доста полезна таблица http://www.spasovo-pyramid.com/hrani.htm За перфектен баланс е необходимо 70% от диетата да е алкални храни и 30% киселинни . Ph-то се проверява сутрин и вечер с лентички за урина. Като трябва да е в неутрални стойности
Ай мерси - 70% от храната ми е ако е зеленяш и плодове

vicho написа:Bogat-Beden написа:Е добре,последните 3 страници за креатин, миши опашки,крилца от прилеп и сушени жаби само![]()
Ако се тренира без подправкикакво става?
без препарати --> НЕМА резултати!
п.с. явно новата година действа добре на хората, аз също се зарибих, че и карта си взех и всеки ден ходя...и темата чета, че и ми помага...
))
Има бе - трябва само да си зъл

та си блъскам за здраве (уж)
такова нещо нема, скоро ще разбереш

- Bogat-Beden
-
-
acho.rs написа:та си блъскам за здраве (уж)
такова нещо нема, скоро ще разбереш
защо?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
acho.rs написа: Има бе - трябва само да си зълСериозно - с правилната храна, може да се постигне много . Но сигурно са единици тези у форма които могат да си го позволят и като пари и като време ... за търпение да не говорим.
зъл съм, като пинчер нинджа... и толкова як! аре, че ме чака джелезото

понеже не мога да изчета цялата тема, може ли да си напишете, кой ден - какво тренирате? и как комбинирате мускулните групи...
мерси!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
70% какво, маса или калории? Нито едно от двете не е постижимо в същност?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
vicho написа:понеже не мога да изчета цялата тема, може ли да си напишете, кой ден - какво тренирате? и как комбинирате мускулните групи...
Зависи каква ти е целта на тренировките. А и по моите впечатления... е строго индивидуално. Ако искам да качвам килограми, с повече от 3-4 тренировки седмично постигам по-слаби резултати. При други колкото повече тренират... толкова повече качват. Когато съм се позамазнил... всекидневни интензивни с леки тежести ми действат най-добре ( 1 ден бягане/1 ден с леки тежести във фитнеса). Когато не съм тренирал известно време пък... най-лесно влизам във форма с тежки базови упражнения с по 5 повторения в серия... по 1-2 упражнения на мускулна група. Т.е. правя цяло тяло в една тренировка. Принципно си ги разпределям гърди с бицепс, гръб с трицепс, крака с рамо (като тях някой път ги правя в отделни тренировки, че краката някой път бая ги товаря от клековете). При други хора обаче определено по-добре им действа гърди с трицепс, гръб с бицепс. Както казах и по-горе... може и всеки ден различна група да ти действа най-добре. Моя съвет е да пробваш от всичко според целта. Поне 1-2 месеца... с 1 седмица няма да разбереш колко действа. Няма нужда да се напъваш с по 7-8 упражнения за мускулна група. И най-важното - по-малко уреди ползвай.

- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
Снимки няма ли да качат най-запалените ''щангисти''.
Че като чета темата и ми се струва че поне петима претенденти за мистър Олимпия има сигурно.
То лафмоабет да става,но нека някой подплъти със снимки,няма да се смеем много.
Че като чета темата и ми се струва че поне петима претенденти за мистър Олимпия има сигурно.
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
rosendaal написа:Снимки няма ли да качат най-запалените ''щангисти''.
Има и снимки , споко не си първи осъмнил се в батките

Ама доста страници назад

- rosendaal
-
-
То се вижда че има снимки.Но с такъв вид занимание е добре не да се поства най-добрата ти форма под най-добрия ъгъл на светлината а например за 10 седмици някой да се навие да си прави по една снимка всеки понеделник да речем.
Тогава думите имат тежест.
То и аз мога да кача снимка когато съм 92 кг с 9% мазнини,ама сега като се знам какъв дроб съм,и от самолет не искам да ме снимат.
Иначе в този спорт,щом имаш желанието и волята да се занимаваш с него точно, ти трябват пари,после още пари и накрая.... пак пари.
Познавам едно момче '90 набор който беше Световен,Европейски,Балкански и Абсолютен Републикански Шампион в една година.Но баща му е мултимилионер и знам колко му коства освен инат и воля за тренировки.
А в тази сфера точно ако не си първи,нито едно друго място няма значение.
Тогава думите имат тежест.
То и аз мога да кача снимка когато съм 92 кг с 9% мазнини,ама сега като се знам какъв дроб съм,и от самолет не искам да ме снимат.
Иначе в този спорт,щом имаш желанието и волята да се занимаваш с него точно, ти трябват пари,после още пари и накрая.... пак пари.
Познавам едно момче '90 набор който беше Световен,Европейски,Балкански и Абсолютен Републикански Шампион в една година.Но баща му е мултимилионер и знам колко му коства освен инат и воля за тренировки.
А в тази сфера точно ако не си първи,нито едно друго място няма значение.
- Bogat-Beden
-
-
rosendaal написа:.
'МчЕ това не е фитнес форум ,колега-много ясно ,че сме повечето пълни аматьори,що се отнася да мен -аз също далече не съм за снимка

Както споменах по-горе ,тренирам защото водя ужасно вреден и заседнал начин на живот и имам нужда от тонус и да приличам на човек все пак ако може

какво лошо има да си коментираме тука

а шампионите -да са живи и здрави, ама както по-назад темата беше упоменато,немалка част от тях и средна възраст не достигат,а тези дето стигнат

Къде Илия на кирия питам аз ?

- rosendaal
-
-
А.точно това имах предвид и аз.Псевдофитнесчии бол.
Много малко хора имат персонален съветник ,някой който професионално и със съответното и медицинско образование да се грижи за тях.
А тук чета се цитират много добавки,много нещо и с това ''(забранено за обсъждане на стероиди!)'' някой си мисли че е достатъчно.
Всеки чел в нета,недочел почва да блъска и да хвали какви ли не пак-ове,анимъли,азоти,стромби,метани,глутамини и всичко на .....-мини.
То ако беше фасулска работа темата нямаше да я има в този форум
Повечето от наборите ми които се запалиха по вълната в началото на 2000 за яко зобане в момента са без стави и с атрофии и бучки по мускулите.То тогава и трудно без такава визия си намираше добра позиция човек в персоналната охрана.Ама то и акъл трябва.
Дори се учудвам че темата просъществува толкова време,явно никой не осъзнава опасността от копи-пейст мненията масово които чета в нея.
Щот пак се набиват на очи няколко екземпляра които И от това разбират.
Казах ви-нека поне трима сериозни с три различни натури и програми започнат да качват регулярно снимки ,както и е добре в края на един тренировъчен цикъл да си направят поне кръвна картина и да видим кое как е в реалния свят.
Щот 300 страници всичко е бля-бля-бля.
Един с медицинска диплома не обясни кое как и защо действа.Всичко което го четем тук си го има и в хвалбите към продуктите на съответните фирми за добавки.Да речем че в темата е добре да има наблюдаващ не само модератор,ами човек с нужните знания за да трие откровени глупости или вредни неща които са писани на не малко места.
Със здраве.
Много малко хора имат персонален съветник ,някой който професионално и със съответното и медицинско образование да се грижи за тях.
А тук чета се цитират много добавки,много нещо и с това ''(забранено за обсъждане на стероиди!)'' някой си мисли че е достатъчно.
Всеки чел в нета,недочел почва да блъска и да хвали какви ли не пак-ове,анимъли,азоти,стромби,метани,глутамини и всичко на .....-мини.
То ако беше фасулска работа темата нямаше да я има в този форум

Повечето от наборите ми които се запалиха по вълната в началото на 2000 за яко зобане в момента са без стави и с атрофии и бучки по мускулите.То тогава и трудно без такава визия си намираше добра позиция човек в персоналната охрана.Ама то и акъл трябва.
Дори се учудвам че темата просъществува толкова време,явно никой не осъзнава опасността от копи-пейст мненията масово които чета в нея.
Щот пак се набиват на очи няколко екземпляра които И от това разбират.
Казах ви-нека поне трима сериозни с три различни натури и програми започнат да качват регулярно снимки ,както и е добре в края на един тренировъчен цикъл да си направят поне кръвна картина и да видим кое как е в реалния свят.
Един с медицинска диплома не обясни кое как и защо действа.Всичко което го четем тук си го има и в хвалбите към продуктите на съответните фирми за добавки.Да речем че в темата е добре да има наблюдаващ не само модератор,ами човек с нужните знания за да трие откровени глупости или вредни неща които са писани на не малко места.
Със здраве.

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
rosendaal написа:А.точно това имах предвид и аз.Псевдофитнесчии бол.
Със здраве.
Факт е че повечето тук сме любители и идеята на темата е да споделяме личен опит. Всеки има глава на раменете си , всеки би трябвало да може да прецени кое е добре за него и кое не.
Аз лично не искам да се доказвам на никой в тази тема и не бих се снимал всеки ден

Това което казваш за най-добрата форма - фитнеса не е 3-4 месеца тренировка зоб , бягане и стойки и чупки по заведенията и плажовете....това е начин на живот , философия за здравословен начин на живот във всеки един аспект. Нужни са сериозни ограничения и лишения , но когато се чувстваш добре нищо друго няма значение!
Хората са се извратили и за 99% от хората не си ли с тумбак и бузи - си болен, нямаш пари или друга глупост

Сигурно, това което написах звучи клиширано , но е нещо към което се стремя и вече почти 2 година се опитвам да се придържам към някакви принципи, начин на хранене и спорт.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
rosendaal, имам чувството, че във всяка тема си "на въпреки" ей така за спорта
В заглавието си пише "фитнес... забранено за стероиди...", теб те гонят някакви шампиони по културизъм, Мистър Олимпия, доктори и т.н. Не те знам как изглеждаш, тренираш ли, как се храниш... не ми и дреме, ама в последните няколко страници, най-глупавите мнения са твоите. Отговори на някой въпрос ли? Задал си въпрос ли? Казал си ти как правиш нещо ли? Нещо градивно? Всеки си има рамене на главата какво да чете и какво не. Аз чета мненията на 3-4 човека в тази тема. Никой тук не е стигнал твоите приятелчета шампиони-културисти-зобаджии нито по химия, нито по добавки, нито по хранителните, нито по тренировъчните режими, че изобщо нещо да сравняваш.
Много забавно ми стана, като видях, че точно ти си го написал това.

rosendaal написа:Щот пак се набиват на очи няколко екземпляра които И от това разбират.

- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
vicho написа:acho.rs написа: Има бе - трябва само да си зълСериозно - с правилната храна, може да се постигне много . Но сигурно са единици тези у форма които могат да си го позволят и като пари и като време ... за търпение да не говорим.
зъл съм, като пинчер нинджа... и толкова як! аре, че ме чака джелезотода го подигам!
понеже не мога да изчета цялата тема, може ли да си напишете, кой ден - какво тренирате? и как комбинирате мускулните групи...
мерси!
Аз... през ден редувайки: гръб+трапец, гърди, ръце, крака и рамо, като някой път правя рамото в един ден с гърдите, а краката в един ден с ръцете (знам, че не е правилно, но така съм свикнал).

- Bogat-Beden
-
-
TNT написа:rosendaal, имам чувството, че във всяка тема си "на въпреки" ей така за спортаВ заглавието си пише "фитнес... забранено за стероиди...", теб те гонят някакви шампиони по културизъм, Мистър Олимпия, доктори и т.н. Не те знам как изглеждаш, тренираш ли, как се храниш... не ми и дреме, ама в последните няколко страници, най-глупавите мнения са твоите. Отговори на някой въпрос ли? Задал си въпрос ли? Казал си ти как правиш нещо ли? Нещо градивно? Всеки си има рамене на главата какво да чете и какво не. Аз чета мненията на 3-4 човека в тази тема. Никой тук не е стигнал твоите приятелчета шампиони-културисти-зобаджии нито по химия, нито по добавки, нито по хранителните, нито по тренировъчните режими, че изобщо нещо да сравняваш.
rosendaal написа:Щот пак се набиват на очи няколко екземпляра които И от това разбират.

+1 за поста

и само да поясня -темата и замисъла и НЕ е за виртуално мерене на каквито и да е било анатомични дадености-или олипмийски постижения,а както казаха по-горе черпене /споделяне на опит
със здраве