Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Re: Криптовалути

Мнение от grkv » 21 Окт 2023, 16:39

Момци, отдавна не съм чел тука, ама гледал сте ми коментирали билетчето :lol:

Та, накратко - откакто говорихме последно не съм правил никакви промени, но не съм и вкарвал нови пари.

Така се случи при мен, че с жена ни се роди детенце, сменихме града, жилището и отворих нова кантора. Всичко това в рамките на 2-3 седмици и не съм и стигал до крипто, днес седнах малко да прегледам какво става.

Накратко,
реддит е чао. Предполагам това само мен ме интересува, но последните 2-3 години ми докарваше между $200-1500 всеки месец. Преди няколко дни администраторите на реддит като цяло са направили изявление, че филма с community points приключва.
Всъщност драмата е малко по-голяма, тъѝ като модераторите в r/cryptocurrency бяха захлебили доста сериозно с шиткоѝна и анаунсмънта се е случил в праѝвит кол с модераторите, съответно почти всички издъмпиха всичко, което са акумулирали за работата си като модератори последните 2-3 години преди новината да излезе наяве. Някои си тръгнаха с по 60-70к долара. Съответно цената - $0.25 до 0.02 в рамките на... абе права черта надолу.
Спря ми едно чучурче, дето ако трябва да съм честен последните месеци почти не съм го и ползвал ама здраве да е, ще има друго...

Та, Полкадот, понеделник - 23.10 се очаква дъмп, минават 2 години от първия аукцион за слотове, ще се отключат доста ДОТ токени които не се знае дали ще бъдат веднага продадени или ще се държат за по-добри времена. Времето ще покаже.

Относно моята работа - ако тръгна да обръщам, то мога днес да ънстеѝкна и след 30 дни да правя каквото и да е, да тръгна сега, при тази ДОТ/БТЦ графика да обръщам всичко няма особено смисъл, маѝ? Преди година-две, да, ама сега?

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 21 Окт 2023, 21:06

Top Gun Maverick написа:Ако не питаш реално за кола...ще ми говориш за Кьонигсег, какви са тия смешни Ламбота. :ahah: Шегувам се де, да се знае, въобще не мисля за такива коли. Ако ме питаш за лафа в крипто "кога Ламбо", де да знам.

:ok: :mhihi:

Важното е да изкараме свежи кинти :bchug: Като се замисля, вече доста години става да се заигравам с крипто.
И след доста години се усмирих, та почти всичко ми е Биткойн и съвсем малко други, за спорта :mhihi:

И за разлика от преди, вече дори не го гледам. Сещам се като преглеждам форума и видя тая тема :bchug:
Което е добре. Ако мога да издържа така примерно още 10 години, ще е добре :ok: :mhihi: Ама рипне ли, ще направя някоя глупост пак :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 21 Окт 2023, 23:58

grkv написа:при тази ДОТ/БТЦ графика да обръщам всичко няма особено смисъл, маѝ? Преди година-две, да, ама сега?

Да, според мен ме го пипай, но ако купуваш нещо да е BTC най-добре.
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 22 Окт 2023, 8:58

За да не ревне модераторът от Канада, че намесваме коня където не му е мястото, ще вкарам това тук, макар вече други да почват да го намесват навсякъде. :idea:

dhtj написа:
b_u_b_o написа:Много грешни разсъждения, вместо да лекуваш същността на проблема, а и именно счупените пари които те принуждават да ги "складираш" в тухли...

Даа, и нека позная - решението на "счупените пари" е биткойн, нали? :mhihi:
Някои вярвате в тази идея повече отколкото джихадистите вярват в алах. :lol:

Не знам какво е, засега изглежда някакъв вариант. Но със сигурност решението не е да чакаш пак тия същите, които командват парада да ти го спуснат отгоре. :yes:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 22 Окт 2023, 14:15

Grkv аз конкретни съвети не искам да ти давам щото кристално кълба нямаме и винаги е възможно да грешим. Аз лично бих обърнал някаква част в биткойн, която в някакъв момент ще можеш най-вероятно да върнеш обратно в ДОТ на печалба някаква. Просто исторически следващите 6 месеца всичкото алт ще поевтинява спрямо бтц. Знам, че е много изкушаваща мисълта "този път ще е различно" или "моя алт ще е различен" ама както виждаме не се случва така.

Следите ли изборите за президент в Аржентина днес? Про биткойн кандидата има всички шансове да спечели днес. Най-вероятно няма да е с достатъчно за да не ходи на балотаж другата седмица, но все пак ще е първи предполагам.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 23 Окт 2023, 14:23

Не знаех това за Аржентина. Но всички чакаме това за този цикъл - все повече държави да потърсят решение на част от икономическите си проблеми в нещо неутрално като Биткойн. :yes:

+1 за някакво количество от Дот в кон.

Абе имаше ли топна дата тия да се произнесат за ИТФ дали са приели? Върти ми се в главата 28-ми или просто до края на октомври, като се чака да не го одобрят, в смисъл да отложат за да може Блек рока още да си купува тихичко и евентуално аз да намажа покрай това. И после май януари беше окончателната дата за ДА или НЕ. :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 23 Окт 2023, 14:42

Човека, за който викаме в Аржентина, за съжаление е на второ място. Ще видим дали ще стане обръщалка на баложата, 36% vs 30% са на първи тур. Третия кандидат е с над 25% мисля, вероятно ще окаже голяма роля кой ще подкрепи за балотажа. Това не е Ел Салвадор, а е х10-х20 пъти по-голяма икономика, която вероятно би повлекла още държави след себе си.
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Окт 2023, 4:27

Оф, тъпа работа снощи станала за един час. :banghead:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 24 Окт 2023, 6:57

Басиму :ok: Много е скокнало всичко снощи :mhihi:

Какво съм пропуснал, освен да купя още Биткойн :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 24 Окт 2023, 7:12

Коня полудЕ :confused:
Ще видим дъмп преди спад, или устойчив растеж е . Някаква новина , която сме пропуснали да е "виновника"?
Последна промяна laviatan на 24 Окт 2023, 13:43, променена общо 1 път
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Окт 2023, 7:19

Какво да си пропуснал Зак, онзи фейк за ИТФ показа на някакви хора как ще задуха вятъра и хукнаха да купуват. Китовете пък използваха момента да донадуят цената и ето ти резултата. Аз си оставам с чакането за последното ми влизане, което щях да осъществя. Още преди две седмици можех да взема парите като усещах, че нещата няма да стоят на 26 вечно и момента заминава като третото тестване на 30 и малко може да е успешно, ама на. Айде викам да не насилвам нещата, ще стане както съм си го замислил преди година. А замисъла беше, че като се уверя в дъното от 15 и съм позициониран стабилно, ще мога да вкарам още нещо голямо и с оглед на графиката в миналото, че номеври в тоя момент от цикъла е следвал спад...
Както и да е. Не е изключено да стане, но вече трудно да слезем под 28, даже не мисля, че и под 30 ще слезе.

П.п: Има някакво значение и падането на долар индекса.

ентусиаст
Аватар
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 24 Окт 2023, 8:11

Общият маркет кап в момента е 1.22Т, тоест почти същия като през април и юли. Очевидно нови пари в крипто почти не влизат за момента, а просто BTC изсмуква капитал от шиткойните :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 24 Окт 2023, 9:00

Стига толкова вълнение. Ей ся идва Стинката да ви обясни кога слизаме под 10к :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 24 Окт 2023, 9:02

Мийм-а със самолета трябва ли пак да го пускам :mhihi: "aged well" както обича да казва стинката :smoke:
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Окт 2023, 9:14

Към 170 млн. в Етери депозираха последния час като количества от големи адреси. Потвърждение на това, че няма нови пари в Биткойн, а просто прехвърлят. В тоя ред на мисли някакво количество ДОТ в Биткойн за колегата щеше да е ок преди дни както коментирахме. Най-вече защото сега като последва лека корекцийка на коня надолу, алтовете ще го почувстват повече. Надявам се да видим цени под 30к пак. Не мога да се пречупя сега да влизам някак. А знам, че ще изпомпи доста в бъдеще.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата