Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Re: Войната започна ...
Аз съм си бавен, ако мен имаш предвид, така че не мога да се обидя 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
не, определено не.
Просто винаги съм се чудел как ги гледат тия, имаше и един с мистър Бийн "Черното Влечуго", брат ми умираше да се смее, както и на ИТ тълпа, а е много умен (това сериозно), а пък аз едвам ги изтърпявах 5 мин.. Едно "Ало-ало" имаше, то май френско ли беше или пак в същия стил

Просто винаги съм се чудел как ги гледат тия, имаше и един с мистър Бийн "Черното Влечуго", брат ми умираше да се смее, както и на ИТ тълпа, а е много умен (това сериозно), а пък аз едвам ги изтърпявах 5 мин.. Едно "Ало-ало" имаше, то май френско ли беше или пак в същия стил

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Bogat-Beden
-
-
Украйна са се отказали от НАТО и чужди военни бази.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Grozdanoff написа:Обаче честно ще ти кажа нещо, от мен! Благодарен съм на теб и другите уважаеми русофоби от темата... Вие ме направихте русофил!!! и ми харесва![]()
То щом си толкова лесен за моделиране трябва да внимаваш, че тук има и много хомофоби - да не вземеш да обърнеш резбата и да ти хареса

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
ekalchev написа:Top Gun Maverick написа:винаги съм смятал Английския хумор за най-тъпия на Земята
Еххх забрави да кажеш - руския хумор, най-силния хуморЯвно не си гледал неща като Monty Python за да говориш такива неща или ако си ги гледал не си ги разбрал. Иначе съм съгласен, че Българския е най-тъпия.
Добре де, част от Английския хумор го харесвам да си призная.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Top Gun Maverick написа:ekalchev написа:Top Gun Maverick написа:винаги съм смятал Английския хумор за най-тъпия на Земята
Еххх забрави да кажеш - руския хумор, най-силния хуморЯвно не си гледал неща като Monty Python за да говориш такива неща или ако си ги гледал не си ги разбрал. Иначе съм съгласен, че Българския е най-тъпия.
Добре де, част от Английския хумор го харесвам да си призная.Може би имах предвид, че такава му е славата, но тоя Китодар е....абе вижте го.
Прочети Удхаус .
Не гледай филми с тези, дето имаше двама, един слаб и един пълен. Дори не мога да се сетя за имената им.
Както и мистър Биин.
Иначе страхотен в ролята на комисар.
Адски са ми досадни подобни комедианти. Ама аз така мисля де, може би след като са толкова популярни аз да не съм прав.
- Bogat-Beden
-
-
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Путин е бил дясната ръка на Собчак. Вижда се от къде е научил репертоара си ако не друго.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
drago_pavlov написа:Grozdanoff написа:Обаче честно ще ти кажа нещо, от мен! Благодарен съм на теб и другите уважаеми русофоби от темата... Вие ме направихте русофил!!! и ми харесва![]()
То щом си толкова лесен за моделиране трябва да внимаваш, че тук има и много хомофоби - да не вземеш да обърнеш резбата и да ти хареса
Draga, точно ти да ми говориш за хора, които си търсят мъжки ласки, малко не ми се връзва... дано не ме зарибяваш нещо...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
vixx написа:Top Gun Maverick написа:Честно казано винаги съм смятал Английския хумор за най-тъпия на Земята.
Еее стига, де. Класически английски хумор си е най-тънката форма на културна простащина и самоирония, взети заедно![]()
Fawlty Towers, The IT Crowd... легендарни простотии на които съм ревал направо.

Bogat-Beden написа:не, определено не.
... брат ми умираше да се смее, както и на ИТ тълпа, а е много умен (това сериозно), а пък аз едвам ги изтърпявах 5 мин..
имам лоши новини за теб

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Налях си и наминах да видя какво се случва
Май ще си пусна да слушам нещо да уча, DevNet например, че не мога да насмогна на нивото тука

Май ще си пусна да слушам нещо да уча, DevNet например, че не мога да насмогна на нивото тука

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

steeN написа:
Тази система Периметър никога не е тествана, та доколкото разбирам от софтуер няма да проработи

Имаше в Wired интервю с един от разработчиците - https://www.wired.com/2009/09/mf-deadhand/
Before launching any retaliatory strike, the system had to check off four if/then propositions

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
На кой му пука ? Всички ще са малко умрели като опре до периметъра 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
drago_pavlov написа:Grozdanoff написа:Обаче честно ще ти кажа нещо, от мен! Благодарен съм на теб и другите уважаеми русофоби от темата... Вие ме направихте русофил!!! и ми харесва![]()

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
enigma написа:...
А бе и тяхната не е лесна. Въпроса е, защо я пазят в тайна при условие, че ако врага не знае за нея е леко безполезна, както се загатва и в интервюто.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes