СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Re: СПАМ ТЕМА
Не си го представях точно така рая ама пак е по-добре от тука... 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Е кво му е на тоя рай
: чаветата принасят по нещо от всички страни, кристално чиста вода, жив коралов риф, спокойствие…пак ще рева като си тръгна в неделя 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Има лепенка, че има каско. Не виждам какъв е риска
Вчера, на запад от рая, направихме пак разходка до Малибу, но този път само две М5ци и някакви си други коли. Организира ни един авто трезор под родео драйв. Закуска в трезора, каране около 80км по PCH и обяд на плажа.

Вчера, на запад от рая, направихме пак разходка до Малибу, но този път само две М5ци и някакви си други коли. Организира ни един авто трезор под родео драйв. Закуска в трезора, каране около 80км по PCH и обяд на плажа.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
ildivvy написа:Боримечката не е ли някъде около теб?
Колегата днес има рожден ден, да е жив и здрав, да го чуем и видим пак във форумО!

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
До колко си готов да наддаваш

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Не знаех, че тия дву-тактови, мокавяни таласъми са разрешени в УС

Освен ако няма някаква носталгична връзка, трябва да си чисто луд да дадеш пари за това …
Аз като човек возил се в такова извращение на автомобилостроенето нямам никаква идея как хора биха могли да го харесват и искат да го имат.
Та какъвто и сантимент да имат към него.

Та какъвто и сантимент да имат към него.

steeN написа:
До колко си готов да наддаваш
страшно съм изкушен, но нямам място за него... а да го държа отвън ще ми е жал...
за разрешителното - не са, но може да се взема exhibition license и да се кара при определени обстоятелства (до шоу-та, през уйкендите и тн)
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
....a с тоя лиценз...само гол можеш да го караш значи....
...и какъвто си комплексиран...мъка ще е...

...и какъвто си комплексиран...мъка ще е...

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
alx написа:страшно съм изкушен, но нямам място за него... а да го държа отвън ще ми е жал...
Що, ще ръждяса ли?

dhtj написа:alx написа:страшно съм изкушен, но нямам място за него... а да го държа отвън ще ми е жал...
Що, ще ръждяса ли?
някак си за трабанта няма да съм комплексиран. не знам. така са ми вързани жиците. може би щото е екзотика и е ясно, че нямам проблем да карам нещо друго, но съм решил да съм "интересен" с трабант в америка. някаква такава комплексирана логика:)
за раждясването- ми няма разбира се. ама правилото е, че колите- играчки винаги са в гаражи. примерно 760цата като доиде ще я държа отвън и никога няма да я измия докато я притежавам- като всичките ми други ежедневки независимо от цената им.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила