Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: Криптовалути

Мнение от Mollov » 16 Окт 2023, 16:55

Днешното "движение" беше интересно за гледане... подобна графика при BTC не съм виждал от много време.... само не разбрах тая "новина" за ETF-а последно фейк ли е, или не е....?

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 16 Окт 2023, 16:59

Фейк е, да. Като за демо версия не беше лошо :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Окт 2023, 19:11

Тъпото е, че задържа 28. Дано друсне нещо надолу тези седмици. Надеждата ми е в Джеромката, дано се обърка и каже, че ще свали още веднъж лихвите защото всички чакат да не ги бара. Макар те вече да оказват все по-малко влияние на коня в този му етап от цикъла. Щом и за войната в близкия изток не му дреме...лошо Седларов.
И китаеца не можаха да бутнат като му затрият борсата. Сигурно си е опекъл работата с точните хора той. За Койнбейс пак имаше слухове преди седмица...само се клатят на коча това и не падат. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 16 Окт 2023, 21:35

Mollov написа:Днешното "движение" беше интересно за гледане... подобна графика при BTC не съм виждал от много време.... само не разбрах тая "новина" за ETF-а последно фейк ли е, или не е....?
Тази седмица излизат и разни отчети за тримесичие то и не само та се очакват разни движение …ppi индекса също ..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 17 Окт 2023, 21:05

Леджър пуснаха промоция на Nano S Plus, ако някой още си държи биткойна по борси сега е момента да се застрахова :yes:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Окт 2023, 21:15

Честно казано аз все си задавам въпроса каква толкова е разликата между Кракен и Леджър след като последните имат достъп до думите ти...
Леджъра отдавна предлага да си продадеш и там койните ако искаш, направо си е жива борса вече. Утре ако думне и край с нас. Сега това, което ще купувам въобще не мисля да е на Леджър. Трезор изкараха нов модел някакъв, ще пробвам сигурно и тях, ще държа и на борса не малко, та да гръмне всичко едновременно ми се вижда зор.

ентусиаст
Аватар
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 17 Окт 2023, 21:22

25-та дума + multi-signiture и си застрахован. Като допълнителна сигурност може да имаш няколко портфейла от различни марки и портфолиото разпределено между всички.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 17 Окт 2023, 21:38

Стига де Маверик, не очаквах от тебе такъв неподготвен въпрос, вече си достатъчно дълго в тия неща за да можеш да направиш разлика между това да са ти на кракен койните и в леджър-а. В първия случай те са буквално някъде там неизвестно къде и дали ги има. Втория са на твой адрес върху блокчейна. Тая работа с купуване/продаване в леджър лайф апп-а е тотално различна от борса и отново всичко което купиш си отива на твоя адрес. А това което визираш, че от леджър имат достъп до сийд-а ти се решава лесно както е посочил In_Memoriam.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 17 Окт 2023, 22:33

b_u_b_o написа:Леджър пуснаха промоция на Nano S Plus, ако някой още си държи биткойна по борси сега е момента да се застрахова :yes:

Да, ама за оражевия само :mhihi: :ok:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Окт 2023, 8:57

Абе ясно ми е, ама още ме държи вълната от онзи ъпдейт на леджърите. :mhihi: Иначе и аз съм там, нали знаеш, не ги слушай какво говорят, гледай какво правят. :mhihi: Тия дни съм леко ядосан защото чакам дроп, а то няма. :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 18 Окт 2023, 14:23

Top Gun Maverick написа:Тия дни съм леко ядосан защото чакам дроп, а то няма. :banghead:

Що се ядосваш, нали сте сигурни че ще стане 300к някога, кво е значението дали ще купуваш сега на 26к или на 28к, купувай смело, все ще си на печалба. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 18 Окт 2023, 14:35

Аз да питам, че дойдоха пак едни пари, които не очаквах - да чакам ли sub-10к и тогава да влизам? Някой ако повече ги разбира нещата да даде съвет.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 18 Окт 2023, 14:41

Е леджъра как точно има достъп до seed-а, освен ако не си го въведеш сам като част от оная облачна услуга, която се опитаха да предлагат? Нали затова е тоя сертифициран чип вътре и би трябвало цялата криптография да е one way. Т.е. криптиране на фразата и сравняване на резултата от криптирането, а не самата фраза да се използва или да е достъпна за който и да било, освен за тоя чип.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 18 Окт 2023, 14:42

In_Memoriam написа:Аз да питам, че дойдоха пак едни пари, които не очаквах - да чакам ли sub-10к и тогава да влизам? Някой ако повече ги разбира нещата да даде съвет.

Аз по-ниски цени от сегашните не очаквам през следващите 2-3 години.

ентусиаст
Аватар
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 18 Окт 2023, 14:45

vixx написа:Е леджъра как точно има достъп до seed-а, освен ако не си го въведеш сам като част от оная облачна услуга, която се опитаха да предлагат? Нали затова е тоя сертифициран чип вътре и би трябвало цялата криптография да е one way. Т.е. криптиране на фразата и сравняване на резултата от криптирането, а не самата фраза да се използва или да е достъпна за който и да било, освен за тоя чип.

Така се смяташе първоначално, но тъй като не са напълно open source не беше проверено, а се вярваше, че е така, и след последната им "услуга" се оказа, че могат да я извлекат при достатъчно желание (или външен натиск) чрез ъпдейт на firmware-а.
vixx написа:
In_Memoriam написа:Аз да питам, че дойдоха пак едни пари, които не очаквах - да чакам ли sub-10к и тогава да влизам? Някой ако повече ги разбира нещата да даде съвет.

Аз по-ниски цени от сегашните не очаквам през следващите 2-3 години.

:yes:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата