Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Re: Войната започна ...
steeN написа:Grozdanoff написа:steeN написа:Ма как си ги нагласяте. Първо подкрепихме немците и загубихме. После подкрепихме руснаците и пак загубихме.
Студената война само не ми казвай, че руснаците я спечелиха. Та какво значи "пак" ще спечелят?
Те в своите очи са някакви вечни победители явноОткачена работа.
Стийнка, аз имам теория, че ти си внедрен про-руски агент!!! Навремето така са превели руснаците, пускали са някой интелигентен, да плюе по партията, и когато хората са слушали бемунията е имало обратен ефект... така че и ти си от нашите, знам го!![]()
Аз пък имам теория, че освен да преписваш кво друг е казал няколко страници по-рано в темата, друго не можеш.![]()
добре де, добре

Обаче честно ще ти кажа нещо, от мен! Благодарен съм на теб и другите уважаеми русофоби от темата... Вие ме направихте русофил!!! и ми харесва

alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
steeN написа:Ма как си ги нагласяте. Първо подкрепихме немците и загубихме. После подкрепихме руснаците и пак загубихме.
Студената война само не ми казвай, че руснаците я спечелиха. Та какво значи "пак" ще спечелят?
Те в своите очи са някакви вечни победители явноОткачена работа.
Франсетата победители, хм, то и ние бяхме победители и реално сме дали жертви единствено стещу Германия. Не го забравяй.
Към който сме се прикачили и той е загубил или изчезнал. Не знам, дали това е дарба или карма.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Това си е твой избор какъв си станал. Не е много добре ако вярваш, че някой те е направил "някакъв".
На теория... ма на теория никой не го интересува. На практика, сме губеща страна, окупирана от руснаците.
Франсетата кой ги окупира? Къде са ни ядрените бомби, къде са ни ядрените подводници, като сме такива победители?
Не виждам какъв е смисъла да се повтаря празна реторика, която просто си назубрил в гимназията, реалността е друга.
BMW_POWER написа:...
На теория... ма на теория никой не го интересува. На практика, сме губеща страна, окупирана от руснаците.
Франсетата кой ги окупира? Къде са ни ядрените бомби, къде са ни ядрените подводници, като сме такива победители?
Не виждам какъв е смисъла да се повтаря празна реторика, която просто си назубрил в гимназията, реалността е друга.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
steeN написа:Това си е твой избор какъв си станал. Не е много добре ако вярваш, че някой те е направил "някакъв".BMW_POWER написа:...
Глупости говориш в момента, и то адски големи... Третия райх ли предпочиташ да беше спечелил войната! Наясно ли си какво е гласяла "религията" на райха относно славянската раса?! 09.1945 трябва да е официален празник в цяла Европа, защото ако не бяха руснаците - американците щяха да го издухат на европейска земя, и това е история! Русия спасява Европа 1945г, не САЩ....
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- steeN
- старши ентусиаст
-
Какво общо имат историческите факти с това как на някой му се иска да се случат нещата? Сякаш на теб като ти се иска руснаците да ударят някаква натовска база ти със силата на мисълта си ще предизвикаш да стане, въпреки че е абсолютно невероятно. 
А какво ми иска на мен... иска ми се никога да не бяхме на страната на Оста... и кво? Промених ли историята или все още сме губеща страна във ВСВ, провери и ми кажи да знам.
Пак общи приказки ми сервираш.

А какво ми иска на мен... иска ми се никога да не бяхме на страната на Оста... и кво? Промених ли историята или все още сме губеща страна във ВСВ, провери и ми кажи да знам.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
https://t.me/boris_rozhin/37637
Много бързо стана тая работа
Гаранция са ги топнали укрите, че и без т'ва май трудно ги контролират. Нещо взе да намирисва ...ама да видим.
Много бързо стана тая работа

Ubi dubium, ibi libertas
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Каквото ни е племето в темата, такова ни е и в парламента. Срам. https://www.plovdiv24.bg/novini/analizi ... iv-1240033

steeN написа:Това си е твой избор какъв си станал. Не е много добре ако вярваш, че някой те е направил "някакъв".BMW_POWER написа:...
Факт е, че сме били окупирани. И не само ние. Ама твоите теории се сблъскват с някои факти. Прочети за Ялтенската конференция и плановете на Чърчил относно страната ни. Прочети каква е била икономиката на САЩ преди и след войната. Прочети малко за Първата Световна Война. Не взимай един исторически момент и не вади генерални изводи от него.
Относно написаното от теб има един виц:
Съживили Хитлер и му дали да чете днешен вестник. Какво да види той? Руснаците нападнали Украйна, на чело на която седи евреин, а Германия е против това. Той се обърнал и влязъл пак в гроба....
Гледай низ от исторически факти, не само един отделен.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
hell's angel написа:https://t.me/boris_rozhin/37637
Много бързо стана тая работаГаранция са ги топнали укрите, че и без т'ва май трудно ги контролират. Нещо взе да намирисва ...ама да видим.
Няма как да ги оставят живи тия изроди както казах това се гледа от който трябва да гледа . Така смятам че ще постъпят .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
Jordana написа:hell's angel написа:https://t.me/boris_rozhin/37637
Много бързо стана тая работаГаранция са ги топнали укрите, че и без т'ва май трудно ги контролират. Нещо взе да намирисва ...ама да видим.
Няма как да ги оставят живи тия изроди както казах това се гледа от който трябва да гледа . Така смятам че ще постъпят .
дано на останалите "смели" украйнси войници да не им свърши дрогата, докато руснаците не овладеят положението, че тогава незнам какво биха могли да направят със собствения си народ...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Стийн, онзи сериал "Ало-ало" беше толкова тъп, че чак на моменти ставаше смешен. Имам предвид, че хумора вътре беше тъп, иначе беше добре преплетено с войната. Честно казано винаги съм смятал Английския хумор за най-тъпия на Земята. Това обаче докато не гледах 2-3 клипа с тоя Китодар. Честно казано го изтраях този път като слушах и правех още 2 неща след първата една минута. Моля те, пощади ни. Че и за войната тръгнал да прави "хумор". Идва ми да се застрелям.
Днес стана ли нещо на тия преговори?
Русия през вековете общо взето не е оставяла ненаказани зверствата в разни територии доколкото може. Та не знам от тия клипове какво ще излезе, но наистина ще ги гледа, който трябва.
А в редиците на Възраждане има бол луди хора, както в тези на Атака преди това. Моля да не ги бъркат с думата националисти. Нито са такива, дори нацисти не са, а просто интересчии. Не, че всички в политиката не са, но на тия прекалено много им личи.
Днес стана ли нещо на тия преговори?
Русия през вековете общо взето не е оставяла ненаказани зверствата в разни територии доколкото може. Та не знам от тия клипове какво ще излезе, но наистина ще ги гледа, който трябва.
А в редиците на Възраждане има бол луди хора, както в тези на Атака преди това. Моля да не ги бъркат с думата националисти. Нито са такива, дори нацисти не са, а просто интересчии. Не, че всички в политиката не са, но на тия прекалено много им личи.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- ekalchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2016 m550d
Top Gun Maverick написа:винаги съм смятал Английския хумор за най-тъпия на Земята
Еххх забрави да кажеш - руския хумор, най-силния хумор

- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Top Gun Maverick написа:Честно казано винаги съм смятал Английския хумор за най-тъпия на Земята.
Еее стига, де. Класически английски хумор си е най-тънката форма на културна простащина и самоирония, взети заедно

Fawlty Towers, The IT Crowd... легендарни простотии на които съм ревал направо.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Дано е вярно това със пленените изроди, от която и страна да е, не е ОК..
Инак тая Гунчева ми е доста анти и това, което го е написала също не е никак ОК, но за съжаление е възможно, колкото и нереално да звучи към момента.. Те и украинците на 23/02 са си легнали в относително мирна държава, ама.. Та дано не се случва, но да се замислят предателите на високи постове, те са мнозинство май..

И аз мисля, че английските шеги не са забавни, а за бавни
(не визирам колегата по-горе де)
Инак тая Гунчева ми е доста анти и това, което го е написала също не е никак ОК, но за съжаление е възможно, колкото и нереално да звучи към момента.. Те и украинците на 23/02 са си легнали в относително мирна държава, ама.. Та дано не се случва, но да се замислят предателите на високи постове, те са мнозинство май..

И аз мисля, че английските шеги не са забавни, а за бавни

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"