Криптовалути
Модератор: Общи модератори
Re: Криптовалути
Някой има ли идея за някаква по-стабилна борса от TradeOgre за шиткойни като - Kaspa, Nexa , Dynex примерно ? Че имам някакво известно количество от тези, а чувам кофти неща за Огрето и се чудя дали да ги преместя и дали е възможно още даже 

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Търсиш къде да ги държиш или къде да ги продадеш? Звучи ми като първото, което не е добро решение като цяло да държиш каквото и да е на борса била тя някаква шано като изброените или "голяма и стабилна" като кракен или байнанс. Нищо ли не научихте от FTX
Та ако просто искаш да си ги държиш някъде леджър е мястото, ако поддържа твоите шиткойни, ако не някой софтуерен портфейл. А за продаване нямам идея честно казано, до колкото знам масово се ползва uniswap и другите defi платформи за разни ниско ликвидни и слабо известни шитни дето ги няма по големите борси.

Да става въпрос за съхранение , ще потърся някакви софтуерни уолети, благодаря за съвета 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
don_gori написа:Някой има ли идея за някаква по-стабилна борса от TradeOgre за шиткойни като - Kaspa, Nexa , Dynex примерно ? Че имам някакво известно количество от тези, а чувам кофти неща за Огрето и се чудя дали да ги преместя и дали е възможно още даже
Провери по-скоро за смислени online wallet решения... KAS-а си има собствен, например... а KAS-овете да ги изкараш от TО става все по-невероятно да се случи... освен, ако не ги продадеш на моментен курс и с парите не си купиш отново, в друга борса (Gate.io, например). Но ще реализираш едни 30% загуба... другият вариант е да чакаш и да стискаш палци да стане чудо... TО имат проблем с KAS от 1 месец...
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
https://www.tradingview.com/news/todayq ... t-methods/
Japanese automobile giant Honda now accepts Bitcoin and Ethereum as payment methods
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
И Бова Кар, и Бова Кар.
Макар да не е баш директно, ами със съдействието на Бонекс, което не знам как точно става, вероятно отиваш с коня си и го продаваш на Бонекс, а Бова Кар получава кеша и пред държавата реално купуваш с кеш...не знам как е. Някой ако знае да каже.
Иначе чакай само да наближи халвинга и да видиш как ще има засилване на новините как все някой приема кон, някъде за нещо си.

Иначе чакай само да наближи халвинга и да видиш как ще има засилване на новините как все някой приема кон, някъде за нещо си.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Той и Мъск каза, че ще почне да взима пак биткойн за тесла когато повече от 50% от използваната енергия за копане е renewable, което отдавна е факт. Ама по-добре да го направи в разгара на булмаркета, щото ако сега качи 2к тая новина тогава ще бутне 20к нагоре
Ако мога да си купя тесла директно с бития кон и да не му платя данък ще е топ

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
https://youtu.be/2XlYSmIlpfs?si=CNuxnXbfQ7waewsy
Задължително видео за всеки ноукойнър и за всеки койнър! Макар да не си превеждам идеално всичко, толкова важни въпроси засяга, че си е майндсет!
За пореден път се убеждавам колко добро сито има Ванката относно хората, които следи.
Задължително видео за всеки ноукойнър и за всеки койнър! Макар да не си превеждам идеално всичко, толкова важни въпроси засяга, че си е майндсет!
За пореден път се убеждавам колко добро сито има Ванката относно хората, които следи.
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Сатоши Накамото - или по-точно който/които са зад този псевдоним публикува първия си пост след почти 5 години в X (Twitter).
Мислите ли,че ще повлияе по някакъв начин в краткосрочен план на цената на Бития-кон ? И ако да - в каква посока ?
Въпроса ми не е свързан със спекулация, а става дума за евентуална акумулация / малко е като мотото на Инвестклуб, но перифразирано
/
Мислите ли,че ще повлияе по някакъв начин в краткосрочен план на цената на Бития-кон ? И ако да - в каква посока ?
Въпроса ми не е свързан със спекулация, а става дума за евентуална акумулация / малко е като мотото на Инвестклуб, но перифразирано

„Битĸoйнът e пpeдиĸaтнa мaшинa. Πpeз cлeдвaщитe мeceци щe изcлeдвaмe paзлични acпeĸти, ĸoитo нe ca вĸлючeни в бялaтa ĸнигa нa пpoeĸтa. Bcичĸи тeзи acпeĸти ca чacт oт peшeниeтo и ca мнoгo вaжни. Hяĸoи oт тeзи идeи бяxa зaceгнaти пpeз пъpвитe гoдини; ceгa e мoмeнтът дa ги eĸcтpaпoлиpaмe и oбяcним“.
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Никак няма да повлияе.
Като го видях това преди не помня колко дена и викам айде пак някой папагал се прави на Сатоши.
Ама не го пусках тука защото никой нямаше да му обърне внимание, понеже нови хора в темата няма освен теб.
Тоест всеки е свикнал със заглавия и статии тип "видях Неси от Лох Нес".
Отдолу на статията имаше оригиналния текст на английски от Х ли беше, не помня вече и пишеше да не се вярва на това защото зад тоя профил стоял еди кой си преди време
не ми се търси кой.
И тоя инвестклуб не си губи времето с него относно крипто. Много тъпотии му лъснаха с времето, от крипто ентусиаст се оказа(СПОРЕД МЕН)че просто е яхнал вълната тогава покрай булмаркета и пускаше видеа, които да се харесват на хората. През целия беър маркет се скри като мишок и нито едно съществено видео няма. По едно време се появи да хейти Биткойн и да обяснява някакви глупости. Не знам как е възможно за човек, който си личеше, че разбира материята, пускаше видеа за всяко неща с крипто, изведнъж да изгуби интерес, някаква книга издаде даже(може и електронна да беше)лого на Етериум имаше и още неща, подкастове с Пламен имаше и т.н. да не изреждам всичко.
Ще го видя по време на булмаркета дали ще се появи(няма начин да не почне пак според мен заради гледаемостта тогава на тема крипто)но вече тотално не обръщам внимание на видеата му, гледам заглавието и обикновено не ме вълнува. Едни и същи гости с едни и същи мрачни прогнози за края на света.
Като почне булмаркета на всичко ще е обратното.
И да знаеш, ако Сатоши се появи, много преди да прочетеш ти някоя новина, цената ще го е отразила.
Защото единственото доказателство, което някой може да извади, че е Сатоши е като размърда онези койни, които се следят. Които койни кой знае вече дали са 1млн. и дали реално са на Сатоши.
През годините има много идиоти, които са излизали и казвали даже "аз съм Сатоши".
Чакай, потърсих и ето статията, наистина от Х беше и пише там акаунта на кой е "бил":
https://www.google.com/amp/s/www.kaldat ... ml%3famp=1

Като го видях това преди не помня колко дена и викам айде пак някой папагал се прави на Сатоши.

Отдолу на статията имаше оригиналния текст на английски от Х ли беше, не помня вече и пишеше да не се вярва на това защото зад тоя профил стоял еди кой си преди време

И тоя инвестклуб не си губи времето с него относно крипто. Много тъпотии му лъснаха с времето, от крипто ентусиаст се оказа(СПОРЕД МЕН)че просто е яхнал вълната тогава покрай булмаркета и пускаше видеа, които да се харесват на хората. През целия беър маркет се скри като мишок и нито едно съществено видео няма. По едно време се появи да хейти Биткойн и да обяснява някакви глупости. Не знам как е възможно за човек, който си личеше, че разбира материята, пускаше видеа за всяко неща с крипто, изведнъж да изгуби интерес, някаква книга издаде даже(може и електронна да беше)лого на Етериум имаше и още неща, подкастове с Пламен имаше и т.н. да не изреждам всичко.
Ще го видя по време на булмаркета дали ще се появи(няма начин да не почне пак според мен заради гледаемостта тогава на тема крипто)но вече тотално не обръщам внимание на видеата му, гледам заглавието и обикновено не ме вълнува. Едни и същи гости с едни и същи мрачни прогнози за края на света.

И да знаеш, ако Сатоши се появи, много преди да прочетеш ти някоя новина, цената ще го е отразила.

През годините има много идиоти, които са излизали и казвали даже "аз съм Сатоши".

Чакай, потърсих и ето статията, наистина от Х беше и пише там акаунта на кой е "бил":

https://www.google.com/amp/s/www.kaldat ... ml%3famp=1
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Само да добавя, че Сатоши го няма от 2010та. И профил в туитър не е имал. Тва са някви медийни тъпотии.
Някой тук чел ли е Цифрова Крепост на Дан Браун? Задължителна за всички максита... Там го има първообраза на Сатоши още през далечната 1998год.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
То и идеята за децентрализирани валути не е от времето на Биткойн, ама уви, само той успява засега. За технологията блокчейн да не говорим от кога е. 

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Силно препоръчвам ако държите алтове в момента да изгледате това видео
https://youtu.be/BS97fnX0944?si=6KsIbCsZY7Wy7HgY
https://youtu.be/BS97fnX0944?si=6KsIbCsZY7Wy7HgY
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
https://cryptodnes.bg/ferrari-priema-pl ... omobilite/
Тука пък Ферари приемали БТЦ, Етер и усдс.
Да им се чуди човек.
И алени една статия за Бъфет, нещо имал към 500-700 млн. в някаква банка свързана с крипто. Ей това вече ще е голям катарзис.
Още не е казвал нещо положително за Биткойн де. 
П.п: Видеото е топ, ама Ванката тези неща ги говореше с почти същите думи на разбираем български от две години насам.
Тука пък Ферари приемали БТЦ, Етер и усдс.

И алени една статия за Бъфет, нещо имал към 500-700 млн. в някаква банка свързана с крипто. Ей това вече ще е голям катарзис.

П.п: Видеото е топ, ама Ванката тези неща ги говореше с почти същите думи на разбираем български от две години насам.