Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от drevnia » 07 Ное 2020, 14:50

blacksapphire написа:Опасявам се, че според учените, :mhihi: доста хора тук са го изкарали.

https://www.bgonair.bg/a/4-world/208241 ... i-delirium

според същите учени тебе най яко тее гепил

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 07 Ное 2020, 16:57

Малко инфо от първа ръка как протече чайна вируса при мен. Та значи от вторник почнаха първите симптоми събудих се с лека температура ,кашлица и болки в стомаха. За няколко часа се покачи докъм 38,7. Естествено зъннах на личния лекар който ме предупреди около 10 пъти поне да НЕ ходя в болница и ми предписа Азакс 500мг + пробиотик и някакъв сироп за кашлица. Първия ден не съм пил нищо освен 1-2 парацетамола за температурата. На втория ден температурата беше малко по-ниска около 38. Стомахът ми мина напълно ,а кашлицата изчезна и остана само една тежест в гърдите все едно съм изпушил кутия цигари. Именно заради нея започнах да пия Азакс-а. На третия ден температурата спадна докъм 37,5 ,а гърдите ми бяха по-добре. Вчера беше четвърти ден и мога да кажа че симптомите бяха изчезнали на 99%. Днес се чувствам перфектно и нямам и помен от температура или кашлица. Дишането си ми е все едно нищо не е било. Сега поне до края на другата седмица ще съм в карантина за което ме е най яд на ковида ,но няма как. Та така мина великия китайски вирус при мен след толкова плашене може би щот не гледам новини :ok:

П.С Теста който ми правиха е от антигенните така че не влизам в официалната статистика ,а и нямам желание.

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d

Мнение от stean » 07 Ное 2020, 16:58

Гледайте и разсъждавайте...
https://www.youtube.com/watch?v=CeTliWw ... e=youtu.be

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 07 Ное 2020, 17:31

seimo написа: :ok:

П.С Теста който ми правиха е от антигенните така че не влизам в официалната статистика ,а и нямам желание.

Положителен е бил все пак?

На мен в семейството на моя близка са се тръшнали всички. Повече са психясали де. Но мъжът е 10-ти ден с температура. Викали са дори Мангъров да ги преглежда. Тест не са правили.

Мангъров казал, че за този вирус нормалното било 2 седмици температура, но около 9-тив ден всички изперквали и започвали всякакви лечения и медикаменти от джипито.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 07 Ное 2020, 17:38

sub_eleven написа:

Естествено иначе нямаше да пиша.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 07 Ное 2020, 17:41

Когато си позитивен с нормален разсъдък а не психясал от страх щото хиляди ша умрът , може да се възстановиш от грипа и по бързо . :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 07 Ное 2020, 17:42

seimo написа:
sub_eleven написа:

Не звучи особено безобидно историята ти. Звучи като да си имал късмет на фона на познатите ми. Може би наистина заради това, че си бил спокоен и не си се панирал.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 07 Ное 2020, 17:51

Изображение

Общо взето това е как се случват нещата.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 07 Ное 2020, 17:53

До човек е. Познат на 28, спортист...се гърчи 10 дена...е, не умря. Ама не мина и леко. Има и възтастни да го изкарват леко. Колежката дето е с корона е била 2 дни с темп и това е. Но гаранция, че ще го изкараш леко няма.
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 07 Ное 2020, 17:59

На късмет ли излиза, че се случват?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 07 Ное 2020, 18:02

sub_eleven написа:
seimo написа:
sub_eleven написа:

Не звучи особено безобидно историята ти. Звучи като да си имал късмет на фона на познатите ми. Може би наистина заради това, че си бил спокоен и не си се панирал.

Моите познати пък повечето го караха леко. Някой дори без никакви симптоми, но ги хванаха че са заразени покрай пътуването до Гърция лятото.

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 07 Ное 2020, 18:04

Обоняние губи ли?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 07 Ное 2020, 18:06

Така се случват нещата като те запрът в болницата с още пет опикани зеленчука в една стая . Тъпчат те с антибиотици и имуносупресори докато пипнеш както си трябва накрая вътрешноболничната инфекция . После си пътник щото нямаш имунитет за нищо вече и най тривиални инфекции са смъртоносни . Състоянието е същото като при лечение на спин . И това ясно се вижда че колкото повече ковид болни има в болниците се вдига и смъртноста .
Последна промяна Jordana на 07 Ное 2020, 19:31, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 07 Ное 2020, 18:35

sub_eleven написа:Обоняние губи ли?

Обонянието от вчера започна да ми се губи леко от време на време, но може и да е от антибиотика понеже го дават като страничен ефект.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 07 Ное 2020, 22:41

https://www.youtube.com/watch?v=XmySZPe_2BU
Кирчо - Брейка (вълкЪ) мнооо изнервен деева :mrgreen: , не успях да изгледам цялото видео. :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата