Бъдещето на ЕС?
Модератор: Общи модератори
Re: Бъдещето на ЕС?
steeN написа:Не разбирате правилно какво ви казват хората - предполага се, че някой ще тръгва срещу европейската армия... и на този някой изобщо не му харесва, че ще има такава. И вие да бяхте на негово място и вие щяхте да недоволствате. Добре е човек да може да поглежда от други гледни точки, не само своята
И кой "ще тръгва срещу европейската армия?"
За един приятел от САЩ питам, дето ме пита за времето в Гренландия

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
BMW_POWER написа:
И кой "ще тръгва срещу европейската армия?"
За един приятел от САЩ питам, дето ме пита за времето в Гренландия
Идеята е европейската армия да тръгне на изток, пък там вече който я пресрещне......
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и се наредил пред банката да обмени едни пари 
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
nickstorm написа: Идеята е европейската армия да тръгне на изток, пък там вече който я пресрещне......
Логиката сочи, че най-вероятно е да е тоя дето най-негодува против тая армия. А той не е в америка, ония даже натиска да я има тая армия.

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
b_u_b_o написа:nickstorm написа: Идеята е европейската армия да тръгне на изток, пък там вече който я пресрещне......
Логиката сочи, че най-вероятно е да е тоя дето най-негодува против тая армия. А той не е в америка, ония даже натиска да я има тая армия.
Странно, че Тръмп не дава да има руски бази във Венецуела и Куба-било много близо до Щатите... Виж, ако американските бази са на браздата м/у украйна и Русия това е напълно приемливо
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и се наредил пред банката да обмени едни пари 
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Аз имам следния въпрос - като е толкова зле положението тука, що Коцето ще е с още по-малък резултат на следващите избори? Нали той е изразителят на това недоволство... до колкото си спомням и ти се отрече от него. Защо не му върви посланието? Сега чакаме на Радев, но от толкова балансиране ни натресе баш на Турция, която не съм забелязал да е един от желаните партньори на България особено (независимо от коя страна на оградата ходиш). Баси алтернативата.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Щото лъва падна в канала ..Аз имам следния въпрос - като е толкова зле положението тука, що Коцето ще е с още по-малък резултат на следващите избори?

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- bereta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F07, 258 k.с. Bang & Olufsen
- Мечтае да кара: Към следващия концерт на AC/DC
integral написа::OT:
Знаех си, че ще бъде грешка да влизам тук след толкова време, но така и така влязох
steeN написа:Не съм очаквал да повтаряш най-елементарните опорки. СЪС Русия може да работи някой с голяма тояга... Китай, САЩ единствено... иначе почваш да работиш ЗА Русия. ЕС се опита и в момента, в който прояви собствено мнение ни удариха с енергийна криза... затова и европейската армия е неизбежна. Трябва да си адски наивен за да не виждаш, че ако Украйна отиде под контрола на чебурашките, следващите са балтийските държави и после кой знае... апетитът идва с яденето.
Аз пък не съм учуден, че ти си мелиш стандартните простотии толкова години подред (то вече кой ли и обръща внимание).
Съюза ''със'' не се използва преди дума която не започва със "с" или "з", но в твоята шарена реалност явно и това правило вече не важи.
Викаш голяма тояга или бачкаш за Русия................., ти нали беше най-големия специалист по таблиците и графиките, дай някоя да видим барем какви са бяха цените на енергийните ресурси които получаваше ЕС до 2022 и в момента![]()
За таблички онагледяващи състоянието на икономиките на въпросното ЕС преди и сега по-добре не давай, че ще стане страшно.
''европейската армия е неизбежна'' - от дилъра на Зеленски ли зареждаш, сам вярваш ли си, че ако отбора на урсулите все пак решат да тръгнат срещу Русия ще има сухопътни сражения между ''европейската армия'' и руската
![]()
![]()
Въпроса ще бъде решен в рамките на броени часове и със сигурност няма да бъде в полза на урсулите![]()
Трябва да си адски наивен, исторически неграмотен и незапознат с историята на нещото наречено Украйна, и етническия и състав. Не случайно в интервюто на Карлсон с Путин, последния започна с историята на пътуванията си из западна Укропия.
Ако наистина смяташ, че на Русия и трябват дивите, гладни селски племена населяващи териториите на запад от Киев, които са предизвиквали отвращение дори в отрядите на СС през втората световна война то ти си безгранично наивен или просто местния ретранслатор на отбора ''ПП/ДБ'' / ''Мерц, Урсула и другите приказни герои''.
Ако зеления скоро не му сложат намордника то въпросната ''държава'' Украйна ще спре да съществува изцяло. Още след края на втората световна война - Унгария, Полша и Румъния точат зъби за областите където преобладават етническите им съграждани оказали се там по стечение на историческите събития.
Понеже явно ти убягва и факта, че и Полша и Унгария казаха, че зеления ще види членство в ЕС през крив макарон, ако не позволи на поляците да направят пълна ексхумация на жертвите на Волинското клане и не се покаят публично (демек да признат, че укрите фактически са извършили геноцид) и не започне да зачита и спре с насилствената мобилизация на унгаро-говорящото население![]()
Та ако смяташ, че гореспоменатите ще ''пропуснат'' поне да опитат да си вземат обратно тези области то явно си загубил всякаква връзка с обективната реалност по една или друга причина.....................
Относно трите балтийски тигъра които балансират на ръба на собственото си изчезване на първо място поради демографски причини и по същество териториите които заемат са предимно блата и гори..................
Ако смяташ, че на Русия и липсват подобни ''райски кътчета''
Jordana написа:Молдова оттече в канала , след като румънския стана единствения официален език в Молдова сега се иска и заличаване на Молдова като държава ...Президентката на Молдова Мая Санду отвори отново темата за обединение на Румъния и Молдова...
Те отдавна са там, но обединение скоро едва ли ще има защото Гагаузия и Преднистровието ще са камъните които ще им избият зъбите както и преди 20-25 години (от тогава са и въпросните складове с оръжие и боеприпаси в Преднистровието) които явно не случайно не са били извозени към Русия.
На урсулите им свършва въздуха иначе отдавна да са дали команда на аверката им Сандуту да започва с ''обединението'' и ако се объркат да стартират в момента ще го изядат двоен на четвърта степен
Ле леее, става страшно. Слезни Боже, да си прибереш вересиите!
Ride on
- bereta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F07, 258 k.с. Bang & Olufsen
- Мечтае да кара: Към следващия концерт на AC/DC
[quote="BMW_POWER"]Потърсете в Гугъл, колко фирми (а и физически лица) са фалирали в Германия за 2022, 2023, 2024 и за първите месеци на 2025. Другото са само подробности.[/quote
Ами това е истинския капитализъм. Този, който ни даде всички технологии. Има си цена. Милиони фирми и предприемачи са фалирали за да има Канада, Америка и ЕС. И когато премахнат всички субсидии и социални политики, света пак ще си дойде на място. Аз не искам да плащам за некадърни, мързеливи селски тарикати. Здрави, прави, но на социалки. Ай сиктир!
Ами това е истинския капитализъм. Този, който ни даде всички технологии. Има си цена. Милиони фирми и предприемачи са фалирали за да има Канада, Америка и ЕС. И когато премахнат всички субсидии и социални политики, света пак ще си дойде на място. Аз не искам да плащам за некадърни, мързеливи селски тарикати. Здрави, прави, но на социалки. Ай сиктир!
Ride on