Цените на горивата
Модератор: Общи модератори
- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
Re: Евтини горива зима 2014-2015
Според мен е измамно това временно падане на цените. След няколко дни би трябвало да се качат, но ще видим.
Аз лично съм сравнително доволен от сегашните цени на бензина специално. Все пак е 30 стотинки по-евтин от лятото и есента на 2014-та.
Въпреки че реално трябва да е доста надолу цената, пак е ок.
Аз лично съм сравнително доволен от сегашните цени на бензина специално. Все пак е 30 стотинки по-евтин от лятото и есента на 2014-та.
datchko написа:Според мен е измамно това временно падане на цените. След няколко дни би трябвало да се качат, но ще видим.
Абе едно време бях чул че сега за лятото ще бъде покачена цената на горивото заради наплива от туристи

- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Не знам какви теории има, знам само, че сега плащане за насраните/фалшиви горива по скъпо от немци и австрийци.
По-голяма гавра от това....?????????????
По-голяма гавра от това....?????????????
Всичко движат бъгнатите хамериканци ту се качва ту слиза това е заради русия нали и тя трябва да продава 

axel.folu написа:Всичко движат бъгнатите хамериканци ту се качва ту слиза това е заради русия нали и тя трябва да продава
Точно и с ниския долар и ниската цена искаха да прецакат руснаците. Само че нещо не им се получи, защото руснаците казаха, че на такава ниска цена няма да продават/изнасят. Но пък се възползваха от ниския долар и държавата си купи няколко големи чужди корпорации които бяха в затруднение заради това. Пък после да го вдигат долара.
Да видиме сега лятото как ще сме със това покачване заради туристите.Много ми е интересно заради други и заради държавата ние го духаме под вода
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
EKO за 2ри път ги гепят на акция за нарушения ... и Шел ...

http://novanews.bg/news/view/2015/03/27 ... %82%D0%B5/

- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
host написа:EKO за 2ри път ги гепят на акция за нарушения ... и Шел ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В случая на Шел поне беше маловажно нарушение (поне за мен). Просто повечето хора не се интересуват откъде идват горивата, а дали не ги лъжат с количеството.
При Еко парадоксалното е, че рекламират контрол и качество, а сега репортажът показва нечистени от 3 години резервоари..

Съвсем случайно разбрах, че ОМВ вземали дизела от ИНСА - без коментар...
Sent from my iPhone using Tapatalk
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
© написа:Съвсем случайно разбрах, че ОМВ вземали дизела от ИНСА - без коментар...
ИНСА не са ли само търговец? Едва ли рафинират дизел?
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Намаление ли има нещо? Днес при нас бензина 95, по малките бензиностанции на 2.02лв 

ИНСА правят масла, по едно време правеха и горива сега не знам как е, но при всички положения да може да застане между лукойл и омв при тези продажби или ще е внос или ще е производство
или и двете
Лично аз нито масла, нито горива бих сложил на мой автомобил от тях, въпреки че като фирма изглеждат коректни, но все пак са в най-ниския ценови клас и на горивата и на маслата.

Лично аз нито масла, нито горива бих сложил на мой автомобил от тях, въпреки че като фирма изглеждат коректни, но все пак са в най-ниския ценови клас и на горивата и на маслата.
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Ще се кавача имаме НАМАЛЕНИЕ на горивата 

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
super_mario написа:Ще се кавача имаме НАМАЛЕНИЕ на горивата
Това е подготовка за следващо изстрелване към върховете. Една назад и после, две напред.
Два месеца бяхме с по-скъпо гориво от Австрия