Одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни (+ Анкета)
Модератор: Общи модератори
Re: Одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни (+ Анкета)
А пушенето във форума разрешено ли е или ше го махаме тоя зеления - 

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
dimov_ написа:А пушенето във форума разрешено ли е или ше го махаме тоя зеления -
Анатема

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
А аз съм забелязал ,че в извън темата ,когато един всезнайко /ментор ,сърдитко , отворко , / се покрие веднага идва друг още по-надъхан !
Така или иначе ситуацията в България е доста по-различна от по-напредналите държави и за това първоначално нещата ще се подобрят САМО със забрани и санкции а не със молби и самодисциплина.

Така или иначе ситуацията в България е доста по-различна от по-напредналите държави и за това първоначално нещата ще се подобрят САМО със забрани и санкции а не със молби и самодисциплина.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
dimov_ написа: Tова, че съм допуснал теб и приятелите ти вътре не ти дава право да определяш правилата там.
Aко ям на твоя сметка в пицарията ти, ти ще определяш правилата, но нали знаеш, че който плаща той поръчва музиката

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
drago_pavlov написа:dimov_ написа: Tова, че съм допуснал теб и приятелите ти вътре не ти дава право да определяш правилата там.
Aко ям на твоя сметка в пицарията ти, ти ще определяш правилата, но нали знаеш, че който плаща той поръчва музиката
В кое заведение пушачите получават поръчката си безплатно???...кажи да ходим там?

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Nasko_ написа: Не знам какво се опитваш да докажеш с тези 2 провинции...като в трета се обсъжда
Btw Хамбург е една от провинциите
що се правиш на сила на луд ся...с това че има провинции, в които е в сила забраната доказвам, че твърдението "Германия (цялата държава) е отменила забраната за пушене", както беше посочено - не отговаря на истината. Не става въпрос колко провинции са я въвели, а дали я има или няма изобщо в германия.
btw (на български: между другото) Хамбург освен провинция е и град и става вапрос именно за града, а не за провинцията.
zazomazo написа:ти недей да порицаваш човекО, той учи за доФтор и се смята /подобно на флейм-а/ за по-интелЕгентен от останалите
еххх хората като теб... и девиза "мисленето е най-големия ми враг"

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
ineedmoney написа:Nasko_ написа: Не знам какво се опитваш да докажеш с тези 2 провинции...като в трета се обсъжда
Btw Хамбург е една от провинциите
що се правиш на сила на луд ся...с това че има провинции, в които е в сила забраната доказвам, че твърдението "Германия (цялата държава) е отменила забраната за пушене", както беше посочено - не отговаря на истината. Не става въпрос колко провинции са я въвели, а дали я има или няма изобщо в германия.
btw (на български: между другото) Хамбург освен провинция е и град и става вапрос именно за града, а не за провинцията.
:
Ами то дефакто в 80% от страната се пуши. Това, че са отменили забраната и в Хамбург ги прави повече...затова те питам защо даваш за пример страна, в която пушенето е разрешено почти на цялата и територия. Ти си се хванал за това, че колегата е написал нещо, което не отговаря на истината, но след него ти го направи същото. Остави настрана това, което беше написано от колегата...ако можеш ми дай логично обяснение, защо държави с икономика, която е светлинни години над нашата отмениха забраната? Давам за пример една Гърция, която и в този тежък момент е с икономика 5 пъти по голяма от нашата?

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Ся се сетих за един друг колега дето ги спрял цигарите, и се сетих за един доктор.. та бъдещ докторе, дай ми некъФ смислен отговор:
http://www.tokudabolnica.bg/bg/page/4/newsid/154
п.п. Та вие са искате да ни Уморите ли ве
п.п.2 Пак има смислен от него ма да видим, кво си научил....пак не е ясно и доказано, ма е факт.
Като парадокса за недоносените бебета.
- Прави ми впечатление, че все по-често оперирам скоро спрели цигарите млади хора. Все още не намирам обяснение в медицинската литература на причината за това. Дали е свързано с тютюнопушенето, дали е свързано със спирането на цигарите, дали е друга причината, не е ясно.
http://www.tokudabolnica.bg/bg/page/4/newsid/154
п.п. Та вие са искате да ни Уморите ли ве

п.п.2 Пак има смислен от него ма да видим, кво си научил....пак не е ясно и доказано, ма е факт.
Като парадокса за недоносените бебета.
Аз съм непушач от вече близо 7-8 години , преди това пуших 4 години , но ми се струва че вече прекаляват с издевателствата над пушачите. Не стига че цигарите са адски скъпи , не стига че забраниха по заведения и кво ли не ами сега и ново двеста. Ами освен да ги забранят цигарите тотално като наркотиците и това е.
Иначе няма по-грозна гледка за мен от това да видиш младо готино момиче да дърпа жадно от някоя цигара
Иначе няма по-грозна гледка за мен от това да видиш младо готино момиче да дърпа жадно от някоя цигара

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Чакай бе, никой не ви спира да пушите! На улицата пуши, у вас си пуши, в колата си пуши, даже като ония добрите майки в едната ръка детето в другата цигарата и му чади в лицето. Ама на закрити обществени места - НЕ
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
ineedmoney написа:...zazomazo написа:ти недей да порицаваш човекО, той учи за доФтор и се смята /подобно на флейм-а/ за по-интелЕгентен от останалите
еххх хората като теб... и девиза "мисленето е най-големия ми враг"

с написаното от теб потвърждаваш това червеното отгоре

факта, че учиш медицина и че евентуално ще завършиш /по някакъв начин/ не е критерий, че "мисленето ти е най-големия приятел"
пълно е със завършили студенти, които поради липса на достатъчно багаж се реализират като фелдшери на село и предписват антибиотик за щяло и нещяло....та времето ще покаже ти от коя порода си..

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
BMW_RIDER написа: Ама на закрити обществени места - НЕ
Да, засега ще бъде така, ама не защото ти казваш, докато се тръшкаш

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет

Всеки отказал цигарите е напълнял доста,което е също доста вредно!
Е.Димитров написа::OT:
Ъхъ, вредно е.
И сигурно пак закона или непушачите са виновни, че отказалият цигарите пушач си възвръща обонянието и вкусовите усещания и поради тази причина всичко му е по-вкусно и яде повече?

- armagedon01
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 D "01, E90 320 D" 07
Е.Димитров написа::OT:
Предвид раковите заболявания, които могат да сполетят всеки един пушач, едва ли няколко излишни килограма са най - големия му проблем .......
Последна промяна armagedon01 на 19 Май 2012, 15:05, променена общо 1 път