Одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни (+ Анкета)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

...

Пуша и съм ПРОТИВ ЗАБРАНАТА
111
23%
Пуша и съм ЗА ЗАБРАНАТА
50
10%
Не пуша и съм ПРОТИВ ЗАБРАНАТА
30
6%
Не пуша и съм ЗА ЗАБРАНАТА
265
55%
Не ме интересува
26
5%

Общо гласове : 482
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни (+ Анкета)

Мнение от dimov_ » 18 Май 2012, 15:34

А пушенето във форума разрешено ли е или ше го махаме тоя зеления - :smoke:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 18 Май 2012, 15:40

dimov_ написа:А пушенето във форума разрешено ли е или ше го махаме тоя зеления - :smoke:

Анатема :mhihi:
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 18 Май 2012, 15:54

А аз съм забелязал ,че в извън темата ,когато един всезнайко /ментор ,сърдитко , отворко , / се покрие веднага идва друг още по-надъхан ! :OT:

Така или иначе ситуацията в България е доста по-различна от по-напредналите държави и за това първоначално нещата ще се подобрят САМО със забрани и санкции а не със молби и самодисциплина.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 18 Май 2012, 21:35

dimov_ написа: Tова, че съм допуснал теб и приятелите ти вътре не ти дава право да определяш правилата там.

Aко ям на твоя сметка в пицарията ти, ти ще определяш правилата, но нали знаеш, че който плаща той поръчва музиката :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_ » 18 Май 2012, 21:55

drago_pavlov написа:
dimov_ написа: Tова, че съм допуснал теб и приятелите ти вътре не ти дава право да определяш правилата там.

Aко ям на твоя сметка в пицарията ти, ти ще определяш правилата, но нали знаеш, че който плаща той поръчва музиката :mhihi:

В кое заведение пушачите получават поръчката си безплатно???...кажи да ходим там? :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 18 Май 2012, 22:04

Nasko_ написа: Не знам какво се опитваш да докажеш с тези 2 провинции...като в трета се обсъжда :dunno:
Btw Хамбург е една от провинциите :)

що се правиш на сила на луд ся...с това че има провинции, в които е в сила забраната доказвам, че твърдението "Германия (цялата държава) е отменила забраната за пушене", както беше посочено - не отговаря на истината. Не става въпрос колко провинции са я въвели, а дали я има или няма изобщо в германия.
btw (на български: между другото) Хамбург освен провинция е и град и става вапрос именно за града, а не за провинцията.
zazomazo написа:ти недей да порицаваш човекО, той учи за доФтор и се смята /подобно на флейм-а/ за по-интелЕгентен от останалите

еххх хората като теб... и девиза "мисленето е най-големия ми враг" :winky:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_ » 18 Май 2012, 22:37

ineedmoney написа:
Nasko_ написа: Не знам какво се опитваш да докажеш с тези 2 провинции...като в трета се обсъжда :dunno:
Btw Хамбург е една от провинциите :)

що се правиш на сила на луд ся...с това че има провинции, в които е в сила забраната доказвам, че твърдението "Германия (цялата държава) е отменила забраната за пушене", както беше посочено - не отговаря на истината. Не става въпрос колко провинции са я въвели, а дали я има или няма изобщо в германия.
btw (на български: между другото) Хамбург освен провинция е и град и става вапрос именно за града, а не за провинцията.
:

Ами то дефакто в 80% от страната се пуши. Това, че са отменили забраната и в Хамбург ги прави повече...затова те питам защо даваш за пример страна, в която пушенето е разрешено почти на цялата и територия. Ти си се хванал за това, че колегата е написал нещо, което не отговаря на истината, но след него ти го направи същото. Остави настрана това, което беше написано от колегата...ако можеш ми дай логично обяснение, защо държави с икономика, която е светлинни години над нашата отмениха забраната? Давам за пример една Гърция, която и в този тежък момент е с икономика 5 пъти по голяма от нашата? ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 18 Май 2012, 23:10

Ся се сетих за един друг колега дето ги спрял цигарите, и се сетих за един доктор.. та бъдещ докторе, дай ми некъФ смислен отговор:
- Прави ми впечатление, че все по-често оперирам скоро спрели цигарите млади хора. Все още не намирам обяснение в медицинската литература на причината за това. Дали е свързано с тютюнопушенето, дали е свързано със спирането на цигарите, дали е друга причината, не е ясно.

http://www.tokudabolnica.bg/bg/page/4/newsid/154

п.п. Та вие са искате да ни Уморите ли ве :smoke:
п.п.2 Пак има смислен от него ма да видим, кво си научил....пак не е ясно и доказано, ма е факт.
Като парадокса за недоносените бебета.

Потребител
Аватар

Мнение от mmaxx » 18 Май 2012, 23:29

Аз съм непушач от вече близо 7-8 години , преди това пуших 4 години , но ми се струва че вече прекаляват с издевателствата над пушачите. Не стига че цигарите са адски скъпи , не стига че забраниха по заведения и кво ли не ами сега и ново двеста. Ами освен да ги забранят цигарите тотално като наркотиците и това е.
Иначе няма по-грозна гледка за мен от това да видиш младо готино момиче да дърпа жадно от някоя цигара :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 18 Май 2012, 23:44

Чакай бе, никой не ви спира да пушите! На улицата пуши, у вас си пуши, в колата си пуши, даже като ония добрите майки в едната ръка детето в другата цигарата и му чади в лицето. Ама на закрити обществени места - НЕ
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 18 Май 2012, 23:48

ineedmoney написа:...
zazomazo написа:ти недей да порицаваш човекО, той учи за доФтор и се смята /подобно на флейм-а/ за по-интелЕгентен от останалите

еххх хората като теб... и девиза "мисленето е най-големия ми враг" :winky:

:OT:
с написаното от теб потвърждаваш това червеното отгоре :winky:

факта, че учиш медицина и че евентуално ще завършиш /по някакъв начин/ не е критерий, че "мисленето ти е най-големия приятел"
пълно е със завършили студенти, които поради липса на достатъчно багаж се реализират като фелдшери на село и предписват антибиотик за щяло и нещяло....та времето ще покаже ти от коя порода си.. :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_ » 19 Май 2012, 0:54

BMW_RIDER написа: Ама на закрити обществени места - НЕ

Да, засега ще бъде така, ама не защото ти казваш, докато се тръшкаш ;) Да видим колко време ще изкара :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 19 Май 2012, 9:28

:OT:
Всеки отказал цигарите е напълнял доста,което е също доста вредно!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 19 Май 2012, 9:51

Е.Димитров написа::OT:

Ъхъ, вредно е.
И сигурно пак закона или непушачите са виновни, че отказалият цигарите пушач си възвръща обонянието и вкусовите усещания и поради тази причина всичко му е по-вкусно и яде повече? ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320 D "01, E90 320 D" 07

Мнение от armagedon01 » 19 Май 2012, 10:14

Е.Димитров написа::OT:

Предвид раковите заболявания, които могат да сполетят всеки един пушач, едва ли няколко излишни килограма са най - големия му проблем .......
Последна промяна armagedon01 на 19 Май 2012, 15:05, променена общо 1 път
На улицата се пазя не от крадци,а от полицията да не ми вземе парите.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата