Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от don_mimo » 27 Ное 2009, 10:00

аз пък от 3 седмици вече съм редовен през ден на фитнес и от 96кг сега съм 91 , повечко упражнения и малко диетка :)
на пролет живот и здраве ще пусна снимки с постиженията си .... ама сега не смея ,че "кобрата" (шапка му свалям) ме комплексира вече ...
успех на едричките хора като мен в отслабването :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 27 Ное 2009, 11:06

Не отслабвай на всяка цена, колега. Внимавай също с диетите. Диета в спорта викаме на определен хранителен режим, не на гладуване (ама това май го бъркат само в розали.ком :)) Та бичи си 5 яденета на ден, подбрани по съдържание и количество и само наблюдавай как тялото ти се доближава със всяка тренировка до генния си максимум ;))
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 27 Ное 2009, 11:09

White 1913 Power написа:фантазьора с палачинките те поздравява за едно от малкото верни неща които каза на фона на адски многото безмислени неща които изписа за ден и половина а именно че креатина е най-ефикасен в комбинация с глутамин но нека да не залъгваме хората че след няколко взимания ще станат телета-ще те питам 2 неща и ще

и аз го знам това, макар че не съм чел за тия работи от няколко години, но помня че креатин + глутамин си беше перфектна комбинация. Даже имaше 1 продукт не помня на коя фирма - 3в1 - креатин, глутамин и таурин ;)
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 27 Ное 2009, 11:27

Ползвайте Optimum Nutrition :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 27 Ное 2009, 12:04

spdrrk0 написа:
White 1913 Power написа:фантазьора с палачинките те поздравява за едно от малкото верни неща които каза на фона на адски многото безмислени неща които изписа за ден и половина а именно че креатина е най-ефикасен в комбинация с глутамин но нека да не залъгваме хората че след няколко взимания ще станат телета-ще те питам 2 неща и ще

и аз го знам това, макар че не съм чел за тия работи от няколко години, но помня че креатин + глутамин си беше перфектна комбинация. Даже имaше 1 продукт не помня на коя фирма - 3в1 - креатин, глутамин и таурин ;)

По принцип това + 3те БЦАА са основните аминокиселини и винаги е хубаво да се вземат , най-вече в прахообразна форма 100% чисти , без примеси както е при аминокислените на хапчета . До колкото знам , креатина трябва да се взема със въглехидрати за да се улесни усвояването му , до някъде чрез повишаването на инсулина, докато глутамина е хубаво да си се пие чист , защо в комбинация с въглехидрати се увеличава инсулина , който пък "намалява" соматотропина , който се стимулира от глутамина . За това се препоръчва вечер , преди лягане една доза глутамин може и някакъв казеинат , но в никакъв случай въглехидрати .
Аз съм 100% за аминокиселините на прах - и течните са добри , но вече излиза много скъпо.Глутамина е царя на аминокислните , но само с него не се постига много.Креатина е малко по-особен - освен , че може да задържи вода , може изобщо да не подейства , ако депата са си пълни , вследствие на пълноценно хранене.Много хора , включително и аз усещат минимален ефект от креатина...

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 27 Ное 2009, 12:18

bum_bum написа:Тапицирания скелет от времето на снимката правеше серии с набирания с по 50кг допълнителна тежест и клякаше на 180. Въпрос на предпочитания, някои предпочитат да изглеждат терминатори ама като влезех в залата излизаха, щото ги е срам с колко вдигат ;)

Не виждам кво срамно има да дигаш с нормални киограми при положение че си отишъл да градиш тяло а не си трибоец.
Мен винаги са ме размивали разни сладури който правят с много кила и се гънат като глист на буца и не знаят кво прават ,ама виж никой не прави с техните кила :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 27 Ное 2009, 12:22

MOGY написа:
bum_bum написа:Тапицирания скелет от времето на снимката правеше серии с набирания с по 50кг допълнителна тежест и клякаше на 180. Въпрос на предпочитания, някои предпочитат да изглеждат терминатори ама като влезех в залата излизаха, щото ги е срам с колко вдигат ;)

Не виждам кво срамно има да дигаш с нормални киограми при положение че си отишъл да градиш тяло а не си трибоец.
Мен винаги са ме размивали разни сладури който правят с много кила и се гънат като глист на буца и не знаят кво прават ,ама виж никой не прави с техните кила :mhihi:

Има голяма разлика , между хората които ти описваш и тези които наистина тренират с големи килограми,а не се подмятат като глист на буца . Всички крайности са лоши , но извинявай , смешно е 100 кг човек да прави серии на 80-90кг лежанка .

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 27 Ное 2009, 13:00

Аз за това казах нормални килограми,естествено че не е нормално 100кг мъж да не може да дигне повече от 90.За мен нормално е човек 100кг който не тренира от вчера да може да бутне 150 поне веднъж от лег.
Мисълта ми беше че като идеш да тренираш не виждам защо трябва да се срамуваш че някой в залата вдига повече от теб.
Тебе срам ли те е?Или да те е яд че и ти не можеш така?
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 27 Ное 2009, 13:15

MOGY написа:Аз за това казах нормални килограми,естествено че не е нормално 100кг мъж да не може да дигне повече от 90.За мен нормално е човек 100кг който не тренира от вчера да може да бутне 150 поне веднъж от лег.
Мисълта ми беше че като идеш да тренираш не виждам защо трябва да се срамуваш че някой в залата вдига повече от теб.

Явно казваме едно и също , но със различни думи :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 628csi; Brabus Widestar GL

Мнение от chris » 27 Ное 2009, 13:20

бай ячо, не говори глупости,
глутамина се пие след тренировка веднага, не преди лягане, явно си объркан нацяло.
глутаминасе пиеведнага сед тренировка, защото предпазва мускула от самоизяждане иначе няма смисъл да го пиеш преди лягане.
май ти и тъп !!! поне преписвай правилно.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 27 Ное 2009, 13:32

chris написа:бай ячо, не говори глупости,
глутамина се пие след тренировка веднага, не преди лягане, явно си объркан нацяло.
глутаминасе пиеведнага сед тренировка, защото предпазва мускула от самоизяждане иначе няма смисъл да го пиеш преди лягане.
май ти и тъп !!! поне преписвай правилно.

Оф , пак ли ти !? Много ясно , че се пие и след тренировка и преди тренировка и преди лягане , че даже и сутрин , ако искаш . Аз го свързах с това , че не е много хубаво да се пие с креатин на едно , защото креатина е много хубаво да се взема с въглехидрати и като че ли е по добре , веднга след тренировка - глутамин+БЦАА и евентуално 30 мин след това протеин+въглехидрати и креатин .

ПС:май някой друг преписва ...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 27 Ное 2009, 14:03

MOGY написа:Аз за това казах нормални килограми,естествено че не е нормално 100кг мъж да не може да дигне повече от 90.За мен нормално е човек 100кг който не тренира от вчера да може да бутне 150 поне веднъж от лег.

а тия 100 кг може да са на 1,70 и на 1,90 ръст... :roll: а и не си ли опира пак до генетика... :conf:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 320i

Мнение от NKolev » 27 Ное 2009, 14:16

:OT: Следя темата с интерес, но от две страници насам нямам думи :ranting: .
Не стига, че нищо не се разбира от спорните Ви коментари, а на всичкото отгоре и е доста
объркващо. Моля да спрете с личните си нападки, или да ги пренесете на друго място.
Глупости не ми се четат. Благодаря.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 27 Ное 2009, 14:25

Bogat-Beden написа:

а тия 100 кг може да са на 1,70 и на 1,90 ръст... :roll: а и не си ли опира пак до генетика... :conf:

Може да се каже . Тук е момента да се спомене , че упраженията с големи тежести (особено клякане и тяга) са силно противопоказни за хора от ектоморфния тип (1,90см 70кг) . Особени , при първите стъпки в залата е много важно да съобразиш упражненията с физиката и генетеиката си ...

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 27 Ное 2009, 14:33

Кой е казал, че трябва с големи тежести ?
Преди като влезнах за първи път в залата и направих най-срещаната и тъпа грешка, да тренирам само на машини и малко свободни тежести. След време като понаучих някой неща и като почнах да правя клек и тяга и просто се родих. Та като е слаб в началото да тренира само с лоста, но да ги прави тези упражнения. И разбира се трябва някой да му покаже как се изпълняват правилно, защото контузиите не са редки. И аз така от глупост си прецаках колената преди 2-3 години :confused:
Tux0 Ca !
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата