Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Re: Войната започна ...
Ми не ...не е добре да се разбере истината.
Още никой не беше и казал за нападение над Одеса укрите взривиха всички мостове...може да излизаш само с влак...ако те пуснат.
Мариупол....полицай го има , как казва няма как да излезете всичко е минирано...най-добре е в мазетата...
Продължавай с укропропагандата.
Още никой не беше и казал за нападение над Одеса укрите взривиха всички мостове...може да излизаш само с влак...ако те пуснат.
Мариупол....полицай го има , как казва няма как да излезете всичко е минирано...най-добре е в мазетата...
Продължавай с укропропагандата.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Руските танкисти и всякакви войничета наврени в разна военна техника сигурно са с мотивация -100
Тия украинци са направили много добро противотанково, да ги еВа
И в много от случаите се случва мунициите се взривяват и куполите хвърчат като фойерверки
Вероятно тия в танка просто се изпаряват за няколко милисекунди...
Като този:
https://twitter.com/i/status/1508172605878116365

Тия украинци са направили много добро противотанково, да ги еВа

И в много от случаите се случва мунициите се взривяват и куполите хвърчат като фойерверки

Вероятно тия в танка просто се изпаряват за няколко милисекунди...
Като този:
https://twitter.com/i/status/1508172605878116365

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Аз се чудя какво ще стане след месец или два, когато Путин окончателно се е оправил с Украйна, из руските медии ( пропаганда!
) бях чел, че: "интересите на Русия не спират с Украйна"; "Русия иска НАТО вън от Източна Европа"... В едно съм сигурен от това, което съм гледал на речите на Путин е, че щом е казал че ще го направи, значи ще го направи!
Ако наистина още не ти е станало ясно: Путин ще направи с Украйна, това което той прецени... Нито нацитата, нито НАТО ще спасят текущото правителство и режим на Украйна, въпрос на време е...

Petrolhead написа:Не думай, в момента в който Путин си прибере орките няма да има никаква хуманитарна катастрофа.
Не мисля, че народът на Украйна ще приеме друга опция. Ако предлагаш тези хора просто да се предадат след като им разпердушиниха половината градове, ще останеш разочарован. Няма да стане.
Ако наистина още не ти е станало ясно: Путин ще направи с Украйна, това което той прецени... Нито нацитата, нито НАТО ще спасят текущото правителство и режим на Украйна, въпрос на време е...

alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Може да е постановка, ама знам ли
https://www.youtube.com/watch?v=CGamOBV-nQI
Като гледам тоз в какво състояние са го хванали...
https://www.youtube.com/watch?v=W2CnJUiPB3M

Като гледам тоз в какво състояние са го хванали...

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Petrolhead
- Потребител
-
Grozdanoff написа:Аз се чудя какво ще стане след месец или два, когато Путин окончателно се е оправил с Украйна, из руските медии ( пропаганда!) бях чел, че: "интересите на Русия не спират с Украйна"; "Русия иска НАТО вън от Източна Европа"... В едно съм сигурен от това, което съм гледал на речите на Путин е, че щом е казал че ще го направи, значи ще го направи!
Petrolhead написа:Не думай, в момента в който Путин си прибере орките няма да има никаква хуманитарна катастрофа.
Не мисля, че народът на Украйна ще приеме друга опция. Ако предлагаш тези хора просто да се предадат след като им разпердушиниха половината градове, ще останеш разочарован. Няма да стане.
Вече 32 дни нещо не му се получава.
Какво очакваш да стане на 33тия? Да изкара скритите оръжия? Да изпрати кадировци? Да изстреля ядрени ракети?
РФ и Путин са капут. Още на 24ти февруари загубиха всичко, което са награбили за последните 30 години.
Пак казвам, Мордор ще загуби не поради военни причини, а поради икономически. Войните не се печелят от тези с най-голяма и най-добра армия, а тези от тези с най-силна икономика, справка и двете световни войни, в случая руската икономика е джудже в сравнение с тази на противниците си.
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Petrolhead написа:Нали следите бокса.
Днес орките са се напъхали в къщата на Усик под Киев. Паркирали са БТР и танк в двора.
Човека е извън Украйна, защото се готви за мач с Джошуа.
Руски мир
https://www.pravda.com.ua/news/2022/03/27/7335021/
Значи дето се беше снимал преди 2 седмици в пълно бойно и калашник е било PR?
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Petrolhead
- Потребител
-
nickstorm написа:Petrolhead написа:Нали следите бокса.
Днес орките са се напъхали в къщата на Усик под Киев. Паркирали са БТР и танк в двора.
Човека е извън Украйна, защото се готви за мач с Джошуа.
Руски мир
https://www.pravda.com.ua/news/2022/03/27/7335021/
Значи дето се беше снимал преди 2 седмици в пълно бойно и калашник е било PR?
Тези дни му разрешиха да напусне страната за да се готви за мача с Джошуа. Мисля че спортният им министър издаде официално постановление за да може да излезе от страната
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
nickstorm написа:Може да е постановка, ама знам ли![]()
Като гледам тоз в какво състояние са го хванали...![]()
е то много странно да повярва човек, че нацитата се дрогират... завързваха цивилни и им сваляха гащите... Deja vu?! Не ми се търси видео, как украйнски девойки през 1943 правят парад вдигнали ръка с нацисткия синвол на третия райх... 3 месец по-късно Гьоринг отива на испекция и казва: "не ни трябват, който може- да работи, които не...."
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
Petrolhead написа:Вече 32 дни нещо не му се получава.
Какво очакваш да стане на 33тия? Да изкара скритите оръжия? Да изпрати кадировци? Да изстреля ядрени ракети?
РФ и Путин са капут. Още на 24ти февруари загубиха всичко, което са награбили за последните 30 години.
Пак казвам, Мордор ще загуби не поради военни причини, а поради икономически. Войните не се печелят от тези с най-голяма и най-добра армия, а тези от тези с най-силна икономика, справка и двете световни войни, в случая руската икономика е джудже в сравнение с тази на противниците си.
Докато вчерашното ти лицемерно и не морално поведение, отрече с лека ръка за смъртта на цивилните жертви в Донбас, то поне днес ме забавляваш

пс: сещам се на какво е колегата! Петрол!!! Дишай, докато можеш, че с тия "санкции", които обявихме срещу Русия, след 1-2 месеца може и това да не е евтино...

- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
https://www.vesti.bg/sviat/zelenski-ukr ... us-6140456
Четете бързо, че след час не се знае какво ново ще реши. Може пак да почне да громи руснаците.
Четете бързо, че след час не се знае какво ново ще реши. Може пак да почне да громи руснаците.
Последна промяна ivoaudi на 28 Мар 2022, 0:07, променена общо 1 път
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Petrolhead
- Потребител
-
Grozdanoff написа:Petrolhead написа:Вече 32 дни нещо не му се получава.
Докато вчерашното ти лицемерно и не морално поведение, отрече с лека ръка за смъртта на цивилните жертви в Донбас, то поне днес ме забавляваш![]()
пс: сещам се на какво е колегата! Петрол!!! Дишай, докато можеш, че с тия "санкции", които обявихме срещу Русия, след 1-2 месеца може и това да не е евтино...![]()
Заповядай, чети, брой и недей да вярваш на руснаци, никой народ нищо добро не е видял ог тях
https://www.crisisgroup.org/content/conflict-ukraines-donbas-visual-explainer
- Petrolhead
- Потребител
-
ivoaudi написа:https://www.vesti.bg/sviat/zelenski-ukrajna-e-gotova-da-obsyzhda-neutralen-status-6140456
Четете бързо, че след час не се знае какво пак ще реши. Може да почне пак да громи руснаците.
Зеленски иска да спре войната и е готов на много отстъпки, някои от тях определено не допадат на украинците. Смятам че е прав. Защото Мордор ще бъде удушен от санкциите, не от военни действия.
Ако успее някак да накара Путин да си прибере ушанките от територията на Украйна, след няколко месеца Украйна ще успее да си върне и Крим и Донбас срещу някакво отслабване на същите тези санкции
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Според мен някой ти плаща. Нещо повече, ти си ПРО русия и така. Определено го мисля, че си от правилната страна и си вършиш отлично работата! Сериозен съм!
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Petrolhead
- Потребител
-
ivoaudi написа:Според мен някой ти плаща. Нещо повече, ти си ПРО русия и така. Определено го мисля, че си от правилната страна и си вършиш отлично работата! Сериозен съм!
Някой ако има позиция и е готов да я защитава, то със сигурност е платен. Желязна логика.
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Не. Нищо подобно. Има такава стратегия, КГБ-ейците си я ползват от край време, да вкарат някой абсурдно твърдящ небивалици и по този начин да консолидираш опонентите му в твоя полза, а и да привлечеш за каузата и колебаещите се. Те просто ще те намразят и то бързо
Аз мисля, че си платен и добре си вършиш работата.
Другия вариант е да си рядко глупав, но чак такива диагнози са редки, по-скоро първото.

Другия вариант е да си рядко глупав, но чак такива диагнози са редки, по-скоро първото.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63