Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Вчера пропуснах тренировката за рамо, и се надявам до другия петък вече да ми е минало и ще понамаля наистина тежестите 

- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото дойде
Аз пък съм 75кг и съм висок 172см,килограмите не ми се виждат много,но имам голям корем
сега съм се захванал да го свалям и от 2 седмици карам домашно колело по 1 час на ден,и почти всеки ден правя коремни преси (така ми казаха да правя) и ям по 1 филия хляб на ядене (вместо 3-4). Въпроса ми е 1 час на ден въртене бива ли и кога горе долу ще започне да има ефект,и тези коремни преси всеки ден ли да ги правя?

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Аз до колкото знам е по-добре да се бяга или да се скача на въже, от колкото да въртиш.
- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
Ходя да въртя,щото съм с един приятел и да не съм сам,но пък сега уредих и чат пат да ходя да бягам с една приятелка

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Уреди и други кардио дейности с приятелката
Ще ускориш процеса 

@мамбата, един малък и неангажиращ акълец относно твоя случай. копи пействам го от друга страница, в случай че не разбираш английски го прекарай през гугъл преводач:
Elevate your metabolism and speed fat burning.
To elevate your metabolism and speed fat burning, try jumping rope. In fact, you don’t even need a rope. Simply place your feet together, begin moving your arms like you are swinging a jump rope and start jumping up and down.
And you don’t need to jump high; an inch or so works great. Just keep the momentum going by jumping up and down and do this 20 to 30 times. Rest 20-35 seconds and do another 20 to 30. Rest 20-35 seconds and do one more set of 20 to 30 jumps.
After your third set of 20 to 30, check your pulse rate and you’ll feel it beating faster, you’ll be sweating a little (maybe even a lot) and feeling great.
For excellent fat burning results, do it 15 minutes before breakfast.
Elevate your metabolism and speed fat burning.
To elevate your metabolism and speed fat burning, try jumping rope. In fact, you don’t even need a rope. Simply place your feet together, begin moving your arms like you are swinging a jump rope and start jumping up and down.
And you don’t need to jump high; an inch or so works great. Just keep the momentum going by jumping up and down and do this 20 to 30 times. Rest 20-35 seconds and do another 20 to 30. Rest 20-35 seconds and do one more set of 20 to 30 jumps.
After your third set of 20 to 30, check your pulse rate and you’ll feel it beating faster, you’ll be sweating a little (maybe even a lot) and feeling great.
For excellent fat burning results, do it 15 minutes before breakfast.
- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
ТНТ, недей така,че от малки се познаваме
кулов,благодаря ти ще го имам напредвид. А за коремните преси? всеки ден ли да ги правя

кулов,благодаря ти ще го имам напредвид. А за коремните преси? всеки ден ли да ги правя

може като седнеш да гледаш телевизия на всяка рекламна пауза да правиш по една 15ка
http://www.youtube.com/watch?v=NGRKFMKhF8s(само да не гледаш телевизия скат, че аз навремето участвах там в едно предаване за хеви метъл, докато трая предаването цъкнах 7-8 бири с надеждата в рекламните паузи да прескачам до кенефа, па те пуснаха само един шлемник байкалски и накрая играх ръченици по сцената
)
тези неща, дето ти ги дадох в това и в последното мнение важат за хора в сравнително лошо физическо състояние. ако си горе долу напреднал атлет с тях няма да може да предизвикаш особени промени в организма си.
http://www.youtube.com/watch?v=NGRKFMKhF8s(само да не гледаш телевизия скат, че аз навремето участвах там в едно предаване за хеви метъл, докато трая предаването цъкнах 7-8 бири с надеждата в рекламните паузи да прескачам до кенефа, па те пуснаха само един шлемник байкалски и накрая играх ръченици по сцената

тези неща, дето ти ги дадох в това и в последното мнение важат за хора в сравнително лошо физическо състояние. ако си горе долу напреднал атлет с тях няма да може да предизвикаш особени промени в организма си.
- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Аз пък съм 75кг и съм висок 172см,килограмите не ми се виждат много,но имам голям коремсега съм се захванал да го свалям и от 2 седмици карам домашно колело по 1 час на ден,и почти всеки ден правя коремни преси (така ми казаха да правя) и ям по 1 филия хляб на ядене (вместо 3-4). Въпроса ми е 1 час на ден въртене бива ли и кога горе долу ще започне да има ефект,и тези коремни преси всеки ден ли да ги правя?
Няма смисъл от 1час, за чистене ти трябват 20мин сутрин и 20мин вечер, като това ти е активното кардио, добави 10мин за да може да загрееш и да почнеш да гориш мазнини, стават 2*30мин за ден! Аз лично от 74 вече съм 69 след 2 дни проблеми в работа и неядене по цял ден, отделно ангажиментите покрай покупката на новото возило! Така че най-добрия начин за сваляне си остава нерви и глад!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
@дюк, ебати съветите даваш, заклевам се 

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Nukem написа:Аз пък съм 75кг и съм висок 172см,килограмите не ми се виждат много,но имам голям коремсега съм се захванал да го свалям и от 2 седмици карам домашно колело по 1 час на ден,и почти всеки ден правя коремни преси (така ми казаха да правя) и ям по 1 филия хляб на ядене (вместо 3-4). Въпроса ми е 1 час на ден въртене бива ли и кога горе долу ще започне да има ефект,и тези коремни преси всеки ден ли да ги правя?
Няма смисъл от 1час, за чистене ти трябват 20мин сутрин и 20мин вечер, като това ти е активното кардио, добави 10мин за да може да загрееш и да почнеш да гориш мазнини, стават 2*30мин за ден! Аз лично от 74 вече съм 69 след 2 дни проблеми в работа и неядене по цял ден, отделно ангажиментите покрай покупката на новото возило! Така че най-добрия начин за сваляне си остава нерви и глад!
Най-добрия начин за сваляне на мускулна маса може би? - ДА !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Nukem написа: бягам всеки ден 1 час и 30 мин от 20.00 часа до 21.30 и правя 3 пъти в седмицата фитнес целта ми е да падна от 74 на 69кг
Nukem написа: всеки ден бягам от 4-6км
Nukem написа:Няма смисъл от 1час, за чистене ти трябват 20мин сутрин и 20мин вечер, като това ти е активното кардио, добави 10мин за да може да загрееш и да почнеш да гориш мазнини, стават 2*30мин за ден! Аз лично от 74 вече съм 69 след 2 дни проблеми в работа и неядене по цял ден, отделно ангажиментите покрай покупката на новото возило! Така че най-добрия начин за сваляне си остава нерви и глад!
Той нашия бягъл по 1 час и 30 мин всеки ден, ама това като разстояние е 4-6км, което се взима и с ходене за толкова.
Обаче казва, че няма смисъл от 1 час кардио а само 2х20мин и не ти трябва храна важното е да си слаб и да имаш плочки на 6х кг

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Виж сега аз отдавна съм надраснал бългро-балканския селски манталитет за мутренската визия/поведение, тичам защото обичам, сега се готвя ще участвам на един маратон септември, за тренировки/хранене и добавки знам и съм изпробвал толкова неща сигурно повече от 95% от хората, ама какво ли се моря да пиша, той един човек се опита да ви обясни някой неща ама не влиза и не влиза в тези глави, дайте да ви видим колко от вас без добавки правят на 69кг тегло 15 повторения на 100кг от лег, и могат да пробягат 2 часа всяка обиколка по минута и 40сек, щото всички много знаят във форума ама в залата са като мишки!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
По-полека с мишките! Някои хора са започнали с леката атлетика от 5клас, а други като теб от 5 месеца (може да няма и толкова).
Ти вече толкова си се увлякъл в историите пред пиклите в хюстънските кафенца, че ни взе за мезе
" На 89кг правех 10 повторения на 100кг, и сега свалих на 79 и пак правя с толкова" - сега като си на 69 правиш 15 повторения без добавки... А можеш ли да клекнеш с 100кг 15 пъти ? Тея часове, обиколки и време пак си ги запази за пиклите в кафето.
Ако ще да имаш плочки и на гъза пак ще даваш некомпетентни мнения. Нищо лично не влагам в думите си просто ме дразнят типчета като теб които си мислят че ръцете, лежанката и плочките са темите с които се свързва думата тренировка, а прасеца ти е колкото китката ми... Айде със здраве
Ти вече толкова си се увлякъл в историите пред пиклите в хюстънските кафенца, че ни взе за мезе

" На 89кг правех 10 повторения на 100кг, и сега свалих на 79 и пак правя с толкова" - сега като си на 69 правиш 15 повторения без добавки... А можеш ли да клекнеш с 100кг 15 пъти ? Тея часове, обиколки и време пак си ги запази за пиклите в кафето.
Ако ще да имаш плочки и на гъза пак ще даваш некомпетентни мнения. Нищо лично не влагам в думите си просто ме дразнят типчета като теб които си мислят че ръцете, лежанката и плочките са темите с които се свързва думата тренировка, а прасеца ти е колкото китката ми... Айде със здраве