Имотният пазар
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Имотният пазар
Банкя, в ар15 радиус до къщата на Б. Борисов.
По малко е , вероятно на един изстрел с гранатомен разстояние ...

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Това за Пловдив е до някъде вярно!
Същност стана вярно, след като от Асеновград и балкана слязоха хората и се заселиха в кварталите на Пловдив.
Същото е и в кварталите на София де!
Вчера купувам една миялна машина от един от техно магазините и въпросният "продавач-консултант" яко смърдеше човека, очевидно не му беше на ниво личната хигиена, както и диалекта беше някакъв "смолянски" или региона.
Другият на касата притежаваше същата лексика , за миризма, гледах вече да съм далеч.
И разбира се интелекта.
Казвам му , къде да се достави (голямо населено място на 15 километра от Пловдив) и онзи ме пита "има ли улици там нещо...?"
А не бе, остави я в центъра и има един човек с тъпан, оставяш му там уреда и онзи бие тъпана
Та искам да кажа, че на градовете са нужни хора за да се развиват и града почва да прилича на горните описания.
После човек, като човека отгледа каквото има за гледане се мести до града в по-приятни вилаети.
Същност стана вярно, след като от Асеновград и балкана слязоха хората и се заселиха в кварталите на Пловдив.
Същото е и в кварталите на София де!
Вчера купувам една миялна машина от един от техно магазините и въпросният "продавач-консултант" яко смърдеше човека, очевидно не му беше на ниво личната хигиена, както и диалекта беше някакъв "смолянски" или региона.
Другият на касата притежаваше същата лексика , за миризма, гледах вече да съм далеч.
И разбира се интелекта.
Казвам му , къде да се достави (голямо населено място на 15 километра от Пловдив) и онзи ме пита "има ли улици там нещо...?"
А не бе, остави я в центъра и има един човек с тъпан, оставяш му там уреда и онзи бие тъпана

Та искам да кажа, че на градовете са нужни хора за да се развиват и града почва да прилича на горните описания.
После човек, като човека отгледа каквото има за гледане се мести до града в по-приятни вилаети.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Spunky написа:Kurtov написа:В кой град според вас е най-добре за живот в България ?
София около центъра или села близо до големите градове.
За Центъра се шегуваш надявам се.
Най-голямото гето, последните години, все по малко нормални хора, все повече мангали и все повече чужденци по центъра

Тенденцията която аз наблюдавам е,че истинските кореняк Софиянци се изнесоха в покрайнините на града, поне тия които могат да си го позволят.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
В ливадите ли??
Центъра не е жп гара и зоната до Сердика
Центъра не е жп гара и зоната до Сердика
- DigitalExile
- ентусиаст
-
Кви ливади, то там няма пътищА 
Банкя, Лозен, Герман и тн.

Банкя, Лозен, Герман и тн.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
enigma написа:Банкя, в ар15 радиус до къщата на Б. Борисов.
Ех за няма и 500м и щях да се класирам

b_u_b_o написа:enigma написа:Банкя, в ар15 радиус до къщата на Б. Борисов.
Ех за няма и 500м и щях да се класирам
Ама банкянските шофьори са отвратителни. Последния път, на изхода към София карам с ограничението, някакъв ми се залепил, светка, свири, вика... аз му махам да изпреварва - той не - държеше да ме убеди, че трябва по-бързо да се кара на тая отсечка... викам си сигурно е директен комшия на Борисов, за да е толкова нагъл.

Другото любимо ми беше на Фантастикото някое новичко БМВ като спре на инвалидните места и изскочи някой пъргав здравеняк...

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Много добре си ги уловил нещата, значи по тоя път се кара или с 50 щото не си сигурен градско ли е междуградско ли е, или със 150 щото...ми щото можеш и си с черна джипка най-вероятно
И при фантастико ако си истински банкенчанин изобщо не влизаш в паркинга, а спираш на булеварда, ако е час пик и няма места щото всичкото селянин е на пазар, спираш 2ра лента...тия по булеварда да те задминават в насрещното. А ако случайно и в насрещното са спрели така, ми да заобикалят по другия път, бай Тошо за какво го е правил човека 

b_u_b_o написа:Много добре си ги уловил нещата, значи по тоя път се кара или с 50 щото не си сигурен градско ли е междуградско ли е, или със 150 щото...ми щото можеш и си с черна джипка най-вероятно![]()
Как позна

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Този трябва да гледа кадри от форума, това неговото е много soft даже:
https://youtube.com/shorts/XnGFWCvh8To? ... IDpcfPKu6j

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Top Gun Maverick написа:Този трябва да гледа кадри от форума, това неговото е много soft даже:
Тези имат няколко подобни сгради в Иван Вазов с такава различна архитектура.
Едната е на самата Витошка -> https://www.google.com/maps/@42.6765258,23.3097052,3a,75y,93.29h,115.27t/data=!3m7!1e1!3m5!1srWCddjj3FZ-_--L-H-pmrA!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fcb_client%3Dmaps_sv.tactile%26w%3D900%26h%3D600%26pitch%3D-25.26805493291809%26panoid%3DrWCddjj3FZ-_--L-H-pmrA%26yaw%3D93.29497552568834!7i16384!8i8192?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDUwNy4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
Цените им не бяха за споделяне

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
СърбЕте пак ни удариха в земята
https://www.dunavmost.com/novini/rekord ... oyI5Orrolw

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
BULGARIAN PROPERTIES, средната цена на закупените жилища в София през първото тримесечие на 2024 г. е достигнала 1 650 евро/кв.м, като в най-престижните райони като Кръстова вада цените стигат до 1 935 евро/кв.м.
И влизаш в сайта на тези и цените почват от 2100 евро минимум.
Просто в Сърбия са си купили имоти и са ги изповядали на реални пари.
Тук няма такива "слабоумни", макс на данъчна оценка.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
TNT написа:най-престижните райони като Кръстова вада
И мен ми стана много смешно

Егати престижа. Кръстова вада е точно определение на това което обичам да казвам за повечето квартали в София - скъп, мръсен, нискокачествен градски живот.

Щом това е престижно, сметай до къде сме стигнали.