Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: iOS тема
НЕ! Точно андроид е с пъти повече възможности за персонализация на картинките, тапетки и шарениии.
Имам ги и двете, ползвам ги и двете.
Имам ги и двете, ползвам ги и двете.
Хм,хм...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- TNT
- младши ентусиаст
-
Въпроса е, че периодично в темата почват да пишат няколко човека да обясняват колко са зле Айфоните
Регистрирайте се в Офроуд форума да им обясните колко са тъпи да карат по горите, после в някой рибарски форум да разясните колко са прости, че висят по 1 час на реката без да хванат нищо. После и в ловджийски, че обикалят по 2 часа без да видят нещо.
Темата за пореден път си заслужава ключ.

Темата за пореден път си заслужава ключ.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Според мен е обраното...току некой обяснява къв е скапан андроида
)
Освен това, лично аз говоря конкретни неща, не наизуст. Проверени от мен.
От 1 час , че се заядох, се опитвам да си намеря книгите като файлове....нема ги! Ни в Клауди, ни в тюнси, ни никъде. Ако имаш нет-четеш, ако немаш купи си андроид или киндъл
) Ку искаш.
Наложи ли да рестартирам 4 пъти нещото , наложи се...
Копират ли от андроид неща ..като например как се деинсталира приложение - копират. Даже в същата тая тема съм писал колко е дървено в ИОС и елегантно в андроид, ама те сами си го видеха, че е така и го смениха.
и т.н и т.н.
Изобщо не се заяждам. Факти само.

Освен това, лично аз говоря конкретни неща, не наизуст. Проверени от мен.
От 1 час , че се заядох, се опитвам да си намеря книгите като файлове....нема ги! Ни в Клауди, ни в тюнси, ни никъде. Ако имаш нет-четеш, ако немаш купи си андроид или киндъл

Наложи ли да рестартирам 4 пъти нещото , наложи се...
Копират ли от андроид неща ..като например как се деинсталира приложение - копират. Даже в същата тая тема съм писал колко е дървено в ИОС и елегантно в андроид, ама те сами си го видеха, че е така и го смениха.
и т.н и т.н.
Изобщо не се заяждам. Факти само.
Хм,хм...
- TNT
- младши ентусиаст
-
Моджо написа:Факти само.
И фактите са, че може да се чете книга офлайн. Просто ти не се оправяш. Проверено от мен

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Е, то Андроид щото не е целия изкопиран от iOS. Както и въобще цялата идеология на смартфоните.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Аз съм забелязъл,че потребителите на андроид , много често изпозлват фрази от сорта на :
-уфф чакай че нещо ми изчезна клиплчето
-Абе аре бе баш ся ли ша сбозиш е ииии ама тва приложение от кога са каня да го сменя
-Абе брат , ша моеш ли да ми го пратиш на мейла че нещо не ми го отваря тука
- човек от къде го хващаш тоя уайфай бе брат , моя що не го намира
- ули ули , глей ся глей глей - ииии чаай че са ресна , - ии абе то щото не съм го ресетвал от половин година иначе не прай тъй
епълчето е толкова добро , че нарочно му збозват батерията , да се сетиш да си вземеш друго
-уфф чакай че нещо ми изчезна клиплчето
-Абе аре бе баш ся ли ша сбозиш е ииии ама тва приложение от кога са каня да го сменя
-Абе брат , ша моеш ли да ми го пратиш на мейла че нещо не ми го отваря тука
- човек от къде го хващаш тоя уайфай бе брат , моя що не го намира
- ули ули , глей ся глей глей - ииии чаай че са ресна , - ии абе то щото не съм го ресетвал от половин година иначе не прай тъй

епълчето е толкова добро , че нарочно му збозват батерията , да се сетиш да си вземеш друго

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Моджо написа:Освен това, лично аз говоря конкретни неща, не наизуст. Проверени от мен.
От 1 час , че се заядох, се опитвам да си намеря книгите като файлове....нема ги! Ни в Клауди, ни в тюнси, ни никъде.
Ако имаш нет-четеш, ако немаш купи си андроид или киндъл) Ку искаш.
Другия път недей да се чудиш един час. И да почерпиш

От там може да си го запазиш, където ти душа иска

Последна промяна zAcK на 05 Ное 2020, 18:46, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Anthony_J написа:Е, то Андроид щото не е целия изкопиран от iOS. Както и въобще цялата идеология на смартфоните.
Не мислех да се включвам в тази дискусия, че ми е над нивото, ама това искрено ме разсмя

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
b_u_b_o написа:Anthony_J написа:Е, то Андроид щото не е целия изкопиран от iOS. Както и въобще цялата идеология на смартфоните.
Не мислех да се включвам в тази дискусия, че ми е над нивото, ама това искрено ме разсмяЕпъл са измислили смартфоните, лаптопите, таблетите, колелото и най-вероятно топлата вода ама не е потвърдено тва последното
Аз уж помня част от яките умни телефони преди Apple, т.нар. PDA и други подобни и да ти кажа, може да не са ги измислили, ама тия преди тях не могат да се нарекат измислени. Бяха си брутални пръчки и всички изчезнаха в забвение

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

Вие май ако има някой технически отговор го прескачате, защото не ви изнася ми се струва? И това май редовно се прави в тоя форум
Конкретно за годините:
- https://en.wikipedia.org/wiki/IOS
- https://en.wikipedia.org/wiki/Android_version_history
iOS -> June 29, 2007 заедно с iPhone 3G
Android -> September 23, 2008
По темата чакам петъка да видя какви цени ще дадат за 12 Pro Max. Прави ми впечатление, че през мобилните оператори, дори без договор са по-евтини от iStyle примерно, което ми е странно, но няма лошо
Единствено се чудя има ли смисъл от 256GB или 128 е ок. В момента съм със 128 и съм заел към 70ГБ за няколко години, ама пък новите снимки може да са по-големи на размер. Вие какво ще кажете за размера на storage -> 128, 256 или 512GB?

Конкретно за годините:
По темата чакам петъка да видя какви цени ще дадат за 12 Pro Max. Прави ми впечатление, че през мобилните оператори, дори без договор са по-евтини от iStyle примерно, което ми е странно, но няма лошо

Единствено се чудя има ли смисъл от 256GB или 128 е ок. В момента съм със 128 и съм заел към 70ГБ за няколко години, ама пък новите снимки може да са по-големи на размер. Вие какво ще кажете за размера на storage -> 128, 256 или 512GB?

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Е какво да почерпя бре ? Къде са книжето ? Не си казал
Добре, ТНТ, не се справям, дай указания. Ама не 1 книга, а всичките, които съм си качил в Букс.

Добре, ТНТ, не се справям, дай указания. Ама не 1 книга, а всичките, които съм си качил в Букс.
Последна промяна Моджо на 05 Ное 2020, 18:49, променена общо 1 път
Хм,хм...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Кое е мъка? 6-чката още се ползва и няма абсолютно никакви забележки откъм използваемост, ако и вече да не се поддържа. Освен, че камерата и вече е твърде антична, Та по съвременните стандарти не става за снимки.nxn написа:Anthony_J написа:Ползите от iPhone + iOS далеч не са в синтетичните тестове, а в това, че няма нужда да сменяш всяка година, защото поддръжката е дълга, а модел на 5 години работи незначително по-бавно от последния такъв. По-горе бях пуснал клип със сравнение на 6S с 12. Пробвай да направиш такова сравнение на някой андроид, било то и флагман. За евтините да не говорим.
Дори и да върви, на петата година е мъка, ако искаш най много за парите си на 3 години сменяш андроид мидрейндж за 500 600 лв, така за 6г си дал по малко от колкото за 5г за айфон и имаш по добър телефон, каквото и да си говорим. И аз имам приятели с 6с и каквото и да си говорим е мъка, дори с нови батерии не държи цял ден, и по производителност е по зле от нов андроид за 400лв.
Ако я занулиш фабричнл и я ползваш, може да я наречеш използваема, иначе пак батерията не може да те издържи дори цял ден, ако е с последния софтуер и ползваш телефона. Имам няколко колеги дето ги говорят тея неща като теб, но те са с 6с, точно 3ма и 3мата като влязат сутринта в офиаа вързват телефона към тока.
Аз лично винаги вземам най-малкото, защото ако ми трябва повече, не е в близките 2 години и като ми потрябва клауда е по-евтин.
Rainbow написа:Вие май ако има някой технически отговор го прескачате, защото не ви изнася ми се струва? И това май редовно се прави в тоя форум![]()
Конкретно за годините:
Аз лично винаги вземам най-малкото, защото ако ми трябва повече, не е в близките 2 години и като ми потрябва клауда е по-евтин.