Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Колеги мнение за този продукт, някой да е ползвал?
http://megazob.com/shop?page=shop.produ ... 0&vmcchk=1
http://megazob.com/shop?page=shop.produ ... 0&vmcchk=1
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- daniel_e30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 03' e46 330d
- Мечтае да кара: Bmw E34 M5
- Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.
Взимай колега, един приятел има пи 2 опаковки има добро действие. 

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Колеги налага ми се в Понеделник да давам изследвания при доктора, защото от новата работа ми ги искат. И сега се зачудих дали ще имам някакви големи отклонения от нормалните стойности, защото приемам хранителни добавки.
В момента пия рибено масло + амино + протейн след тренировка. Дали тези добавки ще окажат влияния на изследванията? 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Колеги да се допитам до по разбиращите от мен относно храненето.на 29 юни тази година бях 100.3кг,месец по късно съм 91.5 Диетата която прилагам съдържа както въглехидрати в умерено количество,така и доста висок процент белтъчини,но тук идва проблема при мен.Първите 2 седмици в диетата си бях включил пилешко месо (гърди) и белтъци от яйца..и тук е главния проблем,вече буквално ми се гади от тази храна,немога и да погледна белтък или пилешко месо...ако ям омлет или миш маш окей,но тези варени белтъци само като им усетя миризмата и ми става лошо,а сложи ли си ги в устата ме напъва да повръщам...същото е и с пилешкото месо толкова е сухо,че има вкус на мокър картон...иначе ако ям пилешки хапки с корнфлейкс и сос е друго нещо...та за какво е всичко това,по принцип мога да отслабна и като ям по цял ден само кисело мляко,но при липса на поне малко въглехидрат и почти никакви белтъчини ще загубя освен мазнини и много голямо количество мускулна маса,и точно заради това се тъпчех с пилешкото месо и белтъците и изварата преди лягане,но вече просто не издържам да ги ям тия белтъци и това пилешко месо...сега въпроса,аз ям пилешкото и белтъците главно заради самия белтък,добре де в 100 грама белтък от яйце има 12 грама грубо белтъчини,а в 100 грама извара 0.5% масленост има 18 грама белтъчини...проблем ли е ако започна да приемам белтъчините само от изварата тъй като ми е много по лесно да я преглъщам от колкото да ям яйца и пилешко месо...? знам че яйцата и пилешкото са буквално във всяко едно меню при всеки билдър,но просто вече не издържам да ям тая храна...но не искам и като отслабна да приличам на стафида,искам да сваля колкото се може по малко мускулна маса и да премахна мазнините 
А ето и диетата :
1. 1 филия хляб с масло,и едно цяло яйце с жълтъка нарязано на шайби (сандвич) + черен чай без захар.
2.180 грама ориз,100 грама извара,1 домат.
3.50 грама обезмаслено сирене,2 печени чушки,100 грама извара.
4.преди лягане 150 грама извара.

А ето и диетата :
1. 1 филия хляб с масло,и едно цяло яйце с жълтъка нарязано на шайби (сандвич) + черен чай без захар.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Леле колеги как ги правите тези диети, аз от работа стрес и разлино задължения, кога се храня кога не, налага ми се да ям и боклуци. Та сега правя друг подход спрял съм сладкото и ям когоато мога каквото има обаче бягам всеки ден 1 час и 30 мин от 20.00 часа до 21.30 и правя 3 пъти в седмицата фитнес целта ми е да падна от 74 на 69кг и да изкарам всички плочки, чакам един фатбърнер сега да ми доставят да видим ефекта как ще е!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
така. специално за макс е46 давам 5те принципа за постигане на total fitness:
1. cardiovascular endurance
2. strength
3. sound nutrition
4. flexibility
5. positive attitude
нарочно съм ти поставил в болд 5тия принцип. тези диети в един момент започват да се явяват проблемни. губиш мотивация. обяснявал съм ти нещата на лс доста подробно. ако си пазиш съобщенията, чети ги пак. не става така да ядеш едно и също докато ти втръсне. спазвай си принципите за хранене, направи един зиг-заг. мисля, че съм ти го обяснявал. и това ти е хавата.
1. cardiovascular endurance
2. strength
3. sound nutrition
4. flexibility
5. positive attitude
нарочно съм ти поставил в болд 5тия принцип. тези диети в един момент започват да се явяват проблемни. губиш мотивация. обяснявал съм ти нещата на лс доста подробно. ако си пазиш съобщенията, чети ги пак. не става така да ядеш едно и също докато ти втръсне. спазвай си принципите за хранене, направи един зиг-заг. мисля, че съм ти го обяснявал. и това ти е хавата.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Maximilian-E46 написа:Колеги да се допитам до по разбиращите от мен относно храненето.на 29 юни тази година бях 100.3кг,месец по късно съм 91.5 Диетата която прилагам съдържа както въглехидрати в умерено количество,така и доста висок процент белтъчини,но тук идва проблема при мен.Първите 2 седмици в диетата си бях включил пилешко месо (гърди) и белтъци от яйца..и тук е главния проблем,вече буквално ми се гади от тази храна,немога и да погледна белтък или пилешко месо...ако ям омлет или миш маш окей,но тези варени белтъци само като им усетя миризмата и ми става лошо,а сложи ли си ги в устата ме напъва да повръщам...същото е и с пилешкото месо толкова е сухо,че има вкус на мокър картон...иначе ако ям пилешки хапки с корнфлейкс и сос е друго нещо...та за какво е всичко това,по принцип мога да отслабна и като ям по цял ден само кисело мляко,но при липса на поне малко въглехидрат и почти никакви белтъчини ще загубя освен мазнини и много голямо количество мускулна маса,и точно заради това се тъпчех с пилешкото месо и белтъците и изварата преди лягане,но вече просто не издържам да ги ям тия белтъци и това пилешко месо...сега въпроса,аз ям пилешкото и белтъците главно заради самия белтък,добре де в 100 грама белтък от яйце има 12 грама грубо белтъчини,а в 100 грама извара 0.5% масленост има 18 грама белтъчини...проблем ли е ако започна да приемам белтъчините само от изварата тъй като ми е много по лесно да я преглъщам от колкото да ям яйца и пилешко месо...? знам че яйцата и пилешкото са буквално във всяко едно меню при всеки билдър,но просто вече не издържам да ям тая храна...но не искам и като отслабна да приличам на стафида,искам да сваля колкото се може по малко мускулна маса и да премахна мазнините
А ето и диетата :
Храненето ти е отвратително. Пилешкото месо е най-гадното възможно, бъкано с боклуци, хормони, антибиотици и какво ли не. Яж свинско, телешко, агнешко и много риба. Яж яйцата цели. Здравословното и трайно сваляне е до 5 кг. на месец. Ако сваляш повече, значи не ядеш достатъчно, а организма гледа да се освободи първо от мускулите, тъй като те изразходват много енергия за разлика от мазнините.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Можеше да ми отговорите конкретно на въпроса вместо да филосфоствате ама както и да е 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- TNT
- младши ентусиаст
-
И аз имам едно въпросче - при интезивно интервално кардио, т.е. спринт - пеша - спринт... Спринтовете газ на макс ли си давам или просто бързо?

- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
Nukem написа:Леле колеги как ги правите тези диети, аз от работа стрес и разлино задължения, кога се храня кога не, налага ми се да ям и боклуци. Та сега правя друг подход спрял съм сладкото и ям когоато мога каквото има обаче бягам всеки ден 1 час и 30 мин от 20.00 часа до 21.30 и правя 3 пъти в седмицата фитнес целта ми е да падна от 74 на 69кг и да изкарам всички плочки, чакам един фатбърнер сега да ми доставят да видим ефекта как ще е!
хмм....не ли малко 69кг аз съм 81 вече с диета бях 95 преди 6 месеца,ходя на фитнес 4 пъти в седмицата но не взимам нищо и се чудя какво да взема да сваля малко но не мускол сутрин ям към 9сутринта 4 банана после към 12 пилешко с ориз или риба нещо после някакъв плод вечерта салата извара без хляб газирано и благо поздрави

- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
TNT написа:И аз имам едно въпросче - при интезивно интервално кардио, т.е. спринт - пеша - спринт... Спринтовете газ на макс ли си давам или просто бързо?
аз примерно правя на стадиона 2 обиколки по 400метра тичане и една на ходене и после пак така но ако имаш сила прави 3 1 на ходене и така поздрави

- TNT
- младши ентусиаст
-
пробвай 50м тичане, 5м спринт. спринтът по възможност по-експлозивен. не знам какво ти е физическото състояние. може да почнеш от 8-10 минути и от седмица на седмица да добавяш по минута.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
///Micev_87 написа:Nukem написа:Леле колеги как ги правите тези диети, аз от работа стрес и разлино задължения, кога се храня кога не, налага ми се да ям и боклуци. Та сега правя друг подход спрял съм сладкото и ям когоато мога каквото има обаче бягам всеки ден 1 час и 30 мин от 20.00 часа до 21.30 и правя 3 пъти в седмицата фитнес целта ми е да падна от 74 на 69кг и да изкарам всички плочки, чакам един фатбърнер сега да ми доставят да видим ефекта как ще е!
хмм....не ли малко 69кг аз съм 81 вече с диета бях 95 преди 6 месеца,ходя на фитнес 4 пъти в седмицата но не взимам нищо и се чудя какво да взема да сваля малко но не мускол сутрин ям към 9сутринта 4 банана после към 12 пилешко с ориз или риба нещо после някакъв плод вечерта салата извара без хляб газирано и благо поздрави

Еееей flirt4o_.....и десет ник–а да смениш,пак ще те познаем по некадърното писане кой си

И понеже се чудиш какво да вземеш,аз ти предлагам да вземеш нещо за тоя мускОл дето ти е в главата.....според мене ти куца много тая мускОлна група

С такива като тебе България няма да се оправи скоро,и ти от Сандански никога няма да излезеш