Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Re: Войната започна ...

Мнение от Grozdanoff » 26 Мар 2022, 23:26

Petrolhead написа:................

Изказванията ти са лицемерни и лишени от всякаква логика! Искал си "да обясниш". Добре господин загрижен за Украйна, обясни следните неща:
1. Защо Украйна има нацистки отряд Азов, копие на SS?, основан и трениран от Пентагона от 2014г насам...
2. Защо Украйна не спазва изискванията на договорите Минск и Минск2..... Защо Германия и Франция, които са гаранти към договора не се погрижиха Украйна да го спазва?
3. Защо НАТО не защити с Украйна с военни действия, както обеща? Защо НАТО само продължава агонията на Украйна бутаики им оръжия в ръцете, борейки се за "демокрация" до последния украйнец?!? Воените експерти от ЕС и САЩ много добре знаят, че украйнците нямат никакъв шанс, ако ще и да им бутнат всичко оръжие на света!
4. Защо Украйна бомбардира Донбас и други области от август месец насам?

пс: всеки средно интелигентен човек с желание и време, би могъл сам да си проучи, че всичките 4 точки са истина!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 26 Мар 2022, 23:28

Petrolhead написа:..Вместо от Финландия ще докарат от другаде, но това ще оскъпи хартията. Но умножи този казус по 20 000 различни продукта и става доста сложен за разрешаване проблем.

Ами при положение, че на тези 20000 продукта надписа им е Made in China тогава кво прайм? Дали ше имат проблем, как мислиш?

Колегата Нафта между другото е доста прав по некои въпроси, но малко залита по Азовчетата, което го отдавам на завишен патриотизъм. И понеже се интересува от история да потърси кой е вечния враг на Матюшка Русь. Първи жокер - не напразно този враг се отдели от ЕС, втори жокер - същият този враг сега се явява главен консултант на украинското правителство! Не са американците. Аз имам теория, че те са просто проксита на англосаксите.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 26 Мар 2022, 23:28

Както се очакваше почна да търсиш начини как да станеш хлъзгав и ти. Нямам какво повече да кажа, ще си сърбат каквото надробиха, неависимо кой колко е възмутен в бмвповер.

ПС Отговорът ми беше към мазутената глава.
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 26 Мар 2022, 23:33

Grozdanoff написа:

Изказванията ти са лицемерни и лишени от всякаква логика! Искал си "да обясниш". Добре господин загрижен за Украйна, обясни следните неща:
1. Защо Украйна има нацистки отряд Азов, копие на SS?, основан и трениран от Пентагона от 2014г насам...
2. Защо Украйна не спазва изискванията на договорите Минск и Минск2..... Защо Германия и Франция, които са гаранти към договора не се погрижиха Украйна да го спазва?
3. Защо НАТО не защити с Украйна с военни действия, както обеща? Защо НАТО само продължава агонията на Украйна бутаики им оръжия в ръцете, борейки се за "демокрация" до последния украйнец?!? Воените експерти от ЕС и САЩ много добре знаят, че украйнците нямат никакъв шанс, ако ще и да им бутнат всичко оръжие на света!

пс: всеки средно интелигентен човек с желание и време, би могъл сам да си проучи, че всичките 4 точки са истина!

1. В Азов няма нацисти - руска измислица
2. Защото Русия така и не изтегля войниците си от Украйна
3. Украйна не е част от НАТО, нямат никакви договори за защита
4. Украйна бомбардира позициите на руските военни, които се намират незаконно на нейна територия. Практически няма пострадали цивилни, освен в руската пропаганда

Има един лесен начин за проверка на истината, ако информацията идва от руски официален източник 95% е лъжа. Едва ли ще ми повярваш, но такива са реалностите

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 26 Мар 2022, 23:37

Petrolhead написа:1. В Азов няма нацисти - руска измислица
4. Украйна бомбардира позициите на руските военни, които се намират незаконно на нейна територия. Практически няма пострадали цивилни, освен в руската пропаганда

Човек, Събота е! Ако може телефона на дилъра на лично, и аз искам така да се забавлявам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 26 Мар 2022, 23:38

E34 написа:
Petrolhead написа:..Вместо от Финландия ще докарат от другаде, но това ще оскъпи хартията. Но умножи този казус по 20 000 различни продукта и става доста сложен за разрешаване проблем.

Ами при положение, че на тези 20000 продукта надписа им е Made in China тогава кво прайм? Дали ше имат проблем, как мислиш?

Колегата Нафта между другото е доста прав по некои въпроси, но малко залита по Азовчетата, което го отдавам на завишен патриотизъм. И понеже се интересува от история да потърси кой е вечния враг на Матюшка Русь. Първи жокер - не напразно този враг се отдели от ЕС, втори жокер - същият този враг сега се явява главен консултант на украинското правителство! Не са американците. Аз имам теория, че те са просто проксита на англосаксите.

Това беше идеята на Путин, но за съжаление той е много скаран с икономиката, а тя не работи така.
Има много продукти, за чиито производство се изисква някакъв специфичен компонент, който се прави от много малък брой фирми, които имат абсолютен монопол в цял свят. Няма алтернатива, не защото не може да се направи, а защото цената ще е много по-висока. Това е коронния номер на западните фирми, специализират се в някаква дреболия, стават изродски добри в правенето й и вече никой не може да ги конкурира нито като качество нито като цена

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 26 Мар 2022, 23:38

https://offnews.bg/interviu/voenniat-korespondent-na-tass-armiata-na-rusia-e-goliama-profanatcia-773060.html

- В момента въоръжени сили на Русия са голяма профанация и голяма лъжа в много отношения. Това, което Шойгу (военният министър Сергей Шойгу, бел.ред,) и неговите заместници правеха през последните десет години, беше за вътрешния потребител, беше насочено към създаването на красив образ на силна и мощна армия, която е способна да победи всички. Но в действителност безхаберността им е била огромна.

Нищо не се промени от избухването на войната. Нивото на обучение, нивото на осигуряване на сигурност на висшите командири - има още много какво да се желае. През всичките тези години бойната подготовка в повечето части се провежда само формално. На хартия всичко беше прекрасно, докладите отиваха нагоре, че ученията са проведени, боеприпасите са изразходвани, всичко беше чудесно. Но в действителност понякога тези събития дори не са се случвали, те са били в само в главите на тези, които са писали докладите.

Условията на служба са ужасяващи, храната е ужасна, униформите и екипировката не са издавани в необходимото количество. Пристига комплект екипировка - бронежилетка, тактически жилетки, сумки... Виждате фактурите с цени: 150 хиляди рубли за комплект, 300 хиляди рубли за комплект. След това отивате на уебсайта на някоя компания. Те предлагат същия комплект оборудване за 35 или 50 хиляди рубли. Това са милиарди, тези цифри са толкова огромни, че ме побиват тръпки, като си помисля за тях.

А можете ли да си представите каква е разликата в сериозната военна техника? Качество на екипировката и оборудването, показвани на изложенията, спада три пъти на индустриално ниво.

......................

Те не се интересуват от цивилното население. Вече е напълно ясно, че войната в Украйна се води от хора, които изобщо не се интересуват от човешкия живот.
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 26 Мар 2022, 23:42

E34 написа:

Човек, Събота е! Ако може телефона на дилъра на лично, и аз искам така да се забавлявам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Винаги можеш да се опиташ да ме обориш. Но без руски официални новини и без Фокс Нюз
Едва ли ще го направиш, но ако се разровиш и намериш първоизточниците на твоите твърдения, ще видиш че всичко идва от руски източници. Милиарди са хвърлени за да може тяхната история да достигне до теб

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 26 Мар 2022, 23:59

Petrolhead написа:
Grozdanoff написа:

1. В Азов няма нацисти - руска измислица
[b]4. Украйна бомбардира позициите на руските военни, които се намират незаконно на нейна територия. Практически няма пострадали цивилни, освен в руската пропаганда[/b]

Има един лесен начин за проверка на истината, ако информацията идва от руски официален източник 95% е лъжа. Едва ли ще ми повярваш, но такива са реалностите

Браво! Просто браво... Лицемерието ти, пореденото от русофобоската ти омраза, токущо заличи смъртта на цивилните жертви в Донбас... Горд съм със сънародници като теб...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 27 Мар 2022, 0:16

Минирай, минирай пък руснаците да се оправят :arrow:

https://www.youtube.com/watch?v=s5Wj1T2pGLE

Турците и те днес намериха една мина в Босфора :dunno:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 27 Мар 2022, 0:23

противопехотните не са ли забранени?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 27 Мар 2022, 0:38

Bogat-Beden написа:противопехотните не са ли забранени?

Ако не те видят как ги поставяш-не. Иначе на клипа видях един фугас (дето беше край пътя) и контролирано взривиха една противотанкова. Онова с техниката не съм сигурен дали са противопехотни. Между другото в Мюнхен все още намират невзривени авиационни бомби от 2СВ при строителни работи. Понякога се налага да ги взривяват на място. Американците бая са ръсили там.
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 27 Мар 2022, 1:27

E34 написа:

Пиши ме и мен. Може да ни направят отстъпка :OT: Впечатлен съм от ефекта :bowdown: :bowdown: :bowdown: Напомня ми лафа "Жена, тия деца не са от тебе!".

Псаки ми е много по-интересна. При нея поне руснаците притеглят острови с въжета в свои териториални види и карат газ от Европа към Русия. В краен случай "уточнява по-късно".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 27 Мар 2022, 1:29

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Хахха появил се един краварски трол да ни съветва как да мислим в "правилната" посока да не се объркаме случайно :lalala: Празни приказки за неграмотници.
Почти се убедих :mhihi:
photo_2022-03-26_23-56-49.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 27 Мар 2022, 1:32

А аз се юрнах да споря, да ме пита някой. Човека може просто наистина да се е надрусал само.
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата