Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от kulov » 27 Май 2013, 18:25

:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Class II
Мечтае да кара: Limited Edition
Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..

Мнение от A.Stoyanov » 29 Май 2013, 21:24

Кои са най-изгодните като цена/качество/количество аминокиселини в момента. Може и на прах, а също така и схема по която се взимат, че не съм пил досега.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 29 Май 2013, 22:18

A.Stoyanov написа:Кои са най-изгодните като цена/качество/количество аминокиселини в момента. Може и на прах, а също така и схема по която се взимат, че не съм пил досега.

Този стак на Xtend (който аз взех за 71 пак от тук преди 2 дена) http://www.silabg.com/bg/13733-PROMO-ST ... v--x2.html

и Модерните http://www.silabg.com/bg/13736-PROMO-ST ... AA-x2.html
Изображение

Аватар
Кара: 318ис м42 94г
Мечтае да кара: e46 m3
Детайли за колата: всичко по много

Мнение от ///Micev_87 » 31 Май 2013, 16:08

Само да попитам,тренирам вече 3 години сериозно и кофички правя но нещо зърната ми са меки като стегна гърдите се стягат но зърната не меки са :( как да ги стегна или нещо такова 83кг съм 1,78висок 25г до сега не съм зимал нищо,искам малко да се стегна какво да направя
Изображение

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 31 Май 2013, 16:17

flirt4o_ написа:Само да попитам,тренирам вече 3 години сериозно и кофички правя но нещо зърната ми са меки като стегна гърдите се стягат но зърната не меки са :( как да ги стегна или нещо такова 83кг съм 1,78висок 25г до сега не съм зимал нищо,искам малко да се стегна какво да направя

Изображение

Резултатите са гарантирани.

Иначе като се позамисля по-дълго над това, което си написал ми се струва, че трябва да орелефиш повече. Опитай с по-малка тежест и повече повторения.
Изображение

Аватар

Мнение от ///Micev_87 » 31 Май 2013, 16:36

:mhihi: да еми по едно време бях спрял за около година и станах 95кг сега съм 83 с диета и кофички,сега почвам и фитнес от утре но нз де какво да взема да се постегна, не че съм отпуснат но гардите немога да ги стегна и да ги орелефя :| мерси :yes:
п.с. между другото как се казва този филм от кадето е картинката :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 31 Май 2013, 16:39

Big Stan :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 31 Май 2013, 16:40

Има хора с повече ароматизиран тестостерон, тоест с повече естроген, при които каквото и да правиш, нема оправия .. Може би тамоксифени, прегнил ли провирон ли кво беше не ги помня вече .. Аз също съм от този тип.

п.с Днес си поръчах някаква суроватка MEx American standart whey за около 80 лева 2.2 кг. Дали е набутвация, че за тоя протеин нищоо няма писано никъде ...

Аватар

Мнение от ///Micev_87 » 31 Май 2013, 16:54

:( е как няма оправия с тренировки за горна част мисля че трябва да се дигнат и стегнат малко,ис диета и с фетбърнари,трябва да стане
Изображение

Аватар
Кара: Е92 335i & E90 320d

Мнение от yavor20V » 01 Юни 2013, 9:09

flirt4o_ написа:Само да попитам,тренирам вече 3 години сериозно и кофички правя но нещо зърната ми са меки като стегна гърдите се стягат но зърната не меки са :( как да ги стегна или нещо такова 83кг съм 1,78висок 25г до сега не съм зимал нищо,искам малко да се стегна какво да направя

Много лесно ти изджасаха диагноза гинекомастия...
Но първо кажи колко % горе долу са ти мазнините,качил съм примерна снимка няколко страници назад.
Ако това са мазнини,просто трябва да ги редуцираш ,за да се стегнат и гръднте ти мускули,дори няма да се стягат ,а просто ще се виждат по-оформени и дори по-малки,пак ще изглеждат по-добре ;)

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 3

Аватар

Мнение от ///Micev_87 » 01 Юни 2013, 10:01

еми като стегна гърдите се стягат само отдолу до зърното не се стягат,а са меки нз в проценти колко е? дали повече горна част да правя да може малко да се вдигнат гърдите и как да ги оформя,леко са виснали а уж не съм зимал нищо в момента съм 83кг отслабнах 10 но там все си е така :oops: мерси :yes:
Изображение

Аватар

Мнение от yavor20V » 01 Юни 2013, 10:10

Ако си между 18-25% да речем,нормално е да има такъв момент.
Ако сведеш нещата до 12-15% със сигурност ще има ефект.Всички хора имаме различна генетична предиспозиция на трупане на мазнини и някои трупат на гъС,други на баджаци,повечето на талия и цици и така...
Изображение

Аватар

Мнение от ///Micev_87 » 01 Юни 2013, 10:26

около 25 но в талията съм мн по слаб но как да ги сведа чак до 12-15% малко ше е трудно все пак там вече и плочки има :mhihi: кажи ми как по горна ли част да правя....нз какво да правя уж съм свалим кг пък там седят в момента само кофички правя 7-8 серии по 10-12 но то понеделник фитнес мерси още веднъж :D
Изображение

Аватар

Мнение от ///Micev_87 » 01 Юни 2013, 10:29

но не искам мн да отслабвам,да съм горе долу тия килограми но по релефен,83съм сега трябва някаква програма да направя
Изображение

Аватар

Мнение от yavor20V » 01 Юни 2013, 10:35

Как да ти кажа....има много начини,всеки си избира как.
Единия е да не ядеш(грешен начин,така сваляш килограми и за сметка на мускули)
Друг начин е да намалиш въглехидратите и да държиш протеини в + азотен баланс,(мазнините не са проблем,малка част от тях остават в нас след като ги ядем общо казано),като през определено време правиш зареждане с въглехидрати,един ден на 7- дни например + кардио дейност 3-4 пъти седмично(след всяка тренировка).Не трябва да спираш внезапно яденето на вългехидрати,а постепенно.Първо намали хляба наполовина,след 10 дни с още половина ,сладкото и картофите също.Коли,моли,спрайтове,"натурални" сокове,банички и тортички -довиждане! Само чист шоколад по малко,най-добре :smoke:
Трети вариант е ВМНВ хранене,което аз не мога да ти обяснявам,има достатъччно ползващи го тук,но почти всички са нервни батки(заради въглехидратите и глада),които ще ти обясняват колко си назад и ше ти пращат само линкове да си чупиш скрола от четене :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата