ф16 и родната военна авиация и всичко за Българската армия
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: ф16 и родната военна авиация и всичко за Българската арм
Първа точка в дневния ред ще бъде изслушване на министъра на отбраната Атанас Запрянов, директора на Служба “Военно разузнаване” бриг. ген. Венелин Венев и председателя на ДАНС Пламен Тончев във връзка с възможен нерегламентиран достъп от вражеска на България сила до класифицирана информация, свързана с една от системите на изтребителя F-16 Block 70 и евентуален саботаж срещу официалното приемане на изтребителя на въоръжение от българските ВВС.
Даже не изчакаха да дойдат всички самолети

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Не бе, сега ще ти обяснят, че си русофоб, понеже сме под друг ботуш вече и виждаш руснак зад всеки храст, пък Путин няма как да се вълнува от някакъв си самолет в държава джудже. Тази информация е скалъпена за да се уронва престижа на Русия, нали сега е модерно да се напада всичко руско.
А всъщност е явно доказателство за думите на алх защо не ни дадоха и няма да ни дадат Ф35. Понеже още на другия ден или седмица, руснаците ще имат всичко за него. Защото тука е пълно с доносници и продажници свързани с държава, която просто ни обяви за вражеска. Бих допълнил само, че няма да имаме поне докато не остарее достатъчно.
А всъщност е явно доказателство за думите на алх защо не ни дадоха и няма да ни дадат Ф35. Понеже още на другия ден или седмица, руснаците ще имат всичко за него. Защото тука е пълно с доносници и продажници свързани с държава, която просто ни обяви за вражеска. Бих допълнил само, че няма да имаме поне докато не остарее достатъчно.
- kingkacho
- Потребител
-
- Кара: BMW 320D GT F34
Абе Top Gun Maverick какво са ни дали бе, слез на земята . Тази сделка е подигравка за България. Не стига че ги платихме авансово на 100% ами не си изпълниха договора стига си ги защитавал ставаш смешен. Пък да не говорим че все руснаците са ни виновни...Всеки който е с различно мнение е путинист копейкаджия ... НЕ АЗ СЪМ БЪЛГАРИН и ме яд че ни прецакаха нашите нови "приятели" Американците.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Вероятно като всички убедени в прецакването си бил на масата на преговори и знаеш защо сме платили Х цена и при подписване на някакви договори между държави важат само парите.
Относно Русия, едва ли някой тук мрази Русия, но когато се каже нещо логично срещу Русия относно нейни действия(негови, защото там втори не решава)веднага едни и същи хора пишат неща как това не може да е вярно и как това, което виждаме никога не е това, което виждаме, ама абсолютно никога. Винаги Русия не греши, като изказванията в тази посока стигат дотам, че да оправдаят навлизането в чужда държава и избиването на населението цели три години. На всичко отгоре като се вижда сега кой удължава ненужно това избиване след като му клекнаха(може би не изцяло както му се искаше, но все пак)пак се търсят доводи как всички са лоши, само Путин е неразбран.
Аз също не съм нито русофил, нито русофоб, даже харесвам много неща в Русия, видно от многото ми постове през годините, ама не мога да се правя на ощипана или сляп за една камара неща направени за последните три години.
А горното го написах с ирония, понеже още преди да са излезли каквито и да е факти относно това дали Русия има намеса с тези самолети или не(аз не знам, ама и никой тук не знае, а само предполага)веднага щеше да се почне с оправданията тук как не може да е вярно защото би било абсурдно.
Относно дали нещо е смешно на някой или не, нека сам си преценя дали да се смее или не, аз си разсъждавам просто.
Относно Русия, едва ли някой тук мрази Русия, но когато се каже нещо логично срещу Русия относно нейни действия(негови, защото там втори не решава)веднага едни и същи хора пишат неща как това не може да е вярно и как това, което виждаме никога не е това, което виждаме, ама абсолютно никога. Винаги Русия не греши, като изказванията в тази посока стигат дотам, че да оправдаят навлизането в чужда държава и избиването на населението цели три години. На всичко отгоре като се вижда сега кой удължава ненужно това избиване след като му клекнаха(може би не изцяло както му се искаше, но все пак)пак се търсят доводи как всички са лоши, само Путин е неразбран.
Аз също не съм нито русофил, нито русофоб, даже харесвам много неща в Русия, видно от многото ми постове през годините, ама не мога да се правя на ощипана или сляп за една камара неща направени за последните три години.
А горното го написах с ирония, понеже още преди да са излезли каквито и да е факти относно това дали Русия има намеса с тези самолети или не(аз не знам, ама и никой тук не знае, а само предполага)веднага щеше да се почне с оправданията тук как не може да е вярно защото би било абсурдно.
Относно дали нещо е смешно на някой или не, нека сам си преценя дали да се смее или не, аз си разсъждавам просто.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Казаха че е нормално тия фърчила да се чупят , стоят си в гаража и се чупят някакви боксове . Така им викат на тия части - "бокс" ...щели да поръчат нов "бокс" и всичко е тип топ ..Даже вече тръгнал насам "бокса" .. А като почне да фърчи това фърчило леле мале ....Само търпение имайте ще видите какво фърчене ще пада ... 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Лично Румен Радев посред нощ е саботирал самолета и е пратил спецификацията на гайките му лично на Путин.

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
Много са зле тези самолети, ако се чупят от саботаж толкова лесно.
Руските самолети нямат "боксове" - и да режеш кабели, къртиш панели - пак си лети ...
Руските самолети нямат "боксове" - и да режеш кабели, къртиш панели - пак си лети ...

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Top Gun Maverick написа:Не бе, сега ще ти обяснят, че си русофоб, понеже сме под друг ботуш вече и виждаш руснак зад всеки храст, пък Путин няма как да се вълнува от някакъв си самолет в държава джудже. Тази информация е скалъпена за да се уронва престижа на Русия, нали сега е модерно да се напада всичко руско.

По спокойно, че вече приличаш на комсомолските секретари от едно време. Нещо в последните постове все това виждам

Гадно е да си прецакан, а сега каквото и да се оправдават все става по-зле.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Top Gun Maverick написа:... Винаги Русия не греши, като изказванията в тази посока стигат дотам, че да оправдаят навлизането в чужда държава и избиването на населението цели три години. На всичко отгоре като се вижда сега кой удължава ненужно това избиване след като му клекнаха(може би не изцяло както му се искаше, но все пак)пак се търсят доводи как всички са лоши, само Путин е неразбран.
...
Виж сега , Русия няма как да греши , знаеш ли защо?... Защото е най-мощната военна сила в Света... "Шефа винаги е прав", нали си го чувал това

Влиза в чужда държава .... даааа влиза ,щото ,ми щото може ....
Това е реалния свят , това е действителността извън форума , извън някакви плямпала по телевизиите , извън нета.Когато си слаб , нисък и тъп ше седиш в ъгъла и ще мълчиш , щото иначе ще ти скърцат кокалите и ще ти хвърчат зъбите,обаче либерастите научиха населението , че слабите ,ниските и тъпите имат повече права от дейните,силни и можещи хора, и могат да подскачат и да се дървят навсякъде без последствия

Не не .... когато слабия , ниския и тъпия , знае че ако се дърви много не където трябва и даже и вазелин няма да има .... ще мисли кво прави , кво говори , как се държи и ще си прави 3 пъти сметката преди да вдигне ръка!Така няма да има нито скандали , нито побоища , нито някой на някого нещо ще прави.
Ей на за кво ти говора: https://youtu.be/mlz3-OzcExI - с две думи -можем,правим ,що -ми щот тъй

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Тъй де, само "богоизбраната" авиация може да действа по свое усмотрение и да атакува цивилни кораби в международни води
https://edition.cnn.com/2025/05/02/euro ... s-intl-hkn
Сифилизования свят се прави на приятно разсеян

A Gaza-bound activist aid ship caught fire and issued an SOS, after what its organizers claimed was an Israeli drone attack off the coast of Malta in international waters in the early hours of Friday.
The group is yet to provide evidence that the drone was Israeli, while the Israeli military has declined to comment on the alleged attack.
The ship, the Conscience, was heading to Malta, where a large contingent of activists were due to board before it departed for Gaza, more than 1,000 miles away, but had not made it into port, the group said.
https://edition.cnn.com/2025/05/02/euro ... s-intl-hkn
Сифилизования свят се прави на приятно разсеян

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Binev_OuT написа:.. Русия няма как да греши , знаеш ли защо?... Защото е най-мощната военна сила в Света... "Шефа винаги е прав", нали си го чувал това![]()
Влиза в чужда държава .... даааа влиза ,щото ,ми щото може ....
Това е реалния свят , това е действителността ...
Де да знам, около Втората световна война и много малко след нея приключва това с най-мощната. То с тази война даже се видя много, ирански техники, севернокорейци...и пак не стана работата за една седмица, че и още не може да стане. От ВСВ досега военната индустрия на една друга държава се е развила доста много, ама да речем, че е все тая първа или втора сила в случая.
Иначе за другото си прав, така се е действало векове наред, хилядолетия даже, но като имаш претенциите да си много близък с останала част от света, а правиш подобни неща, после да не мрънкаш, че не те харесват и не искат да работят с теб, каму ли други неща.
Предполагам всеки по-сишеннпл тази логика спокойно може да влезе у съседа си. Току що обезмисли всяаквки военни и политически споразумения за траен мир между държавите. Светът да не гледа да върви заедно напред, ами разединен защото е трудно да работиш и да купиш от съседа си каквото ти е нужно, по-лесно е да изхабиш огромни ресурси за да докопаш неговите.
Наистина този свят явно ще се кротне когато има едно правителство, в което обаче един човек не решава всичко сам. Уви, това знаем само как е възможно да се случи и ще е след много години. Хората още не сме дорасли да мислим заедно.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Понеже ми стана интересно, питах бащата вчера как се очертава поддръжката на тези самолети тук... Такива неща ми разказа, че ... ви е бедна фантазията
! Ние сме една малка, корумпирана и бедна държавица, за която на никой не му пука в самата нея!

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Вероятно трудно, вероятно ще трябва да идват хора от САЩ или поне от близки натовски бази където има подобни самолети. Предполагам ако бяхме взели МИГ...как го виждате, сами щяхме да си ги правим или? Или викате то и сега знаем нещо, можеше да се справим. Ама и те щяха да ни дадат стари мигове защото пък техните на САЩ щяхме да ги разкрием защото те може и да не са ги разузнали още.
Нищо, като направим някоя натовска база тук ще идват и много Ф35 и всякакви други, вероятно нашите ще летят за парлама тогава, макар да предполагам, че те и сега няма да летят много с цел отбрана. Понеже всеки знае, че към момента нямаме армия и като сме слаби както писа колегата по-горе, просто ще мълчим да не ни нападне някой комшия, че има четири лоши възможности.
Нищо, като направим някоя натовска база тук ще идват и много Ф35 и всякакви други, вероятно нашите ще летят за парлама тогава, макар да предполагам, че те и сега няма да летят много с цел отбрана. Понеже всеки знае, че към момента нямаме армия и като сме слаби както писа колегата по-горе, просто ще мълчим да не ни нападне някой комшия, че има четири лоши възможности.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Викаш ще прескочат от Инджирлик или от Рамщайн няколко технишъна да оправят "бокса" и пак се връщат ? За подръжката трябва да има обучен персонал постоянно , ежедневно край самолета . И резервни части естествено , само че тия нашите ташунковци дето са "обучени" нямат пълен достъп до системите на тези самолети за да извършват някакви сложни ремонти . Те дори изобщо някакви ремонти дали могат да извършват е под въпрос . Това най вероятно е запазено за локхийд само в заводски условия , тоест самолета се кара там и се ременитра ....за пари . За много пари ! Тука само сменят "боксове" ...Вероятно трудно, вероятно ще трябва да идват хора от САЩ или поне от близки натовски бази където има подобни самолети
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Като спрете да снасяте на братушките, ще им дадат достъп. Преди това да не са луди? Честно, някой мисли ли че е възможно? Ще знам аз, че някой е предател и ще го оставя да си вее коня с моите разработки.