Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: iOS тема

Мнение от bum_bum » 03 Юли 2014, 10:14

Би трябвало да става. Офис пакета на Епъл за OSX е много куц, но за IOS така или иначе е много ограничен и би трябвало да върши работа.

Вчера смених зарядното за четворката в Криейтив Център. Много любезни тия, баси сървиса :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 03 Юли 2014, 18:11

b00st написа:
AGT написа:Моя е заменян веднъж ( поради тотално удавяне в вода ) с рециклиран . Да ти кажа с нищо не се различава от чисто новия . :clap: За пореден път ми доказаха ,че са фирма N:1 :bchug:

Ако наистина са ти заменили мокрен телефон без да плащаш, трябва да черпиш. Принципно никой не го прави, директно ти прекратяват гаранцията.

Ами сменят ги без никакви проблеми . Даже не си правят труда да го отварят . Първия въпрос е "Имате ли направен бекъп ? " . Втория въпрос е : "Държите ли да го ремонтираме или да ви дадем нов ? " . Ама в България мега силно се съмнявам да се случи някога това. Е вярно че чакаш по седмица със предварително записване за посещение на сервиза ама си струва :mhihi: Относно гаранцията ......... можеш да ползваш застраховка която покрива АБСОЛЮТНО ВСИЧКО случило се с телефона.......... е има и за цялата къща де :D

P.S. След тоталното потапяне само камерата спря да работи. А мой приятел още си ползва неговия след пълна програма в пералнята + 1400 оборота центруфуга. :mhihi: Много корави се оказаха тия 5_тици :mhihi:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 03 Юли 2014, 18:19

Моят мина през 90 градуса :shock: Цялата програма е близо 3 часа. Бяха много мръсни дрехи от един строеж. На другия ден само wifi-то му не бачкаше, всичко останало си беше нормално :shock:
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 03 Юли 2014, 19:52

AGT написа:
b00st написа:
AGT написа:Моя е заменян веднъж ( поради тотално удавяне в вода ) с рециклиран . Да ти кажа с нищо не се различава от чисто новия . :clap: За пореден път ми доказаха ,че са фирма N:1 :bchug:

Ако наистина са ти заменили мокрен телефон без да плащаш, трябва да черпиш. Принципно никой не го прави, директно ти прекратяват гаранцията.

Ами сменят ги без никакви проблеми . Даже не си правят труда да го отварят . Първия въпрос е "Имате ли направен бекъп ? " . Втория въпрос е : "Държите ли да го ремонтираме или да ви дадем нов ? " . Ама в България мега силно се съмнявам да се случи някога това. Е вярно че чакаш по седмица със предварително записване за посещение на сервиза ама си струва :mhihi: Относно гаранцията ......... можеш да ползваш застраховка която покрива АБСОЛЮТНО ВСИЧКО случило се с телефона.......... е има и за цялата къща де :D

P.S. След тоталното потапяне само камерата спря да работи. А мой приятел още си ползва неговия след пълна програма в пералнята + 1400 оборота центруфуга. :mhihi: Много корави се оказаха тия 5_тици :mhihi:

Не ти трябва да го отварят, само ти поглеждат порта на кабела долу и отгоре жака за слушалките и като го видят, че е станал червен ти казват да го дух@ш тука :mhihi:
bum_bum написа:Моят мина през 90 градуса :shock: Цялата програма е близо 3 часа. Бяха много мръсни дрехи от един строеж. На другия ден само wifi-то му не бачкаше, всичко останало си беше нормално :shock:

Ако го беше разглобил целия, вадиш батерий и платки и го слагаш в купичка с ориз да стои 2-3 дена, можело е и да няма никакви проблеми.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 03 Юли 2014, 20:01

Само го изсуших и го сложих в ориз за през ноща и на сутринта тръгна. Но предпочетох да го сменя, вместо да го мъча да го съживявам че най-вероятно от това мокрене после по платките ще тръгне ръжда.

Пък и аз разглобя ли го до там е :mhihi:
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 04 Юли 2014, 8:49

Слави
Аватар

Мнение от © » 04 Юли 2014, 14:15

steeN написа:Не съм наясно... но ето какво ми предлага на мен като искам да редактирам документ от гугъл драйв... "проблемацията" на айфон е, че всяко приложение е изолирано в собствена област и няма достъп до данните на другите (за сигурност). Играта е винаги security vs. usability, няма начин.

Изображение

Открих начин, няма как, започнаха да се нареждат нещата. Общо взето си прав с това горното, че всичко е изолирано. Гугъл пък предлагат редактиране на файловете само в техния Гугъл драйв, но не и прикачване чрез e-mail :shock: Странно, но явно този път проблема е при тях. Dropbox няма такива проблеми, въпреки че самото преместване между Гугъл драйв, Бокс или каквито и да се сетите още облаци не е много лесно. Предварително съм си сложил всички необходими файлове в Dropbox, едитвам ги и ги пращам където трябва чрез обикновен e-mail, а не чрез някакво споделяне :shock: :mhihi:
Другият проблем, който не знам защо изникна е, че през айфона не мога да репортвам местоположението си в гугъл. Тия явно не се харесват въобще, пише че ми е спрян за акаунта :shock: Сестра ми с 4s няма такъв проблем или поне нямаше, може да е нещо ново това.
Иначе батерията се представя добре за сега, не се налага да го зареждам през деня, което е отлично.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 04 Юли 2014, 23:59

[quote="©"][/quote]

прегледай Apple Numbers и Office Mobile
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 05 Юли 2014, 0:24

Сложих одеве 7.1.2 и или си внушавам или като е на зарядно все едно лееееко забива тъча като се плъзга по-бързо и се браузва по-смотано :shock: Някой може ли да потвърди или направо да си лягам, че бая бира се изпи покрай тия мачове :bchug: :mhihi:

Иначе сложих обикновени протектори за екран и отзад и един пластмасов на Arctic Monkeeeys от ebay, засега с него ще се пазим. Имам и един излишен, ако някой иска ще го спазарим->
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact,96'индивидуъл
Мечтае да кара: 6 serries
Детайли за колата: монреалблауууу

Мнение от vaykisss » 05 Юли 2014, 4:21

bum_bum написа:Би трябвало да става. Офис пакета на Епъл за OSX е много куц, но за IOS така или иначе е много ограничен и би трябвало да върши работа.

Вчера смених зарядното за четворката в Криейтив Център. Много любезни тия, баси сървиса :mhihi:

Ама сметиха ти го с друго или ти върнаха твойто със сменени чарколяци вътре :?: щото аз мойто го оставих във глобул и след една седмица ми върнаха същото :mhihi: пак си пише а1300 ,ама уж били сменили вътрешността :mhihi: ,което ми се стори странно,щото на сайта на епъл пише ,че ги сменят с други :dunno: ,ако са ти дали друго от креатива да ходя да правя скандал :ranting:

Слави
Аватар

Мнение от © » 05 Юли 2014, 8:57

Denmark написа:...
© написа:

прегледай Apple Numbers и Office Mobile
Не очаквах да има нещо безплатно от Microsoft, но Office Mobile за iPhone се оказа безплатен, като единствено предварително се регистрираш някъде из техните сайтове с e-mail. Получаваш място в техния OneDrive, а и може да изпращам директно от там в имейл файловете. Като ,че ли техния офис е най-логичен.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 05 Юли 2014, 9:55

vaykisss написа:
bum_bum написа:Би трябвало да става. Офис пакета на Епъл за OSX е много куц, но за IOS така или иначе е много ограничен и би трябвало да върши работа.

Ама сметиха ти го с друго или ти върнаха твойто със сменени чарколяци вътре :?: щото аз мойто го оставих във глобул и след една седмица ми върнаха същото :mhihi: пак си пише а1300 ,ама уж били сменили вътрешността :mhihi: ,което ми се стори странно,щото на сайта на епъл пише ,че ги сменят с други :dunno: ,ако са ти дали друго от креатива да ходя да правя скандал :ranting:

Баси измекярите тия в Глобул :shock: :shock: :shock: Дадоха ми ново. То така си пише на страницата на Епъл:

Безопасността на клиентите винаги е била основен приоритет за Apple и напълно самостоятелно решихме да подменим всеки засегнат от проблема захранващ адаптер с нов, обновен адаптер – напълно безплатно. Съветваме клиентите си възможно най-скоро да подменят всеки засегнат адаптер с нов, като следват процеса за подмяна по-долу.

Засегнатите захранващи адаптери ще бъдат изхвърлени по безопасен за околната среда начин.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Мнение от Жоро 320и » 05 Юли 2014, 14:00

Някой има ли идея на един iphone 5, по време на разговор като се натисне копчето за заключване прекъсва разговора. Това се случва при едно натискане, дали може да се махне и да си заключва телефона по време на разговор без да затваря?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 05 Юли 2014, 16:11

Няма вариант да го заключиш докато говориш .
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Потребител
Аватар
Кара: F31 318d

Мнение от Djundjurov » 05 Юли 2014, 16:25

Когато е включен високоговорителят, може да се заключи. Само не знам дали ще ти свърши работа за това за което ти трябва :D

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата