Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Политическа.

Мнение от Е.Димитров » 22 Юли 2013, 7:36

Точка 4.На този герой му се искаше оставката още преди година и то всички съсловни организации,на свой ред мога да ти кажа че именно този покровителствуваше разни хора

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 22 Юли 2013, 14:46

Гледам никой още не е коментирал една доста важна международна новина, която от дълго време се готвеше, ама вече е факт:

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5949771

Отвъдокеанската американо-еврейска пасмина пак постигна целта си, и сега след като надупиха ЕС сигурно ще искат и да ни вкарат във война с "враговете" си, може би и контингенти ще пращаме натам, знам ли.

Като цяло грам не ми пука за хизбула и фанатиците, и те не са стока, да се трепят колкото искат в близкия изток. Само да не се почнат мизериите и из Европа, а за съжаление ние сме външната граница на ЕС и най-близки до Ливан. Не че не им е ясно че ЕС са ги обявили за терористи под натиск, но това едва ли ще им попречи да отмъщават, ако решат.

Иначе все по-очевидна е целта да се разчисти близкия изток - свалят правителства и нападат държави една след друга, като крайната цел е най-голямата и силна държава там - Иран. Само че зад тях стоят Русия и Китай и не се знае какво ще става. Луда работа...

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 22 Юли 2013, 14:48

Правителството ще вземе заем от 1 милиард лева, за да покрие недостига от приходите

Айде честито, случи се точно това за което говрех в тази тема няколко страници назад или съм голям пророк или тия новите/стари си действат по заучения сценарии от преди години.

Жалко много жалко за нашите деца, аз лично работя яко и ги изпращам в чужбина като им дойде времето.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 22 Юли 2013, 14:50

^
Тъкмо туко що чета новините,ей,гадове мръсни гадни,въртят и сучат ,обаче заем ще взимат талажа гнусен...
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5949951

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 22 Юли 2013, 14:52

bioz написа:Жалко много жалко за нашите деца, аз лично работя яко и ги изпращам в чужбина като им дойде времето.

е тва е тъжния резултат от цялата работа ...
и за съжаление и аз мисля по този начин ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 22 Юли 2013, 15:01

bioz написа:Правителството ще вземе заем от 1 милиард лева, за да покрие недостига от приходите

Айде честито, случи се точно това за което говрех в тази тема няколко страници назад или съм голям пророк или тия новите/стари си действат по заучения сценарии от преди години.

Жалко много жалко за нашите деца, аз лично работя яко и ги изпращам в чужбина като им дойде времето.

Най-тъпото е че заема го взимат за "социална политика" и "разплащане с бизнеса"...
Оказа се че няма да вдигат минималната заплата, наесен ще се окаже че и за първокласниците няма да има по 150 лв... Само майчинството вдигнаха, което вероятно изискава най-малко средства от всичките им обещания...
И сега някои бизнесмени ще си "възстановят" толкова ДДС колкото фирмите им не могат да внесат за 100 години...

А още по-тъпото е че 90% от народа спи и не вижда какво се случва... А тези, които виждат нищо не могат да направят... Просто властта си прави каквото си иска и не и пука от нищо...
Трагедията е пълна, отчаянието е голямо, безизходицата е отчайваща...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар

Мнение от bioz » 22 Юли 2013, 15:05

Отвъка им викат оставка, а те решават да вемат кредит, дали това не е наглост.

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 22 Юли 2013, 15:14

Та, викат по-добре за БСП отколкото за Бойко :mhihi:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

ентусиаст
Аватар

Мнение от bioz » 22 Юли 2013, 15:21

При бойко имаше постна пица, сега ще има сиропирана баклава, за тия дето я обичат :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 22 Юли 2013, 15:34

Само да вметна, че гения, който "взима" това решение беше министър на финансите...
Така като го гледам/слушам ако се пробва за космонавт ще има по-голям успех отколкото като финансист/министър председател :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 22 Юли 2013, 15:38

K_Ilkov написа:
bioz написа:Жалко много жалко за нашите деца, аз лично работя яко и ги изпращам в чужбина като им дойде времето.

+ 1
Тези се оказват най-големите крадци и са изключително безочливи управници
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 22 Юли 2013, 15:49

Doberman_vas написа:
K_Ilkov написа:

+ 1
Тези се оказват най-големите крадци и са изключително безочливи управници

всеки път си мисля, че няма начин по-големи боклуци да дойдат на власт и всеки път греша ...
този път месия нямаше, искахме промяна ...
браво на тези, които гласуваха за по-малкото зло :clap:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 22 Юли 2013, 16:00

Мишо шамара ще оправи работата - готвят го за социален министър .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от bioz » 22 Юли 2013, 16:07

Jordana написа:Мишо шамара ще оправи работата - готвят го за социален министър .

За това ли така се дра напред назад по телевизийте това лайно по времето на ГЕРБ? В такъв случай чакаме и бюрека за зам министър на културата.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 22 Юли 2013, 16:12

Jordana написа:Мишо шамара ще оправи работата - готвят го за социален министър .

Верно ли бре?
дай линк да зачета тая култова новина

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата