Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от White 1913 Power » 26 Ное 2009, 20:24

chris написа:добре какво си се хванал за тоя аспирин, не всеки може да отиде на масаж и не всеки тука ходи на състезания а всеки може да си купи аспирин за 50 ст. който е безвреден и е доказано универсално лекарство което дори се препоръчва на хората да се пие всеки ден след 50 години за предпазване от инфаркт.
изкуствено о'боже ти да не си вегетарианец, натуралист с домати мускули не се правят трябва мръвка
гледам и добавките сте споменали то и затова е темата уж, за начинаещи въглехидратни гейнъри, протеиновите шейкове на по късен етап .
по принцип е много добро и анимал стак на юнивърсъл, при амино киселините цифрата колкото е по голяма толкова по малко хапчета ще пиете общо казано. и за по дълго време ще ви стигат.
креатина в комбинация с въглехидрати прави чудеса а ако вкарате и анимал стак ще избухнете, но в началото е най добре нищо защото мускулите са в стрес и затова растат и затова е хубаво да се правят цикли, когато мускула свикне с едно упражнение а той винаги свиква спира да расте.

няма проблем-уважавам мнението на всички а аспиринчето след 50 годишна възраст също се дава и за предпазване от тромби

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 26 Ное 2009, 20:31

bum-bum тая снимка в галерията ти дано да е от преди да почнеш да вдигаш че си като тапициран скелет :mhihi: майтап да не се обидиш сега :ok:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 26 Ное 2009, 20:35

аз пък искам да ви питам какво ядете сутрин
аз ядох мюсли с кисело мляко, но просто ВТРЪСНА
варианта с яйцата също отпада :roll:
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Ное 2009, 20:39

Alexi написа:bum-bum тая снимка в галерията ти дано да е от преди да почнеш да вдигаш че си като тапициран скелет :mhihi: майтап да не се обидиш сега :ok:

Тапицирания скелет от времето на снимката правеше серии с набирания с по 50кг допълнителна тежест и клякаше на 180. Въпрос на предпочитания, някои предпочитат да изглеждат терминатори ама като влезех в залата излизаха, щото ги е срам с колко вдигат ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от White 1913 Power » 26 Ное 2009, 20:46

spdrrk0 написа:аз пък искам да ви питам какво ядете сутрин
аз ядох мюсли с кисело мляко, но просто ВТРЪСНА
варианта с яйцата също отпада :roll:

нали знаеш че ако пазиш неква диета изборът ти е ограничен и нема начин да не втръсне

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 26 Ное 2009, 20:50

не пазя никаква диета в момента
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от White 1913 Power » 26 Ное 2009, 20:54

е тогава всичко опира до това какво ти се яде-аз обичам палачинки-също тестени изделия както и супички рано сутринта

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 26 Ное 2009, 21:12

Аз бича овес+протеин и банан(забъркано) и не ми е омръзнало вече 4 месеца,ама то сие и до човека.Като си наумя нещо и го правя :roll:
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 26 Ное 2009, 21:17

Супичката (пилешка да речем), както и леща, боб, са хубави но за периода 11-13 часа, иначе преди това и аз се чудя все какво да ям, но по принцип зърнена закуска (мюсли и една камара други семена) с мляко, като омръзне филиики ръжен хляб с нещо върху тях (топено сирене, лютеница, кашкавал...), мисля, че е подходящо и нещо сладко + плод, зависи от предпочитанията на човека.

Мога да потвърдя, че ефекта от аминокиселините, които пих наистина не си личи, в сравнение с креатинчето, добър старт даде, но не е способен и той на чудеса, трябва си яко мъка в залата и търпение :) Интересно, че изглежда набъбвам по малко (напомпвам се), но силата ми не търпи толкова значителна промяна. Което всъщност е и целта ми де - няма да ставам щангист, просто искам добро тяло. Обаче неизбежно трябва и повече сила, за да се правят по-силни тренировки. Но идеята ми е, "когато външния вид лъже" :mhihi:
BMW only!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 628csi; Brabus Widestar GL

Мнение от chris » 26 Ное 2009, 21:41

марти овесени ядки с кисело мляко, захар и какао за всеки ден иначе на фантазъорите с палачинките и доматите им пожелавам успех да си намерт някой д аим ги пържи всеки ден и да ходят на работа после ако имат 16 въобще.
виж сега бай ачо, като се включваш вземи прочети предните ми мнения и не ме цитирай или сложи цитирам еди кой си. някой да е казвал че се подпомагат, ти разлика между протеин и аминокиселини правиш ли?. колегата пита за аминокиселини, ти какво ще предложиш, не видях нещо да предлагаш, след като отрчаш избора ми в комбинация предложи алтернатива иначе идваш много еФтин, ти изобщо имаш ли някакъв опит в таз сфера, или по принцип си вреш навсякъде носа и разбираш от всичко, интересно ми е, но бих предпочел да дадеш някакъв съвет на човека който питаше за амино к-ните, моля те.
за всички други нещо смислено най-добрият резултат с креатина е комбиниран с л-глутамин веднага след тренировка, направо се подуваш видимо след няколко вземания.
а иначе само амино или само протеин или само креатин не е за препоръчване, ако някой иска някакви добавки за софия мога да предложа на Weider немски.
от Joe Weider- основателя на мистър Олимпия и тренйор на Арнолд.
нали бай Ачо ти кои добавки познаваш?сега провери в интернет ама кажи ми след като си пил, щом изявяваш таква мнение категорично не :lol: амино 2700 по колко се пият от Човек и кога? моля те защото виждам че ги разбираш тия неща иначе нали се сещаш.
Последна промяна chris на 26 Ное 2009, 21:54, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от White 1913 Power » 26 Ное 2009, 22:08

chris написа:марти овесени ядки с кисело мляко, захар и какао за всеки ден иначе на фантазъорите с палачинките и доматите им пожелавам успех да си намерт някой д аим ги пържи всеки ден и да ходят на работа после ако имат 16 въобще.
виж сега бай ачо, като се включваш вземи прочети предните ми мнения и не ме цитирай или сложи цитирам еди кой си. някой да е казвал че се подпомагат, ти разлика между протеин и аминокиселини правиш ли?. колегата пита за аминокиселини, ти какво ще предложиш, не видях нещо да предлагаш, след като отрчаш избора ми в комбинация предложи алтернатива иначе идваш много еФтин, ти изобщо имаш ли някакъв опит в таз сфера, или по принцип си вреш навсякъде носа и разбираш от всичко, интересно ми е, но бих предпочел да дадеш някакъв съвет на човека който питаше за амино к-ните, моля те.
за всички други нещо смислено най-добрият резултат с креатина е комбиниран с л-глутамин веднага след тренировка, направо се подуваш видимо след няколко вземания.
а иначе само амино или само протеин или само креатин не е за препоръчване, ако някой иска някакви добавки за софия мога да предложа на Weider немски.
нали бай Ачо ти кои добавки познаваш?сега провери в интернет ама кажи ми след като си пил амино 2700 по колко се пият от Човек и кога? моля те защото виждам че ги разбираш тия неща иначе нали се сещаш.

фантазьора с палачинките те поздравява за едно от малкото верни неща които каза на фона на адски многото безмислени неща които изписа за ден и половина а именно че креатина е най-ефикасен в комбинация с глутамин но нека да не залъгваме хората че след няколко взимания ще станат телета-ще те питам 2 неща и ще те помоля за още едно
1-от опит ли говориш или четейки списание "олимп" ? :mhihi:
2-като си толко голем в тая сфера кажи какво точно те свързва с нея?
3-ще те помоля да си спестиш надменното отношение към който и да било и ако имаш някакви лични проблеми успокой се и после пиши защото това е една доста хубава тема която никой(е почти никой)не желае да се разводнява и превръща в някакви безмислени спорове

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 26 Ное 2009, 22:23

chris написа:марти овесени ядки с кисело мляко, захар и какао за всеки ден иначе на фантазъорите с палачинките и доматите им пожелавам успех да си намерт някой д аим ги пържи всеки ден и да ходят на работа после ако имат 16 въобще.
нали бай Ачо ти кои добавки познаваш?сега провери в интернет ама кажи ми след като си пил, щом изявяваш таква мнение категорично не :lol: амино 2700 по колко се пият от Човек и кога? моля те защото виждам че ги разбираш тия неща иначе нали се сещаш.

Ччччч ало , по-полека ! Това , че не съм много активен в тая тема , не занчи , че не чета , не се занимавам или нямам познания . Леко си се объркал :winky: Пил съм амино 2700 и е ебахти и боклука - единствената причина да се купува е ниската цена и стабилното име на Юниверсал .Занимавам се периодично (работата не позволява) но мой приятели си бяха на професионално ниво (предимно силовите спортове) и мога да ти изпиша няколко фермана на темата (пловината от разговорите ни се въртяха около спорта) . А това - след няколко вземания, направо се подуваш - ме разби :mhihi: Не знам , дали аз съм евтин , ама ти като си скъп , поне не препоръчвай боклуци на хората :idea:
Амино 2700 колко и да пиеш , все е много , защото не трябва изобщо да си натоварваш стомаха и черния дроб(хидролизирани в свободна форма - дрън,дрън) със тях .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 628csi; Brabus Widestar GL

Мнение от chris » 27 Ное 2009, 8:44

незнам защо но говориш от трето лице множествено число. говои от 1 лице, аз пих по толкова и толкова и нямаше ефект или имаше, кажи от кое има ефект, кажи на човека какво да пие тогава дай съвет някакъв, не отричай само, моите приятели, на моите приятели, ясно ми стана, дано и на другите да им е станало ясно че нищо не ти е ясно, при тебе става като развален телефон информацията не е от твой опит и ти никога не си пил подобни амино к-ни или ако си пил явно не си знаел как това исках да разбера, че препредаваш.
а аз те помолих да кажеш на човека който се интересува, какво да пие.
отговори конкрето на въпроса.
като си толкова вещ изпиши фермани, кой те спира?нали това е образователна тема.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 27 Ное 2009, 9:05

Преди години пих некви немски аминокиселини...за времето което ги пих, около 3 месеца мога да твърдя, че имах голям прогрес от към сила, от към мускулна маса също наедрях.
Не си спомням как се казваха, нито пък съм ги срещал от тогава някъде. За това питах за конкретни марки. Вместо тва, Ачо взе да ми носи вода от девет реки в десета...Аче питай твоите култоряги за съвет...или те са на принципа, "щом се продава без рецепта не смеем да пием" :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 27 Ное 2009, 9:55

chris написа:незнам защо но говориш от трето лице множествено число. говои от 1 лице, аз пих по толкова и толкова и нямаше ефект или имаше, кажи от кое има ефект, кажи на човека какво да пие тогава дай съвет някакъв, не отричай само, моите приятели, на моите приятели, ясно ми стана, дано и на другите да им е станало ясно че нищо не ти е ясно, при тебе става като развален телефон информацията не е от твой опит и ти никога не си пил подобни амино к-ни или ако си пил явно не си знаел как това исках да разбера, че препредаваш.
а аз те помолих да кажеш на човека който се интересува, какво да пие.
отговори конкрето на въпроса.
като си толкова вещ изпиши фермани, кой те спира?нали това е образователна тема.

Освен , че си неграмотен , явно си и доста тъп :kuku:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата