Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Re: Войната започна ...

Мнение от zAcK » 25 Мар 2022, 23:58

nickstorm написа:
zAcK написа:Съсипахте ги тия мармоти, ей :mhihi: Петък вечер е! Дайте им да изпият по една бира, стига са завивали :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Антидепресанти kicking in? Или ловиш wi-fi'а на Калотина? :lol:

Кининг, дринкинг, САЩ до 20 години изчезват. Чак почнах да ги съжалявам, горките :ok: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 26 Мар 2022, 0:06

ildivvy написа:И изобщо, какво е това остаряло и допотопно мислене, някой да господства над някой друг? Защо за бога? Какво пречи всеки да си гледа търговията и всичко да се върви 'към светло бъдеще' ? Това само показва, че и краварите не са особено напреднали 'философски' и са поредната 'империя', която ще рухне... Мисля, че Китай гледа най-трезво на нещата, гледа достатъчно напред в бъдещето и затова се случва отва, което се случва с тяхната страна!

Въпреки всичко, аз все пак мисля, че обединение на Европа/ЕС и Русия ще има някой ден! Може да не го дочакаме, но според мен интересите ще доведат до такова развитие на света!

Tочно против това се бори в момента САЩ.....Натиска, които САЩ прилага върху европейските лидери и цялата медиина помия, която се излива върху Русия са последното оръжие на САЩ, с което се борят да развалят икономическите взаймоотношения между Европа и Русия...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 26 Мар 2022, 1:17

Другари, къде ви е шойгуто? Нещо дочувам за тактически инфаркт
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 26 Мар 2022, 9:08

Exclusive89 написа:
zAcK написа:Тая тема стана 100 путинофила се надъхват самички и от време на време Стийн им казва истината, ама никой не го слуша :mhihi: :bchug:

И D.Pavlov отвреме на време поства/драска някакви числа, но те не са важни според форума :ok:

Каква истина бе, като и в другите теми ли? Много далеч сте от истината всичките имена в този пост. В която и тема да пишете... Не се шегувам.

А Драга Павлова на всеки постинг пише по няколко доклада, затова не може да е достатъчно активна във форума.

Радвам се, че има и нормално мислещи хора в този форум, особено пък в тази тема. Даже почти не ми се налага да пиша вече, толкова добре се справят колегите, нямам какво да допълня.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 26 Мар 2022, 11:05

Бе я си гледай работата и не ми казвай от кое колко съм далеч.
Поне има няколко промити мозъка в тази тема и ни държите тооолкова близо до истината.
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 26 Мар 2022, 11:17

Аз не разбрах, защо някой ако не споделя мнението на другия, автоматично значи, че е далеч от истината :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 26 Мар 2022, 11:20

Същото като в ковид темата - същите "виждащи истината" :mhihi: Даже май не само в тези две теми, а и във всички други "виждат всичко" :mhihi:

Междувременно войната си продължава повече от месец и няма изгледи да спира скоро.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 26 Мар 2022, 11:27

Хаха, бях сигурен, че ще има включване и от крайната инстанция TNT :lol:
Exclusive89 написа:Бе я си гледай работата и не ми казвай от кое колко съм далеч.

Теб в интерес на истината не визирах, но все тая.
Последна промяна sub_eleven на 26 Мар 2022, 11:29, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Войната започна ...

Мнение от steeN » 26 Мар 2022, 11:29

Ми напишете истината тогава т.е. какво следва от тук нататък? Да си обясняваме кво е станало все тая... Нищо ново няма да се каже.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 26 Мар 2022, 12:01

Последна промяна Jordana на 26 Мар 2022, 12:42, променена общо 2 пъти
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 26 Мар 2022, 12:35

:mhihi: За тези още непрогледнали още една истина:
photo_2022-03-26_06-41-22.jpg

:ok: Вече и до босфора пристигнаха : https://t.me/SolovievLive/96585
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 26 Мар 2022, 12:44

Турция що не е отбелязана?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 26 Мар 2022, 12:51

BMW_POWER написа:
drago_pavlov написа:
BMW_POWER написа:А колко е БВП на Китай, Индия, Бразилия, Аржентина и Африка взети заедно?

Това също го копирай, защото може да го забравиш ;)

2 пъти по-малко от този на САЩ, Великобритания и ЕС, взети заедно.
Така добре ли е?
Сигурно и сам можеш да ги видиш поотделно в Гугъл и да си ги събереш :mhihi:

TNT написа:Само маркирай и подчертай Африка :mhihi:

БВП на Германия = 2х БВП на цяла Африка :mhihi:

До тук добре. Я ми кажи нещо. Огледай се, както си на РС-то и кажи, колко неща произведени в САЩ, Великобритания и ЕС имаш и колко от "останалия Свят". Алкохол и цигари не се броят :bchug:

Полша се готви да си прибере тези, дето ще гласуват на референдума за това.

Особено ако важи и за теб никак не би било добре

И специално за флюбените в путин и вечната дружба с китай и необятния пазар на русия там.. -

https://www.reuters.com/business/energy ... 022-03-25/

И понеже допускам някои безкрайно флюбени ф путин от тази тема да не признават друг език, освен майчиния им и руския, ето го и на майчиния им -

https://www.24chasa.bg/novini/article/11212335
Последна промяна FaceOff на 26 Мар 2022, 12:58, променена общо 1 път

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 26 Мар 2022, 12:56

ildivvy написа:И изобщо, какво е това остаряло и допотопно мислене, някой да господства над някой друг? Защо за бога? Какво пречи всеки да си гледа търговията и всичко да се върви 'към светло бъдеще' ? Това само показва, че и краварите не са особено напреднали 'философски' и са поредната 'империя', която ще рухне... Мисля, че Китай гледа най-трезво на нещата, гледа достатъчно напред в бъдещето и затова се случва отва, което се случва с тяхната страна!

Въпреки всичко, аз все пак мисля, че обединение на Европа/ЕС и Русия ще има някой ден! Може да не го дочакаме, но според мен интересите ще доведат до такова развитие на света!

Абе и аз съм си мислел, че през вековете най-нормалнине било Русия да се обедини с Европа, ама нещо им пречи на първите. Просто за тях много от нещата минават през акъла им по дефолт, че трябва станат нещата през война. Ето, ВСВ си е жив пример и в крайна сметка какво направиха чрез нея като излезнаха победители? РаЗчлениха Европа и СЪЗДАДОХА САЩ, понеже на последните възхода им тогава започва. Може да се каже, че създадоха и Китай поради желанието си да натиснат надолу Япония с която още нямат сключен мирен договор за край на войната за Бога. :banghead: Скоро няма да останат живи участници от тая война, а те не могат да се разберат за неща станали преди 80 години, 80!!!
САЩ си играе тяхната и основно пречат да се обедини който и да е с някой друг. Отношенията Китай и Русия са такива заради близостта им общо вето, но САЩ и там се мъчи да сложи прът толкова години и бъди сигурен, че ако Европа не бе приоритетна, то щяха сега с това да се занимават. Но в един по-късен етап знаеш ли колко лесно биха се обединили САЩ и Китай ако усетят слабост у Русия?
А това което съм ти подчертал за Китай...не е защото най-трезво гледат. Просто те не са империя в момента. Когато са били нали знаеш какво е станало с тях? :mhihi: Всъщност реален Китай в момента се казва Тайван, те са наследниците на истинската им държава, а сегашен Китай вземат властта чрез преврати и войни по някое си време да не задълбавам натам. Та откъде знаеш колко трезво би мислил Китай ако бяха в момента господстващата империя? Според мен самите те не знаят и само можем да гадаем какво би станало. Понеже ако беше така, трябва да вземеш предвид, че тая страна все пак щеше да се управлява от човеци с всичките им недостатъци и ако са господари на света щяха да стартират вероятно един куп простотии, които в момента ти изглеждат нереални. Дядо ми Бог да го прости още като бях малък в края на 80-те ми викаше да помня, че един ден жълтата раса ще завладее света. Също така ми говореше, че Американците са боклуци, които само знаят да печатат пари, а за Обама като дойде още викаше оня циганин там му е лесно защото печата колкото иска, честно казано като малък идея нямах за какво ми говори, а после с Обама съм подценявал нещата. И всичките тия неща при положение, че мразеше комунистите защото не му дали да иде да учи, понеже партийния идиот в селото пратил доклад да не се пуска защото по време на ВСВ бил стрелял по парашутисти, а той тогава е бил на 10-на години. После пък го мятат в затвора за съвсем кратко поради намерения да краде една гумена лента от тецовете Марица изток, макар да им е измислил всичките там хрантутници на режима как да не им засичат лентите и да се оправя от раз ако се случи, а не да спира целия ТЕЦ за супер дълго време, за което си е била нужна инжинерна мисъл, макар инжинерите да не са се справяли, а той човека от село измислил метода. Както и да е, мисълта ми беше, че още 80-те години тия неща дядо ми ми ги казваше, като идея нямам откъде са му идвали наум при положение, че информацията в държавата тогава знаете каква в била, а и той човек от село. Явно доста в разсъждавал защото и за Космоса ме запали като ми говореше все едно е бил там. Малко съм отегчил форума с отплесването за дядо ми, но просто се сещам колко много неща ми в говорил за Китай и техния стремеж да завладеят света. Не за Япония, която тогава се славеше с технологиите си, а за Китай, за който тука битуваше мнението, че само ориз ги интересува едва ли не.
Та колега, според мен ще видиш много бързо(ако това се случи)как правилния и трезвен подход на Китай се изпарява ако станат господстваща сила. Всяка една империя историята го е показала какво и как почва да прави в мига в който стане такава. Ако някой има против нещо от написаното, нека го каже.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 26 Мар 2022, 13:01

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата